22 נובמבר 2019, 09:41
TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:ומה עם עמדה 4? גם שם למכבי יש בעיה.TAYO כתב:אני דווקא מעריך שננצח את זה. עיקר הבעיה של מכבי נוצרה מיתרון ברור של מילאנו בעמדת הרכז שפירקה את ההגנה ואילצה חילופים. יש אולי 4 רכזים כאלה באירופה, דילייני לא אחד מהם, לדעתי גם לא היגינס.
דרך אגב, דילייני רכז טופ יורוליג.
ברצלונה קבוצה טובה ומוכשרת יותר ממילאנו, עם מגרש חוץ קשה הרבה יותר. אני צופה הפסד משמעותי.
עמדה 4 לא כזו בעייתית, אפילו בהיבט ההגנתי, אייסי מסתדר בה בסדר גמור. הבעיות של מכבי בהגנה מתחילות ברגע שהגארדים של היריבה עוברים את הגארדים שלנו והכל נפתח. דילייני אולי היה פעם טופ יורוליג, היום הוא אמנם אחלה שחקן אבל לא מתקרב אפילו לצרות שרודריגז, ג׳יימס או לארקין גורמים לנו. בשביל להסתדר עם דילייני לא צריך לבצע מאה חילופים בהגנה. אני לא אומר שזה עומד להיות טיול בפארק, אני כן מאמין שיש סיכוי טוב שאנחנו לוקחים את זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה?
תפוח אדמה
22 נובמבר 2019, 09:49
שמוליק כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:ומה עם עמדה 4? גם שם למכבי יש בעיה.
ברצלונה קבוצה טובה ומוכשרת יותר ממילאנו, עם מגרש חוץ קשה הרבה יותר. אני צופה הפסד משמעותי.
עמדה 4 לא כזו בעייתית, אפילו בהיבט ההגנתי, אייסי מסתדר בה בסדר גמור. הבעיות של מכבי בהגנה מתחילות ברגע שהגארדים של היריבה עוברים את הגארדים שלנו והכל נפתח. דילייני אולי היה פעם טופ יורוליג, היום הוא אמנם אחלה שחקן אבל לא מתקרב אפילו לצרות שרודריגז, ג׳יימס או לארקין גורמים לנו. בשביל להסתדר עם דילייני לא צריך לבצע מאה חילופים בהגנה. אני לא אומר שזה עומד להיות טיול בפארק, אני כן מאמין שיש סיכוי טוב שאנחנו לוקחים את זה.
מה?
תפוח אדמה
התכוונת לגייק כהן? כי חמאה מחמיא לו יותר.
אתה באמת לא רואה בעיה הגנתית בעמדה 4 במיוחד כשהאייסי צובר עבירות? הרי זו הסיבה שהעלה את התפוח אדמה שלך בחמישייה, כדי לאפשר לאייסי לשחק למאני טיים.
22 נובמבר 2019, 11:19
שמואל1 כתב:ומה עם עמדה 4? גם שם למכבי יש בעיה.TAYO כתב:אני דווקא מעריך שננצח את זה. עיקר הבעיה של מכבי נוצרה מיתרון ברור של מילאנו בעמדת הרכז שפירקה את ההגנה ואילצה חילופים. יש אולי 4 רכזים כאלה באירופה, דילייני לא אחד מהם, לדעתי גם לא היגינס.
שמואל1 כתב:מכבי נכון לרגע זה משחקת את הכדורסל הכי טוב באירופה, ולכן יכולה וצריכה לנצח את שני משחקי החוץ הקרובים.
22 נובמבר 2019, 11:54
22 נובמבר 2019, 12:10
קודם כל, תרגיע. אפשר לנהל גם שיח מכבד בלי עקיצות.התנין 2 כתב:שמואל1 כתב:ומה עם עמדה 4? גם שם למכבי יש בעיה.TAYO כתב:אני דווקא מעריך שננצח את זה. עיקר הבעיה של מכבי נוצרה מיתרון ברור של מילאנו בעמדת הרכז שפירקה את ההגנה ואילצה חילופים. יש אולי 4 רכזים כאלה באירופה, דילייני לא אחד מהם, לדעתי גם לא היגינס.
לפעמים אני שואל את עצמי האם אתה אמיתי או מסתלבט עלינו או סתם חלק מניסוי חברתי שמטרתו לראות כיצד הסביבה תגיב לשטויות היוצאות מפיו של פלוני.
viewtopic.php?f=2&t=4511&start=460שמואל1 כתב:מכבי נכון לרגע זה משחקת את הכדורסל הכי טוב באירופה, ולכן יכולה וצריכה לנצח את שני משחקי החוץ הקרובים.
22 נובמבר 2019, 12:40
Gevaudan כתב:הוא ממש לא היחיד שמתבטא ככה, לחלק מהגולשים יש פה בעיית מאניה דיפרסיה קלה
22 נובמבר 2019, 13:39
שמואל1 כתב:קודם כל, תרגיע. אפשר לנהל גם שיח מכבד בלי עקיצות.
ולמרות התגובה הלא מכבדת שלך, אני אענה לך בצורה עניינית.
אחרי הניצחון הגדול בויטוריה נוצר מצג שווא שמכבי משחקת את הכדורסל הטוב באירופה ויכולה לנצח כל קבוצה.
ההפסד למילאנו חשף את החולשות והוריד אותנו אל הקרקע.
אולי קשה לך להבין את זה אבל כן, כדורסל הוא ספורט דינמי ודברים שתנים מהר ממשחק למשחק. כך גם דעות יכולות להשתנות. שוקינג.
22 נובמבר 2019, 13:48
התנין 2 כתב:שמואל1 כתב:קודם כל, תרגיע. אפשר לנהל גם שיח מכבד בלי עקיצות.
ולמרות התגובה הלא מכבדת שלך, אני אענה לך בצורה עניינית.
אחרי הניצחון הגדול בויטוריה נוצר מצג שווא שמכבי משחקת את הכדורסל הטוב באירופה ויכולה לנצח כל קבוצה.
ההפסד למילאנו חשף את החולשות והוריד אותנו אל הקרקע.
אולי קשה לך להבין את זה אבל כן, כדורסל הוא ספורט דינמי ודברים שתנים מהר ממשחק למשחק. כך גם דעות יכולות להשתנות. שוקינג.
קודם כל לא התכוונתי לפגוע.
וברור שכדורסל זה משחק דינמי ודעות יכולות להשתנות, אבל יש שינוי דעה ויש חוסר עקביות. אתה במובהק נופל למקרה השני. ודווקא בגלל שכדורסל משחק דינמי הייתי מצפה להימנע מלכתחילה לצאת בהצהרות מפוצצות כמו ההצהרות שאתה מפזר פה לאורך שנים. אפשר וצריך להתבטא בקצת יותר זהירות. הסגנון האובר החלטי והאובר דרמטי שמתהפך בכל שנייה בערך הוא מאוס ובעיקר מעצבן, ולכן אל לך לצפות שלא תתקל בתגובות עוקצניות כמו שלי מדי פעם. ואת זה אני אומר כאחד שנמנע בעקביות לאורך השנים בפורום להיכנס בך אישית, בניגוד לרבים אחרים כאן שסבלנותם קצרה משלי, כנראה.
22 נובמבר 2019, 14:02
22 נובמבר 2019, 14:13
22 נובמבר 2019, 14:20
22 נובמבר 2019, 16:14
22 נובמבר 2019, 17:27
divarx כתב:בלי ווילבקין כמעט ואין סיכוי, אלא אם כן דורסי ובראיינט יתפוצצו בו זמנית + ההגנה של מכבי תחזור לעצמה + משחק גרוע/בינוני מינוס של ברצלונה (ראינו דברים בעבר).
גם אם ווילבקין ישחק, אני לא רואה סיכוי טוב שמכבי מנצחת (שוב בהנחה שברצלונה תתן משחק בינוני לפחות), אבל בניגוד לכמה אחרים כאן אני לא חושב שהמשחק יגמר בתבוסה מוחלטת.
או ניצחון על הנקודה של מכבי או הפסד "מכובד" של 10+- נקודות נגד הקבוצה הכי טובה ביורוליג.
מקווה שננצח, יאללה מכבי.
***עריכה, אגב שימו לב, שאחרי שלושת משחקי החוץ הקשים האלו, במקרה הגרוע ביותר ניהיה מקום 5, לא רע בכלל.
22 נובמבר 2019, 18:15
שמוליק כתב:divarx כתב:בלי ווילבקין כמעט ואין סיכוי, אלא אם כן דורסי ובראיינט יתפוצצו בו זמנית + ההגנה של מכבי תחזור לעצמה + משחק גרוע/בינוני מינוס של ברצלונה (ראינו דברים בעבר).
גם אם ווילבקין ישחק, אני לא רואה סיכוי טוב שמכבי מנצחת (שוב בהנחה שברצלונה תתן משחק בינוני לפחות), אבל בניגוד לכמה אחרים כאן אני לא חושב שהמשחק יגמר בתבוסה מוחלטת.
או ניצחון על הנקודה של מכבי או הפסד "מכובד" של 10+- נקודות נגד הקבוצה הכי טובה ביורוליג.
מקווה שננצח, יאללה מכבי.
***עריכה, אגב שימו לב, שאחרי שלושת משחקי החוץ הקשים האלו, במקרה הגרוע ביותר ניהיה מקום 5, לא רע בכלל.
זה לא "ההגנה של מכבי תחזור לעצמה + משחק גרוע/בינוני מינוס של ברצלונה" אלא לברצלונה יהיה משחק בינוני אם ההגנה של מכבי תחזור לעצמה.
22 נובמבר 2019, 22:10
22 נובמבר 2019, 22:15
22 נובמבר 2019, 22:19
22 נובמבר 2019, 22:59
22 נובמבר 2019, 23:03
חזרנו לימים אפלים, כאילו לא למדנו כלוםשמואל1 כתב:אבדיה בחמישייה. WTF?
22 נובמבר 2019, 23:05