jol9 כתב:MTA2311 כתב:בהתחשב באיך שהעונה הזאת התפתחה זה משחק שאפשר לקחת. ראיתי את ברצלונה גם בליגה וגם ביורוליג, והיא קבוצה לא טובה.
בכל מקרה, עוד הפסד "מכובד" כבר לא יתקבל הפעם. פתיחה של 1-4 זה לא משהו שצריך להשלים איתו.
עוד הפסד לא יתקבל ו1-4 זה מאזן שלא צריך להשלים איתו, אבל זה עדיין מאוד מאוד ריאלי.
לא ממש בדקתי את לוח המשחקים, אבל אני מתאר לעצמי שאחרי בליץ של משחקים סופר קשים, יהיה למכבי גם רצף של משחקים
קלים יותר. זאת נקודה שבה הייתי שם את המבחן (נניח בסוף הסיבוב הראשון). זה אומר שלמרות פתיחה קשה ורצף קשה, אם מכבי
לא תסיים את הסיבוב הראשון ב50% ומעלה, אז זאת תהיה אכזבה רצינית.
ישר אחריי 8 המשחקים הקשוחים הראשונים, מכבי מקבלת 5 משחקים יותר קלים שמותכם חייב לקחת לפחות 3 ואפשר גם 4 .
מחזור 9 - פנר בית
מחזור 10 - באיירן בית
מחזור 11 - דרושפאקה חוץ
מחזור 12 - באסקוניה בית
מחזור 13 - חימקי בית
באיירן, חימקי ודרוש אלה משחקים שמכבי חייבים לקחת אין פה שאלה בכלל .
בבית מול באסקוניה זה גם משחק שיכולים לנצח, ולך תדע אולי עוד נצליח להפתיע את פנר אצלנו .
אבל עזוב גם אם תשים לב גם למשחקים הקרובים שיש לנו עד מחזור 9 (מחזורים 5-8), תראה שהם לא אמורים להיות קשים בכלל :
ברצלונה חוץ, בהתחלה היה נראה לנו שהולך להיות שם משחק מאוד קשה, אבל כולנו יודעים איך ברצלונה נראים העונה וביחד עם ווילבקין ומשחק טוב של שאר השחקנים זה לא כזה סיפור לנצח שם, ולא אכפת לי הרצף הפסדים שיש לנו במגרש שם, זה מה שהיה בעבר, מה שמעניין עכשיו זה ההווה והסגל שלנו לעומת הסגל שלהם עכשיו .
ריאל בית, יהיה משחק לא קל בכלל אבל למזלנו המשחק הזה אצלנו ובבית אף פעם לא קל לנצח אותנו שהקהל דוחף ושיש משחק טוב של הקבוצה, בוא נגיד שפוטנציאלית אפשר לנצח וזה לא משחק שבוודאות אפשר לחתום עליו כהפסד, בטח ובטח אחריי שכמעט ניצחנו את צסקא בבית .
גראן קנאריה חוץ, עוד אחת מנמושות הליגה ואם מכבי תפסיד זה יהיה בושה, לא רואה אותנו מסתבכים שם .
אנאדולו אפס חוץ, גם זה משחק לא קל בכלל אבל עד אז יש עוד 3 מחזורים, זה תלוי מאוד באיזה מומנטום אנחנו נגיע ובאיזה הם יגיעו, נכון לעכשיו מאוד קשה לי לבחור את הפייבוריטית פה .