פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד הקו הקדמי (או: איך יראו עמדות 3-4-5)

26 יולי 2018, 17:59

טיוס, בלי קשר לעונת חוזה או לא, הוא שחקן של 20 דקות ביורוליג. גם בדקות האלה הוא לא יהיה מאוד יציב תמיד.

כולם יודעים מי זה טיוס, כולם יודעים מה המגבלות שלו וכולם יודעים מה יכול, או לא יכול לשחק לידו. נראה מה יביאו.

26 יולי 2018, 19:01

רפאל פוטני חייב להיות בטופ ברשימה של הפורוורדים!!!
תראו כתבה לאחרונה:

https://www.ridiculousupside.com/2018/5 ... -interview

משלים הכנסה בפורטו ריקו ונראה שהוא מושלם ללקיחה

תראו ביצועים שלו רק מהשנה מה- G LEAGUE

https://www.youtube.com/watch?v=egZcJLbfcMA&t=19s

מהדוחות שקראתי מהחודשים האחרונים הוא היה אחד המצטיינים בשלב הפלייאוף ב GLEAGUE

בעיקר מזכירים שם רמת אתלטיות גבוהה ביותר!!, זריזות, יכולות קריאת משחק, ורסטילי בהתקפה, יכול לשמור גם ברמת סנטרים מסויימים ופורוורדים.

בעונות קודמות ראיתי סרטונים שלו קולע שלשות ודווקא העונה מתברר שיש לו צדדים אתלטיים ברמה הגבוהה ביותר

26 יולי 2018, 21:58

תהרגו אותי אני אוהב את לסור

26 יולי 2018, 22:18

yellowaura כתב:רפאל פוטני חייב להיות בטופ ברשימה של הפורוורדים!!!
תראו כתבה לאחרונה:

https://www.ridiculousupside.com/2018/5 ... -interview

משלים הכנסה בפורטו ריקו ונראה שהוא מושלם ללקיחה

תראו ביצועים שלו רק מהשנה מה- G LEAGUE

https://www.youtube.com/watch?v=egZcJLbfcMA&t=19s

מהדוחות שקראתי מהחודשים האחרונים הוא היה אחד המצטיינים בשלב הפלייאוף ב GLEAGUE

בעיקר מזכירים שם רמת אתלטיות גבוהה ביותר!!, זריזות, יכולות קריאת משחק, ורסטילי בהתקפה, יכול לשמור גם ברמת סנטרים מסויימים ופורוורדים.

בעונות קודמות ראיתי סרטונים שלו קולע שלשות ודווקא העונה מתברר שיש לו צדדים אתלטיים ברמה הגבוהה ביותר

ומה עם רפאל השטיימר?

26 יולי 2018, 22:19

my man כתב:תהרגו אותי אני אוהב את לסור

מה איתו עכשיו? הוא דווקא לא רע.

26 יולי 2018, 22:21

גם אני מחבב את הבחור, אבל בחירה בו אומרת שיהיו חייבים להביא 4 התקפי כאשר אין לנו אף 4 הגנתי (והוא לא יכול לשחק כ4 או לצד טיוס).

מי פה כל הזמן מזכיר את אוקרו ווייט? איך הוא מבחינה הגנתית? יכול לשמור על שתי עמדות הפורוורד?

26 יולי 2018, 23:41

זה קורה לאנשים שעושים סקאוטינג בשידורי המשחקים של מכבי ביורוליג ;)

27 יולי 2018, 16:32

אל תקטלו אותי אבל הייתי חושב על מקדניאלס בעמדה 4 , אמנם הוא אנדרסייז בגובה של 198 סנטימטרים אבל הוא מחפה על הגובה באתלטיות ובקפיצים המרשימים שיש לו ברגליים , יש לו בהחלט יכולת לשמור על הרבה פאוור פורוורדים ביורוליג ולהשתלב טוב מאוד בהגנת החילופים של מכבי במיוחד בגלל העובדה שהוא קלעי במקור , זכה בmvp של גמר ליגת הקיץ וכבר שנה שלמה לא מוצא את המקום שלו בnba , בהחלט הימור להביא אותו לעמדה 4 אבל זה יכול להסתדר נהדר , הוריד 7 ריבאונדים בממוצע למשחק השנה בג׳י ליג אז בהחלט יכול לתרום בצד הזה של המשחק . אני רואה אותו בתור בראיין רנדל משופר וצעיר יותר בעיקר בגלל הגובה והמחסור בקליעה מבחוץ למרות שלאורך הקריירה היה די סביר ועם העבודה הנכונה הוא יכול לחזור לקלוע שלשות באחוזים סבירים , מבחינת מחיר אני לא חושב שהוא אמור לעלות יותר מ650-700 אלף , מה אתם חושבים?

27 יולי 2018, 17:02

לא, אי אפשר להעמיד סגל כל כך נמוך ביורוליג, יש גבול.

27 יולי 2018, 17:03

חייבים קצת בשר בסגל הזה...

27 יולי 2018, 17:54

אני מודע לזה אבל עם חמישייה שתכלול את מקדניאלס אפשר לעשות אחלה ראן אנד בלאגן , מבחינת סייז אפשר קצת לחפות על זה עם החתמה של סבן פוטר

27 יולי 2018, 18:17

Naor116 כתב:אני מודע לזה אבל עם חמישייה שתכלול את מקדניאלס אפשר לעשות אחלה ראן אנד בלאגן , מבחינת סייז אפשר קצת לחפות על זה עם החתמה של סבן פוטר

אין לי בעיה עם ראן אנד בלאגן, אבל מקדניאלס עקשן בנושא הNBA. אם היה רוצה לחצות את הים, היה כבר עושה את זה.
לדעתי הוא הולך להאבק על חוזה במחנה של פורטלנד.

01 אוגוסט 2018, 11:58

האמת, הייתי שמח אם מכבי הייתה מביאה את דומיניק סאטון לעמדה 3.
נכון שהוא לא צעיר, אבל מבחינה פיזית לא רואים עליו את הגיל, והוא רק מנוסה ובשל יותר לשחק ברמות הגבוהות.
פיט מצויין ליד ווילבקין, רול ואובריאנט. יתן דבק, הגנה, אגרסיביות ויחתוך יפה לסל בזמן שכולם מרווחים מבחוץ.

01 אוגוסט 2018, 12:03

שחקן הגנה מדהים.
יכול לתת דקות ב 4 בסמול בול

אם זה היליארד או סאטון את מי אתה לוקח ?

01 אוגוסט 2018, 12:14

גל גל כתב:שחקן הגנה מדהים.
יכול לתת דקות ב 4 בסמול בול

אם זה היליארד או סאטון את מי אתה לוקח ?

זה תלוי מי הסנטר שאני מביא, וגם תלוי במחיר של שניהם.

01 אוגוסט 2018, 12:36

סאטון הוא אחלה וגם יספק ריחופים להנאת יושבי ההיכל אבל הוא עוד שחקן שקולע פחות מ-60% מהקו ומתקשה בקליעה מבחוץ.
מצד אחד זה לא רע שיש לך שני שחקנים שתורמים דברים נוספים חוץ מנקודות כמו קיין וסאטון, כל קבוצה צריכה כמה כאלה ובעיקר מכבי שמסתמנת כקבוצה מאוד רכה.
מצד שני נושא העונשין מרתיע כי מכבי גם ככה היתה גרועה מהקו בשנתיים האחרונות כאשר השחקנים שקולעים באחוזים גבוהים בקושי הולכים לקו (רול) ואלו שמנגרים נשלחים לשם פעם אחר פעם (קיין, טיוס).

01 אוגוסט 2018, 12:40

SirCharles כתב:סאטון הוא אחלה וגם יספק ריחופים להנאת יושבי ההיכל אבל הוא עוד שחקן שקולע פחות מ-60% מהקו ומתקשה בקליעה מבחוץ.
מצד אחד זה לא רע שיש לך שני שחקנים שתורמים דברים נוספים חוץ מנקודות כמו קיין וסאטון, כל קבוצה צריכה כמה כאלה ובעיקר מכבי שמסתמנת כקבוצה מאוד רכה.
מצד שני נושא העונשין מרתיע כי מכבי גם ככה היתה גרועה מהקו בשנתיים האחרונות כאשר השחקנים שקולעים באחוזים גבוהים בקושי הולכים לקו (רול) ואלו שמנגרים נשלחים לשם פעם אחר פעם (קיין, טיוס).

בגלל זה, לצרף אותו יהיה מהלך נכון רק אם הסנטר שמגיע יספק יותר קליעה.

01 אוגוסט 2018, 12:42

החציל האצטקי כתב:
SirCharles כתב:סאטון הוא אחלה וגם יספק ריחופים להנאת יושבי ההיכל אבל הוא עוד שחקן שקולע פחות מ-60% מהקו ומתקשה בקליעה מבחוץ.

סאלינגר ? או שהקו הקדמי כבר יהיה רך מידי

01 אוגוסט 2018, 14:55

החציל האצטקי כתב:

זה לא צריך להשפיע לדעתי. אני חושב שהסנטר הנוסף חייב להיות מגן ברמה גבוהה שגם יכול לשמור על הפיקנרול וגם על הטבעת ולא משנה לי אם לא יוכל לקלוע מ-4 מטר ומעלה. יש בקבוצה הזו מספיק קלעים (בעיקר ווילבקין, רול וקלויארו, כשגם ריי, דיבא', פארגו, אובריינט, כהן ולוי יודעים לקלוע מבחוץ) אבל חסר שחקנים לוחמים ושורטים.

01 אוגוסט 2018, 14:57

SirCharles כתב:
החציל האצטקי כתב:

זה לא צריך להשפיע לדעתי. אני חושב שהסנטר הנוסף חייב להיות מגן ברמה גבוהה שגם יכול לשמור על הפיקנרול וגם על הטבעת ולא משנה לי אם לא יוכל לקלוע מ-4 מטר ומעלה. יש בקבוצה הזו מספיק קלעים (בעיקר ווילבקין, רול וקלויארו, כשגם ריי, דיבא', פארגו, אובריינט, כהן ולוי יודעים לקלוע מבחוץ) אבל חסר שחקנים לוחמים ושורטים.

נכון
פרסם תגובה