פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 1 : מכבי ראשל"צ נגד מכבי ת"א, ראשון, 2

06 אוקטובר 2019, 13:26

חחחחח ראיתם את דיאנדרה קיין?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 23&lang=he

חוזה לשנתיים עם שדרוג של 35%, איזה בושות אלוהים.

ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "מכבי תל אביב מעריכה ומכבדת את דיאנדרה קיין מאוד, אך מדובר בהתבטאות מוזרה. לקיין הוצע בקיץ חוזה לשנתיים נוספות עם שדרוג של 35% בשכרו. הוא בחר לדחות את ההצעה וסיבותיו עימו".

06 אוקטובר 2019, 13:35

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:זהו, שכנראה לא יודעים עדיין אם העניין פתיר או לא. לכן חשוב שימצו קודם את הסיפור ויבדקו אם הוא יכול לקבל אזרחות. אחרי שתתקבל תשובה ו/או הערכת זמן יהיה אפשר לקבל החלטה. לרשום אותו מבלי לקבל שום אינדיקציה זה אימפולסיבי ולא נכון. זה מתאים אולי לאוהדים שרוצים לקבל הכל כאן ועכשיו, לא לאנשי מקצוע שמנהלים קבוצה בסדר הגודל הזה.

לגבי ההתאמה הקבוצתית - שוב, מכיוון שלוויבקין יש חוזה לשנתיים, אף אחד לא יחתוך אותו במהלך העונה הקרובה. זה לא מציאותי. ושנית, אני לא חושב שזה מהלך נכון. מי שעקב אחרי ווילבקין מאז תקופת המכללות, יודע שהשחקן הזה שווה הרבה יותר בפוטנציאל ממה שהוא מציג במכבי בשנה האחרונה. ולא מעט מזה בגלל האופן שמשתמשים בו ובגלל שלא מציבים לו גבולות מספיק ברורים (שזה התפקיד של המאמן בגדול). אגב, אני גם לא חושב שיהיה נכון עכשיו לחתוך את דורסי (גם אם לא יקבל אזרחות ישראלית בזמן הקרוב, זה מהלך שצריך לשקול בכובד ראש - גם בראייה ארוכת טווח וגם בהתייחסות לתרומה העכשווית שלו). אבל אני בטוח שהאפשרות שיקבל אזרחות היוותה משקל גדול בהחתמה שלו - כששיקללו את היתרונות והחסרונות של המהלך. וכן, כמו שאמרתי, כשאתה יכול לרשום רק 5 זרים במשחקי הליגה - זה יתרון גדול אם אפשר להמיר אחד מהם לישראלי וכביכול לרשום "זר שישי" בטופס. לא רק במחשבה על הזירה הישראלית (שזה פחות או יותר התארים היחידים שמכבי אמורה להשיג העונה), אלא גם במחשבה על היורוליג - בכל הקשור לרוטציה והיררכיה.

אנחנו כבר כולנו מכירים את וולבקין המוצר המוגמר, שלב הפוטנציאל שייך לעבר, הבחור בן 26 והוא לא יהיה חזק יותר, לא מהיר יותר, לא קשוח יותר, לא שחקן הגנה טוב יותר, אולי במקסימום ישפר את הבנת המשחק וקבלת ההחלטות ( ואני בספק שזה יקרה העונה דווקא) וישפר את האחוזים משלוש מהעונה שעברה. זה לא שחקן שמנהיג קבוצת יורוליג,הוא גם לא היה כזה בדרושפאקה עם ונאמייקר וקלייבורן. לכן ממליץ לכל הגווארדיה שם מאחורי הספסל ועל הקווים לצאת מההזיות שלהם, שדורסי וולטרס יקבלו יותר קרדיט בקו האחורי ממה שקורה עכשיו ושלא ינסו להפוך את וולבקין למשהו שהוא לא, כי אם ישימו את הז'טונים עליו שוב העונה, הם יפסידו ואנחנו נפסיד ואת קריאות הבוז כלפיו מהקהל נשמע גם העונה. כל הסימנים מתחילת העונה מראים בדיוק לכיוון הזה.

זה העניין, שזה לא המוצר המוגמר של ווילבקין, זה המוצר המקולקל שלו אולי. הוא כבר היה נראה הרבה יותר טוב בדרושפאקה לצורך העניין. במכבי של השנים האחרונות, סדרי עולם כרגיל משתנים - ושחקן פתאום הופך למשהו שהוא לא. הוא לא צריך להפוך לחזק/מהיר/קשוח יותר. הוא צריך גבולות. אם תגרום לו לחשוב שזה בסדר להחזיק את הכדור כל כך הרבה זמן בהתקפה, זה יימשך. ואם לא תסדר תרגיל בהתקפה למישהו אחר, הוא גם ייקח את הכדור האחרון בכל פעם (כל עוד זה תלוי בו). המאמן נותן לו להבין שזה בסדר למרות שזה לא מצליח. ווילבקין יכול להיות מצוין, אבל זה לא אומר שהוא יכול להחזיק את הקבוצה לבדו. בכל קבוצה עם שאיפות ביורוליג, הנטל מתחלק בין כמה וכמה שחקנים בכירים בקו האחורי. במכבי, איכשהו, הכל מתנקז תמיד לווילבקין (שלא באשמתו). והבעיה מתחילה באופן הבנייה של הקבוצה. שחקנים דומים מידי, שלא משלימים אחד את השני - והחסרונות מן הסתם צפים. וכשהייתה פציעה של שחקן מרכזי בקו האחורי בתחילת העונה שעברה, כמובן לא דאגו למחליף.

אין סיכוי להצליח ככה. וזה לא בגלל ווילבקין, זה בגלל שלא יודעים פה לבנות קבוצות ולהתנהל כמו מועדון גדול. אז תמשיכו לבכות על X ו-Y.

06 אוקטובר 2019, 18:43

למה המשחק בערוץ סגור? מה זו החוצפה הזאת?

06 אוקטובר 2019, 18:46

A.Parker כתב:למה המשחק בערוץ סגור? מה זו החוצפה הזאת?

ממש מעצבן, ונראה שזה יהיה ככה ברוב העונה. מישהו יכול להביא קישור לשידור?

06 אוקטובר 2019, 18:59

קישור יש למישהו?

06 אוקטובר 2019, 19:04

כדי לחסוך לך בריאות. למה שתתעצבן סתם מלראות חבורה של אהבלים?

06 אוקטובר 2019, 19:05

felix_r כתב:

כדי לחסוך לך בריאות. למה שתתעצבן סתם מלראות חבורה של אהבלים?

:laugh3

06 אוקטובר 2019, 19:32

tuphr כתב:

ממש מעצבן, ונראה שזה יהיה ככה ברוב העונה. מישהו יכול להביא קישור לשידור?

ממש יריקה בפנים. אין אף משחק ליגה נוסף הערב, מדובר בשחזור הגמר מהעונה שעברה עם קבוצה שמושכת הרבה צופים ובכל זאת הם שיבצו את המשחק לערוץ סגור.

06 אוקטובר 2019, 19:56

טאריק בלאק איחר ולכן לא יכלל בסגל למשחק.

06 אוקטובר 2019, 19:56

Jack55 כתב:טאריק בלאק איחר ולכן לא יכלל בסגל למשחק.

איחר ?
לא מתאים לו

06 אוקטובר 2019, 20:01

אני יודעת שציות לכללים בקבוצה זה דבר חשוב, אבל זה צעד ממש לא חכם להוציא את השחקן הכי טוב שלך מהסגל בגלל דבר כזה..

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

06 אוקטובר 2019, 20:03

לא מתאים לטאריק.

06 אוקטובר 2019, 20:04

ShiriV כתב:
אני יודעת שציות לכללים בקבוצה זה דבר חשוב, אבל זה צעד ממש לא חכם להוציא את השחקן הכי טוב שלך מהסגל בגלל דבר כזה..

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

כנראה חשבו שאם ראשון הפסידה 33 הפרש ביורוקאפ, אז הם נורא חלשים

06 אוקטובר 2019, 20:04

האם למישהו יש לינק כלשהו לשידור?

Sent from my iPhone using Tapatalk

06 אוקטובר 2019, 20:12

anthony כתב:האם למישהו יש לינק כלשהו לשידור?
??? גם אני חייב

06 אוקטובר 2019, 20:12

anthony כתב:האם למישהו יש לינק כלשהו לשידור?

?? גם אני צריך

06 אוקטובר 2019, 20:13

איפה משודר ?

06 אוקטובר 2019, 20:14

מה הטעם לצפות בכלל? עכשיו גם טאריק בחוץ. כנראה שפרנציפים חשובים יותר מלהכניס את הקבוצה למוד חיובי. חבורה של דפקטים. בכלל לא יפתיע אותי אם יקבלו בראש.

לינק???

מצחיק שמשעים את השחקן הכי מחוייב במשחקים
פרסם תגובה