12 אוקטובר 2016, 20:57
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
כלומר, זה גם ככה אף פעם לא מצליח, ובסוף יושב על הצוואר של מכבי בפיירול לעונה הבאה,
אז שיוותרו מראש.
או במילים אחרות - לוותר מראש על העונה הזאת ולנסות בשנה הבאה. כן, זאת גם גישה.
לי זה נראה טיפשי להשקיע 26-30 מיליון דולר ו-"לזרוק" אותם לפח בשביל לחסוך 300-400 אלף דולר.
יש כל כך הרבה אופציות איכותיות השנה במחנות, יותר מבשנים עברו לטעמי (בין היתר כי לא מעט מקומות ב-NBA נתפסו ע"י שחקנים שהגיעו מאירופה), כך שזה באמת יהיה פספוס אם יוותרו מראש על הכיוון הזה. תזכיר לי גם מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן היישר ממחנות האימונים ב-NBA שאתה כל כך מבוהל מהאפשרות הזאת?
12 אוקטובר 2016, 20:59
12 אוקטובר 2016, 21:00
שחף1 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
כלומר, זה גם ככה אף פעם לא מצליח, ובסוף יושב על הצוואר של מכבי בפיירול לעונה הבאה,
אז שיוותרו מראש.
או במילים אחרות - לוותר מראש על העונה הזאת ולנסות בשנה הבאה. כן, זאת גם גישה.
לי זה נראה טיפשי להשקיע 26-30 מיליון דולר ו-"לזרוק" אותם לפח בשביל לחסוך 300-400 אלף דולר.
יש כל כך הרבה אופציות איכותיות השנה במחנות, יותר מבשנים עברו לטעמי (בין היתר כי לא מעט מקומות ב-NBA נתפסו ע"י שחקנים שהגיעו מאירופה), כך שזה באמת יהיה פספוס אם יוותרו מראש על הכיוון הזה. תזכיר לי גם מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן היישר ממחנות האימונים ב-NBA שאתה כל כך מבוהל מהאפשרות הזאת?
אונאקו ומלקולם תומאס. אבל האמת, אין שום סיבה הגיונית לוותר מראש בעיני, פשוט לבחור שחקנים טוב יותר. זה הכל
12 אוקטובר 2016, 21:08
my man כתב:ברור שלא צריך לוותר... אסור לוותר!
לשלוח את איברסון לתלות את החולצה על החבל כביסה של אמא שלו ולהביא 4.5 שעושה הגנה..
12 אוקטובר 2016, 21:14
LIAV10 כתב:my man כתב:ברור שלא צריך לוותר... אסור לוותר!
לשלוח את איברסון לתלות את החולצה על החבל כביסה של אמא שלו ולהביא 4.5 שעושה הגנה..
המטומטמים האלה רשמו אותו לליגה, הוא פה בשביל להשאר.
12 אוקטובר 2016, 21:16
12 אוקטובר 2016, 21:17
my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ברור שלא צריך לוותר... אסור לוותר!
וואי תכל'ס לא חשבתי על זה...
כמה זרים רשמנו לליגה?
12 אוקטובר 2016, 21:21
אחדשיודע כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ברור שלא צריך לוותר... אסור לוותר!
וואי תכל'ס לא חשבתי על זה...
כמה זרים רשמנו לליגה?
6 (בלי סמית' ומילר). זה משאיר מקום לזר נוסף (ואחד ספייר למקרה של פציעה), רק שכדאי הפעם לבחון קודם את ההשתלבות שלו לאורך תקופה מסויימת ביורוליג לפני שרושמים אותו לליגה.
12 אוקטובר 2016, 21:23
12 אוקטובר 2016, 21:25
שחף1 כתב:ווימס שומר לא רע. תלוי במוג׳ו שלו. הוא לא איזה סטופר סטייל פרקינס.
אור, פיני הגדיר את זה יפה. בהרבה קבוצות של מכבי, גם כאלו שזכו ביורוליג, היו שחקנים שלא שמרו. השאלה איך מחביאים את זה ומה עושים עם זה. חילופי שחקנים זה אופציה אחת. אין ספק שאם יביאו סנטר שייתן הגנה זה יעזור להחביא חלק מהבעיות. אבל לא יפתור אותן לגמרי
12 אוקטובר 2016, 21:26
roy1000 כתב:שחף1 כתב:ווימס שומר לא רע. תלוי במוג׳ו שלו. הוא לא איזה סטופר סטייל פרקינס.
אור, פיני הגדיר את זה יפה. בהרבה קבוצות של מכבי, גם כאלו שזכו ביורוליג, היו שחקנים שלא שמרו. השאלה איך מחביאים את זה ומה עושים עם זה. חילופי שחקנים זה אופציה אחת. אין ספק שאם יביאו סנטר שייתן הגנה זה יעזור להחביא חלק מהבעיות. אבל לא יפתור אותן לגמרי
ווימס שומר די גרוע. כל שחקן כמעט עובר אותו בכדרור. אתה מתבלבל בין מה שהוא אמור להיות למה שהוא באמת. הוא לגמרי קונוס.
12 אוקטובר 2016, 21:27
החציל האצטקי כתב:אתם לא חושבים שעוד 4.5 הגנתי זה מאסט?
12 אוקטובר 2016, 21:29
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:ווימס שומר לא רע. תלוי במוג׳ו שלו. הוא לא איזה סטופר סטייל פרקינס.
ווימס שומר די גרוע. כל שחקן כמעט עובר אותו בכדרור. אתה מתבלבל בין מה שהוא אמור להיות למה שהוא באמת. הוא לגמרי קונוס.
זה כי הוא שיחק 2 והיה צריך לשמור על גארדים זריזים ומהירים ממנו. בעמדה 3 הוא אמור להיות שומר מעולה.
12 אוקטובר 2016, 21:30
LIAV10 כתב:סמית׳ בן כה וכה ירשם מתישהו, אין סנריו שהוא כל העונה בחוץ.
היו צריכים לרשום אותו במקום אייברסון.
12 אוקטובר 2016, 21:32
12 אוקטובר 2016, 21:37
my man כתב:אני גם חושב שסמית' לא יירשם...הטיפשות היא בזה שרשמו את איברסון...
לגמרי היה אפשר לוותר עליו מול נהריה בטח ובכל החודש הראשון של הליגה הכל כך חשובה שלנו...
12 אוקטובר 2016, 21:39
אחדשיודע כתב:או במילים אחרות - לוותר מראש על העונה הזאת ולנסות בשנה הבאה. כן, זאת גם גישה.
12 אוקטובר 2016, 21:39
אחדשיודע כתב:my man כתב:אני גם חושב שסמית' לא יירשם...הטיפשות היא בזה שרשמו את איברסון...
לגמרי היה אפשר לוותר עליו מול נהריה בטח ובכל החודש הראשון של הליגה הכל כך חשובה שלנו...
הטיפשות היא בעצם ההחתמה שלו (כמו גם בהחתמות של סילי החביב ואלכסנדר הנורא, אבל אלו לדיון אחר), שנבעה מתוך לחץ.
12 אוקטובר 2016, 21:46
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:או במילים אחרות - לוותר מראש על העונה הזאת ולנסות בשנה הבאה. כן, זאת גם גישה.
יש אופציות, אבל שחקן כמו מוריס נ'דור לא יגיע למכבי. השחקנים הטובים יקבלו חוזים של יותר מ- 20 אלף דולר לחודש.
גם אני חושב שבתקציב של מכבי אולי עדיף כבר להישאר עם אייברסון.
12 אוקטובר 2016, 23:28
שועל כתב:האמת שבמשחק מול נהריה התגעגעתי להגנה של מכבי בעונה שעברה
עד מתי יהיה ראלי להביא שחקן מהמחנות?