פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קולטון אייברסון חתם במכבי תל אביב

09 ספטמבר 2016, 20:27

בשלות כתב:וואלה , הפתיעו אותי " וואלה ספורט " בעונת המלפפונים הזו. השנה ממש פוגעים .

חייב לשאול מה מקור השם שלך.

09 ספטמבר 2016, 20:38

הוא לוקח את הטאלנט שלו למציצים ביץ'
https://twitter.com/colton_iverson/stat ... 1991471104

09 ספטמבר 2016, 20:38

חחח אמבקווה עשה לייק

09 ספטמבר 2016, 20:40

MTA2311 כתב:חחח אמבקווה עשה לייק

זה היה עסקת חליפין
הוא עשה לייק על זה ואייברסון עשה לייק על זה שאמבקווה התחיל לעקוב אחרי לשכת העבודה

09 ספטמבר 2016, 20:48

LIAV10 כתב:
בשלות כתב:וואלה , הפתיעו אותי " וואלה ספורט " בעונת המלפפונים הזו. השנה ממש פוגעים .

חייב לשאול מה מקור השם שלך.

המקור זה מהבדיחות של הבשלות עם אבי אבן וכולי חח .
זה היה ממש מצחיק אז פתחתי משתמש (:

09 ספטמבר 2016, 20:51

אז זה גם אומר שרובינסון באמת היה מועמד.

09 ספטמבר 2016, 20:52

שוב פעם הסיסמאות של הוא לא יחזיק עד דצמבר...אפילו היינס סיים פה את העונה וגם אנווקו היה מסיים אם היה מסכים לחתום לעוד חודש...

כמו לפני מספר חודשים , אני חושב שזו החתמה מצויינת והוא יפתיע פה הרבה אנשים (לא אותי).

09 ספטמבר 2016, 20:53

Chen כתב:אז זה גם אומר שרובינסון באמת היה מועמד.

למה?

09 ספטמבר 2016, 20:57

Holiday_Armadillo כתב:

למה?

אם וואלה פוגעים אז יש להם מקורות טובים ואמינים, ואם הם מסרו להם את המידע על רובינסון כנראה היה משהו. כמובן שזה לא בטוח שהדיווחים מאותם מקורות, אבל יכול מאוד להיות.

09 ספטמבר 2016, 21:03

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

הסכומים הגבוהים שדרשו סוכניו, חוסר ההתלהבות שהפגינו אדלשטיין והצוות המקצועי (?) והוויתור המהיר של בוסטון עליו. על הגעת הסנטר החדש למכבי תל אביב
עוד קישוטים :
"הוא מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה, ואז, כשהיה עם קוצ'ה ביורוליג, הוא נכשל והקבוצה קרסה. גם הקדנציה בקרשיאקה לא הייתה גדולה מהחיים והממוצעים בהתאם", התייחס גורם בכיר באחד המועדונים שסירב להיכנס למו"מ על שירותיו. אפילו ארז אדלשטיין והצוות המקצועי לא משתגעים מהחיזוק ובשיחות סגורות טוענים: "לא הייתה ברירה. השוק מת, רשימת השחקנים הפנויים דלילה, אייברסון נותר האופציה הסבירה ביותר. הוא לא השחקן המתאים - אבל נפלה לידיו סיטואציה המתאימה".

09 ספטמבר 2016, 21:06

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

למה?

אם וואלה פוגעים אז יש להם מקורות טובים ואמינים, ואם הם מסרו להם את המידע על רובינסון כנראה היה משהו. כמובן שזה לא בטוח שהדיווחים מאותם מקורות, אבל יכול מאוד להיות.

אני מאמינה שהם קיבלו איתות שהם אופציה אבל ברגע שהם הבינו שהם אופציה אחרונה בהחלט הם לא רצו להישאר קירחים מכאן ומכאן
בשלות כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/277556.html?ref=hp

הסכומים הגבוהים שדרשו סוכניו, חוסר ההתלהבות שהפגינו אדלשטיין והצוות המקצועי (?) והוויתור המהיר של בוסטון עליו. על הגעת הסנטר החדש למכבי תל אביב

הלורד סית' לא נכנס אליי הביתה

09 ספטמבר 2016, 21:08

אפילו ארז אדלשטיין והצוות המקצועי לא משתגעים מהחיזוק ובשיחות סגורות טוענים: "לא הייתה ברירה. השוק מת, רשימת השחקנים הפנויים דלילה, אייברסון נותר האופציה הסבירה ביותר. הוא לא השחקן המתאים - אבל נפלה לידיו סיטואציה המתאימה".

09 ספטמבר 2016, 21:08

MTA2311 כתב:
אפילו ארז אדלשטיין והצוות המקצועי לא משתגעים מהחיזוק ובשיחות סגורות טוענים: "לא הייתה ברירה. השוק מת, רשימת השחקנים הפנויים דלילה, אייברסון נותר האופציה הסבירה ביותר. הוא לא השחקן המתאים - אבל נפלה לידיו סיטואציה המתאימה".

מאכזב , אם זה באמת נכון . סמכתי על אדלשטיין. :|
אולי היה עדיף כבר לחכות לניפויים :?

09 ספטמבר 2016, 21:13

MTA2311 כתב:

אוי לא. ההנהלה עשתה לאדלשטיין את אותו התרגיל שעשו לגודס עם אונואקו.
אני מאוכזב מאוד שארז נפל בפח והסכים להחתים שחקן לא מתאים.

09 ספטמבר 2016, 21:18

בשל כך, במכבי ת"א סרבו לתנאים הראשוניים של הסוכנים והקבוצה הטורקית, שדרשו תחילה כ-500,000 דולר פלוס סכום של כ-250,000 פיצויים לקארשיאקה. "לשלם כמעט 800,000 דולר על סנטר חילופי, שככל הנראה ישחק לרוב במסגרת האירופאית, זו טעות כלכלית. על עמדה כזו צריך לשלם 400,000 לכל היותר", אמר ניקולה וויצ'יץ', ובצדק. יתרה מזאת, דייויד פדרמן, שכוחו גדל במערכת בסגירת עסקאות, סירב להתפרע בסכומים.

בקיצור, תומאס רובינסון בכלל לא היה באיזור חיוג. מכבי חיפשה שחקן ב 400 אלף דולר.
בתקציב הזה כנראה שבאמת לא היה אפשר למצוא סנטר סביר עם ניסיון באירופה שיותר טוב מאייברסון, וכנראה ארז לא התלהב מלהמר על שחקן די ליג (ובצדק).

09 ספטמבר 2016, 21:23

לכל מי שאומר שהוא מזכיר לו מישהו ולא יודע מי- מייסון פלאפלי מפורטלנד

09 ספטמבר 2016, 21:25

מוזר שנכתב טוען שהוא נכשל בויטוריה ועדיין הם מימשו עליו את האופציה ואפילו פעלו בהליך משפטי נגדו אחרי שהבריז לקרשיאקה ... אני בטוח שאנחנו לא היינו מפעילים הליך משפטי אם אמבקווה או הנדריקס היו מבריזים לנו...
מידע מחבר שלי ממילאנו לגבי הסיבה ואייברסון לא המשיך בקרשיאקה , אחרי שכשל המומ שלו עם בוסטון הוא הבין שהוא חייב לחזור לקבוצה שלו אבל בגלל הניסיון מהפכה וכל מה שבא אחרי זה הוא החליט שהוא לא רוצה להמשיך שם והיה די אגרסיבי בהחלטה שלו . לכן הם גם דרשו בייאווט גבוהה אבל כשהבינו שאין סיכוי שישאר שם כשחקן פעיל הם ויתרו .

09 ספטמבר 2016, 21:26

זה שאתם קונים כל מה שיוצא מהמקלדת של הצ'ופקאברה..מדהים

09 ספטמבר 2016, 21:29

Holiday_Armadillo כתב:זה שאתם קונים כל מה שיוצא מהמקלדת של הצ'ופקאברה..מדהים

למען האמת זה קצת מוזר שדיוויד פיק בכלל לא הזכיר את קולטון אייברסון בהקשר של מכבי בימים האחרונים (בעוד שאר האתרים כן)
אבל 5 דקות אחרי שהוא חותם פתאום מפרסם את כל סודות המו"מ. קצת תמוה.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שהכתבה מפוברקת.

09 ספטמבר 2016, 21:30

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:זה שאתם קונים כל מה שיוצא מהמקלדת של הצ'ופקאברה..מדהים

למען האמת זה קצת מוזר שדיוויד פיק בכלל לא הזכיר את קולטון אייברסון בהקשר של מכבי בימים האחרונים (בעוד שאר האתרים כן)
אבל 5 דקות אחרי שהוא חותם פתאום מפרסם את כל סודות המו"מ. קצת תמוה.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שהכתבה מפוברקת.

מפוברקת? לא יודעת (גם אם לא מופרך)
אובייקטיבית? אפילו פחות
פרסם תגובה