פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב"א V 2

09 מרץ 2017, 18:30

למי יש יתרון ביתיות? מה הפורמט? הטוב מ-3?

09 מרץ 2017, 18:36

jol9 כתב:למי יש יתרון ביתיות? מה הפורמט? הטוב מ-3?

לולנסיה. הטוב מ3

09 מרץ 2017, 18:37

RomanR כתב:
jol9 כתב:למי יש יתרון ביתיות? מה הפורמט? הטוב מ-3?

לולנסיה. הטוב מ3

gut, danke

09 מרץ 2017, 19:52

אורי אלון כתב:בהחלט משוכה גבוהה.

הפסידו עד היום בסה"כ 2 משחקי יורוקאפ
אחד מהם לנו בבית במחזור השני של היורוקאפ (שהיה המשחק הראשון שלנו כי היינו חופשיים במחזור הראשון)
ממוקמים מקום 5 בליגה הספרדית
זו תהיה הפתעה די גדולה אם נעבור אותם. לא סנסציה אבל הפתעה.

יש לכם מזל שהרכז הצרפתי אנתואן דיו והסנטר האוקראיני ויאצ'סלאב קראבצוב פצועים

14 מרץ 2017, 13:36

עם מכת הפציעות של ולנסיה לירושלים יש סיכוי טוב לקחת גם את זה
אשכרה יש סיכוי טוב שעונה הבאה הם ביורוליג

14 מרץ 2017, 13:59

rc4991 כתב:עם מכת הפציעות של ולנסיה לירושלים יש סיכוי טוב לקחת גם את זה
אשכרה יש סיכוי טוב שעונה הבאה הם ביורוליג

אני וינאי נהיה בארנה במשחק היורוליג בין מכבי למגדל..
מוזמן..

14 מרץ 2017, 14:01

כנראה שלא מספיקות לנו כמות ההשפלות הרגילות מולם, אנחנו צריכים לפחות עוד שניים כאלו, ועוד בגרסה של חמישיות זרים בשביל הגיוון, וגם בשביל שההשפלה תהיה גדולה יותר, כי אם נשפוט לפי השנים האחרונות, חמישיית הזרים של ירושלים מביסה אותנו קל.

14 מרץ 2017, 14:05

אולי מה שיעיר את האוהדים שלנו זה שירושלים תסיים במיקום יותר גבוה ביורוליג בעונה הבאה, מה שיביא באופן רשמי לתום ההגמוניה של מכבי.

14 מרץ 2017, 14:55

הלכתם רחוק, ולנסיה אמנם עם סגל קצר יותר, אבל היא עדיין קבוצה מאומנת בהרבה מירושלים. לירושלים לא יהיה פשוט בכלל לעבור אותה, וגם אם כן, קובאן כנראה תעמוד בינה לבין עליה ליורוליג.
גם אם, וזה אם גדול מאוד, ירושלים תעפיל ליורוליג, היא לא תשאר שם מעבר לשנה, ככה שכל סיפורי ההגמוניה לא רלוונטים

14 מרץ 2017, 15:00

לא הלכנו רחוק, ירושלים בהחלט יכולה לזכות ביורוקאפ, זה ממש לא רחוק, לא עומדות מולה קבוצות שיש להן יתרון עליה, וודאי לא משמעותי.

14 מרץ 2017, 15:02

אני פשוט נהנה מהמחשבה על זה שנהיה יחד ביורוליג..מכניס קצת עניין בעונה המסוייטת הזו..

בכ"מ קבעתי עם חבר אוהד מגדל לראות את המשחק יחד הערב..

14 מרץ 2017, 15:45

אני רוצה שירושלים תעפיל לגמר, ואז תפסיד את התואר בשניה האחרונה של המשחק מהחטאת דאנק של אמארה :laugh2

14 מרץ 2017, 15:49

felix_r כתב:אני רוצה שירושלים תעפיל לגמר, ואז תפסיד את התואר בשניה האחרונה של המשחק מהחטאת דאנק של אמארה :laugh2

כן גם זה יכול להיות נחמד..

14 מרץ 2017, 15:52

RomanR כתב:הלכתם רחוק, ולנסיה אמנם עם סגל קצר יותר, אבל היא עדיין קבוצה מאומנת בהרבה מירושלים. לירושלים לא יהיה פשוט בכלל לעבור אותה, וגם אם כן, קובאן כנראה תעמוד בינה לבין עליה ליורוליג.
גם אם, וזה אם גדול מאוד, ירושלים תעפיל ליורוליג, היא לא תשאר שם מעבר לשנה, ככה שכל סיפורי ההגמוניה לא רלוונטים

אתה שוכח שבתסריט מסויים ולא כל כך הזוי מספיק שהיא תעפיל לגמר בשביל להגיע ליורוליג (קובאן/מלאגה יכולות לעלות מהליגות שלהן)

14 מרץ 2017, 15:52

my man כתב:אני פשוט נהנה מהמחשבה על זה שנהיה יחד ביורוליג..מכניס קצת עניין בעונה המסוייטת הזו..

שמואל? סתם

14 מרץ 2017, 15:54

rc4991 כתב:
my man כתב:אני פשוט נהנה מהמחשבה על זה שנהיה יחד ביורוליג..מכניס קצת עניין בעונה המסוייטת הזו..

שמואל? סתם

אגיד לך את האמת..הרבה זמן לא ישבתי לראות כדורסל ונהניתי מזה או לפחות לשבת לראות עם מישהו שנהנה מזה..אז אולי הערב אני אצליח לייצר שיחה על כדורסל..

אגב נראה לי אור לא כתב פה שנה..ואני עוד לא מדבר על ליאב..

14 מרץ 2017, 15:54

אה המשחק היום ?
וגם זה הטוב מ 3 ?

14 מרץ 2017, 15:55

rc4991 כתב:
RomanR כתב:הלכתם רחוק, ולנסיה אמנם עם סגל קצר יותר, אבל היא עדיין קבוצה מאומנת בהרבה מירושלים. לירושלים לא יהיה פשוט בכלל לעבור אותה, וגם אם כן, קובאן כנראה תעמוד בינה לבין עליה ליורוליג.

אתה שוכח שבתסריט מסויים ולא כל כך הזוי מספיק שהיא תעפיל לגמר בשביל להגיע ליורוליג (קובאן/מלאגה יכולות לעלות מהליגות שלהן)

אני חושב שבמקרה כזה הכרטיס יחזור ליורוליג ואז היא תוכל לעשות בו כרצונו, לא? או שזה כמו בVTB?

14 מרץ 2017, 15:55

arel123 כתב:אה המשחק היום ?
וגם זה הטוב מ 3 ?

יאפ..

מגדל ביורוליג יהיה מעניין..זה ללא ספק..

14 מרץ 2017, 15:57

my man כתב:
arel123 כתב:אה המשחק היום ?
וגם זה הטוב מ 3 ?

יאפ..

מגדל ביורוליג יהיה מעניין..זה ללא ספק..

אם הם באמת יזכו ביורוקאפ ויגיעו ליורוליג...
אני דווקא חושב שאולי זה יכניס קצת שכל להנהלה וסוף סוף יבנו סגל טוב בשביל שלא יתבזו גם ביורוליג בכך שיפסידו למגדל במפעל .
או שבעצם לא
פרסם תגובה