19 יולי 2011, 11:10
19 יולי 2011, 11:14
Chen כתב:כרגע אנחנו קרחים מכאן ומכאן, אין פרקינס אין אוחיון ואין זר, זה המצב שאתם מרוצים ממנו? אני באמת כבר מבולבל מישהו יכול להסביר לי?
19 יולי 2011, 11:38
חביב אורנג'ד כתב:Chen כתב:כרגע אנחנו קרחים מכאן ומכאן, אין פרקינס אין אוחיון ואין זר, זה המצב שאתם מרוצים ממנו? אני באמת כבר מבולבל מישהו יכול להסביר לי?
לזה בדיוק אני מתכוון כשאני מדבר על ביקורת לא בונה.
אם לרגע נסתכל על התמונה הגדולה, נשים לב שאנחנו רק בשלב די ראשוני של הקיץ ובסה"כ חסרים לקבוצה שני שחקנים בלבד.
למעשה, לא רק שאיננו קרחים משום כיוון, אלא שמצבנו טוב מאוד.
לגבי אוחיון, מי בכלל אמר שהוא המועמד המוביל? רק בגלל שכתבו באתר זה או אחר שמכבי מתעניינת בו, זה אומר שהוא כבר היה אמור לחתום?
נוסף על-כך, הלפרין הודיע על כך שהוא לא יהיה במכבי רק לפני פחות מ72 שעות. לצפות שמכבי כבר תחתים שחקן מחליף בפרק זמן כל-כך קצר זאת באמת הגזמה. מו"מ עם שחקן זה דבר שלוקח זמן ובכלל לא בטוח כאמור, שאוחיון הוא המועמד המוביל להצטרף.
לגבי הזר הנוסף, מכבי הודיעה בפירוש שהיא לא תמהר עם החחתמה הזאת, אז למה בכוונה להאשים מישהו?
אתם רוצים שנחפז להחתמה לא טובה ואז נצטרך להצטער על כך?
בכלל, אם נמסר שעם ההחתמה הזאת יקח זמן, למה לא לתת קרדיט למי שאמר זאת? למה עדיף לרוץ ולבקר?
אני שוב מזכיר שאנחנו בשלב יחסית ראשוני של הקיץ ובעבר, זרים טובים ובולטים הוחתמו בשלבים הרבה יותר מאוחרים.
לגבי פרקינס, אני לא מבין מה הביקורת.
אם מכבי תחתים עכשיו את פרקינס על החוזה אותו הדורש, הדבר יהיה טעות שאף עשויה להתגלות כבכיה לדורות.
לא רק שלא צריכים לבקר את אי-החתמתו של פרקינס בשלב זה, אלא צריכים לברך על כך שההנלה לא ממהרת להחתימו ושמה את הדגש על החתמתם של שני השחקנים החסרים בסגל.
19 יולי 2011, 12:08
19 יולי 2011, 12:48
חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:אני רואה שכבר עוררתי אנטגוניזם אצלך...
לא העלבתי כאן אף אחד ואין לאף אחד זכות לקרוא לי מפונק.
יש פה אנשים שאומרים דברים ולא נותנים הסברים אף אחד לא חייב הסברים לאף אחד...
אני רוצה להגיד את הדברים המקצועיים שפרקינס יש המון דברים לגבי ההגנה, לגבי השיטת משחק של מכבי. חוצמזה אני אוהב את פרקינס וזהו.
תמיד אני אומר ביקורת בונה, להגיד שמכבי לא מצליחה להחתים את אוחיון, זה לא אמירה נבובה, זה פשוט דיעה ואני לא היחיד שכותב ככה.
פרקינס עדיין לא חתם במכבי, ושמחתי לשמוע משהו טוב עליו , זה הכל, שים לב לאן אתה גורר את זה.
ואתה יודע מה אפשר גם לא להגיב, לא צריך לרדת אחד על השני, שים לב שלמרות שתקפת אותי אני לא תוקף אותך אלא מכבד.
ראשית, לא תקפתי אותך, אלא העברתי ביקורת על צורת ההתבטאות של אוהדים כאן שלעניות דעתי, היא לא הוגנת כלפי הקבוצה וגם כלפי האוהדים הכותבים כאן.
לדעתי, הרבה אנשים רוצים כאן שההנלה תמלא את כל משאלות לבם ושהקבוצה תבנה כתוכנית לפי בקשתם, וכל זאת, ללא כל הסתכלות על התמונה הכללית והמגבלויות. לדעתי, מדובר בפינוק, זוהי דעתי וזכותי להשמיע אותה - הרי זאת דמוקרטיה.
אם בכל זאת אתה רואה בדברי תקיפה, אז הרשה לי לבקש את סליחתך.
שנית, אתה לוקח את הדיון לרמה האישית ומתעלם ממה שכתבתי.
באמת שמעניין אותי לשמוע את הביקורת שיש לך על ההנלה ואני גם חושב שזה חשוב שתשמיע אותה. ביקורת שמסתכמת בססמאות או בהנחות שמתקבלות מכתבות שנכתבו באתרים לא אמינים במיוחד, לא נחשבת בעיניי כביקורת ובטח שלא כביקורת בונה.
הייתי שמח אם תהיה יותר קוהרנטי ופחות מגמתי נגד ההנהלה ומצב הקבוצה, זה כל מה שביקשתי. כדברייך, אתה בכלל לא חייב ליישם ולקבל זאת.
19 יולי 2011, 13:14
19 יולי 2011, 14:15
חביב אורנג'ד כתב:where is the love?
אני שמח מאוד שפירטת את דבריך והיה לי מעניין לקרוא אותם.
עם רוב הדברים גם אני מסכים ובחלק לא קטן מהם, עמדתך כעמדתי.
הדבר היחידי שאני נוטה לסלוד ממנו, זה עניין העיכוב.
אנחנו עדיין בשלב ראשוני של הקיץ, יש עוד הרבה זמן להחתמת שחקנים ובאמת שאין צורך להיות לחוצים ולהחפז.
בקיץ הזה, יש פגרה ארוכה במיוחד (בשל אליפות אירופה) והעונה תתחיל מאוחר יותר מכרגיל.
תודה על הפוסט, שמחתי לקרוא את דבריך.
19 יולי 2011, 14:17
Chen כתב:אתם שוכחים שהמשחקים שלנו השנה מתחילים מוקדם, זאת אומרת שצריך להתחיל להתאמן יותר מוקדם והסגל צריך להיות מוכן מוקדם יותר.
כרגע המצב לא נראה לי קרוב לסיום ולא ברור מה סדר העדיפויות בהנהלה, הרי כל הזמן דיברו שאם הלפרין לא יבוא,אוחיון יחתום, אפילו כאן בפורום התחליו לנחש תוך כמה זמן יחתום אוחיון מאז ההודעה של הלפרין. אנשים אמרו פה תוך 24 שעות,כבר עבר קצת יותר מ24 שעות, לכן זה לא מה שציפנו, בזמן הזה נודע לנו שיש עוד מועמדים השאלה שלי היא למה לא סוגרים את הפינה הזאת כמו שאמרו,באותו היום כבר אמרו שאוחיון על סף סיכום,השלב הבא אמור להיות סיכום וחתימה ועובדה שעד היום אין שום דבר, אפילו אנחנו כבר פחות החלטים על איזה שחקן אנחנו רוצים אם זאת נקראת התקדמות אצלנו אז אני לא רוצה לחשוב מה זה חוסר התקדמות...
ולא ממש הבנתי את הקטע עם הביקורת הבונה... למי אני אמור לתת ביקורת בונה? את מי אני אמור לבנות בדיוק? מכבי לא שילמו לי כסף שאני אבקר אותם וחבל, כי אם הם היו משלמים לי לפחות היינו יודעים לאן הכסף הולך. סה"כ אמרתי מה אני חושב,אני מרגיש חוסר התקדמות, גם הדברים שהיו נראים בטוחים ופשוטים כבר לא כאלה.
בתכלס כולם רוצים לטובת הקבוצה,אבל כל אחד רואה את הדברים אחרת, אני מרגיש שיכולנו לתקתק את הדברים.
אם תוכל להסביר למה התכוונת עם הביקורת בונה זה יעזור לי קצת להבין אותך. עם כל הביקורות האלה אני מרגיש כמו מבקר המדינה חח![]()
בנוגע לhawkins, יש הרבה שמות של שחקנים חופשים טובים שלא הועלו כמועמדים, נקווה שמכבי יבחרו את השחקן הנכון.
19 יולי 2011, 14:29
Chen כתב:אתם שוכחים שהמשחקים שלנו השנה מתחילים מוקדם, זאת אומרת שצריך להתחיל להתאמן יותר מוקדם והסגל צריך להיות מוכן מוקדם יותר.
כרגע המצב לא נראה לי קרוב לסיום ולא ברור מה סדר העדיפויות בהנהלה, הרי כל הזמן דיברו שאם הלפרין לא יבוא,אוחיון יחתום, אפילו כאן בפורום התחליו לנחש תוך כמה זמן יחתום אוחיון מאז ההודעה של הלפרין. אנשים אמרו פה תוך 24 שעות,כבר עבר קצת יותר מ24 שעות, לכן זה לא מה שציפנו, בזמן הזה נודע לנו שיש עוד מועמדים השאלה שלי היא למה לא סוגרים את הפינה הזאת כמו שאמרו,באותו היום כבר אמרו שאוחיון על סף סיכום,השלב הבא אמור להיות סיכום וחתימה ועובדה שעד היום אין שום דבר, אפילו אנחנו כבר פחות החלטים על איזה שחקן אנחנו רוצים אם זאת נקראת התקדמות אצלנו אז אני לא רוצה לחשוב מה זה חוסר התקדמות...
19 יולי 2011, 14:38
19 יולי 2011, 14:50
19 יולי 2011, 15:23
where is the love? כתב:בYNET מדווחים על כך שב-48 השעות הקרובות נדע איפה אוחיון ישחק.
אומרים שרוט נשאר בחולון, זה נכון?
רוט אוחיון לימונד, מה אתם מעדיפים?
אני אישית מעדיף את רוט.
19 יולי 2011, 15:48
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה לדעת איך תגיבו לאיזה ערס חסר מעצורים שייכנס לפה בשלב מסויים ויחליט באמת לזלזל בדעות שלכם
20 יולי 2011, 09:52
20 יולי 2011, 10:01
20 יולי 2011, 10:08
20 יולי 2011, 10:12
20 יולי 2011, 10:20
חביב אורנג'ד כתב:אם זה נכון, זה נובע מהתנהלות תקציבית לא נכונה של מכבי.
מכבי כעת משלמת את המחיר (תרתי משמע), על כך שנתנה חוזה מנופח לשחקן חסר תועלת כמו בורשטיין שגם ימשיך להזיק מבחינה כלכלית בעונה הבאה וסביר להניח, שגם העובדה שמכבי זרקה בעבר כל-כך הרבה כסף על שחקן כמו יניב גרין.
חבל שזה עולה למכבי ולאוהדיה בהפסד אחד השחקנים האוהבים והחשובים ביותר בתולדות המועדון.
20 יולי 2011, 10:27
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם זה נכון, זה נובע מהתנהלות תקציבית לא נכונה של מכבי.
מכבי כעת משלמת את המחיר (תרתי משמע), על כך שנתנה חוזה מנופח לשחקן חסר תועלת כמו בורשטיין שגם ימשיך להזיק מבחינה כלכלית בעונה הבאה וסביר להניח, שגם העובדה שמכבי זרקה בעבר כל-כך הרבה כסף על שחקן כמו יניב גרין.
חבל שזה עולה למכבי ולאוהדיה בהפסד אחד השחקנים האוהבים והחשובים ביותר בתולדות המועדון.
חביב,
לא הבנתי את הקשר בין החוזה של בורשטיין לפרישה של שארפ.
אם שארפ אכן יפרוש לבסוף, זה יהיה כדי לפנות מקום לשחקן שישחק ולא כדי לקצץ בעלויות (שארפ ממילא מרוויח פרוטות...).
20 יולי 2011, 10:37
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם זה נכון, זה נובע מהתנהלות תקציבית לא נכונה של מכבי.
חביב,
לא הבנתי את הקשר בין החוזה של בורשטיין לפרישה של שארפ.
אם שארפ אכן יפרוש לבסוף, זה יהיה כדי לפנות מקום לשחקן שישחק ולא כדי לקצץ בעלויות (שארפ ממילא מרוויח פרוטות...).
ואם בורשטיין לא היה חתום על חוזה כה גבוה, היה ניתן גם להביא את אותו שחקן (ואני בכלל לא בטוח שיגיע שחקן כזה) וגם להשאיר את דריק בתפקיד שחקן.
אין לי ספק שמודבר כאן בנושא הקשור לתצקיב ולא בנושא שקשור למבנה הקבוצה. אני גם לא רואה איזה שחקן בכיר או שחקן טוב יותר מדריק, ירצה לבוא למכבי בשביל להיות השחקן ה 14 ולשחק רק בליגה הישראלית (וגם אז הוא לא צפוי לזכות ליותר מדי דקות).
לפי מה שהתפרסם בוואלה למשל, אפיל אוחיון חושש להגיע למכבי בכדי להמנע ממצב בו יהיה השחקן ה12, אז תאר לך כמה קשה יהיה לשכנע שחקן כלשהו לבוא ולהיות השחקן ה14.
הדבר היחידי שבאמת יכול להיות כאן, זה שאותו שחקן יהיה דורון פרקינס, אבל גם לגבי זה אני די מסופק.