פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג - מחזור 3

25 אוקטובר 2016, 19:58

התנין 2 כתב:
rc4991 כתב:
התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.

:?

היה ברור שמקל ואוחיון יהיו הרכזים שלו ברגע שהראשון חתם
וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר

תחסוך את החוזים המיותרים של גל מקל (כמה שטויות אורי אלון וירושלים עוד יגרמו לנו לעשות?) ושל סילי ואתה מנחית אותו פה, ומשלים קו אחורי די מושלם. הרי שחקן משלים באופיו (ו-וונאמייקר הוא מהסוג המשובח ביותר של שחקנים משלימים ולא עוד שחקן בינוני להחריד) זה בדיוק מה שאתה צריך ליד גאודלוק ו-ווימס.

אתה משכנע את המשוכנע

25 אוקטובר 2016, 19:58

toja27 כתב:
התנין 2 כתב:אפרורו הרמה של היורוליג העונה: קאזאן שעשויה למצוא עצמה הערב במאזן עלוב של 0-3 היא יופי של קבוצה, על סמך שלושת המחזורים הראשונים ביורוליג.

אין לה מספיק עומק להיות לדעתי יופי של קבוצה.

יופי של קבוצה ביחס לקבוצת תחתית ביורוליג (הכל עניין יחסי בהשוואה לעונות היורוליג הקודמות). עם עומק היא מן הסתם קבוצה שתאיים על הצמרת.

25 אוקטובר 2016, 20:00

MTA2311 כתב:
התנין 2 כתב:
rc4991 כתב:
התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.

וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר

תחסוך את החוזים המיותרים של גל מקל (כמה שטויות אורי אלון וירושלים עוד יגרמו לנו לעשות?) ושל סילי ואתה מנחית אותו פה, ומשלים קו אחורי די מושלם. הרי שחקן משלים באופיו (ו-וונאמייקר הוא מהסוג המשובח ביותר של שחקנים משלימים ולא עוד שחקן בינוני להחריד) זה בדיוק מה שאתה צריך ליד גאודלוק ו-ווימס.

הדיבורים על וונאמייקר תמיד היו בהקשר של הגארד הנוסף, ליד מקל ואוחיון. אתה לא יכול פשוט להחליט להתעלם מהחוזה של מקל.

גאודלוק הרבה יותר מתאים לשחק ליד שני הרכזים הישראלים מאשר וונאמייקר. הוא גם שחקן טוב בהרבה.

מה זאת אומרת "מתאים לשחק ליד שני הישראלים"? אתה בעצם אומר שהוא צריך לשחק באותה קבוצה עם שחקנים שהם אוויר?

25 אוקטובר 2016, 20:00

אני לא בטוח שגם אם מורידים את מקל וסילי יש למכבי כסף להחתים את וואנמייקר. האיש לדעתי מרוויח 1.5 מיליון

25 אוקטובר 2016, 20:01

התנין 2 כתב:
MTA2311 כתב:
התנין 2 כתב:
rc4991 כתב:

הדיבורים על וונאמייקר תמיד היו בהקשר של הגארד הנוסף, ליד מקל ואוחיון. אתה לא יכול פשוט להחליט להתעלם מהחוזה של מקל.

גאודלוק הרבה יותר מתאים לשחק ליד שני הרכזים הישראלים מאשר וונאמייקר. הוא גם שחקן טוב בהרבה.

מה זאת אומרת "מתאים לשחק ליד שני הישראלים"? אתה בעצם אומר שהוא צריך לשחק באותה קבוצה עם שחקנים שהם אוויר?

אני אומר שמקל ויוגב הם נתונים. הם גם היו כאלה בקיץ. בהנתן זה, היו צריכים להביא מישהו לידם שישלים את התכונות שלהם.

25 אוקטובר 2016, 20:03

toja27 כתב:
התנין 2 כתב:אפרורו הרמה של היורוליג העונה: קאזאן שעשויה למצוא עצמה הערב במאזן עלוב של 0-3 היא יופי של קבוצה, על סמך שלושת המחזורים הראשונים ביורוליג.

גם לנו אין אגב

25 אוקטובר 2016, 20:03

מעניין אם יספסלו את מקל עד סוף העונה האיש יבקש לעזוב.

25 אוקטובר 2016, 20:04

שחף1 כתב:מעניין אם יספסלו את מקל עד סוף העונה האיש יבקש לעזוב.

רמי הולך להחזיר אותו חזק

25 אוקטובר 2016, 20:06

MTA2311 כתב:
אני אומר שמקל ויוגב הם נתונים. הם גם היו כאלה בקיץ. בהנתן זה, היו צריכים להביא מישהו לידם שישלים את התכונות שלהם.

עצם העובדה שצריך להביא כוכבים בהתאם ליכולות והתכונות של שני הלמלמים האלה היא אבסורד.

25 אוקטובר 2016, 20:06

MTA2311 כתב:

רמי הולך להחזיר אותו חזק

למה אתה חושב ככה? גם מאמן שאוהב את מקל יעיף אותו לספסל אחרי שהוא יבין שהוא לא הולך לנצח איתו משחקים

25 אוקטובר 2016, 20:07

התנין 2 כתב:
MTA2311 כתב:

עצם העובדה שצריך להביא כוכבים בהתאם ליכולות והתכונות של שני הלמלמים האלה היא אבסורד.

לחלוטין. על זה אין ויכוח.

25 אוקטובר 2016, 20:08

מה קרה לתנין 1?

25 אוקטובר 2016, 20:08

שחף1 כתב:
MTA2311 כתב:

רמי הולך להחזיר אותו חזק

למה אתה חושב ככה? גם מאמן שאוהב את מקל יעיף אותו לספסל אחרי שהוא יבין שהוא לא הולך לנצח איתו משחקים

יש לי תחושה שמאוד לא אהבו במכבי שארז ספסל להם מיליון דולר ברוטו.

התחושה שלי היא שרמי הולך לדחוף אותו חזק.

25 אוקטובר 2016, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:מה קרה לתנין 1?

תמונה

25 אוקטובר 2016, 20:10

איבדתי את הסיסמא. יש אפשרות לשחזר (לציין שגם המייל שאיתו נרשמתי כבר לא פעיל)?

25 אוקטובר 2016, 20:11

פיטר פן ניצח

25 אוקטובר 2016, 20:21

שועל כתב:
toja27 כתב:

גם לנו אין אגב

נו מה אתהמשווה שועל...

25 אוקטובר 2016, 20:21

התנין 2 כתב:

איבדתי את הסיסמא. יש אפשרות לשחזר (לציין שגם המייל שאיתו נרשמתי כבר לא פעיל)?

כן, אבל צריך את האימייל

25 אוקטובר 2016, 20:23

לנו חסר איזון לא עומק.

25 אוקטובר 2016, 20:27

פונקראשוב כבר עם 7 איבודים! ואתם מתלןננים על אוחיון :laugh2
פרסם תגובה