31 ינואר 2018, 23:40
קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
31 ינואר 2018, 23:55
jol9 כתב:felix_r כתב:יש את הדבר הזה באתר
פליקס, אל תפריע לי כשאני מנסה להיות סמכותי.
01 פברואר 2018, 00:37
שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
01 פברואר 2018, 09:29
01 פברואר 2018, 09:44
01 פברואר 2018, 09:44
קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
שמע... האינפנטיליות הזו בלקפוץ ראשון ולפתוח ת׳רד שנייה אחרי הבאזר של המשחק הקודם זה מעצבן ודבילי בפני עצמו.
אבל לפספס חלק במשחק בגלל זה... מעצבן רצח! (קרה לי במשחק טרום עונה השנה)
נ.ב - יוני מר כדורסל
01 פברואר 2018, 09:55
אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
שמע... האינפנטיליות הזו בלקפוץ ראשון ולפתוח ת׳רד שנייה אחרי הבאזר של המשחק הקודם זה מעצבן ודבילי בפני עצמו.
נ.ב - יוני מר כדורסל
01 פברואר 2018, 14:05
שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
נ.ב - יוני מר כדורסל
זו טעות נדירה, וגם אם יש היא מתוקנת בהקדם האפשרי.
בהצלחה לנו היום.
01 פברואר 2018, 14:12
קובי כתב:שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
נ.ב - יוני מר כדורסל
בהצלחה לנו היום.
לא מגזים.
אם לא הייתי נתקל אתמול בחמישיות, הייתי בטוח שהמשחק ב-21:00.
.
01 פברואר 2018, 15:19
קובי כתב:שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:העיקר פותחים פה אשכול שנייה אחרי משחק, אבל לכתוב שעת משחק נכונה לא טורחים.
טוב שיש לנו אותך
נ.ב - יוני מר כדורסל
בהצלחה לנו היום.
לא מגזים.
אתה לא חושב שאתה קצת מגזים, עם פתיחת אשכול בסיום באזר של משחק קודם?
חוץ מזה, פתחת אשכול? אתה חבר צוות בפורום? כלומר, אמור להיות איכפת לך כאן ממשהו - אל תרשום סתם שעת דיפולט.
01 פברואר 2018, 16:22
01 פברואר 2018, 16:31
01 פברואר 2018, 16:35
jol9 כתב:קובי ושמואל, אור מוכן לוותר על דמי הכיס השבועיים שלו מאמא, בשביל לקנות לכם דירת שני חדרים בתל אביב, לפתור
את כל העניינים שלכם שם...
התנאי הוא שהדירה הזאת עוברת אח"כ אליי, ומסדרת לי את החיים 5 דורות קדימה.
01 פברואר 2018, 17:01
*אסרMTA2311 כתב:jol9 כתב:קובי ושמואל, אור מוכן לוותר על דמי הכיס השבועיים שלו מאמא, בשביל לקנות לכם דירת שני חדרים בתל אביב, לפתור
את כל העניינים שלכם שם...
התנאי הוא שהדירה הזאת עוברת אח"כ אליי, ומסדרת לי את החיים 5 דורות קדימה.
אתה לא רוצה דירה שמתח מיני שנצבר במשך יותר מעשר שנים התפוצץ בה בשבוע של שכרון חושים... או שכן?
01 פברואר 2018, 17:22
01 פברואר 2018, 17:22
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שועל כתב:טוב שיש לנו אותך
נ.ב - יוני מר כדורסל
בהצלחה לנו היום.
לא מגזים.
חוץ מזה, פתחת אשכול? אתה חבר צוות בפורום? כלומר, אמור להיות איכפת לך כאן ממשהו - אל תרשום סתם שעת דיפולט.
אין שום קשר בין פתיחת הת'רד לזה שאני חבר צוות. כל אחד יכול לפתוח ת'רד למשחק.
כשפתחתי את הת'רד עדיין לא הייתה שעה למשחק בקלנדר של מכבי, ולכן רשמתי את השעה הרגילה מתוך כוונה לעדכן אותה בהמשך.
אני בתקופת מבחנים ומה לעשות, לא נמצא כאן 24/7 ושכחתי מזה.
בכלל, אני לא מבין באיזו זכות אתה בא אליי בטענות על משהו שאני עושה בהתנדבות. אם זה כל כך חשוב לך אז תפתח ת'רד בעצמך פעם הבאה או תבדוק את השעה באתרי הספורט.
01 פברואר 2018, 17:40
קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?קובי כתב:שמע... האינפנטיליות הזו בלקפוץ ראשון ולפתוח ת׳רד שנייה אחרי הבאזר של המשחק הקודם זה מעצבן ודבילי בפני עצמו.
נ.ב - יוני מר כדורסל
בהצלחה לנו היום.
לא מגזים.
כשפתחתי את הת'רד עדיין לא הייתה שעה למשחק בקלנדר של מכבי, ולכן רשמתי את השעה הרגילה מתוך כוונה לעדכן אותה בהמשך.
בכלל, אני לא מבין באיזו זכות אתה בא אליי בטענות על משהו שאני עושה בהתנדבות. אם זה כל כך חשוב לך אז תפתח ת'רד בעצמך פעם הבאה או תבדוק את השעה באתרי הספורט.
אל תפתח ת'רדים עם כותרות מטעות אם אין לך מושג - זה מה שאני אומר.
ההתנדבות שלך בעקרון לא מעניינת אותי. היא מעניינת אותי אם אתה מטעה אותי ואחרים - אז אל.
יוני ואור - למה דירת שני חדרים? בואו נתערבב ארבעתינו בדירת סטודיו. אל תתפנקו...
01 פברואר 2018, 17:45
01 פברואר 2018, 17:54
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:אתה לא חושב שאתה מגזים? המקום היחיד בו אתה נחשף לשעה הוא כאן בפורום?
בהצלחה לנו היום.
לא קרה כלום שמואל
לא מגזים.
אל תפתח ת'רדים עם כותרות מטעות אם אין לך מושג - זה מה שאני אומר.
ההתנדבות שלך בעקרון לא מעניינת אותי. היא מעניינת אותי אם אתה מטעה אותי ואחרים - אז אל.
יוני ואור - למה דירת שני חדרים? בואו נתערבב ארבעתינו בדירת סטודיו. אל תתפנקו...
אתה מוזמן לבדוק בכמה ת'רדים היו טעויות בשעה מתוך כל הת'רדים שפתחתי מאז שאני פה. אני אעזור לך - אתה כנראה יכול לספור אותם על יד אחת.
ושוב, אם המצב הנוכחי של טעות פעם בשנה לא מתאים לך, אז תבדוק שעות במקום אחר.
01 פברואר 2018, 18:13
Holiday_Armadillo כתב:and the academy award for dumbest fight in the history of the universe goes to....
and the all-male nominees are....