קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא במשחק הזה בולדן יותר חשוב לפי דעתי מתומאסRampel כתב:כצפוי, פראחוסקי, ג'קסון ובולדן לא יתלבשו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הקבוצה הזאת לא באמת יכולה בלי תומאס
קשה לי להסכים עם האמירה הזאת בכמה רמות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא במשחק הזה בולדן יותר חשוב לפי דעתי מתומאסRampel כתב:כצפוי, פראחוסקי, ג'קסון ובולדן לא יתלבשו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הקבוצה הזאת לא באמת יכולה בלי תומאס
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:זו היריבה הנכונה.
אנחנו צריכים לנצח פה בגדול.
אם נפסיד באמת שאפשר יהיה לזרוק את כולם- שוב. והפעם גם את הקרואטי הגדול.
וואחד דילמה ,
מצד אחד זאת הפועל , וזה פיינל פור - חייבים לנצח , מצד שני , אליפות וכנראה שהספחת יישאר , יחד עם ההורס הקרואטי , אני כבר לא יודע מה טוב......
לטווח הקצר , כמובן שחייבים נצחון , לטווח הארוך בואכה העונה הקרובה? מה שיעיף מפה את ספחיה , עדיף.
דילמה.
ד"א - אני מאד אופתע אם לא יהיה רוב אדום ביציעים
TAYO כתב:יש לי דודה תימניה זקנה שפותחת בקפה, ראתה ניצחון הירואי, מהגדולים של מכבי אי פעם על הפועל תל אביב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:שגב לא סובל מקרע או שבר, אבל לא צפוי לשחק (למרות שהוא עצמו רוצה)
felix_r כתב:שמואל1 כתב:שגב לא סובל מקרע או שבר, אבל לא צפוי לשחק (למרות שהוא עצמו רוצה)
זאת בעיה די רצינית. מאז ששגב נכנס לכושר משחק, יש לנו גבוה שתורם הגנתית, מה שמאפשר להשאיר בחוץ את בולדן. בלי שגב ובלי בולדן אנחנו בבעיה מתחת לסל.
TAYO כתב:יש לי דודה תימניה זקנה שפותחת בקפה, ראתה ניצחון הירואי, מהגדולים של מכבי אי פעם על הפועל תל אביב.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:שגב לא סובל מקרע או שבר, אבל לא צפוי לשחק (למרות שהוא עצמו רוצה)
זאת בעיה די רצינית. מאז ששגב נכנס לכושר משחק, יש לנו גבוה שתורם הגנתית, מה שמאפשר להשאיר בחוץ את בולדן. בלי שגב ובלי בולדן אנחנו בבעיה מתחת לסל.
עם כל הכבוד לשגב, מכבי צריכה להסתדר נגד ״סוללת״ הגבוהים של הפועל ת״א גם בלעדיו.
שועל כתב:שגב לא תורם הגנתית.
Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:יש לי דודה תימניה זקנה שפותחת בקפה, ראתה ניצחון הירואי, מהגדולים של מכבי אי פעם על הפועל תל אביב.
דודה שלי נרדמת בקפה
שאלנו אותה מה היא ראתה אבל יצאו רק בועות
אתה לא תפריע לי באמצע רוח שטותMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:יש לי דודה תימניה זקנה שפותחת בקפה, ראתה ניצחון הירואי, מהגדולים של מכבי אי פעם על הפועל תל אביב.
דודה שלי נרדמת בקפה
שאלנו אותה מה היא ראתה אבל יצאו רק בועות
תמחקי את זה כשעוד אפשר
my man כתב:חח יש רוב אדום ביציעים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־15 אורחים