המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אבל גם נוריס קול הגיע עכשיו ולא באוקטוברשמואל1 כתב:יש לא מעט שחקנים טובים שנמצאים על התפר, כמו נוריס קול. אבל יכול להיות שאת ומכבי צודקים. ימים יגידו.Holiday_Armadillo כתב:אפשר לחכות למישהו שאולי יתאים ואולי יבוא באוקטובר, או ללכת על מישהו פחות מתאים אבל שהוא שחקן טוב ומוכן לבוא עכשיושמואל1 כתב:פרחוסקי שחקן טוב, אני אוהב אותו.
נוכחות מרשימה בצבע, ריבאונד, יד רכה, טכניקה. ניסיון עשיר ביורוליג.
אבל לצערי אני לא חושב שהוא מתאים לסגנון הנוכחי של הקבוצה. הוא כבד, לא אתלטי ולא מגן טוב.
אני חושב שמכבי נלחצה יותר מידי והלכה על ברירת מחדל. היה עדיף לחכות עוד קצת למציאה מה NBA.
שוב, לא החתמה רעה, אבל אני לא חושב שהוא ישדרג את הקבוצה לפלייאוף.
בסיטואציה הנוכחית, עם השחקן הנוכחי, אני חושבת שעשו את הבחירה הנכונה
אם היה מגיע שחקן באוקטובר, זה כנראה היה אונואקו או משהו בסגנון ואז כולם היו מצטערים שלא הביאו את פרחוסקי, אולי אפילו משתמשים במילה האהובה - ''מחדל''
Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אבל הוא ככל הנראה היה אחד משני המועמדים הסופייםer79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פה אני לא מסכימהer79 כתב:מפתיע. אמנם קפלן דיווח אבל זה הרגיש לי הזיה. ב-700 אלף לדעתי היה עדיף להמר ולהביא פליט. Nba שלא מצא קבוצה
הסכמתי עם קווין ג'ונס, לא איתו
גונס לא סנטר. נקסט
סבבה, אז אמרתי שאם זה היה ג'ונס, הייתי מעדיפה שייחכו לפליטי מחנות ה-nbaer79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אבל הוא ככל הנראה היה אחד משני המועמדים הסופייםer79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פה אני לא מסכימהer79 כתב:מפתיע. אמנם קפלן דיווח אבל זה הרגיש לי הזיה. ב-700 אלף לדעתי היה עדיף להמר ולהביא פליט. Nba שלא מצא קבוצה
הסכמתי עם קווין ג'ונס, לא איתו
גונס לא סנטר. נקסט
ייתכן אבל הוא לא מתאים למה שהיינו צריכים. שוב, הייתי מעדיף להמר ולהמתין לפליט nba אבל אם זה פרחוסקי או גונס פרחוסקי עם החסרונות שלו עדיף על גונס כחתיכה האחרונה בפאזל
הוא שחקן, אין ספק.felix_r כתב:בשניה המשחקים נגד האלופה פנרבחצ'ה:
20 נקודות + 12 כ"ח
21 מקודות + 9 כ"ח
נו באמתשמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
פרחוסקי נותן מענה, אבל רק חלקי. אומיץ' שחקן טוב יותר.
אני בשיא הרצינות חושב שזה היה שיקול.Holiday_Armadillo כתב:נו באמתשמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
אתה לא רציני
דיברתי על החלק האחרון בהודעהשמואל1 כתב:אני בשיא הרצינות חושב שזה היה שיקול.Holiday_Armadillo כתב:נו באמתשמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
אתה לא רציני
אבל זה השם שלוRomanR כתב:רק אם אפשר - פרחובסקי, לא פרחוסקי
שמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
במצ'אפ ביניהם אומיץ' לוקח. פרחוסקי יותר טכני אבל לאומיץ' יש יתרון גדול בסייז.Holiday_Armadillo כתב:דיברתי על החלק האחרון בהודעהשמואל1 כתב:אני בשיא הרצינות חושב שזה היה שיקול.Holiday_Armadillo כתב:נו באמתשמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
אתה לא רציני
מאצ' אפ זה דבר אחדשמואל1 כתב:במצ'אפ ביניהם אומיץ' לוקח. פרחוסקי יותר טכני אבל לאומיץ' יש יתרון גדול בסייז.Holiday_Armadillo כתב:דיברתי על החלק האחרון בהודעהשמואל1 כתב:אני בשיא הרצינות חושב שזה היה שיקול.Holiday_Armadillo כתב:נו באמתשמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
אתה לא רציני
אבל זו רק דעתי.
הכוונה הייתה למצ'אפ. טעות שלי.Holiday_Armadillo כתב:מאצ' אפ זה דבר אחדשמואל1 כתב:במצ'אפ ביניהם אומיץ' לוקח. פרחוסקי יותר טכני אבל לאומיץ' יש יתרון גדול בסייז.Holiday_Armadillo כתב:דיברתי על החלק האחרון בהודעהשמואל1 כתב:אני בשיא הרצינות חושב שזה היה שיקול.Holiday_Armadillo כתב:נו באמת
אתה לא רציני
אבל זו רק דעתי.
להגיד ששחקן אחד נטו יותר טוב מהשני זה משהו אחר
er79 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב ששיקול מרכזי בבחירה ללכת על סנטר קלאסי ולא פורוורד אתלטי היה לתת מענה להחתמה של אלן אומיץ' בירושלים.
לא הוא לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־16 אורחים