17 יולי 2011, 06:49
מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!
17 יולי 2011, 07:45
yzafrir כתב:מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!
זה שבלאט הצליח שנה שעברה להפתיע את כולם ואפילו את עצמו לא אומר שזה ילך לו כל עונה ועם כל החתמה . אוחיון לעומת הלפרין זו ירידה מסויימת ואין מה לעשות אבל זה מה יש כרגע .
אני מקווה שאת הפער הזה ידביקו בהחתמה של גארד יותר איכותי....
ובכלל אני מקווה שכל ההימורים האלו של בלאט יצליחו לו כי סך הכל כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה אבל זה לא משנה את האובדה שבלאט לא חסין מביקורת .
תאכלס , אנחנו נימצאים בדיוק באותה נקודה שהיינו בא שנה שעברה פחות או יותר כלומר קבוצה שבנוייה מדי הרבה סימני שאלה שצריכה להוכיח את עצמה מחדש...
17 יולי 2011, 08:21
misha כתב:חבל על כל הסיפור עם הלפרין, עכשיו נצטרך להסתפק בשחקן הרבה פחות טוב. מקווה שבאמת יבוא זר משמעותי, שיהיה כמה שפחות הימור.
17 יולי 2011, 08:22
17 יולי 2011, 08:24
jol9 כתב:misha כתב:חבל על כל הסיפור עם הלפרין, עכשיו נצטרך להסתפק בשחקן הרבה פחות טוב. מקווה שבאמת יבוא זר משמעותי, שיהיה כמה שפחות הימור.
מסכים. כל הנושא לא ברור בכלל, אבל זה מה יש.
אולי אם למכבי יהיה חור משמעותי בקו האחורי, אז היא תוכל לקחת אותו באיזור ינואר לקראת הטופ 16.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ליוגב, שחקן שאני אישית מאוד מחבב.
17 יולי 2011, 08:24
p&p כתב:נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.
לנעימי יש קליעה מדהימה,הרבה יותר טובה משל יוגב,אתם לא זוכרים שמרוב זלזול ויושביץ' שם עליו את וראנש ויוגב לא הצליח לקלוע סל.
לנעימי יש צעד ראשון וחדירה הרבה יותר טובים משל יוגב.
הראיית משחק של נעימי הרבה יותר טובה.
הדבר היחיד שיוגב עולה עליו הוא הגנה וגם יוגב לא יהיה מגן מי יודע מה ברמה של יורוליג.
בגלל כל הדברים שרשמתי אני לא מבין למה נעימי לא המועמד המוביל(אולי כן כי הוא עדיין לא חתם באף קבוצה.)???
17 יולי 2011, 09:11
yzafrir כתב:jol9 כתב:misha כתב:חבל על כל הסיפור עם הלפרין, עכשיו נצטרך להסתפק בשחקן הרבה פחות טוב. מקווה שבאמת יבוא זר משמעותי, שיהיה כמה שפחות הימור.
מסכים. כל הנושא לא ברור בכלל, אבל זה מה יש.
אולי אם למכבי יהיה חור משמעותי בקו האחורי, אז היא תוכל לקחת אותו באיזור ינואר לקראת הטופ 16.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ליוגב, שחקן שאני אישית מאוד מחבב.
אם בינואר הוא יכול לחזור אז מכבי צריכה להחזיר אותו בלי כל קשר . לא סביר שיהיו לו בעיות הסתגלות כי הוא מכיר את המערכת, המאמן , וחלק גדול מהשחקנים....תמיד טוב להתחזק בשלבים המכריעים בשחקנים מוכחים .
17 יולי 2011, 09:12
17 יולי 2011, 09:48
חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שצירופו של אוחיון ישפיע בהרבה.
רוב הקבוצות משחקות עם רוטציה של שלושה גארדים ודי נדיר לראות רוטציית גארדים שמחולקת בין ארבעה שחקנים, כך שכל אחד יהיה מרוצה.
אוחיון יהיה הגארד הרביעי ברוטציה וסביר להניח שלא יורגש הרבה.
בכלל, אם מכבי הצליחה להסתדר עם שחקן כמו בורשטיין כגארד שני-שלישי, אני לא רואה איך תהיה בעיה כשאוחיון יהיה גארד רביעי.
השינוי המהותי בכך שהלפרין לא מגיע, הוא בכך ששייר יהפוך לשחקן משמעותי יותר ולדעתי, זה דוקא רעיון טוב.
אני מאמין ששייר הוא שחקן בעל פוטנציאל אדיר ולדאבוני, הוא יהפוך לשחקן טוב יותר מהלפרין.
בעיה נוספת שאולי עשויה לצוץ היא מעמדו של בורשטיין.
אוחיון עשוי להיות זה שמתלבש במקומו ובורשטיין, הרואה עצמו כפקטור משמעותי במכבי, עשוי להדחק אל מחוץ לסגל הקבוצה ביורוליג והדבר עשוי להוליד חיכוכים.
באמת חבל שהלפרין לא מגיע.
מה שמצער בכל הנושא הזה, הוא שהלפרין לא קיבל תשובה שלילית מרשויות המס לגבי התחשבות בתשלומים, אלא פשוט לא קיבל תשובה בכלל.
כנראה שהבירוקרטריה הישראלית גדולה גם על מכבי.
17 יולי 2011, 09:58
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שצירופו של אוחיון ישפיע בהרבה.
רוב הקבוצות משחקות עם רוטציה של שלושה גארדים ודי נדיר לראות רוטציית גארדים שמחולקת בין ארבעה שחקנים, כך שכל אחד יהיה מרוצה.
אוחיון יהיה הגארד הרביעי ברוטציה וסביר להניח שלא יורגש הרבה.
בכלל, אם מכבי הצליחה להסתדר עם שחקן כמו בורשטיין כגארד שני-שלישי, אני לא רואה איך תהיה בעיה כשאוחיון יהיה גארד רביעי.
השינוי המהותי בכך שהלפרין לא מגיע, הוא בכך ששייר יהפוך לשחקן משמעותי יותר ולדעתי, זה דוקא רעיון טוב.
אני מאמין ששייר הוא שחקן בעל פוטנציאל אדיר ולדאבוני, הוא יהפוך לשחקן טוב יותר מהלפרין.
בעיה נוספת שאולי עשויה לצוץ היא מעמדו של בורשטיין.
אוחיון עשוי להיות זה שמתלבש במקומו ובורשטיין, הרואה עצמו כפקטור משמעותי במכבי, עשוי להדחק אל מחוץ לסגל הקבוצה ביורוליג והדבר עשוי להוליד חיכוכים.
באמת חבל שהלפרין לא מגיע.
מה שמצער בכל הנושא הזה, הוא שהלפרין לא קיבל תשובה שלילית מרשויות המס לגבי התחשבות בתשלומים, אלא פשוט לא קיבל תשובה בכלל.
כנראה שהבירוקרטריה הישראלית גדולה גם על מכבי.
למה "לדאבוני"?? אם שייר יהפוך לשחקן טוב יותר מהלפרין, אז מכבי תרוויח.
לדעתי היום הזה עוד רחוק, אבל מי יודע.
בכל אופן, מכבי תצטרך להתאמץ עכשיו ולהביא גארד משמעותי יותר ממה שהיא תיכנה
17 יולי 2011, 09:58
17 יולי 2011, 09:59
אורי כתב:מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
''מישהו האמין שבעונה שעברה....''\''בלאט הוכיח את עצמו''\''גו גו דייויד!'' וכו' וכו' וכו'.....
17 יולי 2011, 10:08
ankram כתב:אורי כתב:מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
''מישהו האמין שבעונה שעברה....''\''בלאט הוכיח את עצמו''\''גו גו דייויד!'' וכו' וכו' וכו'.....
"פדרמן הורס את מכבי" , "פארגו שחקן לליגה הישראלית" , "בלאט נכשל ביורוליג" "גו גו פיני" וכו' וכו' וכו'.
כן , אני מעדיף את דעתו של בלאט על פני כל מני חפרני מקלדת שחושבים שהם מבינים משהו בבניית קבוצה.
17 יולי 2011, 10:15
ankram כתב:אורי כתב:מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
"פדרמן הורס את מכבי" , "פארגו שחקן לליגה הישראלית" , "בלאט נכשל ביורוליג" "גו גו פיני" וכו' וכו' וכו'.
כן , אני מעדיף את דעתו של בלאט על פני כל מני חפרני מקלדת שחושבים שהם מבינים משהו בבניית קבוצה.
17 יולי 2011, 10:25
17 יולי 2011, 10:34
17 יולי 2011, 10:42
17 יולי 2011, 11:14
17 יולי 2011, 11:39
17 יולי 2011, 12:31