פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 אוגוסט 2011, 08:17
6 לב צהוב כתב:

סופו נראה מאושר מתמיד ?
מי זאת הבחורה מימין לסופו? היא רחבה ממנו פי שנים וזה לא קל!
27 אוגוסט 2011, 08:47
כל הכבוד לאוהדים! באמת שאין דברים כאלו בשום מקום אחר.
הבחורה מימין לסופו זאת לא חרות מעוז המיתולוגית?
27 אוגוסט 2011, 10:46
חולה על סופו, גבר שבגברים השמן הזה
27 אוגוסט 2011, 11:48
סמית' וריצ'י נחתו
"זה נהדר", התלהב סמית למראה האוהדים, "זו קבלת פנים מדהימה. תענוג להגיע לישראל. המאמן מכיר אותי, אני מגיע לתת את מה שאני יודע. נפגשתי בפילדלפיה עם ריצ'ארד הנדריקס, זה נחמד לפגוש מי שיהיה איתך בקבוצה. אנחנו מתחילים להתאמן ונעבוד קשה. עבורי זה הזדמנות נהדרת לשחק עם פאפאלוקאס ושחקנים מצוינים אחרים. זהו באמת צ'אנס נהדר עבורי"
סמית' התייחס לעובדה שהוא הובא כמחליף לצ'אק אידסון, אשר עזב את הקבוצה: "לא באתי להיכנס לנעליים של אף אחד, אלא להיות עצמי ולעשות את העבודה שלי. המאמן יודע איזה שחקן אני ומה אני יכול להעניק לקבוצה. נעבוד קשה ביחד על מנת להכיר זה את זה ולהשיג תוצאות טובות".
הנדריקס: “היה לי קיץ ארוך ונחתי, התגעגעתי כבר לחזור. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש את כל החברים החדשים שלי במכבי. אני בטוח שתהיה לנו קבוצה טובה, עשו מספר שינויים הקיץ. אין ספק שאני כבר מחכה לפתיחת העונה
27 אוגוסט 2011, 12:29
דווין סמית': "זו הזדמנות נהדרת עבורי"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1854603מדאיג זה בדיוק מה שאמר ג'ייסון
27 אוגוסט 2011, 16:37
שני שחקנים בלבל אחרת לגמרי..
"נבחרת ישראל ערכה הערב (שבת) אימון בהיכל נוקיה, הלפני אחרון שלה לפני היציאה לאליפות אירופה בליטא. לפני שהשחקנים של שיבק עלו לפרקט, המקום היה נתון לרשותם של ג'ורדן פארמר ושון ג'יימס, שניים משחקני הרכש של מכבי, שערכו אימון קליעות"
27 אוגוסט 2011, 19:15
אגב חציל תמונה ממש יפה של שחורציאניטיס
28 אוגוסט 2011, 11:09
התאמנו בהיכל כבר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05883.html
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s960x960/313063_10150264243516831_9987461830_7929167_1661704_n.jpg
[/img]

עוד בעמוד של מכבי בפייסבוק
http://www.facebook.com/#!/media/set/?s ... 830&type=1
28 אוגוסט 2011, 11:42
לפי התמונות סופו נראה מרוצה מהחיים חבל"ז. אז שזהיתי שזה ג'יימס לקח לי זמן להבין ... הוא נראה הרבה יותר רחב ושרירי או שזה צבע צהוב של מדים ?
28 אוגוסט 2011, 12:04
אני חושב שהוא די התחזק בקיץ, גם שמתי לב לזה
28 אוגוסט 2011, 12:06
כן גם אני חושב שהוא התחזק קצת, הוא אמר כאשר הוא נחת שהוא התאמן חזק מאוד לעונה הזאת .
28 אוגוסט 2011, 12:27
Well...hello there Mr. Farmar
28 אוגוסט 2011, 12:56
6 לב צהוב כתב:כן גם אני חושב שהוא התחזק קצת, הוא אמר כאשר הוא נחת שהוא התאמן חזק מאוד לעונה הזאת .

הדבר היחיד שהוא לא יוכל לנפח זה את הרגליים שלו , זה כבר עניין של גנטיקה . אבל לפחות הם מה שנותנות לו את האטלתיות שלו לחסום כמו שהוא חוסם...
הוא בהחלט נראה חזק ורחב מתמיד , כל הכבוד לו על ההשקעה...
28 אוגוסט 2011, 13:16
בערך בסביבות 3:05 כשרואים את סופו ושארפ מדברים ליד הסל של הנוער רואים איזה גונזיל זורק לסל מחצי מרחק..יש למישהו מושג מי זה?
28 אוגוסט 2011, 13:22
Holiday_Armadillo כתב:בערך בסביבות 3:05 כשרואים את סופו ושארפ מדברים ליד הסל של הנוער רואים איזה גונזיל זורק לסל מחצי מרחק..יש למישהו מושג מי זה?
מוטי מוסקוביץ'
28 אוגוסט 2011, 13:22
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:בערך בסביבות 3:05 כשרואים את סופו ושארפ מדברים ליד הסל של הנוער רואים איזה גונזיל זורק לסל מחצי מרחק..יש למישהו מושג מי זה?
מוטי מוסקוביץ'
אה כן..באמת היו לו פנים של מפגר..
מה הוא עושה שם?
חשבתי לרגע שזה זלמנסון אבל אז ראיתי איך זלמנסון נראה והבנתי שאין מצב..
28 אוגוסט 2011, 13:28
כמדומני, הוא עדיין שייך למכבי.
במכבי זיהו אותו כאשר הוא עוד היה שחקן כדורעף ועזורו להתקנברט לכדורסל (לא שזה הצליח יותר מדי...).
גם יכול להיות שהוא סתם על תקן שחקן אימונים שאינו קשור לשום דבר. לפעמים צריכים סטטיסטיים בשביל למלא את האימון בשחקנים.
28 אוגוסט 2011, 13:53
עשיתם סלט : מוטי מוסקטביץ לא היה שחקן כדור עפ ולא שייך למכבי אלא שומר אתם על כושר . השחקן שהיה מכדור עף זה אלכס בוצרבי. משהו ומשחק בליגה שניה בספרד .
גם כספי "הפצוע" שומר על כושר עם מכבי רק מה , פרמדונה לא מדברת עם אף אחד חוץ מ פארמר , הרי רק הם שחקני נ.ב.א .... כל השאר כולל פאפאס לא הגיעו לרמה של עוד מלכותו .....(למרות שלפאס היתה הצעה יפה מאוד מלייקרס או קליפרס הזמנו על 3.5 מילון ברוטו ). הוא נשאר אז באירופה ...
28 אוגוסט 2011, 14:46
טיקי חוזר כתב:עשיתם סלט : מוטי מוסקטביץ לא היה שחקן כדור עפ ולא שייך למכבי אלא שומר אתם על כושר . השחקן שהיה מכדור עף זה אלכס בוצרבי. משהו ומשחק בליגה שניה בספרד .
גם כספי "הפצוע" שומר על כושר עם מכבי רק מה , פרמדונה לא מדברת עם אף אחד חוץ מ פארמר , הרי רק הם שחקני נ.ב.א .... כל השאר כולל פאפאס לא הגיעו לרמה של עוד מלכותו .....(למרות שלפאס היתה הצעה יפה מאוד מלייקרס או קליפרס הזמנו על 3.5 מילון ברוטו ). הוא נשאר אז באירופה ...
טיקי, מי אמר שכספי לא דיבר עם שאר השחקנים?
זה שרואים אותו מדבר עם פארמר, לא אומר שהוא לא דיבר עם השאר.
אגב, אני זוכר בבירור ששנה שעברה כשהוא התאמן עם הקבוצה הוא דווקא התחבר לשחקנים בחופשיות.