MaccabiTA כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:אגב כרמל הורדתי 2k17 בסוף, בינתיים נהנה מהמשחק
לא בטוח עדיין אם אני אוהב את הסיפור בmy player או לא
אני הורדתי והמשחק איטי ומטושטש ובלי סאונד
מבטיחים לא לשפוט אותי אם אגיד שקניתי אותו?
לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:אגב כרמל הורדתי 2k17 בסוף, בינתיים נהנה מהמשחק
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:יואו נכון, דיברנו על זה. אתה חייב לסיים אותו כבר!
קנו לי את זה בדיוק, אקרא כבר באנגלית מתישהו.
מי הנשמה הטהורה שקנה לך את זה? אני הייתי צריך להתכסח עם אמא על הספרים הראשונים. "אני רוצה את זה!!!!!!", "אפשר לקחת מהספרייה", "אבל אני רוצה את זה אצלי!!!!!!!!!!#$#@"
ההורים, אם רק אצייץ משהו על קריאת ספרים הם גם יקנו לי את הספרייה במסצוסטס אם צריך. הלכתי לקנות את הראשון והיה להם רק את החבילה, אמרתי להם וכבר בערב הם הביאו את החבילה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
כנראה לא אוכל ואשתה רק בשביל המסורת, אבל אני מתחלן לאחרונה בצורה קריטית.
הרדיקלים כבר גרמו לי לדחייה גדולה מידי.
זו בדיוק התהייה שלי, הרי מלא צמים סתם מתוך הרגל.
לא שאני מנסה להחזיר אותך בתשובה, אני גם חילוני, אבל ההזויים לא מגדירים לך מה לעשות. וזה גם נכון לגבי כל צד שאתה תופס מבחינה חברתית או פוליטית. כל עוד לא תהיה רדיקלי בעצמך מהצד השני, הכול סבבה. כמו האידיוטים של מסיבת הרחוב בבני ברק בשבת
אל תמלא את התפקיד של אורי כשהוא לא פה, מספיק יש לנו ממנו
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
כנראה לא אוכל ואשתה רק בשביל המסורת, אבל אני מתחלן לאחרונה בצורה קריטית.
הרדיקלים כבר גרמו לי לדחייה גדולה מידי.
זו בדיוק התהייה שלי, הרי מלא צמים סתם מתוך הרגל.
לא שאני מנסה להחזיר אותך בתשובה, אני גם חילוני, אבל ההזויים לא מגדירים לך מה לעשות. וזה גם נכון לגבי כל צד שאתה תופס מבחינה חברתית או פוליטית. כל עוד לא תהיה רדיקלי בעצמך מהצד השני, הכול סבבה. כמו האידיוטים של מסיבת הרחוב בבני ברק בשבת
אל תמלא את התפקיד של אורי כשהוא לא פה, מספיק יש לנו ממנו
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:אגב כרמל הורדתי 2k17 בסוף, בינתיים נהנה מהמשחק
לא
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:אגב כרמל הורדתי 2k17 בסוף, בינתיים נהנה מהמשחק
לא
זה באן?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:אגב כרמל הורדתי 2k17 בסוף, בינתיים נהנה מהמשחק
לא
זה באן?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:יואו נכון, דיברנו על זה. אתה חייב לסיים אותו כבר!
מי הנשמה הטהורה שקנה לך את זה? אני הייתי צריך להתכסח עם אמא על הספרים הראשונים. "אני רוצה את זה!!!!!!", "אפשר לקחת מהספרייה", "אבל אני רוצה את זה אצלי!!!!!!!!!!#$#@"
ההורים, אם רק אצייץ משהו על קריאת ספרים הם גם יקנו לי את הספרייה במסצוסטס אם צריך. הלכתי לקנות את הראשון והיה להם רק את החבילה, אמרתי להם וכבר בערב הם הביאו את החבילה.
כמה אחים יש לך? יש מקום לעוד אחד? אני ממש נחמד
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:[quote="yanay21"]יואו נכון, דיברנו על זה. אתה חייב לסיים אותו כבר!
שועל כתב:אני גם שוקל לקנות וזהו. אולי אקנה בsteam
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:[quote="yanay21"]יואו נכון, דיברנו על זה. אתה חייב לסיים אותו כבר!
yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
לא אני.
תמיד הייתי מאלה שמתעקשים סתם שהם בחיים לא עשו רע למישהו, אז איזו סיבה יש לי לצום?
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
לא אני.
תמיד הייתי מאלה שמתעקשים סתם שהם בחיים לא עשו רע למישהו, אז איזו סיבה יש לי לצום?
אחרי הסרטון שראית, אתה חייב לצום. עשית משהו רע לעצמך, ברמות של פשע מלחמה
LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:טוב, מכיוון שאני בחברת כופרי הפורום, אני מסתקרן לדעת מי צם פה
לא אני.
אחרי הסרטון שראית, אתה חייב לצום. עשית משהו רע לעצמך, ברמות של פשע מלחמה
שהבנות יצומו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים