jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
זה באמת הצפי שלך או שאתה סתם אומר?
לגבי אייברסון כן, לגבי ארז יתכן שיתנו לו צ'אנס עד ההפסד מול גלא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:לפחות זה משחק חוץ
כי המשחק הבא בבית ינחם אותנו.
משורה ישחרר רק המוות, אבל לפחות בבית נהיה בריאים יותר, וזה משחק שיותר קל לקחת אותו. הכי חשוב לשמור על הבית, כי בחוץ יש משחקים אבודים מראש
דיברתי על המשחק מול ריאל.
אחדשיודע כתב:אני רק מדמיין את הקו הקדמי של ריאל מול האין הגנה שלנו, ואני...
yanay21 כתב:רפאל הטשמאייר, אני מניח
LIAV10 כתב:כרמל, תני לי באן, רוצה להרגיש את זה
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כרמל, תני לי באן, רוצה להרגיש את זה
אל תבקש דברים שאתה לא יכול להתחרט עליהם
זה כמו המתת חסד, אני צריכה לשאול אותך כמה פעמים אם אתה בטוח בשביל לעשות את זה
LIAV10 כתב:כרמל, תני לי באן, רוצה להרגיש את זה
felix_r כתב:אדלשטיין צריך להבין, שלא צריך 5 שחקני התקפה בחמישיה! כשיש בחמישיה את גאודלוק, ראד, ובקרוב גם ווימס, אין שום צורך בצירבס בחמישיה הזאת, כי גם אין מספיק כדורים בשביל כולם, וגם כולם לא טובים בהגנה.
צריך להתחיל עם אייברסון בחמישיה. שרק ירביץ בהגנה ויקח ריבאונד. האחרים יקלעו בשבילו.
צירבס יעלה עם החמישיה השניה, חמישיית הנגרים. שם יצטרכו יותר את היכולת ההתקפית שלו
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
yzafrir כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
זה מרגיש כאילו זה מה שאתה רוצה שיקרה ולא הצפי שלך...זה פורום צ'ה פה ?
מעניין מה כתבת על רייס באותו שלב בעונה ההיא...
felix_r כתב:אדלשטיין צריך להבין, שלא צריך 5 שחקני התקפה בחמישיה! כשיש בחמישיה את גאודלוק, ראד, ובקרוב גם ווימס, אין שום צורך בצירבס בחמישיה הזאת, כי גם אין מספיק כדורים בשביל כולם, וגם כולם לא טובים בהגנה.
צריך להתחיל עם אייברסון בחמישיה. שרק ירביץ בהגנה ויקח ריבאונד. האחרים יקלעו בשבילו.
צירבס יעלה עם החמישיה השניה, חמישיית הנגרים. שם יצטרכו יותר את היכולת ההתקפית שלו
ankram כתב:בהנחה שלמעט ווימס השאר זמינים, הייתי פותח עם ציברס ואלכסנדר בפרונט ( השם ישמור) אוחיון גאדלוק וסמית בחמשייה.
סילי מקל סילבן/פניני ראד וקולטון כמחליפים, בינתיים זה הרוסטר וזה מה יש.
זה ייתן סקור מבחוץ לחצשייה הפותחת וקצת כשרון מהספסל.
נקווה שזה יספיק.
בד בבד מחפש 4.5 - 5 ששומר בשביל הליגה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
roy1000 כתב:ankram כתב:בהנחה שלמעט ווימס השאר זמינים, הייתי פותח עם ציברס ואלכסנדר בפרונט ( השם ישמור) אוחיון גאדלוק וסמית בחמשייה.
סילי מקל סילבן/פניני ראד וקולטון כמחליפים, בינתיים זה הרוסטר וזה מה יש.
זה ייתן סקור מבחוץ לחצשייה הפותחת וקצת כשרון מהספסל.
נקווה שזה יספיק.
בד בבד מחפש 4.5 - 5 ששומר בשביל הליגה.
מקלין יטחן את אלכסנדר בלי אפילו להתאמץ. אתה חייב פה את ראד שלפחות יכול לשים עליו גוף. אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יעשה ראדוליצה לגרמני הנחמד.
אבל כל זה לא ממש משנה. אני לא חושב שאפשר לשחק כדורסל עם שחקן וחצי ששומרים. ברור לי שמהר מאוד המשחק יהפוך להשתוללות הירו בול של גאודלוק כמו שראינו אתמול.
ankram כתב:לא בטוח שעל מקלין אלכסנדר ישמור לדעתי זה יהיה ציברס.
כמובן שהמצב כרגע לא טוב, אבל לפחות כל עוד אין שינוי ברוסטר, עדיף לפתוח עם אלכסנדר בחמשייה כדי לתת לספסל קצת יותר כשרון. גם אולי למנוע עבירות מוקדמות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים