30 דצמבר 2016, 00:57
30 דצמבר 2016, 01:00
30 דצמבר 2016, 01:00
Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
ד''א, למרות ההבהרה, שוב פעם אין מידע מלא בכותרת
30 דצמבר 2016, 01:01
30 דצמבר 2016, 01:01
Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
30 דצמבר 2016, 01:02
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
את מחבבת אותו? למה? (לא בציניות)
30 דצמבר 2016, 01:04
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
איש חביב בסך הכל
זה כאילו הביאו מישהו שמאוהב בפרחים לטפח גינה שמבחוץ נראית מדהימה אבל אף אחד לא סיפר לו ששתלו אותה על שדה מוקשים
מה זה מגיע לו?
30 דצמבר 2016, 01:06
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
איש חביב בסך הכל
זה כאילו הביאו מישהו שמאוהב בפרחים לטפח גינה שמבחוץ נראית מדהימה אבל אף אחד לא סיפר לו ששתלו אותה על שדה מוקשים
מה זה מגיע לו?
והשדה מוקשים נמצא מעל קבר אחים.
אני ממש מופתע שהוא הגיע, אני אגיד לך את האמת. הרי מכבי זה כבר לא כביסה מלוכלכת שמכבסים בבית, אנחנו בויטרינה וכולם רואים
30 דצמבר 2016, 01:09
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בגאצקיס הסיבה היחידה שאני לא רוצה שנפסיד, אבל מעבר לזה מבחינתי נוהל רגיל
איש חביב בסך הכל
מה זה מגיע לו?
אני ממש מופתע שהוא הגיע, אני אגיד לך את האמת. הרי מכבי זה כבר לא כביסה מלוכלכת שמכבסים בבית, אנחנו בויטרינה וכולם רואים
אני רוצה להגיד שזה מיצג מוזר אבל היו כבר מיצגים יותר מוזרים במוזיאונים ששווים מליונים אז..מתאים בסך הכל
30 דצמבר 2016, 01:10
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
איש חביב בסך הכל
מה זה מגיע לו?
אני רוצה להגיד שזה מיצג מוזר אבל היו כבר מיצגים יותר מוזרים במוזיאונים ששווים מליונים אז..מתאים בסך הכל
האמת שזה היה רפרנס לזה, חשבתי שתצחקי:
https://www.youtube.com/watch?v=FfU1iq-BxOs
30 דצמבר 2016, 02:38
30 דצמבר 2016, 07:59
31 דצמבר 2016, 13:38
31 דצמבר 2016, 13:39
החציל האצטקי כתב:הגיע הזמן להתחיל להחזיר את מילר לעניינים מול יריבות ברמה הזאת.
31 דצמבר 2016, 13:42
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:הגיע הזמן להתחיל להחזיר את מילר לעניינים מול יריבות ברמה הזאת.
לא ירשמו אותו, כנראה.
31 דצמבר 2016, 13:44
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:הגיע הזמן להתחיל להחזיר את מילר לעניינים מול יריבות ברמה הזאת.
לא ירשמו אותו, כנראה.
למה?
זה גביע, הוא לא אמור לתפוס מקום של זר.
מול יריבה ברמה הזאת הוא צריך להיות מסוגל לתרום, וזו תהיה טעות לא להכניס אותו.
31 דצמבר 2016, 13:46
איתי-שגב כתב:נראלי שרישום בגביע/ליגה רושם אותו אוטומטית גם למפעל השני.
31 דצמבר 2016, 14:18
01 ינואר 2017, 17:35
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:נראלי שרישום בגביע/ליגה רושם אותו אוטומטית גם למפעל השני.
לא חושב שזה נכון לגבי הגביע. נדמה לי שגם היה תקדים עם לינהארט בעניין הזה.
בכל מקרה, לא רואה סיבה לא לרשום אותו בליגה ולתת לו לשחק כמה שיותר.
גם אם זה יעלה בהפסדים, זה לא משהו שהמועדון לא הורגל אליו.
אם כבר חיכו לו עד עכשיו, אז אין מה להתעכב עם ההחזרה שלו לפורמה.
02 ינואר 2017, 11:53