פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
01 אוקטובר 2016, 23:24
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:עוד פעם ספאם של שלושה עמודים?
די כבר! פשוט די!
כשמכבי משחקת כדורסל אז מדברים על כדורסל...כשמה שקרה הערב קורה אז צריכים לפרוק עם עוד קצת חומרים(כן, כן...)
אורי, אין לך איזה עץ זית לעקור?
אין לי בעיה עם ספאם, פשוט לא בת'רד של משחק...
למה? זה הגיוני. ספאם לא קשור לנושא של הת'רד. מה שמכבי משחקת לא קשור למשחק הכדורסל. אז מה הבעיה?
01 אוקטובר 2016, 23:37
צירבס - מההתחלה לא עפתי עליו. הוא שחקן חזק, אבל בנתיים נותן משחק אחד טוב בהתקפה, לצד כמה גרועים. ריבאונדר גרוע מאוד. יסיים פה את העונה, רק צריך לקוות שישפר את ההגנה ואת הריבאונדים בצורה רצינית.
אייברסון -ריבאונדר טוב וזהו. שחקן הגנה חלש מאוד ובהתקפה לא עושה יותר מדיי. השאלה אם מכבי תסכים לעשות החלפה כשינופו שחקנים ממחנות הNBA?
ראד - מאוד אוהב אותו, נלחם בכל משחק.
מקל - בנתיים, ברוב הדקות שהוא משחק הוא מחרב את המשחק, אך צריך להשלים עם זה שהוא יהיה הרכז הפותח שלנו. מקווה שישתפר בהמשך.
צריך לזכור שהשחקן שצריך להוביל את הקבוצה בנקודות, עדיין לא משחק - גאודלוק.
02 אוקטובר 2016, 07:45
''זה יהיה מפגש עם דיוויד בלאט, האיש שהביא אותי בזמנו לישראל'' - פארקר
02 אוקטובר 2016, 08:20
הבא נקווה שבלאט ירחם עלינו
Sent from my iPhone using Tapatalk
02 אוקטובר 2016, 08:22
יוסי22 כתב:רק מזכיר שמכבי ניצחה את פנא וברצלונה בלי גאודלוק , בואו לא ניסחף.
רק נזכיר שמכבי הפסידה לירושליים מבלי שהלפרין יקלע ואמארה יהיה בבעיית עבירות ואילולי מזל גם להרצליה היינו מפסידים.
02 אוקטובר 2016, 08:23
ביום שלישי אני מקווה שתבינו למה רציתי את קלייבורן.
02 אוקטובר 2016, 08:51
זה הולך להיות כואב. כואב מאד.
02 אוקטובר 2016, 10:07
הייתי בכייף מוכן להפסיד את זה ולנצח את מגדל .
02 אוקטובר 2016, 10:13
מקאדו 3 כתב:הייתי בכייף מוכן להפסיד את זה ולנצח את מגדל .
את האמת? הייתי מעדיף לנצח את מגדל על פני הצלחה באירופה. מי שלא מנצח את מגדל, לא יכול לנצח משחק ביורוליג.
02 אוקטובר 2016, 10:20
ankram כתב:מקאדו 3 כתב:הייתי בכייף מוכן להפסיד את זה ולנצח את מגדל .
את האמת? הייתי מעדיף לנצח את מגדל על פני הצלחה באירופה. מי שלא מנצח את מגדל, לא יכול לנצח משחק ביורוליג.
אני מודה שלאורך כל הקייץ וכל תהליך הבניה מה שעניין אותי יותר זה המצ'אפ מול מגדל ופחות היורוליג , לצערי היתה לי הרגשה שאנחנו הולכים להפסיד אתמול וזה פשוט בלתי נסבל מבחינתי , להפסיד לצסק'א או ריאל פחות נורא בעיני .
02 אוקטובר 2016, 10:36
ankram כתב:הבא נקווה שבלאט ירחם עלינו
הוא לא. הוא ירצה להראות את העליונות שלו והוא לא סובל את הג'וניורים שרצו לפטר אותו.
02 אוקטובר 2016, 10:36
התגעגעתי להיכל..
02 אוקטובר 2016, 10:39
ankram כתב:את האמת? הייתי מעדיף לנצח את מגדל על פני הצלחה באירופה. מי שלא מנצח את מגדל, לא יכול לנצח משחק ביורוליג.
מגדל או לא מגדל, הקבוצה לא נראית טוב וגם בנצחונות מול פנא וברצלונה היא לא נראיתה טוב. גאודלוק יעזור בתחום של הקליעה, אבל הבעיה היא שלא רואים שםו טביעת אצבע של מאמן על הקבוצה הזו. לא בהגנה ולא בהתקפה.
02 אוקטובר 2016, 12:14
MTA2311 כתב:על הזין שלי
בשוק ממך... מה עם הטקס המרגש של אנתוני? לא מזיז כלום בלב האבן שלך?
02 אוקטובר 2016, 12:32
jol9 כתב:MTA2311 כתב:על הזין שלי
בשוק ממך... מה עם הטקס המרגש של אנתוני? לא מזיז כלום בלב האבן שלך?
תתאר לך מצב דמיוני: אתה במערכת יחסים מושלמת עם אהובת ליבך-היא יפהפייה, מצחיקה, חכמה, כל החברים שלך מתים עליה, והיא עושה אותך הכי מאושר בעולם. יום אחד, היא עוזבת אותך בשביל שחקן NBA, ואתה נתקע עם איזו כונפה שגורמת לך לרצות למות, וזה נעשה יותר גרוע כשהאקסית המושלמת שלך מגיעה לטקס הוקרה בהיכל, כשאתה מגיע עם החברה הכונפה.
02 אוקטובר 2016, 15:24
ערוץ 55 נכון ?
03 אוקטובר 2016, 01:59
מה אתם אומרים, בלאט יעלה עם חמישיית רצח, או ישחק משחקים?
03 אוקטובר 2016, 11:14
"מכבי הציעה לי לעלות ולשחק כמה דקות", מספר חתן השמחה, "אבל החלטתי לסרב. אני לא רוצה להביך את עצמי, ואתה יודע, בוא נשאיר את הזיכרונות היפים שהיו ולא נקלקל אותם".
http://sports.walla.co.il/item/3002053
03 אוקטובר 2016, 12:05
איתי-שגב כתב:"מכבי הציעה לי לעלות ולשחק כמה דקות", מספר חתן השמחה, "אבל החלטתי לסרב. אני לא רוצה להביך את עצמי, ואתה יודע, בוא נשאיר את הזיכרונות היפים שהיו ולא נקלקל אותם".
מוכן להתערב שהוא יותר טוב מכל מי שישחק מחר.
03 אוקטובר 2016, 15:42
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:"מכבי הציעה לי לעלות ולשחק כמה דקות", מספר חתן השמחה, "אבל החלטתי לסרב. אני לא רוצה להביך את עצמי, ואתה יודע, בוא נשאיר את הזיכרונות היפים שהיו ולא נקלקל אותם".
מוכן להתערב שהוא יותר טוב מכל מי שישחק מחר.
בסדר