פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 ספטמבר 2017, 20:52
נסיון ההשתלטות על כדור של תומאס הכי כושל בהיסטוריה.
נערך לאחרונה על ידי
cifkcv בתאריך 24 ספטמבר 2017, 20:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
שועל כתב:לא מבין את ספאחיה. כהן ושגב לא צריכים להיות חלק מההכנה של מכבי, הם לא רלוונטיים. גם את דיב' אין סיבה לתרגל כל כך הרבה זמן בעמדה 1, הוא לא רלוונטי לעמדה הזו.
מצד שני, פרחוסקי צריך לקבל הרבה יותר דקות.
אני דווקא חושב שהרכבי טיוס/שגב וארבעה קלעים הוא כן רלוונטי. אין למכבי קלעים גדולים, אבל יש הרבה שחקנים שיכולים לשים
סל מחוץ לקשת, וזה אמור להקשות על ההגנה, בעיקר אם מניעים היטב את הכדור.
זה ההרכב שהכי אהבתי ברבע הזה.
jol9 כתב:שועל כתב:לא מבין את ספאחיה. כהן ושגב לא צריכים להיות חלק מההכנה של מכבי, הם לא רלוונטיים. גם את דיב' אין סיבה לתרגל כל כך הרבה זמן בעמדה 1, הוא לא רלוונטי לעמדה הזו.
אני דווקא חושב שהרכבי טיוס/שגב וארבעה קלעים הוא כן רלוונטי. אין למכבי קלעים גדולים, אבל יש הרבה שחקנים שיכולים לשים
שגב לא רלוונטי בשום צורה.
24 ספטמבר 2017, 20:53
חבל על האיבוד שם של תומאס בסוף
24 ספטמבר 2017, 20:53
שקול יחזור דיבה ישחק יותר בעמדה שתיים
ונראה פחות דקות שלו לצערי
דיבה צריך איתו עוד מויל כדור שיוריד ממנו לחץ בשביל להיות אפקטיבי
זוסמן טוב - טיוס מזעזע
24 ספטמבר 2017, 20:54
כוס אחותכם. ממהרים לפתוח ת׳רדים כמו ילדים בני 2 אבל לעדכן שעה לא יכולים - בגללכם פיספסתי קרוב לרבע.
תמותו.
24 ספטמבר 2017, 20:55
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:לא מבין את ספאחיה. כהן ושגב לא צריכים להיות חלק מההכנה של מכבי, הם לא רלוונטיים. גם את דיב' אין סיבה לתרגל כל כך הרבה זמן בעמדה 1, הוא לא רלוונטי לעמדה הזו.
שגב לא רלוונטי בשום צורה.
וקיבלנו שתי דוגמאות עכשיו.
24 ספטמבר 2017, 20:56
לא לא.. כהן ושגב ביחד בחמישיה זה מעבר ליכולות ההכלה שלי
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
24 ספטמבר 2017, 20:58
כהן מחריד ומשעור נראה יותר טוב היום
24 ספטמבר 2017, 20:59
אני אוהב תאגרסייביות של משעור
24 ספטמבר 2017, 20:59
איזה ריבאונדר משעור - תענוג
24 ספטמבר 2017, 21:00
דרך אגב - השופטים זוועה
24 ספטמבר 2017, 21:02
ספאחיה צריך לתרגל את כולם ולנסות כמה שיותר הרכבים בהכנה, זה בסדר גמור. אין זמן טוב מזה.
רוצים להכניס את כולם לכושר סביר לפני שמתחילה העונה באופן פורמלי.
24 ספטמבר 2017, 21:05
לא רואה שום טעם בהכנסת שגב וכהן לכושר. הם אמורים לשחק רק בליגה, התקרה שלהם סופר נמוכה, אז שיכנסו לכושר תוך כדי תנועה. מצד שני, את פרחוסקי צריך להכניס לעניינים ומהר.
24 ספטמבר 2017, 21:06
זה מה שמשעור יכול לתת - ריבאונדים ונקודות זולות כאלה מתחת לסל, ושלשה מזדמנת פה ושם. יכול לקנות את עולמו ככה.
אפשר לראות באופן ברור שספאחיה הולך על שתי גישות התקפיות - אחת עם ארבעה קלעים שפרוסים מסביב
לקשת, מניעים כדור ומחפשים את השלשה, ואחת עם פייר שאז בעצם משחקים פייר ועוד ארבעה, כשכל מהלך
התקפי מתחיל בו.
סה"כ לא רע בעיניי. ברגע שרמת הביצוע תעלה, אז זה ייצר גיוון שיקשה על היריבות.
השאלה הגדולה כרגע היא פראחוסקי. לא מבין איפה הוא אמור להשתלב כאן.
השאלה השניה היא שאלת ההגנה. ההגנה הזאת לא תספיק לשום דבר. למכבי אין מספיק כשרון התקפי בשביל לחיות
על ההתקפה שלה, והיא חייבת להיות קבוצת הגנה מצויינת בשביל שיהיה לה סיכוי לעשות משהו ביורוליג העונה.
לצערי אני עדיין לא רואה את זה קורה.
24 ספטמבר 2017, 21:08
שועל כתב:לא רואה שום טעם בהכנסת שגב וכהן לכושר. הם אמורים לשחק רק בליגה, התקרה שלהם סופר נמוכה, אז שיכנסו לכושר תוך כדי תנועה. מצד שני, את פרחוסקי צריך להכניס לעניינים ומהר.
הם יישחקו גם ביורוליג. בהרכבים מסויימים ומול קבוצות מסויימות, הקליעה של כהן מבחוץ אמורה לעזור, כמו גם
ההגנה של שגב בצבע.
מסכים שפראחוסקי הרבה יותר חשוב.
24 ספטמבר 2017, 21:08
שועל כתב:לא רואה שום טעם בהכנסת שגב וכהן לכושר. הם אמורים לשחק רק בליגה, התקרה שלהם סופר נמוכה, אז שיכנסו לכושר תוך כדי תנועה. מצד שני, את פרחוסקי צריך להכניס לעניינים ומהר.
לא מתווכח ספציפית לגבי פרחוסקי, אבל עדיין, לדעתי חשוב להבהיר לכולם שהם מקבלים הזדמנות שווה להוכיח את עצמם במשחקי האימון הראשונים. אח"כ יוכלו להאשים רק את עצמם.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 24 ספטמבר 2017, 21:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
24 ספטמבר 2017, 21:09
זהו! רסקין מצא את הקורבן התורן שלו! בעונה שעברה זה היה ויקטור ראד. העונה זה יהיה קיין! מעכשיו יחפש אותו בכל מהלך....
24 ספטמבר 2017, 21:10
אני מרוצה מאוד מג'קסון במשחק הזה. זה בדיוק הדינמו שמכבי צריכה בקו האחורי.
הנה ספאחיה שוב עובר להרכב של גבוה (הפעם פראחוסקי) וארבעה קלעים.
24 ספטמבר 2017, 21:10
felix_r כתב:זהו! רסקין מצא את הקורבן התורן שלו! בעונה שעברה זה היה ויקטור ראד. העונה זה יהיה קיין! מעכשיו יחפש אותו בכל מהלך....

נו, פרחחים.