toja27 כתב:טוב מי אני שאגיד שישנה אפשרות כזאת בזמן שאתה קובע עובדות..
איפה קבעתי עובדות? סה"כ משתדל לא לחשוב על אפשרויות מופרכות מידי כמוך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:טוב מי אני שאגיד שישנה אפשרות כזאת בזמן שאתה קובע עובדות..
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:טוב מי אני שאגיד שישנה אפשרות כזאת בזמן שאתה קובע עובדות..
איפה קבעתי עובדות? סה"כ לא ממציא דברים מופרכים.
אחדשיודע כתב:סבבה. וכל הודעה שלך היא דעה שמבוססת על דמיונות.
אחדשיודע כתב:לא קובע שום דבר חביבי, אומר את דעתי על ההודעות שלך.
אחדשיודע כתב:מתנשאות. בחרתי.
אחדשיודע כתב:אוי, אתה קשה. אני ציני.
ממליץ לך לקחת פחות ללב.
אחדשיודע כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה, אבל אתה מוזמן להמשיך לבלבל את המוח. אני פשוט מעדיף להתעסק בריאלי והסביר.
אחדשיודע כתב:זכותך לכתוב מה שאתה רוצה, וזכותי להגיב איך שאני רוצה.
אם אתה כותב משהו שהוא פחות סביר והגיוני בעיניי, זכותי לכתוב זאת.
אחדשיודע כתב:מה הבעיה שכתבתי שהוא שחקן עם אופי מסריח ושמכבי לא צריכה לשלם לו שקל על ההברזה שלו מנבחרת הנונגריה? למה זה כל כך מפריע לך? אתה אבא שלו? מה אתה רוצה?
יש סיכוי שגם מכבי עצמה לא מעוניינת שהוא יסע לשם ומכוונת אותו מאחורי הקלעים, אי אפשר לדעת.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:מה הבעיה שכתבתי שהוא שחקן עם אופי מסריח ושמכבי לא צריכה לשלם לו שקל על ההברזה שלו מנבחרת הנונגריה? למה זה כל כך מפריע לך? אתה אבא שלו? מה אתה רוצה?
עזוב אל תתמם, התחלת עם המילה " שטויות..." והמשכת עם הטון התקיף והלא מכבד שלך כהרגלך כשאתה לא מסכים עם מישהו. זה לא קשור אל קיין אלה בכללי בתקשורת כשיש דעות שונות.
jol9 כתב:טוז'ה, באופן מסורתי, בפורום הזה אנשים היו צריכים להיות מסוגלים לעמוד מאחורי המילים שהם אומרים.
כשאתה אומר משהו כמו:יש סיכוי שגם מכבי עצמה לא מעוניינת שהוא יסע לשם ומכוונת אותו מאחורי הקלעים, אי אפשר לדעת.
אז לדעתי אתה צריך להיות מסוגל לעמוד מאחורי זה, ולהסביר את הטיעונים שלך.
עד שהתחלת להתעסק עם הסגנון של אחדש, זה בדיוק מה שהיה, וחבל שזה גלש לדיון על אחדש ולא לדיון של טיעון מול טיעון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים