פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת׳רד המלפפונים החדש

14 אוקטובר 2016, 15:00

מקובי כתב:בניגוד לשנה שעברה- זה לא חוזה לחודש...

זה חוזה עד ינואר. גם למכבי וגם לשחקן (בהנחה והוא בקליבר גבוה וחושב שיש לו סיכוי להיכנס לאנביאיי לקראת סיום השחקנים החופשיים) יש אינטרס טוב להשתמש בזה.

מכבי מקבלת שחקן שיסגור לה את הפינה ביורוליג של האתלטיות וההגנה עד שקווינסי (ושגב) יחזור.
השחקן מקבל הזדמנות לשחק ביורוליג באופן קבוע, כשחקן די מוביל.

בליגה אנחנו נצטרך להסתדר עם מה שיש. (העונה ארוכה וחשוב לדעתי לשמור על מקום אחד לזר לחילוף במקרה של פציעה...)
בכל מקרה עכשיו זה משחקי הכנה עד יוני.. וביוני נקווה שמילר יהיה (הגבוה שהכי מתאים לליגה במכבי)

גם אני, שאופטימי מאוד לגבי מילר, לא מאמין שיעשו צעד כזה. הרי אם השחקן טוב, אתה תהיה חייב אותו להמשך המאבקים של סיום העונה...
אין פה הגיון.

אני שותף לדעה שצריך פה 4.5 שיכול לזוז גם ל-5. ישנה שאלה נוספת על מי בדיוק ישמור ב-4 כשהוא לא ישחק שם.

קליעה זה לא סיפור משני, בוודאי לא אם מישהו מסתכל על יוגב/מקל כשחקנים שהולכים לשחק דקות משמעותיות (לצערנו הם יסגרו את ה20 דק' המשותפות שלהם לכל הפחות), אבל אפשר למצוא פתרונות טקטיים גם לזה.

העניין הוא שדיי נשבר הזין למצוא פתרונות טקטיים לבעיות שייצרת לעצמך מראש. במהלך משחק נוצרות לך מספיק בעיות שתצטרך למצוא להן פתרונות טקטיים. מכבי לא צריכה להכניס את עצמה לבעיות נוספות מראש.

14 אוקטובר 2016, 15:05

ראד זה שחקן שאפשר יהיה למצוא לו קונים בכסף לא רע.
אבל אני לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר, לא לפני שמיציתי את הדרכים למקסם את התפוקות שלו (בשני צדי המגרש).

הפוטנציאל שלו כרול פלייר שעולה מהספסל ומשבש לקבוצה היריבה את ההגנות הוא גדול מדי בשביל לוותר עליו בכזאת מהירות.
אני גם בטוח שיעשה עבודה טובה בהרבה בהגנה אינדיבידואלית על מספרי 3 ממה שעושה כרגע בעמדה 4 (שזה כלום בפיתה)- משהו שאם היה 4 שהיה מאפשר את זה בוודאי היה נבחן.

אלכסנדר הוא 5 (או "5 מדומה") מחליף שלישי שעולה להפציץ. פוגע- ימשיך. לא פוגע- יעוף לספסל. הוא ילמד לחיות בנישה הזאת, ולפעמים זה ינצח למכבי משחקים (כבר קרה בעבר).

14 אוקטובר 2016, 15:08

החציל האצטקי כתב:
מקובי כתב:בניגוד לשנה שעברה- זה לא חוזה לחודש...

זה חוזה עד ינואר. גם למכבי וגם לשחקן (בהנחה והוא בקליבר גבוה וחושב שיש לו סיכוי להיכנס לאנביאיי לקראת סיום השחקנים החופשיים) יש אינטרס טוב להשתמש בזה.

מכבי מקבלת שחקן שיסגור לה את הפינה ביורוליג של האתלטיות וההגנה עד שקווינסי (ושגב) יחזור.
השחקן מקבל הזדמנות לשחק ביורוליג באופן קבוע, כשחקן די מוביל.

בליגה אנחנו נצטרך להסתדר עם מה שיש. (העונה ארוכה וחשוב לדעתי לשמור על מקום אחד לזר לחילוף במקרה של פציעה...)
בכל מקרה עכשיו זה משחקי הכנה עד יוני.. וביוני נקווה שמילר יהיה (הגבוה שהכי מתאים לליגה במכבי)

גם אני, שאופטימי מאוד לגבי מילר, לא מאמין שיעשו צעד כזה. הרי אם השחקן טוב, אתה תהיה חייב אותו להמשך המאבקים של סיום העונה...
אין פה הגיון.

אני שותף לדעה שצריך פה 4.5 שיכול לזוז גם ל-5. ישנה שאלה נוספת על מי בדיוק ישמור ב-4 כשהוא לא ישחק שם.

קליעה זה לא סיפור משני, בוודאי לא אם מישהו מסתכל על יוגב/מקל כשחקנים שהולכים לשחק דקות משמעותיות (לצערנו הם יסגרו את ה20 דק' המשותפות שלהם לכל הפחות), אבל אפשר למצוא פתרונות טקטיים גם לזה.

העניין הוא שדיי נשבר הזין למצוא פתרונות טקטיים לבעיות שייצרת לעצמך מראש. במהלך משחק נוצרות לך מספיק בעיות שתצטרך למצוא להן פתרונות טקטיים. מכבי לא צריכה להכניס את עצמה לבעיות נוספות מראש.

לא אמרתי שזה אידיאלי.
אבל עם איך שבנו את הסגל לדעתי זה פתרון של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

במאבקים של סיום העונה יהיה לך את מילר ש"מחליף" אותו. כמו שלאנגפורד החליף את פארמר בזמנו...

לא הבנתי איך החלק של הגארדים נכנס להודעה שלי :) (וגם שם יש לא מעט בעיות כמובן...)

14 אוקטובר 2016, 15:11

מכבי גיששה אצל אריק מוראלנד. לאחרונה הוא היה עם הקאבס במחנה אימונים ושוחרר. במידה ולא ינופו שחקנים אחרים מתאימים בעמדה 4.5-5 ובמידה ולא יהיה שיפור ניכר של אייברסון, אריק מוראלנד הוא מועמד בכיר להגיע. אגב, מוראלנד הוא חבר טוב של מילר.

14 אוקטובר 2016, 15:14

Weems13 כתב:מכבי גיששה אצל אריק מוראלנד. לאחרונה הוא היה עם הקאבס במחנה אימונים ושוחרר. במידה ולא ינופו שחקנים אחרים מתאימים בעמדה 4.5-5 ובמידה ולא יהיה שיפור ניכר של אייברסון, אריק מוראלנד הוא מועמד בכיר להגיע. אגב, מוראלנד הוא חבר טוב של מילר.

מקור ?

14 אוקטובר 2016, 15:17

Weems13 כתב:מכבי גיששה אצל אריק מוראלנד. לאחרונה הוא היה עם הקאבס במחנה אימונים ושוחרר. במידה ולא ינופו שחקנים אחרים מתאימים בעמדה 4.5-5 ובמידה ולא יהיה שיפור ניכר של אייברסון, אריק מוראלנד הוא מועמד בכיר להגיע. אגב, מוראלנד הוא חבר טוב של מילר.

עוד פצוע כרוני, אם תהיתם.

14 אוקטובר 2016, 15:18

אחדשיודע כתב:

עוד פצוע כרוני, אם תהיתם.

אנחנו לא תוהים, אנחנו יודעים

14 אוקטובר 2016, 15:22

מקובי כתב:לא אמרתי שזה אידיאלי.
אבל עם איך שבנו את הסגל לדעתי זה פתרון של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

במאבקים של סיום העונה יהיה לך את מילר ש"מחליף" אותו. כמו שלאנגפורד החליף את פארמר בזמנו...

לא הבנתי איך החלק של הגארדים נכנס להודעה שלי :) (וגם שם יש לא מעט בעיות כמובן...)

החלק עם הגארדים לא נוגע להודעה שלך, אלא לקונספט של להביא שחקן הגנה בלי קליעה מבחוץ. זה משהו שיעמוד בעוכרינו.
למשל, כסיל כמו מורלנד (לא שאני חושב שמדובר במועמד רציני) זה טעות.

14 אוקטובר 2016, 15:36

מה עם אוקרו וויט? נשאר במאימי?
הבעיה איתו שהוא רק 4

14 אוקטובר 2016, 15:42

rc4991 כתב:מה עם אוקרו וויט? נשאר במאימי?
הבעיה איתו שהוא רק 4

אני לא בטוח שהוא עושה את הסגל הסופי.
גם לא בטוח שהוא מה שאנחנו צריכים.

14 אוקטובר 2016, 15:53

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:מה עם אוקרו וויט? נשאר במאימי?
הבעיה איתו שהוא רק 4

אני לא בטוח שהוא עושה את הסגל הסופי.
גם לא בטוח שהוא מה שאנחנו צריכים.

הגנתי, אתלט, חוסם וקלעי
הבעיה העיקרית לדעתי היא שהוא רק 4

14 אוקטובר 2016, 16:01

וויט נותן חסימה וקצת למשחק על 30 דקות. זה נחמד, אם היה למכבי 5 עם הגנה יותר טובה מצירבס.
לגבי מורלנד, חציל, אני אשמח אם תרחיב. זה אייקיוו סטייל אלכסנדר? כלומר שואף לאפס? כי גם אם מביאים קפיץ זה עדיין צריך להיות מישהו שמסוגל להבין מה זה הגנה קבוצתית(ראה ערך ראד)

14 אוקטובר 2016, 16:39

rc4991 כתב:הגנתי, אתלט, חוסם וקלעי
הבעיה העיקרית לדעתי היא שהוא רק 4

שחקן מצויין ושומר הרבה יותר טוב מכל מה שיש לנו בקו הקדמי. פשוט לא בטוח שמספיק טוב כדי לחפות על כל החולשות ההגנתיות של מכבי.
התקפית הוא בדיוק מה שהייתי רוצה. שחקן שלא עושה מה שלא יודע. קליעה נקייה מבחוץ, נע חכם בלי הכדור, הולך לריבאונד התקפה ומסיים מצויין בטבעת.
הבעיה שלו היא הסייז. הוא פשוט קטן ורזה מדי ככה שהוא לא בדיוק מה שימנע מגבוהים לטחון אותנו בפוסט. מצד שני, סופר נייד ואתלטי, כך שמסוגל לשנות זריקות ולשמור בפרימטר.

בגדול, די דומה לקווינסי, רק מצומק בסייז ובכשרון.
זה הימור שכנראה הייתי לוקח, אולי מתוך הבנה שבסופו של דבר אי אפשר יהיה לכסות את כל החורים בהגנה.

שחף, מורלנד זה מה שקוראים בשכונה "מחרבט". אתה לא צריך רק אתלטיות והגנה אלא גם שכל. כולם אצלנו פאקינג מפגרים.

14 אוקטובר 2016, 16:40

חציל, מה המחיר של רוב השחקנים האלה ? משהו רציני ?.

14 אוקטובר 2016, 16:40

איתי-שגב כתב:חציל, מה המחיר של רוב השחקנים האלה ? משהו רציני ?.

אף אחד לא יכול לדעת

14 אוקטובר 2016, 16:41

MTA2311 כתב:

אף אחד לא יכול לדעת

השאלה שלי אם פתאום שחקן כזה שנחתך מהמחנות יכול לבקש 800 אלף דולר לעונה ?.

14 אוקטובר 2016, 16:43

איתי-שגב כתב:
MTA2311 כתב:

אף אחד לא יכול לדעת

ברור. יש אמריקאים שלא יחשבו אפילו על מעבר לאירופה אם לא יציעו להם הרבה מאוד כסף.

14 אוקטובר 2016, 16:48

הייתי לוקח את נמרוד לוי במקום אלכסנדר, צעיר,נייד,נלחם,יד מ3, ובעיקר שחקן בית.
יותר מזק מאלכסנדר לא יכול להיות והוא נכנס בחוק הצעירים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 אוקטובר 2016, 17:25

MTA2311 כתב:
איתי-שגב כתב:
MTA2311 כתב:

אף אחד לא יכול לדעת

ברור. יש אמריקאים שלא יחשבו אפילו על מעבר לאירופה אם לא יציעו להם הרבה מאוד כסף.

תלוי בשחקן. קווינסי מילר למשל הגיע לכוכב בכסף קטן.

14 אוקטובר 2016, 17:28

מה עם קורי ג'פרסון מצא קבוצה כבר?
חמישיה עם צירבס,ג'פרסון,סמית',ווימס וגאודלוק הרבה יותר מאוזנת בשני צידי המגרש , ראד מהספסל יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי.
פרסם תגובה