המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:felix_r כתב:מכבי לא תרד!
לא הבנתי...מה התכוונת
Holiday_Armadillo כתב:ב-2012 נס ציונה עלתה לליגת העל, טסתי לחו''ל והם ניצחו את מכבי עם סל של נואלס על הבאזר
שיא המשבר, דיבורים לפטר את דיוויד שמוציא את פניני מאיזה מגירה נגד אילת, משנה את כל העונה לוקח יורוליג
השנה נס ציונה עלתה לליגת העל, טסתי לחו''ל והם מנצחים את מכבי
ספאחיה מוציא את..שגב מאיזה מגירה? זוכים ביורוליג?
החתיכה החסרה בפאזלסומבץ כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב-2012 נס ציונה עלתה לליגת העל, טסתי לחו''ל והם ניצחו את מכבי עם סל של נואלס על הבאזר
שיא המשבר, דיבורים לפטר את דיוויד שמוציא את פניני מאיזה מגירה נגד אילת, משנה את כל העונה לוקח יורוליג
השנה נס ציונה עלתה לליגת העל, טסתי לחו''ל והם מנצחים את מכבי
ספאחיה מוציא את..שגב מאיזה מגירה? זוכים ביורוליג?
זה כנראה לא יקרה, כי גם אני טסתי אז לחו"ל, ועכשיו הייתי אמור לטוס אבל נשארתי בארץ. כל התאוריה קורסת...
Mmm כתב:מי משאירים פה לעונה הבאה?
גל גל כתב:Mmm כתב:מי משאירים פה לעונה הבאה?
לא יודע מי ישאר אבל לדעתי מהזרים היחידים שצריכים להישאר זה תומאס ואולי בולדן , אני חושב שהגיע הזמן שלמכבי יהיו 2-3 אירופאים בסגל שיוסיפו קצת אינטליגנציה למשחק של מכבי
להתכונן לעוד מהפכה
reuelc כתב:Jack55 כתב:reuelc כתב:הקבוצה בנויה עקום, מה חשבתם שיקרה? ועדיין לא צריך לקחת קשה את ההפסד הזה.
מה שמפחיד זה שהקבוצה פשוט נראית רע, כאילו זה התחלה של משבר
אין עונה בלי משברים, ועדיין המשחק החשוב השבוע הוא בטורקיה.
לא ניסינו כבר מהפכות?גל גל כתב:Mmm כתב:מי משאירים פה לעונה הבאה?
לא יודע מי ישאר אבל לדעתי מהזרים היחידים שצריכים להישאר זה תומאס ואולי בולדן
להתכונן לעוד מהפכה
מה? למה לא להביא ישר את צביקה?MM3 כתב:אני חשוב שצריך לפטר את ספאחיה ולהביא את פיני . לפטר את פיני ולהביא את צביקה והכי חשוב להחזיר את קובלסקי .. רק ככה נחזור להיות מכבי הגדולה
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ankram כתב:צריך להפנים שמכבי סיימה את ימיה הגדולים. אנחנו בדרך הבטוחה להיות באמברג או מילאנו בכל הקשור לרלוונטיות ברמה האירופאית. הקהל שלנו כבר ממזמן כזה.
ברגע שנפנים את זה אולי גם נפסיק את האספירציות המוגזמות מסגל של 80% אמריקאים שבאים לפה כתיירים, שחקנים בינוניים ושכונתיים ( קלאסי קבוצות גרמניות)
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:ankram כתב:צריך להפנים שמכבי סיימה את ימיה הגדולים. אנחנו בדרך הבטוחה להיות באמברג או מילאנו בכל הקשור לרלוונטיות ברמה האירופאית. הקהל שלנו כבר ממזמן כזה.
ברגע שנפנים את זה אולי גם נפסיק את האספירציות המוגזמות מסגל של 80% אמריקאים שבאים לפה כתיירים, שחקנים בינוניים ושכונתיים ( קלאסי קבוצות גרמניות)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אנחנו לא בדרך. אנחנו כבר שם מזמן.
לא מצפה שמכבי תהיה צסק''א או ריאל, אבל אין שום סיבה הגיונית שלא נהיה אולימפיאקוס או פנאתנייקוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים