פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דשון תומאס חתם

17 יולי 2017, 17:40

BIG sofo כתב:יש כאן מישהו עם חוות דעת מקצועית ולא "ריצה אחרי העדר"?

הביאו כאן כמה וכמה חוות דעת מקצועיות כולל מה חושבים עליו אוהדים שראו אותו במשך עונה שלמה.

17 יולי 2017, 17:40

jol9 כתב:
BIG sofo כתב:יש כאן מישהו עם חוות דעת מקצועית ולא "ריצה אחרי העדר"?

הביאו כאן כמה וכמה חוות דעת מקצועיות כולל מה חושבים עליו אוהדים שראו אותו במשך עונה שלמה.

סתכל בסוף העמוד הקודם... :insist

17 יולי 2017, 17:41

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:קטע..אני לא בדעת מיעוט פה..אני בדעת יחיד..

לא הבנתי, הוא שחקן טוב בעיניך? לאיזו עמדה הוא מגיע?

אם הוא לעמדה 3 הוא יכול להיות בסדר וזה מאד תלוי במי עוד יגיע לעמדות סביבו..
הוא ככל הנראה יחלוק עם רול את עמדה 3 שתהיה חלשה אמנם אבל אם שאר שחקני החמישייה יהיו ברמה גבוהה אז התפקיד שלו יהיה משני..

זה לא טיעון טוב..

תתייחס להחתמה לגופה. תיאורטית אפשר גם להחתים את הטרייר של יוני ולהגיד "תלוי מי יהיה לידה בחמישייה". מדובר במכבי, ועוד מכבי נטולת תקציב, לא תראה פה עכשיו את בוריס דיאו וקיירי. אתה חושב שהוא שחקן טוב? סבבה, זכותך, אבל אי אפשר לדחות את הקץ עם כל החתמה ולהגיד "תלוי מה יבוא בנוסף".

17 יולי 2017, 17:42

my man כתב:
MTA2311 כתב:

הוא ככל הנראה יחלוק עם רול את עמדה 3 שתהיה חלשה אמנם אבל אם שאר שחקני החמישייה יהיו ברמה גבוהה אז התפקיד שלו יהיה משני..

הגנה בינונית ומטה, בלי ריבאונד, קליעה לא יציבה. לא שחקן משלים שנותן לך את העבודה השחורה, לא שחקן שיתרום בהתקפה. שחקן שלא מורגש כמעט על הפרקט.

אי אפשר לקבל החתמה כזאת ועוד כשחקן חמישייה, במיוחד כשרול הוא השחקן שחולק איתו את העמדה.

17 יולי 2017, 17:43

שילוב של אלכסנדר וראד בשחקן אחד
בלי חוכמת משחק, בלי ריבאונד, זורק מה שמגיע, לא שומר טוב
אז במקום לשלם על שני שחקנים, הביאו אחד שמשלב את שניהם (ועדיין יצא בערך אותו חוזה)

Holiday_Armadillo כתב:שילוב של אלכסנדר וראד בשחקן אחד
בלי חוכמת משחק, בלי ריבאונד, זורק מה שמגיע, לא שומר טוב
אז במקום לשלם על שני שחקנים, הביאו אחד שמשלב את שניהם (ועדיין יצא בערך אותו חוזה)

מדויק

מתי יתחילו להחתים שחקני חמיישיה

17 יולי 2017, 17:44

בשלות כתב:מתי יתחילו להחתים שחקני חמיישיה

אלה שחקני החמישייה שלנו...

17 יולי 2017, 17:44

בשלות כתב:מתי יתחילו להחתים שחקני חמיישיה

לפי מה שמסתמן, יש כבר שלושה כאלה

17 יולי 2017, 17:45

שחקן ספסל טוב. אם זה יהיה ככה - אני חושב שאני מרוצה.

MTA2311 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא טיעון טוב..

תתייחס להחתמה לגופה. תיאורטית אפשר גם להחתים את הטרייר של יוני ולהגיד "תלוי מי יהיה לידה בחמישייה". מדובר במכבי, ועוד מכבי נטולת תקציב, לא תראה פה עכשיו את בוריס דיאו וקיירי. אתה חושב שהוא שחקן טוב? סבבה, זכותך, אבל אי אפשר לדחות את הקץ עם כל החתמה ולהגיד "תלוי מה יבוא בנוסף".

אני לא חושב שהוא כל כך רע כמו שעושים אותו(אם כי הדעות שאראל מביא מטורקיה לא מעודדות-אף על פי שאני מסייג אותם בכך שהוא די נדחק מהרוטציה ואולי היה שם משהו מעבר לכדורסל- עובדה שהם שילמו בשביל לשחרר אותו)
הוא כן ייתן את הנקודות שלו- ושוב אם החמישייה שסביבו תהיה מספיק כשרונית(פייר הוא זה שנותן לי את התקווה שיביאו עוד כשרוניים כמוהו) אז זה אמור לרסן את כמות הזריקות שלו..
הוא צעיר יחסית ויש לו גודל והוא יכול עוד לשפר את המשחק שלו..יש לו אפסייד ..

סליחה על האוף טופיק... פשוט זה התרד החם עכשיו...

יש כאן כמה גולשים חדשים חביבים מאוד. יהיה נחמד אם תכתבו על עצמכם כמה מילים בת׳רד ההיכרות.

arel123 כתב:
החציל האצטקי כתב:מאוד רציתי לראות אותו פה לפני שנתיים.
הוא הלך קצת אחורה ולא ממש מצא לעצמו את המקום ביורוליג.
אולי אצלנו זה יקרה.

אני לא אהיה שותף לכל הטינופיאדה הזאת. הוא לא שחקן רע, ואם הסגל ייבנה טוב הוא יכול להיות מרכיב משמעותי בתוכו.
מכבי צריכה עדיין סמול פורוורד (2-3), ושני גבוהים (4-5). מאמין שספאחיה יודע.

חציל יש שתי אופציות להחתמה הזאת :
1. אם הוא מגיע כמחליף אני מסכים איתך במאה אחוז ואולי הוא באמת יתברר כהחתמה טובה
2. שיבוא כפותח, וזה כבר באמת לא הגיוני . אתה מוכן להסכים ששחקן כמוהו לא יכול להיות פותח בקבוצה שרוצה בסופו של דבר לרוץ ביורוליג ?

אני רואה אותו בתור 4 (וקצת 3) מחליף, שיכול גם לפתוח בעמדה 3 ליד סווינגמן אתלטי במידת הצורך.
הוא לא בא במחיר של שחקן פותח ולא מתאים להיות שחקן פותח, אבל הוא שחקן שמאוד מתאים לשחק ליד פליימייקר כמו ג'קסון. שחקן שמרווח את המשחק ומנצל מיס מצ'ים.

BIG sofo, הוא לא 2. הוא שחקן ששיחק פיור 4 במכללות ו3 בברצלונה. באנאדולו הוא שיחק יותר 4 ליד האניקט (שהוא סוג של 3-4 שמאזן אותו).
הוא קלעי טוב, מהוקצע יחסית בפוסט ומסוגל לעשות מהלכים בסיסיים עם הפנים לסל. דומה לדייויד בלו בהרבה תכונות אבל רחוק מלהיות קלעי אבסולוטי כמוהו.
אם ירים את אחוזי הקליעה משלוש יהיה נכס אדיר, אבל זה חתיכת "אם". מה שבטוח זה שהוא לא שחקן שמפחד לזרוק. סקורר בנשמה.

לא שומר גדול, אבל יכול להפתיע. בברצלונה הכריחו אותו לרוץ אחרי גארדים ואולי זה שידרג אותו קצת בהגנת הפרימטר. ב-4 הוא קצת מוגבל.
בכדורסל המודרני יש מקום חשוב לשחקנים כאלה, שיודעים לתקוע זריקה חופשית ולא מהססים להעיף. רול פליירס מעמדת הפורוורד. עומרי כספי הוא כזה למשל בNBA.
כשיש שיטה, ויש הגנה, זה יכול לעבוד. אם יבנו עליו על יותר מזה- חבל.

אולי אצלנו זה יקרה.

אני לא אהיה שותף לכל הטינופיאדה הזאת. הוא לא שחקן רע, ואם הסגל ייבנה טוב הוא יכול להיות מרכיב משמעותי בתוכו.

גם אני זוכר אותו מלפני שנתיים לטובה ורציתי אותו, אבל כנראה שהרוב לא טועה

17 יולי 2017, 17:46

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:
אולי אצלנו זה יקרה.

2. שיבוא כפותח, וזה כבר באמת לא הגיוני . אתה מוכן להסכים ששחקן כמוהו לא יכול להיות פותח בקבוצה שרוצה בסופו של דבר לרוץ ביורוליג ?

אני רואה אותו בתור 4 (וקצת 3) מחליף, שיכול גם לפתוח בעמדה 3 ליד סווינגמן אתלטי במידת הצורך.
הוא לא בא במחיר של שחקן פותח ולא מתאים להיות שחקן פותח, אבל הוא שחקן שמאוד מתאים לשחק ליד פליימייקר כמו ג'קסון. שחקן שמרווח את המשחק ומנצל מיס מצ'ים.

BIG sofo, הוא לא 2. הוא שחקן ששיחק פיור 4 במכללות ו3 בברצלונה. באנאדולו הוא שיחק יותר 4 ליד האניקט (שהוא סוג של 3-4 שמאזן אותו).
הוא קלעי טוב, מהוקצע יחסית בפוסט ומסוגל לעשות מהלכים בסיסיים עם הפנים לסל. דומה לדייויד בלו בהרבה תכונות אבל רחוק מלהיות קלעי אבסולוטי כמוהו.
אם ירים את אחוזי הקליעה משלוש יהיה נכס אדיר, אבל זה חתיכת "אם". מה שבטוח זה שהוא לא שחקן שמפחד לזרוק. סקורר בנשמה.

לא שומר גדול, אבל יכול להפתיע. בברצלונה הכריחו אותו לרוץ אחרי גארדים ואולי זה שידרג אותו קצת בהגנת הפרימטר. ב-4 הוא קצת מוגבל.
בכדורסל המודרני יש מקום חשוב לשחקנים כאלה, שיודעים לתקוע זריקה חופשית ולא מהססים להעיף. רול פליירס מעמדת הפורוורד. עומרי כספי הוא כזה למשל בNBA.

אני מקווה מאוד שאתה צודק חציל

יש מצב שלפחות את הכבוד שלהם בליגה הם יצליחו לשמור? :laugh2

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:
אולי אצלנו זה יקרה.

:?

17 יולי 2017, 17:48

my man כתב:או עכשיו אני עם חציל..אחלה.

גמאני

17 יולי 2017, 17:48

מקאדו 3 כתב:
my man כתב:או עכשיו אני עם חציל..אחלה.

גמאני

ברור. היית מרוצה מההתנהלות עוד לפני שהחתימו שחקן.

17 יולי 2017, 17:51

קיצר, גם אלה ש"לא מצטרפים לטינופיאדה", רואים אותו נטו כשחקן מחליף.
פרסם תגובה