פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

19 יולי 2011, 11:10

טוב, נראה לי קצת סטינו מהנושא.. בוא נחזור
מה אתם אומרים על הוקינס? עכשיו אחרי שאוחיון כנראה יגיע במקום הלפרין, לא חייב להביא קומבו. יש את פארגו שייר וכנראה אוחיון שיגיע על העמדה 1, אז אפשר גם להביא קלעי
הוקינס שחקן מצוין, יביא הגנה לא פחות טובה משל פרקינס, קלעי סביר, חודר מצוין, ולדעתי הוא הגארד עם משחק הפוסט הטוב באירופה. הוא פיזי מאוד, זריר ואתלט, יכול לשמור כל שחקן באירופה בעמדות 1-3.
הוא גם שחקן בלי אגו ומאוד קבוצתי וחיובי. נתן עונה אישית טובה במילאנו, אבל כנראה לא ימשיך אחרי המהפכה שהולכת שם. לדעתי הזדמנות לקחת אותו, כי אם מסתכלים על הקבוצות הגדולות באירופה, אין קבוצה שצריכה שחקן בעמדה שלו. הוא שחקן די מוכח באירופה עם ניסיון, אני מאמין שהוא ירצה לבוא למכבי כדי לעשות את הקפיצה מקבוצות טופ 16 שהוא היה עד היום לקבוצת פיינל 4

19 יולי 2011, 11:14

Chen כתב:כרגע אנחנו קרחים מכאן ומכאן, אין פרקינס אין אוחיון ואין זר, זה המצב שאתם מרוצים ממנו? אני באמת כבר מבולבל מישהו יכול להסביר לי?

לזה בדיוק אני מתכוון כשאני מדבר על ביקורת לא בונה.
אם לרגע נסתכל על התמונה הגדולה, נשים לב שאנחנו רק בשלב די ראשוני של הקיץ ובסה"כ חסרים לקבוצה שני שחקנים בלבד.
למעשה, לא רק שאיננו קרחים משום כיוון, אלא שמצבנו טוב מאוד.

לגבי אוחיון, מי בכלל אמר שהוא המועמד המוביל? רק בגלל שכתבו באתר זה או אחר שמכבי מתעניינת בו, זה אומר שהוא כבר היה אמור לחתום?
נוסף על-כך, הלפרין הודיע על כך שהוא לא יהיה במכבי רק לפני פחות מ72 שעות. לצפות שמכבי כבר תחתים שחקן מחליף בפרק זמן כל-כך קצר זאת באמת הגזמה. מו"מ עם שחקן זה דבר שלוקח זמן ובכלל לא בטוח כאמור, שאוחיון הוא המועמד המוביל להצטרף.

לגבי הזר הנוסף, מכבי הודיעה בפירוש שהיא לא תמהר עם החחתמה הזאת, אז למה בכוונה להאשים מישהו?
אתם רוצים שנחפז להחתמה לא טובה ואז נצטרך להצטער על כך?
בכלל, אם נמסר שעם ההחתמה הזאת יקח זמן, למה לא לתת קרדיט למי שאמר זאת? למה עדיף לרוץ ולבקר?
אני שוב מזכיר שאנחנו בשלב יחסית ראשוני של הקיץ ובעבר, זרים טובים ובולטים הוחתמו בשלבים הרבה יותר מאוחרים.

לגבי פרקינס, אני לא מבין מה הביקורת.
אם מכבי תחתים עכשיו את פרקינס על החוזה אותו הדורש, הדבר יהיה טעות שאף עשויה להתגלות כבכיה לדורות.
לא רק שלא צריכים לבקר את אי-החתמתו של פרקינס בשלב זה, אלא צריכים לברך על כך שההנלה לא ממהרת להחתימו ושמה את הדגש על החתמתם של שני השחקנים החסרים בסגל.

19 יולי 2011, 11:38

חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:כרגע אנחנו קרחים מכאן ומכאן, אין פרקינס אין אוחיון ואין זר, זה המצב שאתם מרוצים ממנו? אני באמת כבר מבולבל מישהו יכול להסביר לי?

לזה בדיוק אני מתכוון כשאני מדבר על ביקורת לא בונה.
אם לרגע נסתכל על התמונה הגדולה, נשים לב שאנחנו רק בשלב די ראשוני של הקיץ ובסה"כ חסרים לקבוצה שני שחקנים בלבד.
למעשה, לא רק שאיננו קרחים משום כיוון, אלא שמצבנו טוב מאוד.

לגבי אוחיון, מי בכלל אמר שהוא המועמד המוביל? רק בגלל שכתבו באתר זה או אחר שמכבי מתעניינת בו, זה אומר שהוא כבר היה אמור לחתום?
נוסף על-כך, הלפרין הודיע על כך שהוא לא יהיה במכבי רק לפני פחות מ72 שעות. לצפות שמכבי כבר תחתים שחקן מחליף בפרק זמן כל-כך קצר זאת באמת הגזמה. מו"מ עם שחקן זה דבר שלוקח זמן ובכלל לא בטוח כאמור, שאוחיון הוא המועמד המוביל להצטרף.

לגבי הזר הנוסף, מכבי הודיעה בפירוש שהיא לא תמהר עם החחתמה הזאת, אז למה בכוונה להאשים מישהו?
אתם רוצים שנחפז להחתמה לא טובה ואז נצטרך להצטער על כך?
בכלל, אם נמסר שעם ההחתמה הזאת יקח זמן, למה לא לתת קרדיט למי שאמר זאת? למה עדיף לרוץ ולבקר?
אני שוב מזכיר שאנחנו בשלב יחסית ראשוני של הקיץ ובעבר, זרים טובים ובולטים הוחתמו בשלבים הרבה יותר מאוחרים.

לגבי פרקינס, אני לא מבין מה הביקורת.
אם מכבי תחתים עכשיו את פרקינס על החוזה אותו הדורש, הדבר יהיה טעות שאף עשויה להתגלות כבכיה לדורות.
לא רק שלא צריכים לבקר את אי-החתמתו של פרקינס בשלב זה, אלא צריכים לברך על כך שההנלה לא ממהרת להחתימו ושמה את הדגש על החתמתם של שני השחקנים החסרים בסגל.

אין מה לעשות, אנחנו בעונה המלפפונים וחסר לאנשים אקשן :)
אני מסכים איתך... יש עוד כל כך הרבה זמן עד תחילת העונה, וסך הכל חסר גארד ישראלי, שאם מכבי רוצים הם מחתימים אחד כזה בעוד 5 דקות, לא משנה מי, ועוד גארד זר 1 בלבד. אם מסתכלים על קבוצות אחרות, הסגל של מכבי הרבה יותר קרוב לסיום מאשר הסגלים של בארסה, ריאל, וקאחה, וגם במילאנו, אפס ופנא המצב רחוק מליהיות גמור. למכבי יש עוד זמן.
לגבי פרקינס, זה טעות גדולה אם מכבי תחתים אותו, בטח אם היא תחתים עוד גארד.גם אם מכבי תשלם לו העונה שכר נמוך, נגיד 200-300 אלף, אחרי שהוא יחזור מהפציעה למכבי יהיה 3 גארדים זרים+שייר, אוחיון (אם יגיע..), בורשטיין ושארפ. למה אנחנו צריכים את זה? במצב כזה הוא לא יהיה הכרחי בכלל העונה, גם בליגה, אז למה לזרוק את הכסף סתם? בשביל שאולי אולי יש סיכוי נמוך שבעונה הבאה הוא יחזור ליהיות 80% ממה שהיה? למה? לא עדיף את ה200-300 אלף האלה להשקיע בגארד יותר איכותי? זה נראה לי מהלך כל כך שטותי להשאיר אותו, ואני מקווה שמכבי לא תעשה את זה

19 יולי 2011, 12:08

אתם שוכחים שהמשחקים שלנו השנה מתחילים מוקדם, זאת אומרת שצריך להתחיל להתאמן יותר מוקדם והסגל צריך להיות מוכן מוקדם יותר.
כרגע המצב לא נראה לי קרוב לסיום ולא ברור מה סדר העדיפויות בהנהלה, הרי כל הזמן דיברו שאם הלפרין לא יבוא,אוחיון יחתום, אפילו כאן בפורום התחליו לנחש תוך כמה זמן יחתום אוחיון מאז ההודעה של הלפרין. אנשים אמרו פה תוך 24 שעות,כבר עבר קצת יותר מ24 שעות, לכן זה לא מה שציפנו, בזמן הזה נודע לנו שיש עוד מועמדים השאלה שלי היא למה לא סוגרים את הפינה הזאת כמו שאמרו,באותו היום כבר אמרו שאוחיון על סף סיכום,השלב הבא אמור להיות סיכום וחתימה ועובדה שעד היום אין שום דבר, אפילו אנחנו כבר פחות החלטים על איזה שחקן אנחנו רוצים אם זאת נקראת התקדמות אצלנו אז אני לא רוצה לחשוב מה זה חוסר התקדמות...

ולא ממש הבנתי את הקטע עם הביקורת הבונה... למי אני אמור לתת ביקורת בונה? את מי אני אמור לבנות בדיוק? מכבי לא שילמו לי כסף שאני אבקר אותם וחבל, כי אם הם היו משלמים לי לפחות היינו יודעים לאן הכסף הולך. סה"כ אמרתי מה אני חושב,אני מרגיש חוסר התקדמות, גם הדברים שהיו נראים בטוחים ופשוטים כבר לא כאלה.
בתכלס כולם רוצים לטובת הקבוצה,אבל כל אחד רואה את הדברים אחרת, אני מרגיש שיכולנו לתקתק את הדברים.
אם תוכל להסביר למה התכוונת עם הביקורת בונה זה יעזור לי קצת להבין אותך. עם כל הביקורות האלה אני מרגיש כמו מבקר המדינה חח ;)

בנוגע לhawkins, יש הרבה שמות של שחקנים חופשים טובים שלא הועלו כמועמדים, נקווה שמכבי יבחרו את השחקן הנכון.

19 יולי 2011, 12:48

חביב אורנג'ד כתב:
where is the love? כתב:אני רואה שכבר עוררתי אנטגוניזם אצלך...
לא העלבתי כאן אף אחד ואין לאף אחד זכות לקרוא לי מפונק.
יש פה אנשים שאומרים דברים ולא נותנים הסברים אף אחד לא חייב הסברים לאף אחד...
אני רוצה להגיד את הדברים המקצועיים שפרקינס יש המון דברים לגבי ההגנה, לגבי השיטת משחק של מכבי. חוצמזה אני אוהב את פרקינס וזהו.
תמיד אני אומר ביקורת בונה, להגיד שמכבי לא מצליחה להחתים את אוחיון, זה לא אמירה נבובה, זה פשוט דיעה ואני לא היחיד שכותב ככה.
פרקינס עדיין לא חתם במכבי, ושמחתי לשמוע משהו טוב עליו , זה הכל, שים לב לאן אתה גורר את זה.
ואתה יודע מה אפשר גם לא להגיב, לא צריך לרדת אחד על השני, שים לב שלמרות שתקפת אותי אני לא תוקף אותך אלא מכבד.

ראשית, לא תקפתי אותך, אלא העברתי ביקורת על צורת ההתבטאות של אוהדים כאן שלעניות דעתי, היא לא הוגנת כלפי הקבוצה וגם כלפי האוהדים הכותבים כאן.
לדעתי, הרבה אנשים רוצים כאן שההנלה תמלא את כל משאלות לבם ושהקבוצה תבנה כתוכנית לפי בקשתם, וכל זאת, ללא כל הסתכלות על התמונה הכללית והמגבלויות. לדעתי, מדובר בפינוק, זוהי דעתי וזכותי להשמיע אותה - הרי זאת דמוקרטיה.
אם בכל זאת אתה רואה בדברי תקיפה, אז הרשה לי לבקש את סליחתך.

שנית, אתה לוקח את הדיון לרמה האישית ומתעלם ממה שכתבתי.
באמת שמעניין אותי לשמוע את הביקורת שיש לך על ההנלה ואני גם חושב שזה חשוב שתשמיע אותה. ביקורת שמסתכמת בססמאות או בהנחות שמתקבלות מכתבות שנכתבו באתרים לא אמינים במיוחד, לא נחשבת בעיניי כביקורת ובטח שלא כביקורת בונה.
הייתי שמח אם תהיה יותר קוהרנטי ופחות מגמתי נגד ההנהלה ומצב הקבוצה, זה כל מה שביקשתי. כדברייך, אתה בכלל לא חייב ליישם ולקבל זאת.

חביב, ראשית כל אני שמח על התגובה הזאת שלך, אני ראיתי בדבריך תקיפה אולי כי אני רגיש מדי לאחרונה, וגם במצב הפורום הזה שקצת קשה לי להביע את דעתי. אני מעריך מאוד את תשומת הלב שלך.
לפעמים נאמרים משפטים כנגד ההנהלה, ולא תמיד יש הסבר הם יוצאים ככה לפעמים מכעס או עצבות...
אבל חביב, בוא נעזוב רגע את מה שהיה, רצית לשמוע את דעתי.
אז קודם כל במערכת של מכבי עומדים מנהלים טובים במיוחד, אני מאוד מעריך את שמעון מזרחי. ההנהלה של מכבי יציבה לאורך השנים ובהחלט מעוררת הערכה. אני מאוד אוהב את כל האנשים במערכת, אין לי דבר נגד אף אחד מהם. בראש המערכת מבחינה מקצועית עומד דיוויד בלאט, שלדעתי הוא מאמן מדהים ומקצוען, רוכש גם כבוד גדול לנו האוהדים. הבעיה שלי ואני באמת מודה שאני לא מודע לכל, לכן אני מעלה השערות שאלות וכו'... ראשית בוא נדבר על פארגו, שחקן נפלא ביותר, במהלך העונה מכבי רצו להציע לו חוזה העונה יותר גדול ממה שהיה בעונה הראשונה, והוא רצה קצת יותר ומכבי לא היו מוכנים, אחר כך בסיום העונה הוא כבר רצה יותר. כמובן ככה פרסמו אני לא יודע אם זה נכון או לא...אבל ככה כתבו. בכל מקרה העונה נגמרה ומכבי קבלו החלטה ללכת לשחק בליגה האדריאטית. מכבי אמרה שהליגה אדריאטית תכניס לה כסף שיוכל לשמור את סגל הקבוצה. מכבי הצליחה באחת ההחלטות הכי טובות שלה להשאיר את גרמי פארגו. ולאחר מכן הצליחה להשאיר את בלו פיני ובסוף גם את סופו. הבעיה הייתה עם אידסון, לדעתי מכבי לא הייתה צריכה לשלם לאידסון את הסכום הגדול שברצלונה הציעה, בוודאי ובוודאי שלא. מכבי החתימה שחקנים טובים כמו גיימס וגון שאייר, מאוד רצתה להביא את הלפרין אך בשל סיבות שלא באשמתה יצא שהוא לא הגיע השנה.
מכבי אמרו שיהיה סגל טוב ומאוד איכותי, אני לא זוכר ציטוטים אבל היו...ציפינו שיגע שחקן יותר טוב ומוכר מאשר דווין סמית', אבל אני חייב לומר שלמרות כל זה סמית סימן שאלה, שיכול גם להצליח, ונראה גם שבאלט רצה אותו.
ואז התחיל העיכוב, מכבי חיכתה להלפרין וזה בסדר אבל היא הייתה צריכה להכין תוכנית גיבוי (והיא כנראה הכינה רק שאנו עדיין לא יודעים). בנוסף מכבי צריכה להחתים גארד זר ברמה גבוהה וזה עדיין מושהה.
אני אישית לא בעד להביא שחקני NBA מהשביתה, אבל אני כן בעד להביא שחקנים טובים מוכחים מוכרים שמסיימים חוזה, והצליחו לחתום בקבוצות ברמה שלנו. לכן אני מביע את הטענה, למה הם כן ואנחנו לא?
מכבי מנוהלת על ידי כמה בעלים ויכול להיות שההחלטות שם לא מתקבלות תמיד פה אחד, אז לוקח זמן ואוקיי.
אבל יותר מדי זמן והקבוצה צריכה שחקן, עכשיו עוד לא מאוחר אבל עדיין קצת מדאיג, יש את אליפות אירופה וכעת גודס עם הנבחרת ובלאט עם רוסיה, אני מבין שתמיד אפשר להתייעץ איתם זה לא שאין תקשורת, אבל הם כן מעדיפים לדעתי להתעסק עם הנבחרת בזמן שהם שם.
דיוויד בלאט טען בסיום העונה שמכבי צריכה להעירך בצורה יותר טובה ל-3 מסגרות, אני שמח שהוא עמד על שלו והשאיר גם את הנדריקס ומאצבן.
העניין הוא שהמון פעמים מכבי דברו בתקשורת שהם צריכים כל כך את הכסף על מנת לעשות קבוצה טובה יותר, כביכול לעניות דעתי העונה כבר לא צריך לשלם לגרשון ודרוקר ולכן חשבתי שכן היה אפשר להשאיר את פארגו למרות זאת. לא כל כך אהבתי את זה שמכבי מתנהגת בצורה קצת מטעה, מכבי לא בין עשירות אירופה, זה בטוח, אף אחד לא מצפה פה לשמות, אבל מכבי היא כן קבוצה טובה מנוהלת היטב ויש לה כן כסף להביא שחקן כזה או אחר, ראינו מה היה שהייתה בעיה ואז ארויו חתם...
נוצרה איזה תדמית כאילו הנהלת הקבוצה מקטינה את עצמה וזה לא נכון.
כיום המצב נסחב ונסחב ונסחב וזה מתסכל לראות שאחרים מחתימים ואנחנו לא, ככה זה , זה פשוט תסכול ולכן גם אני וגם אחרים זורקים משפטים כמו...למה הם יכולים ואנחנו לא... הסחבת מעיקה.
אני חושב שרבים מהמבקרים וגם אני מבקרים בצורה נאותה בלי קללות כמו למשל שהיה פה פעם, פשוט מבקרים וזוהי זכותם וזכותי.
עכשיו אני לא מתלונן או בוכה או משהו, אלא כותב את דעתי לא התכוונתי לפגוע בהנהלה כשאני אומר ביקורת. ואני מתנצל עם כך זה נראה.
בוא נדבר על פרקינס, פרקינס, תראה, דורון פרקינס הוא אחד השחקנים האהובים עלי במכבי, מכבי פועלים איתו נכון לדעתי, הרי בשנה שעברה הם הציעו לו והוא לא רצה לחתום. עכשיו יש בעיה ונראה מה יהיה.
לדעתי דורון פרקינס צריך להשאר בקבוצה לא רק בגלל שאני מאוהב בו, אלא בגלל הכוח שבו, הרצון סמל למה שמכבי היו בעונה החולפת, סמל לכוח ושלא תמיד הנוצץ מנצח, סמל שעזר הרבה העונה, ושניה אחת נפצע פציעה קשה. שחקנים עוברים פציעות חלקם לא וחלקם כן. דורון בתהליך שיקום ומכבי עוזרת לו בזה המון וזה יפה. הבנתי שקצב ההחלמה שלו טוב וגם מליניאק אמר שהוא לא נפצע ברגל המנתרת. אם הוא יחזור להיות טוב או לא זה נדע רק בעתיד.לדעתי הוא יחזור לעצמו כי זו התחושה שלי וגם מקצועית אני חושב שהוא יצא מזה. באותו משחק שנפצע ירדו לי דמעות והרגשתי ממש שבר בלב,באותו רגע ועד היום וכל הזמן אני רק חושב על הרגע שהוא יעלה על המגרש וישחק וזה מעביר בי תחושות נהדרות.
מבחינה מקצועית דברנו הרבה על לשמר את הסגל, אחרי שצאק הלך משהו בהגנה נהרס, ולכן חשבתי שדורון הוא גיבוי טוב כשיחזור. אני כן חושב שצריך להביא גארד וברגע שדורון יחזור ישלבו אותו לאט לאט בקבוצה, יש את האדריאטית ויש גם את הליגה, אז לאט לאט. ואז מכבי תוכל לחזור לצמד הפ"פ שכולנו אוהבים.
אומרים שאנחנו לא יודעים חוזים ומה קורה בהנהלה , כך שאנחנו גם לא יכולים יותר מדי לחשוב שפרקינס הוא הבעיה. אנחנו הנייטרלים, אם היינו בהנהלה או שחקן אז זה משהו אחר, אנחנו בגלל שאיננו יודעים ובגלל חוסר הוודאות אנו מעלים השערות טענות ושאר דברים. זה ברור למשל שדיוויד בלאט יודע כדורסל יותר מאתנו, וזה לא מפריע לנו לומר שבמהלך מסוים הוא טעה, ככה לגבי שחקן והנהלה.
אני יכול להגיד על עצמי שאני כן מרוצה מהתנהלות הקבוצה בעונה החולפת, יש יותר כבוד, יותר ישראלים, יותר שחקנים צעירים והכי חשוב יש שקט בקבוצה וזה שווה יותר מהההההההההההההכככככככווווווווווווווולללל!!!
ועל כך אני אומר תודה, כמו גם אני מעריך את ההנהלה על היציבות שלה.
אז לכן כשאני מבקר אני לא מתכוון באופן שלילי. יש גם תגובות בצחוק לפעמים...אז לא צריך כל דבר לקחת כנגד. וזה בסדר , יש עניין וזה טוב. אם לא היה עניין על מה היינו מדברים?
לסיכום חביב וכולם אלו הדיעות שלי ואני מצטער עם הנושא של הדיון סטה, לאחרונה אני עובר ימים לא קלים ולכן אולי אני רגיש מדי, אבל אני אוהב את כולכם/ן ואת הפורום המדהים הזה :heart
תודה על הסבלנות חביב.
שיהיה רק טוב לכולנו והמון בהצלחה למכבי!

19 יולי 2011, 13:14

where is the love?
אני שמח מאוד שפירטת את דבריך והיה לי מעניין לקרוא אותם.
עם רוב הדברים גם אני מסכים ובחלק לא קטן מהם, עמדתך כעמדתי.

הדבר היחידי שאני נוטה לסלוד ממנו, זה עניין העיכוב.
אנחנו עדיין בשלב ראשוני של הקיץ, יש עוד הרבה זמן להחתמת שחקנים ובאמת שאין צורך להיות לחוצים ולהחפז.
בקיץ הזה, יש פגרה ארוכה במיוחד (בשל אליפות אירופה) והעונה תתחיל מאוחר יותר מכרגיל.

תודה על הפוסט, שמחתי לקרוא את דבריך.

19 יולי 2011, 14:15

חביב אורנג'ד כתב:where is the love?
אני שמח מאוד שפירטת את דבריך והיה לי מעניין לקרוא אותם.
עם רוב הדברים גם אני מסכים ובחלק לא קטן מהם, עמדתך כעמדתי.

הדבר היחידי שאני נוטה לסלוד ממנו, זה עניין העיכוב.
אנחנו עדיין בשלב ראשוני של הקיץ, יש עוד הרבה זמן להחתמת שחקנים ובאמת שאין צורך להיות לחוצים ולהחפז.
בקיץ הזה, יש פגרה ארוכה במיוחד (בשל אליפות אירופה) והעונה תתחיל מאוחר יותר מכרגיל.

תודה על הפוסט, שמחתי לקרוא את דבריך.

חביב, תודה רבה על הסבלנות. גם אני בעניין העיכוב עדיין לא ידוע מהי עמדתי...
יכול להיות שלמכבי יש תוכנית שאנחנו לא מודעים. בכל מקרה, תודה רבה חביב!

19 יולי 2011, 14:17

Chen כתב:אתם שוכחים שהמשחקים שלנו השנה מתחילים מוקדם, זאת אומרת שצריך להתחיל להתאמן יותר מוקדם והסגל צריך להיות מוכן מוקדם יותר.
כרגע המצב לא נראה לי קרוב לסיום ולא ברור מה סדר העדיפויות בהנהלה, הרי כל הזמן דיברו שאם הלפרין לא יבוא,אוחיון יחתום, אפילו כאן בפורום התחליו לנחש תוך כמה זמן יחתום אוחיון מאז ההודעה של הלפרין. אנשים אמרו פה תוך 24 שעות,כבר עבר קצת יותר מ24 שעות, לכן זה לא מה שציפנו, בזמן הזה נודע לנו שיש עוד מועמדים השאלה שלי היא למה לא סוגרים את הפינה הזאת כמו שאמרו,באותו היום כבר אמרו שאוחיון על סף סיכום,השלב הבא אמור להיות סיכום וחתימה ועובדה שעד היום אין שום דבר, אפילו אנחנו כבר פחות החלטים על איזה שחקן אנחנו רוצים אם זאת נקראת התקדמות אצלנו אז אני לא רוצה לחשוב מה זה חוסר התקדמות...

ולא ממש הבנתי את הקטע עם הביקורת הבונה... למי אני אמור לתת ביקורת בונה? את מי אני אמור לבנות בדיוק? מכבי לא שילמו לי כסף שאני אבקר אותם וחבל, כי אם הם היו משלמים לי לפחות היינו יודעים לאן הכסף הולך. סה"כ אמרתי מה אני חושב,אני מרגיש חוסר התקדמות, גם הדברים שהיו נראים בטוחים ופשוטים כבר לא כאלה.
בתכלס כולם רוצים לטובת הקבוצה,אבל כל אחד רואה את הדברים אחרת, אני מרגיש שיכולנו לתקתק את הדברים.
אם תוכל להסביר למה התכוונת עם הביקורת בונה זה יעזור לי קצת להבין אותך. עם כל הביקורות האלה אני מרגיש כמו מבקר המדינה חח ;)

בנוגע לhawkins, יש הרבה שמות של שחקנים חופשים טובים שלא הועלו כמועמדים, נקווה שמכבי יבחרו את השחקן הנכון.

חן אני מאוד מסכים איתך וגם אהבתי את החריפות בדבריך!! כל הכבוד!

19 יולי 2011, 14:29

Chen כתב:אתם שוכחים שהמשחקים שלנו השנה מתחילים מוקדם, זאת אומרת שצריך להתחיל להתאמן יותר מוקדם והסגל צריך להיות מוכן מוקדם יותר.

מה זה ''יותר מוקדם''? אנחנו עוד לא באוגוסט אנשים!!
גם אם מחר הסגל יהיה מוכן יש עוד את אליפות אירופה שבה משתתפים השחקנים הישראלים של מכבי,בלאט,סופו,מאצ'באן..
גם אם יתחילו האימונים ''יותר מוקדם'' זה עדיין יגלוש לתוך ספטמבר ולא לפני..תאמינו לי שעד אז הסגל יהיה סגור..
די כבר עם הלחץ הזה

19 יולי 2011, 14:38

אגב בספורט 5 יש כתבה שקשורה לרקאנטי ופדרמן, לא כל כך הבנתי, אבל יש שם שינוי מסויים.

מה אתם אומרים על זה? טוב לנו ?

19 יולי 2011, 14:50

בYNET מדווחים על כך שב-48 השעות הקרובות נדע איפה אוחיון ישחק.
אומרים שרוט נשאר בחולון, זה נכון?

רוט אוחיון לימונד, מה אתם מעדיפים?
אני אישית מעדיף את רוט.

19 יולי 2011, 15:23

where is the love? כתב:בYNET מדווחים על כך שב-48 השעות הקרובות נדע איפה אוחיון ישחק.
אומרים שרוט נשאר בחולון, זה נכון?

רוט אוחיון לימונד, מה אתם מעדיפים?
אני אישית מעדיף את רוט.

לא שזה יעשה הבדל גדול למכבי, אבל לדעתי אוחיון טוב יותר מהשניים האחרים ויש לו עוד הרבה לאן להשתפר. מעבר לכך, הוא לדעתי הרכז הטוב ביותר מבין השלושה והכי מתאים מביניהם למכבי. הוא אמנם קולע די רע אבל שומר טוב ומנהל משחק מצויין. רוט יותר סקורר אבל מפוזר מאוד ומנהל משחק פרוע ולימונד הוא סתם גארד מוכשר, מפוזר וחסר שכל שלא עושה שום דבר טוב. אוחיון, למרות שהוא מאוד רחוק מהרמה האירופית הגבוהה, יכול להתאים לשיטה של בלאט בעזרת ההגנה הטובה שלו, היכולת לחטוף כדורים וניהול משחק המעבר המצויין שלו. כך שלדעתי מבין השלושה אוחיון הוא הרע במיעוטו ולא סתם קטש מתעקש עליו כרכז ראשון ומוכן להוציא עליו סכומים גבוהים. בקבוצה כמו מכבי, עם הרבה סקוררים טובים, אפשר להסתפק לכמה דקות ברכז כמוהו, בדיוק כמו שברצלונה מסתפקת בלא מעט דקות ברכז כמו ויקטור סאדה, שהוא לא שחקן טוב ממנו בהרבה (והאמת היא שרוביו של העונה שעברה גם לא הראה יכולות הרבה יותר מרשימות מאוחיון).

19 יולי 2011, 15:48

Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה לדעת איך תגיבו לאיזה ערס חסר מעצורים שייכנס לפה בשלב מסויים ויחליט באמת לזלזל בדעות שלכם

בנאדם כזה לא ישרוד פה הרבה זמן, בדיוק כמו שהיו אנשים שלא ידעו איך להתבטא, וכבר לא פה. אחד כזה הורחק רק לאחרונה.
מצד שני, לא צריך להיעלב מכל דבר קטן ולדעת שבאופן מובן יהיה אנשים שלא יסכימו בנושא זה או אחר ולדעת להגן על עמדתך. כמובן שצריך לדעת איך לא להסכים ולזכור שתמיד אפשר להבהיר את אותה נקודה בצורה נורמלית, בלי ירידה אישית על הצד השני.
בכל מקרה, אם למישהו יש בעיה עם מישהו, הוא מוזמן לפנות בפרטי לאחד המנהלים וזה יטופל.

הנושא הזה גלש מספיק לאוף טופיק, תחזרו לנושא.

20 יולי 2011, 09:52

דרק שארפ בדרך לפרישה.
לצערי, כנראה שגרינוולד צדק ברפש שזרק בבלוג שלו לגבי הרצון של בלאט לראות את דרק מחוץ למשחק פעיל.

http://www.one.co.il/Article/183458.html

20 יולי 2011, 10:01

כתוב שכאילו הם רוצים לפנות מקום לשחקן...לא יודע...

20 יולי 2011, 10:08

שיביאו שחקן מהנוער שיתקדם במקומו...

20 יולי 2011, 10:12

אם זה נכון, זה נובע מהתנהלות תקציבית לא נכונה של מכבי.
מכבי כעת משלמת את המחיר (תרתי משמע), על כך שנתנה חוזה מנופח לשחקן חסר תועלת כמו בורשטיין שגם ימשיך להזיק מבחינה כלכלית בעונה הבאה וסביר להניח, שגם העובדה שמכבי זרקה בעבר כל-כך הרבה כסף על שחקן כמו יניב גרין פוגעת גם היום ביוכלת התקציבית ל מכבי.

חבל שזה עולה למכבי ולאוהדיה בהפסד של אחד השחקנים האוהבים והחשובים ביותר בתולדות המועדון.

20 יולי 2011, 10:20

חביב אורנג'ד כתב:אם זה נכון, זה נובע מהתנהלות תקציבית לא נכונה של מכבי.
מכבי כעת משלמת את המחיר (תרתי משמע), על כך שנתנה חוזה מנופח לשחקן חסר תועלת כמו בורשטיין שגם ימשיך להזיק מבחינה כלכלית בעונה הבאה וסביר להניח, שגם העובדה שמכבי זרקה בעבר כל-כך הרבה כסף על שחקן כמו יניב גרין.

חבל שזה עולה למכבי ולאוהדיה בהפסד אחד השחקנים האוהבים והחשובים ביותר בתולדות המועדון.

חביב,
לא הבנתי את הקשר בין החוזה של בורשטיין לפרישה של שארפ.
אם שארפ אכן יפרוש לבסוף, זה יהיה כדי לפנות מקום לשחקן שישחק ולא כדי לקצץ בעלויות (שארפ ממילא מרוויח פרוטות...).

20 יולי 2011, 10:27

Mta_atic כתב:
מכבי כעת משלמת את המחיר (תרתי משמע), על כך שנתנה חוזה מנופח לשחקן חסר תועלת כמו בורשטיין שגם ימשיך להזיק מבחינה כלכלית בעונה הבאה וסביר להניח, שגם העובדה שמכבי זרקה בעבר כל-כך הרבה כסף על שחקן כמו יניב גרין.

חבל שזה עולה למכבי ולאוהדיה בהפסד אחד השחקנים האוהבים והחשובים ביותר בתולדות המועדון.

חביב,
אם שארפ אכן יפרוש לבסוף, זה יהיה כדי לפנות מקום לשחקן שישחק ולא כדי לקצץ בעלויות (שארפ ממילא מרוויח פרוטות...).

ואם בורשטיין לא היה חתום על חוזה כה גבוה, היה ניתן גם להביא את אותו שחקן (ואני בכלל לא בטוח שיגיע שחקן כזה) וגם להשאיר את דריק בתפקיד שחקן.
אין לי ספק שמודבר כאן בנושא הקשור לתצקיב ולא בנושא שקשור למבנה הקבוצה. אני גם לא רואה איזה שחקן בכיר או שחקן טוב יותר מדריק, ירצה לבוא למכבי בשביל להיות השחקן ה 14 ולשחק רק בליגה הישראלית (וגם אז הוא לא צפוי לזכות ליותר מדי דקות).
לפי מה שהתפרסם בוואלה למשל, אפיל אוחיון חושש להגיע למכבי בכדי להמנע ממצב בו יהיה השחקן ה12, אז תאר לך כמה קשה יהיה לשכנע שחקן כלשהו לבוא ולהיות השחקן ה14.

הדבר היחידי שבאמת יכול להיות כאן, זה שאותו שחקן יהיה דורון פרקינס, אבל גם לגבי זה אני די מסופק.

20 יולי 2011, 10:37

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:

חביב,

ואם בורשטיין לא היה חתום על חוזה כה גבוה, היה ניתן גם להביא את אותו שחקן (ואני בכלל לא בטוח שיגיע שחקן כזה) וגם להשאיר את דריק בתפקיד שחקן.
אין לי ספק שמודבר כאן בנושא הקשור לתצקיב ולא בנושא שקשור למבנה הקבוצה. אני גם לא רואה איזה שחקן בכיר או שחקן טוב יותר מדריק, ירצה לבוא למכבי בשביל להיות השחקן ה 14 ולשחק רק בליגה הישראלית (וגם אז הוא לא צפוי לזכות ליותר מדי דקות).
לפי מה שהתפרסם בוואלה למשל, אפיל אוחיון חושש להגיע למכבי בכדי להמנע ממצב בו יהיה השחקן ה12, אז תאר לך כמה קשה יהיה לשכנע שחקן כלשהו לבוא ולהיות השחקן ה14.

הדבר היחידי שבאמת יכול להיות כאן, זה שאותו שחקן יהיה דורון פרקינס, אבל גם לגבי זה אני די מסופק.

אני לא חושב שאתה צודק במקרה הזה.
למכבי אין בעיה תקציבית השנה, חוץ מהמענק שקיבלנו מהאדריאטית יש גם חוזים שהשתחררו.
ואם אכן יש בעיה תקציבית - דרק שארפ הוא האחרון שישלם על המצב הזה גם בגלל המעמד שלו וגם בגלל החוזה הזעום שלו.

התאוריה של פרקינס הגיונית במיוחד לאור העובדה שהצעה טובה משל מכבי סביר להניח שלא יקבל. נחכה ונראה...
נושא נעול