Shay_uzan כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
פוטנציאל פוטנציאל אבל ילד, לא יותר מזה, לא ברמה ליורוליג
אבדיה עושה הגנה מטורפת בזמן האחרון, בהתקפה הוא לא מקבל את הכדור מספיק.
אני האחרון שרוצה שאבדיה ירכז כי הוא לא רכז ולא צריך להיות רכז, אבל יש חודש וחצי שחייבים למצוא פיתרון, זה נראה הפיתרון הטוב ביותר
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
מה????
Shay_uzan כתב:Jack55 כתב:כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
יאניס ייתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו ולנסות לתרום משהו לקבוצה, זה לא שיש לו יותר מדי רעיונות אחרים...
אבדיה לא קיבל שום הזדמנות עד כה מיאניס, הוא משלם על טעויות של אחרים וזה לא נראה שזה ישתנה
מה???
אם אנשים עדיין חושבים שהוא שומר טוב ושהוא לא מקבל מספיק הזדמנויות, אני כבר לא יודע למה לצפות.
ציפיתי כבר למחשבות הפוכות לאור המצב.
מה מה, עשה אחלה משחקי הגנה בחודש האחרון, עקבתי אחריו בכל ההגנות שהוא היה בהם, עשה עבודה טובה ולפעמים עצר התקפות לבדו. מה מה???
וכן הוא לא מקבל הזדמנות אם ב20 הפרש הוא מסופסל
1. לגבי ההגנה: לא יודע מה ראית, אבל הוא שומר נורא ואיום. אחוז מאוד קטן מהפוזשנים ההגנתיים שלו מסתיימים בפעולה חיובית, שמתרחשת לרוב כשהוא עם שחקן באיזור הצבע, כך שהגובה שלו עוזר לו. בשאר הזמן הוא שומר לא סביר, אלא גרוע מאוד. קולעים עליו בקלות מעצבנת כל כך, שזה הזיה רצינית שעוד יש אנשים שלא הפנימו את זה. באמת ממליץ לך להתרכז במשחקים על ההגנה שלו ולראות כמה פעמים קולעים עליו או שהשחקן עובר אותו ומישהו עוזר ובגלל זה חוטפים סל.
2. לגבי ההזדמנויות: על מה אתה מדבר? הוא מקבל מלא דקות בליגה, מקבל הזדמנויות ביורוליג (גם כשהוא שוגה ושומר נורא) וכל זה כשהוא בסך הכל בן 18 (להזכיר לכם מה היה הדיבור על בנדר בזמנו?). הוא מקבל עכשיו פחות דקות
באירופה כי הוא פשוט רע בכל הדקות שהוא מקבל, שגם הן יותר מדי. אתה מוזמן לראות מתי הגיעה הבריחה של מכבי אתמול, מתי לוצ'יץ' שלט במשחק ומתי ספגנו פחות סלים. זה באמת בולט לעין מעבר לכל ספק.