פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 אוגוסט 2011, 13:54
yarinsaky כתב:ד"א, אני לא בטוח שמכבי תעשה מהלך לפני תום הבוררת עם פארגו. השאלה כמה זמן זה יקח.
הבוררות לא תשנה את העובדה שפארגו לא יהיה פה.
ברגע שפארגו הודיע שהוא לא מגיע לפתיחת האימונים הוא מפר את החוזה ומכבי לא מחוייבת אליו וגם לא תרצה להיות מחוייבת אליו.
כמו שאמרתי, הדבר היחיד שישאיר את פארגו במכבי הוא התנצלות פומבית ובהקדם האפשרי. לא רואה אופציה אחרת.
17 אוגוסט 2011, 13:58
כן, ברור לי שפארגו הוציא עצמו מהקבוצה כבר.
העניין נראה לי יותר פורמלי ועניין של נראות מצד הקבוצה. נראה מה יקרה.
17 אוגוסט 2011, 13:58
מה גם ששמעון אמר שהם לא ישאירו שחקן בכוח....זה נראה שהם השלימו עם זה שהוא לא יהיה פה ורק מנסים לקבל פיצוי הולם...
17 אוגוסט 2011, 14:04
כל שנותר הוא לייחל לפארגו לשלם את המקסימום על הפרת החוזה + חוזה עתידי בדי ליג.
בהצלחה !
17 אוגוסט 2011, 14:07
קובי כתב:כל שנותר הוא לייחל לפארגו לשלם את המקסימום על הפרת החוזה + חוזה עתידי בדי ליג.
בהצלחה !
ואתה עוד עדין איתו , יש כאלו שיגידו שילך בדרכו של פייזר ....
17 אוגוסט 2011, 15:07
מכבי לא צריכה את כספי...
אחרי שפארגו כנראה בדרך החוצה מכבי חייבת החתמה רצינית ולא גימיקית לעונה מלאה.
שחקן בשווי של פארגו שישאר עונה מלאה ! אחרת ניהיה בצרה גדולה מאוד שהשביתה בנ.ב.א תגמר
(והיא אכן תגמר מפני שמדובר פה באבדן הרבה מאוד כסף לשחקנים)
באיזשהו מקום מכבי יודעים שהשביתה תגמר מוקדם לכן הם מרשים לעצמם להביא את כספי ופארמר (גימיק טוב וגם ברור שזה יצא כלום כספית כי זה לחודשים קצובים) . מכבי לא יכולה להתנהל כמו פרטיזן וקבוצות קטנות ולהביא רק גימיקים.
שחקני הנ.ב.א צריכים להיות רק בונוס. אם פארגו עוזב זה אומר שאיבדנו את כל הקו האחורי משנה שעברה ולא הבאנו מבחינתי מחליפים ראויים.
אני לא מאשים את מכבי אלא את פארגו אבל מכבי חייבת למצוא מחליף ברמה גבוהה מאוד לפארגו במצב שנוצר.
17 אוגוסט 2011, 15:12
גם אני נורא הייתי רוצה לראות את דראגיץ' במכבי והוא כבר הוזכר בעבר כמועמד כך שאולי עכשיו הוא יבוא
בנוגע לבלינלי קשה לי להאמין שהוא יבוא כי גם מסיינה הוא מבקש סעיף יצאה לNBA
17 אוגוסט 2011, 15:18
rc4991 כתב:גם אני נורא הייתי רוצה לראות את דראגיץ' במכבי והוא כבר הוזכר בעבר כמועמד כך שאולי עכשיו הוא יבוא
מתי הוא הוזכר? לא זכור לי הקיץ הזה..
הוא באמת יכול ליהיות החתמה מצוינת. במחינת כדורסל הוא לא נופל מפארגו. יופי של שחקן, רק ששוב, אני לא בטוח שהוא חופשי
17 אוגוסט 2011, 15:37
asafb96 כתב:rc4991 כתב:גם אני נורא הייתי רוצה לראות את דראגיץ' במכבי והוא כבר הוזכר בעבר כמועמד כך שאולי עכשיו הוא יבוא
הוא באמת יכול ליהיות החתמה מצוינת. במחינת כדורסל הוא לא נופל מפארגו. יופי של שחקן, רק ששוב, אני לא בטוח שהוא חופשי
נראה לי שהוא הוזכר באתר i feel devoation אבל אני בטוח שהוא הוזכר
17 אוגוסט 2011, 15:39
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:גם אני נורא הייתי רוצה לראות את דראגיץ' במכבי והוא כבר הוזכר בעבר כמועמד כך שאולי עכשיו הוא יבוא
נראה לי שהוא הוזכר באתר i feel devoation אבל אני בטוח שהוא הוזכר
לא ממש זכור לי, ואם כן, זה אתר שהאמינות שלו תבייש את וואן ויורובאסקט..
17 אוגוסט 2011, 15:50
[/quote]לא ממש זכור לי, ואם כן, זה אתר שהאמינות שלו תבייש את וואן ויורובאסקט..[/quote]
לא יודע עד כמה האתר אמין אבל אני יודע שהוא פירסם את סמית' הרבה לפני כולם(לא שזה אומר משהו)
חוץ מזה נראה לי שגם הייתה בכתבה מעין תגובה מצד מכבי אבל אני לא בטוח
17 אוגוסט 2011, 15:51
לא יודע עד כמה האתר אמין אבל אני יודע שהוא פירסם את סמית' הרבה לפני כולם(לא שזה אומר משהו)
חוץ מזה נראה לי שגם הייתה בכתבה מעין תגובה מצד מכבי אבל אני לא בטוח
מי שמפעיל את האתר הזה(או יותר נכון בלוג)זה בן אדם שהמקצוע שלו הוא סקאוט..ככה שלמרות שיש לו קשרים פה ושם..הוא גם שומע על הרבה מאוד פלופים והנפצות..
את דווין סמית' ד''א הוא לקח מיורובאסקט אחרי שזה פורסם שם..
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 17 אוגוסט 2011, 15:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 אוגוסט 2011, 15:52
למה אנשים פה חיים בסרט שפארגו הולך לאכול ת'עצמו בבית עונה שלמה?..
אם הוא עשה מה שהוא עשה, וסביר להניח שיש לידו כמה סוכנים שיודעים מה הם עושים.......... אז כנראה שהוא מסודר........
מקסימום ישלם למכבי איזה חצי מיליון דולר............. הוא לא ישב בבית העונה תהיו בטוחים, יש מספיק קבוצות באירופה שישמחו לקחת אותו גם לחצי שנה, ובכסף הרבה יותר גדול משהיה עושה במכבי..... פלוס חוזה בסן אנטוניו בעוד כמה חודשים.... לא רע בעיקרון..
השאלה היא מבחינת מכבי, איך היא תתנהל...
כי ברגע שהיא מביאה שחקן במקומו, היא מן הסתם תעשה את זה בהנחה שפארגו לא חוזר...
ואז יכול להיות שהבוררות תתארך קצת, מכבי מן הסתם כבר הביאה שחקן אחר ולא מתכוונת להחזיק את שניהם, ופארגו בעצמו יוכל להתלונן על הפרת חוזה....... אין לי משרד עו"דים בבית ואני לא יותר מדי בקיא, אבל נראה לי שמבחינה הגיונית, עצם ההצהרה של סוכן שקר כלשהו שפארגו לא חוזר זה עדיין לא ממש הפרת חוזה.........יש תאריך שהוא צריך להתייצב ואם לא יעשה ככה, פה זה הפרה..
17 אוגוסט 2011, 15:56
rc4991 כתב:
לא ממש זכור לי, ואם כן, זה אתר שהאמינות שלו תבייש את וואן ויורובאסקט..[/quote]
חוץ מזה נראה לי שגם הייתה בכתבה מעין תגובה מצד מכבי אבל אני לא בטוח[/quote]
סמית' זה הפרסום היחיד שיצא לפעול. שנה שעברה הבלוג הזה פרסם שהקוו הקידמי של מכבי סגור, ויכלול את פרילנד, ראדוליצה, כדיר ועוד מישהו..
17 אוגוסט 2011, 16:28
גם כשפראמר ילך, ישארו פאפאס, שאייר ויוגב. שאייר כיום הבטחה גדולה בהרבה מפארגו אשתקד.
הייתי מחתים את פרקינס על חוזה ל 3 שנים. חוזה מהודק כשהיציאות יהיו לשירותים בלבד. שיחזור לפעילות כשפארמר יפרד לשלום.
במקום פארגו הייתי מביא סנטר נוסף. ג'יימס חוסם אך הוא 4 ומאחר וסופו לא יעבור 20 דק' זה אומר שנשחק עם פווורדים חצי משחק.
17 אוגוסט 2011, 16:48
שמוליק כתב:גם כשפראמר ילך, ישארו פאפאס, שאייר ויוגב. שאייר כיום הבטחה גדולה בהרבה מפארגו אשתקד.
הייתי מחתים את פרקינס על חוזה ל 3 שנים. חוזה מהודק כשהיציאות יהיו לשירותים בלבד. שיחזור לפעילות כשפארמר יפרד לשלום.
במקום פארגו הייתי מביא סנטר נוסף. ג'יימס חוסם אך הוא 4 ומאחר וסופו לא יעבור 20 דק' זה אומר שנשחק עם פווורדים חצי משחק.
בגלל זה אתה לא מי שמחתים שחקנים במכבי
17 אוגוסט 2011, 17:03
שמוליק כתב:גם כשפראמר ילך, ישארו פאפאס, שאייר ויוגב. שאייר כיום הבטחה גדולה בהרבה מפארגו אשתקד.
סנטר נוסף? ג'יימס ישחק אך ורק 5. איפה אתה רואה אותו משחק 4? יש את אליהו, בלו והנדריקס ביורוליג+מאצ'בן לליגה+אדריאטית או במקה של פציעה ביורוליג.. ג'יימס יהיה המחליף של סופו בעמדת הסנטר ל10-20 דקות כל ערב עם עזרה מהנדריקס. יש יופי של קוו קידמי, לא צריך לגעת, הבעיה זה הקוו האחורי אחרי הסיפור של פארגו
17 אוגוסט 2011, 17:23
asafb96 כתב:שמוליק כתב:גם כשפראמר ילך, ישארו פאפאס, שאייר ויוגב. שאייר כיום הבטחה גדולה בהרבה מפארגו אשתקד.
סנטר נוסף? ג'יימס ישחק אך ורק 5. איפה אתה רואה אותו משחק 4? יש את אליהו, בלו והנדריקס ביורוליג+מאצ'בן לליגה+אדריאטית או במקה של פציעה ביורוליג.. ג'יימס יהיה המחליף של סופו בעמדת הסנטר ל10-20 דקות כל ערב עם עזרה מהנדריקס. יש יופי של קוו קידמי, לא צריך לגעת, הבעיה זה הקוו האחורי אחרי הסיפור של פארגו
צודק! יש בעמדה 4 עומס מטורף. ג'יימס אינו 5.
17 אוגוסט 2011, 17:29
yellowaura כתב:מכבי לא צריכה את כספי...
אחרי שפארגו כנראה בדרך החוצה מכבי חייבת החתמה רצינית ולא גימיקית לעונה מלאה.
שחקן בשווי של פארגו שישאר עונה מלאה ! אחרת ניהיה בצרה גדולה מאוד שהשביתה בנ.ב.א תגמר
(והיא אכן תגמר מפני שמדובר פה באבדן הרבה מאוד כסף לשחקנים)
באיזשהו מקום מכבי יודעים שהשביתה תגמר מוקדם לכן הם מרשים לעצמם להביא את כספי ופארמר (גימיק טוב וגם ברור שזה יצא כלום כספית כי זה לחודשים קצובים) . מכבי לא יכולה להתנהל כמו פרטיזן וקבוצות קטנות ולהביא רק גימיקים.
שחקני הנ.ב.א צריכים להיות רק בונוס. אם פארגו עוזב זה אומר שאיבדנו את כל הקו האחורי משנה שעברה ולא הבאנו מבחינתי מחליפים ראויים.
אני לא מאשים את מכבי אלא את פארגו אבל מכבי חייבת למצוא מחליף ברמה גבוהה מאוד לפארגו במצב שנוצר.
בדיוק לפני שנה פארגו ודנילו פינוק היו שחקנים באותה רמה. לפינוק יש גם לב גדול. אני מאוד אוהב את השחקן הזה. יכול להתפתח לפארגו משופר בהרבה.
17 אוגוסט 2011, 17:33
felix_r כתב:שמוליק כתב:גם כשפראמר ילך, ישארו פאפאס, שאייר ויוגב. שאייר כיום הבטחה גדולה בהרבה מפארגו אשתקד.
בגלל זה אתה לא מי שמחתים שחקנים במכבי

מנגד, למיטב זכרוני, אתה פליקס, לא פעם אתה דווקא כן הכתמת שחקנים. (מודה שלא מעט צדקת)