jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
זה הכי מצחיק אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
שכחת ''אמהות הדרקונים, שוברי השלשלאות, מגני הממלכה, הראשונים לשמנו'' ושאר ירקות
ועכשיו תדמייני את הנהלת מכבי בסצינת הShame
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
דמיינתי את פדרמן ושמעון עירומים ועכשיו באמת עד המוות עם דגש על המוות
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
בקלות את לא ישנה עכשיו איזה שבוע
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
מי בתפקיד ספטה אונלה? שמעון?
ופדרמן הדרור העליון?
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
ופדרמן הדרור העליון?
אני לא האדם להפנות אליו את השאלות, לא צפיתי בסדרה, אני מכיר רק כמה רפרנסים שימושיים למכבי, כמו הShame, או you know nothing. danny federman, וכמובן the night is dark, and full of injuries
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
ופדרמן הדרור העליון?
אני לא האדם להפנות אליו את השאלות, לא צפיתי בסדרה, אני מכיר רק כמה רפרנסים שימושיים למכבי, כמו הShame, או you know nothing. danny federman, וכמובן the night is dark, and full of injuries
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שכחת ''אמהות הדרקונים, שוברי השלשלאות, מגני הממלכה, הראשונים לשמנו'' ושאר ירקות
ופדרמן הדרור העליון?
זהו, זכרתי שלא ראית
אתה לא יכול להשתמש ברפרנסים אם לא ראית
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תתביישו לכם, אוהדי כורסא, קקי של שבת, מאונני ספות, אוהדי הצלחות, חתולים,...
עפתי...
מעניין מה קורה אם שמים להם את הקולר של הכוהנת האדומה?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שכחת ''אמהות הדרקונים, שוברי השלשלאות, מגני הממלכה, הראשונים לשמנו'' ושאר ירקות
מעניין מה קורה אם שמים להם את הקולר של הכוהנת האדומה?
הוא הופך לאורי אלון
בשלות כתב:אני מחכה ליום שהם שיחתימו מאמן נורמאלי ולא מאמן של ליגה לאומיות
yanay21 כתב:בשלות כתב:אני מחכה ליום שהם שיחתימו מאמן נורמאלי ולא מאמן של ליגה לאומיות
זה לא באמת יעזור. כי הכול רקוב מהיסוד. אפשר להחתים גם את גרג פופוביץ', כשהעוזר שלו הוא בראד סטיבנס, אבל כל עוד מאמן לא בוחר את השחקנים שלו, ומאמן אותם כרצונו, לא נראה שום גרף שיפור מעונה לעונה שלא קשור לקריזות הנקודתיות של אי אלו סופרסטארים.
ראוי לציין שגם עם הבעיות האלו, אני מאוד בעד ההחתמה של פופ וסטיבנס, אם מישהו בהנהלה קורא את זה
שועל כתב:נסו את זה, זה עובד:
כשאני קצת מתעצב מהמצב של מכבי אני מזכיר לעצמי כמה זה עושה רע לדיוויד פדרמן והמצב מתהפך
שמואל1 כתב:שועל כתב:נסו את זה, זה עובד:
כשאני קצת מתעצב מהמצב של מכבי אני מזכיר לעצמי כמה זה עושה רע לדיוויד פדרמן והמצב מתהפך
זה לא עושה רע לדיוויד פדרמן.
לפני כמה שנים הוא אמר שזה לא נורא אם מכבי מפסידה אליפויות כי זה הספורט.
זה לא מזיז לו. אם כבר יש מישהו שבאמת כואב לו זה שמעון מזרחי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים