פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V10

01 אוגוסט 2017, 12:27

אני חושב שכולם אוכלים מאותה כפית, ויש מצב שעוד היום בערב תהיה החתמה. בטח עד סוף השבוע.
מה שאני אומר לא מבוסס, אבל לתחושתי, גם מה שהחבר'ה באתרי הספורט אומרים מבוסס נטו על ההשהייה במו"מ (שיכול להיות שקשורה לסיכום מוקדם שדווח עליו מראש).

01 אוגוסט 2017, 12:39

חציל חבל שתשלה את עצמך. הסיפור גמור

01 אוגוסט 2017, 12:52

אני מסכים עם חציל , יכול להיות שהכל ישתנה וכולם מתבססים על אותה ידיעה .. ככה או ככה הבנייה היא עקומה .. ההגדרה של מכבי לשחקן משלים מרגישה לי כלכלית ולא מקצועית .. ההגדרה שלהם לשחקן משלים היא משלים למליון .בגלל זה הם גם מרשים לעצמם להחתים שחקנים משלימים ורק אז לחפש את השחקנים הפותחים. ועם תקציב של 7 וחצי מליון דולר ברוטו אי אפשר לעשות הרבה.

01 אוגוסט 2017, 13:22

MM3 כתב:אני מסכים עם חציל , יכול להיות שהכל ישתנה וכולם מתבססים על אותה ידיעה .. ככה או ככה הבנייה היא עקומה .. ההגדרה של מכבי לשחקן משלים מרגישה לי כלכלית ולא מקצועית .. ההגדרה שלהם לשחקן משלים היא משלים למליון .בגלל זה הם גם מרשים לעצמם להחתים שחקנים משלימים ורק אז לחפש את השחקנים הפותחים. ועם תקציב של 7 וחצי מליון דולר ברוטו אי אפשר לעשות הרבה.

במקרה הזה ההגיון צריך להיות הפוך. אם אתה קצר במזומנים, תשים אותם קודם כל על השחקנים שאמורים להוביל אותך, ואת המחליפים תביא בכסף קטן ובמה שנשאר.

01 אוגוסט 2017, 13:31

jol9 כתב:
MM3 כתב:אני מסכים עם חציל , יכול להיות שהכל ישתנה וכולם מתבססים על אותה ידיעה .. ככה או ככה הבנייה היא עקומה .. ההגדרה של מכבי לשחקן משלים מרגישה לי כלכלית ולא מקצועית .. ההגדרה שלהם לשחקן משלים היא משלים למליון .בגלל זה הם גם מרשים לעצמם להחתים שחקנים משלימים ורק אז לחפש את השחקנים הפותחים. ועם תקציב של 7 וחצי מליון דולר ברוטו אי אפשר לעשות הרבה.

במקרה הזה ההגיון צריך להיות הפוך. אם אתה קצר במזומנים, תשים אותם קודם כל על השחקנים שאמורים להוביל אותך, ואת המחליפים תביא בכסף קטן ובמה שנשאר.

ברור . מסכים לגמרי .. גם בעונה שבונים קבוצה מאפס .. לא הגיוני להחתים את החמישיה בסוף , במיוחד בקבוצה כמו מכבי שהם לחוצים בכסף. אבל אפשר ללמוד הרבה על ההתנהלות של מכבי מהראיון עם גודס . לצוות המקצועי לא היה שום חלק בשיחרור השחקנים. יש השנה את התקציב הכי נמוך של מכבי מזה הרבה שנים.

01 אוגוסט 2017, 13:36

אבל יש לך הזדמנות להחתים שחקן על כמו קיין בתחילת הקיץ, לא תעשה את זה בשביל לחסוך כסף לחמישייה???

הזוי

01 אוגוסט 2017, 13:39

פששש מבזבזים כסף על קיין ואחרי זה אין להם 90 אלף למקריי כמה טימטום בקבוצה אחת .

01 אוגוסט 2017, 13:46

ועוד יותר הזוי זה שעל רייס במצב הסגל הנוכחי הם היו מוכנים לשים מיליון דולר נטו. בשבילו יש כסף ובשביל מקריי לא.

01 אוגוסט 2017, 13:46

MTA2311 כתב:אבל יש לך הזדמנות להחתים שחקן על כמו קיין בתחילת הקיץ, לא תעשה את זה בשביל לחסוך כסף לחמישייה???

הזוי

האמת, שממך אני כבר לא תופס בכלל. תכף תגיד לי שרול, קיין וג'ייק כהן הם לא מחוייבים במציאות.

01 אוגוסט 2017, 13:51

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אבל יש לך הזדמנות להחתים שחקן על כמו קיין בתחילת הקיץ, לא תעשה את זה בשביל לחסוך כסף לחמישייה???

הזוי

האמת, שממך אני כבר לא תופס בכלל. תכף תגיד לי שרול, קיין וג'ייק כהן הם לא מחוייבים במציאות.

או שתומאס שנכשל ביורוליג הוא לא שחקן חמישייה למכבי, או שלבנות קו קדמי שמורכב מסנטר מחליף וילד בן 21 זה צעד טיפשי..

המצב סבבה אבל, למדו מהטעויות, הכל נעשה לפי התכניות של ספאחיה וכו'.

01 אוגוסט 2017, 13:51

יש למכבי כרגע את הסגל הגרוע ביורוליג, אולי למעט הכוכב האדום (שגם ככה לא מרשימה על הנייר אף פעם).
בלי לדפוק ספלאש רציני עם שתי ההחתמות הבאות, הסיכוי שלנו ביורוליג לסיים במקום מעל 14 (נהיה לארג'ים ונגיד 11) יהיה נמוך מאוד.

01 אוגוסט 2017, 14:01

למכבי יש כסף רק לא רוצים לשלם
אם רצו להביא את בלאט בפי שלוש מספחיה כולל המס
ושחקנים כמו ארון גקסון במליון פלוס והאניקט ועוד כמה כאלה שההנהלה הבטיחו לבלאט
אז יש מספיק כסף
יותר טוב תבדקו למה באמת לא רוצים לשלם יותראם זה נכון
אבל להגיד שאין כסף זה שקר גדול
אולי קמצנים זה יותר נכון להנהלה של מכבי

ההנהלה יודעת שיש להם בובה ביד אז הם נרשים לעצמם לא לשלם
מעניין מה היה קורה אם בלאט היה רוצה שחקן והמומ היה נופל על 100000

01 אוגוסט 2017, 14:16

0ved1212 כתב:למכבי יש כסף רק לא רוצים לשלם
אם רצו להביא את בלאט בפי שלוש מספחיה כולל המס
ושחקנים כמו ארון גקסון במליון פלוס והאניקט ועוד כמה כאלה שההנהלה הבטיחו לבלאט
אז יש מספיק כסף
יותר טוב תבדקו למה באמת לא רוצים לשלם יותראם זה נכון
אבל להגיד שאין כסף זה שקר גדול
אולי קמצנים זה יותר נכון להנהלה של מכבי

ההנהלה יודעת שיש להם בובה ביד אז הם נרשים לעצמם לא לשלם
מעניין מה היה קורה אם בלאט היה רוצה שחקן והמומ היה נופל על 100000

יש הבדל בין החתמות הנהלה לבין החתמות של הצוות המקצועי .. אם פדרמן רוצה שחקן .. ראה מקרה מקל פבראני פארמר ..אין מגבלות תקציב ומקסימום נשים כסף מהכיס .. אם זה הצוות המקצועי אז פתאום יש תקציב ואי אפשר לחרוג בשקל . קיצר המצב לא טוב .. יש קבוצת ליגה שהיא כרגע בינונית לכל היותר משהו בסגנון הרצליה .. אבל למזלנו יש פיינלפור ואולי נצליח להפתיע ולזכות באליפות

01 אוגוסט 2017, 14:17

1) בלאט כמאמן = יותר כסף ממנויים/חסויות = יותר כסף לשלם לו.
2) אם בלאט היה פה בסכומים שדיברו עליהם, כנראה שזה היה מגיע גם ע"ח חלק מתקציב השחקנים.
3) צריך לקחת בערבון מוגבל את כל מה שפורסם על המו"מ עם בלאט. ותודה להאוזמן על הציטוט:
"לא קונה את הסיפור עכשיו, לא קונה את הסיפור שעוד מעט ייצא. לא מאמין לנתונים שיוצאים מתוך מו"מ, לא מאמין לסכום הכספי שדובר עליו, לא מאמין לכנות של שני הצדדים ולרצון האמיתי בעסקה ואני לא מאמין להודעות שאנחנו עוד נראה בעתיד כדי לצאת בסדר עם הקהלים - מי התכוון למו"מ ומי לא".

01 אוגוסט 2017, 14:20

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

הזוי

או שתומאס שנכשל ביורוליג הוא לא שחקן חמישייה למכבי, או שלבנות קו קדמי שמורכב מסנטר מחליף וילד בן 21 זה צעד טיפשי..

המצב סבבה אבל, למדו מהטעויות, הכל נעשה לפי התכניות של ספאחיה וכו'.

אני חושב פשוט שמנסים לפתח קונספט חדש - 2 שחקני חמישייה עולים, ורק אח"כ מצטרפים האחרים.
יכול להצליח.

01 אוגוסט 2017, 14:21

כן.

חייבים להפסיק להאמין לבלוף הזה עם בלאט. הם לא באמת רצו אותו, הוא לא באמת רצה להיות פה, השמועות על שחקנים ותקציבים היו מופרכות. חלאס.

01 אוגוסט 2017, 14:28

אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
הכדורסל של D-MO, שטס את המגרש ומסוגל לקלוע מבפנים ובחוץ בצרורות, יהפוך אותנו לקבוצה מאוד אטרקטיבית.

אני מעדיף את זה ביי פאר על סימפסון ומקריי.

01 אוגוסט 2017, 14:29

החציל האצטקי כתב:יש למכבי כרגע את הסגל הגרוע ביורוליג, אולי למעט הכוכב האדום (שגם ככה לא מרשימה על הנייר אף פעם).
בלי לדפוק ספלאש רציני עם שתי ההחתמות הבאות, הסיכוי שלנו ביורוליג לסיים במקום מעל 14 (נהיה לארג'ים ונגיד 11) יהיה נמוך מאוד.

מה שעצוב זה שבונים את הקבוצה הכי גרועה ביורוליג, אחרי שנתיים בהן היינו הקבוצה הכי גרועה ביורוליג.

01 אוגוסט 2017, 14:32

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:יש למכבי כרגע את הסגל הגרוע ביורוליג, אולי למעט הכוכב האדום (שגם ככה לא מרשימה על הנייר אף פעם).

מה שעצוב זה שבונים את הקבוצה הכי גרועה ביורוליג, אחרי שנתיים בהן היינו הקבוצה הכי גרועה ביורוליג.

מה שעצוב זה שאנשים ממשיכים לקנות מנויים בעיקר

01 אוגוסט 2017, 14:34

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מה שעצוב זה שאנשים ממשיכים לקנות מנויים בעיקר
זה לא הגיוני..
נושא נעול