פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V11

09 אוגוסט 2017, 06:16

מישהו יודע בערך כמה מנויים נקנו נכון לעכשיו?

09 אוגוסט 2017, 07:33

jk518008 כתב:מישהו יודע בערך כמה מנויים נקנו נכון לעכשיו?

:shimon: :fe: :nicola:

09 אוגוסט 2017, 07:39

מקאדו 3 כתב:חחחחח אבי סגל כותב שבמכבי טוענים שלא ביקשו שום סעיף יציאה לאן בי איי ושלמעשה במכבי לא היו סגורים לגביו מקצועית ואישיותית , אחרי בחינה מחדש החליטו שהוא שחקן קצת אנוכי וחושב על הסטטיסטיקה שלו בעיקר והטענות שלו לא מדויקות , וכן שיביאו עוד גבוה שעלותו תלויה בעלות הגארד שיבוא .

מי שרוצה שיאמין ...

לא הסכים לוותר על 300 אלף דולר?
יש לו בעיית אישיות.
מבחינת ההנהלה לינהרט היה השחקן הטוב ביותר ב3 השנים האחרונות.

09 אוגוסט 2017, 08:04

מי פתאום חשב שהוא אנוכי ובעייתי אישיותית? בטח ספאחיה..

09 אוגוסט 2017, 08:14

לא אהבו את ההתכתבות שלו עם האוהד. הרגישו שזה מראה שהוא בעייתי ולא דיסקרטי. החליטו להמר על הרעת התנאים שלו כדי לבדוק את התגובה. אם היה מסכים היו בבעיה כי כבר ממש לא רצו שחקן כזה אנוכי.

09 אוגוסט 2017, 08:32

cannon כתב:לא אהבו את ההתכתבות שלו עם האוהד. הרגישו שזה מראה שהוא בעייתי ולא דיסקרטי. החליטו להמר על הרעת התנאים שלו כדי לבדוק את התגובה. אם היה מסכים היו בבעיה כי כבר ממש לא רצו שחקן כזה אנוכי.

חחח
אז עכשיו בגלל er79 מקריי לא במכבי?
אין גבול לשטויות שמאכילים בהם את האוהדים. מקווה שאף אחד לא באמת מאמין לזה.
יאללה אור תן לנו בפייסבוק קצת

09 אוגוסט 2017, 08:34

cannon כתב:לא אהבו את ההתכתבות שלו עם האוהד. הרגישו שזה מראה שהוא בעייתי ולא דיסקרטי. החליטו להמר על הרעת התנאים שלו כדי לבדוק את התגובה. אם היה מסכים היו בבעיה כי כבר ממש לא רצו שחקן כזה אנוכי.
חחחחחחחחחחחחח אם הם מאמינים לעצמם.
פתטים.

09 אוגוסט 2017, 08:41

טוב גבר

09 אוגוסט 2017, 08:42

אחרי כל המחדלים של ספאחיה בשלוש השנים האחרונות, דני עושה בשכל ומשתלט מחדש על העסק.

לדעתי מגיע לו פרס נובל בכימיה כי לא נראה לי שאפשר לפרק משהו גדול וחזק מהר יותר ויעיל יותר ממה שדני כשה למכבי.

09 אוגוסט 2017, 08:47

המציאות עולה על כל דמיון

09 אוגוסט 2017, 08:49

לא יודע מה איתכם אותי זה אפילו לא מכעיס כבר , אני פשוט הפכתי לאוהד עצוב וחסר תקוה שאין לו שום צפיות כבר .

09 אוגוסט 2017, 08:57

זה גם שקר גרוע מאוד, כי השיחה עם האוהד פורסמה אחרי ההצעה החדשה ובעקבותיה.

09 אוגוסט 2017, 09:00

MTA2311 כתב:זה גם שקר גרוע מאוד, כי השיחה עם האוהד פורסמה אחרי ההצעה החדשה ובעקבותיה.
אתה רוצה להגיד לי שהוא לא כתב את זה בציניות?

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

09 אוגוסט 2017, 09:04

Asf כתב:
MTA2311 כתב:זה גם שקר גרוע מאוד, כי השיחה עם האוהד פורסמה אחרי ההצעה החדשה ובעקבותיה.
אתה רוצה להגיד לי שהוא לא כתב את זה בציניות?

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

חח לא

09 אוגוסט 2017, 09:18

לא ייאמן איך הם מחפשים דרכים להצדיק את עצמם וכמה ״האוהדים האמיתיים״ קונים את השטויות והתירוצים הקלושים האלה.
פשוט יצאו מטומטמים: מחתימים שחקנים מיותרים כמו דיאנדרה קיין או שחקני ספסל במחירים מופקעים כמו מייקל רול במקום לתת למקריי יותר שכר ולהגדיל את הסיכוי להחתים אותו עם סעיף היציאה שהם רצו. שוכחים שכדי לקבל משהו הם צריכים גם לתת בחזרה.
כנראה הם לא אנשי עסקים כאלה ממולחים וטובים כפי שהם משווקים את עצמם.

09 אוגוסט 2017, 09:36

er79 הצטרף לרשימה המכובדת של האנשים שהרסו למכבי את העונה עוד לפני שהתחילה. כבוד! הוא משלנו!
אין גבול לפתאטיות. סוחטים את טיפות הייאוש האחרונות מאיתנו במקצועיות מדהימה.

09 אוגוסט 2017, 09:39

אמרו שאם הוא מוציא ככה דברים החוצה ומשתף (וזה הרי היה לאורך תקופת ההקפאה של המשא ומתן גם ולא רק אחרי הפיצוץ), אז זה אחד שידליף מחדר ההלבשה וכד׳.

09 אוגוסט 2017, 09:52

בטח עוד מעט נשמע על שם לא מוכר במקומו ב200 אלף דולר

09 אוגוסט 2017, 09:54

cannon כתב:אמרו שאם הוא מוציא ככה דברים החוצה ומשתף (וזה הרי היה לאורך תקופת ההקפאה של המשא ומתן גם ולא רק אחרי הפיצוץ), אז זה אחד שידליף מחדר ההלבשה וכד׳.

קנון אתה אמיתי?
יש לי בקבוקי אויר בשקל - רוצה לקנות?

09 אוגוסט 2017, 10:31

לזכותם של דני ושאר ההנהלה מאמנים הם יודעים לבחור .. חבורה כזאת של יס מנים לויאלית למערכת לא ראיתי בחיים שלי. יושבים כל הצוות המקצועי (ולא אבי אבן ויאיר שבח הם לא הצוות המקצועי ) ואומרים שהם היו רוצים לראות את מקריי בקבוצה אם זה ספאחיה בפרסומים או בורשטיין בתוכנית בוקר ובסוף יוצאת הודעה כזאת לעיתונות ?? WTF והם ממשיכים לדקלם את השיר ההנהלה לא מתערבת אז מי כן ? גודס הבין שהוא יצא מטומטם כשנתן שינחיתו לו כל מיני אנשים גבוהים בקבוצה ( שחקני כדורסל הם לא היו) 2 עונות אח"כ הוא עושה בדיוק אותו הדבר .עולב כזה לא ראיתי הרבה זמן .הרבה שנים אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת .. והם רק הולכים ומדרדרים מעונה לעונה . לפחות חמישי בערב התפנה
נושא נעול