06 דצמבר 2019, 15:04
איך אני שונא שפרשנים לוקחים את תפקיד של הכתב ורושמים כותרת מטעה.Jack55 כתב:בעקבות הפציעות של דיברתולומיאו ו-וולטרס: מכבי ת"א מחפשת רכז
הצהובים איבדו בערב אחד את שני הרכזים המובילים שלהם ומחפשים מחליף. דיברתולומאו שקרע את שריר החזה, עשוי לעבור ניתוח וצפוי להיעדר עד חצי שנה. וולטרס עם מתיחה בשריר הירך האחורי
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 08,00.html
06 דצמבר 2019, 15:05
06 דצמבר 2019, 15:05
Shay_uzan כתב:איך אני שונא שפרשנים לוקחים את תפקיד של הכתב ורושמים כותרת מטעה.Jack55 כתב:בעקבות הפציעות של דיברתולומיאו ו-וולטרס: מכבי ת"א מחפשת רכז
הצהובים איבדו בערב אחד את שני הרכזים המובילים שלהם ומחפשים מחליף. דיברתולומאו שקרע את שריר החזה, עשוי לעבור ניתוח וצפוי להיעדר עד חצי שנה. וולטרס עם מתיחה בשריר הירך האחורי
זאת הערכה שלהם, לא בא ממכבי. נראה אם יביאו מישהו
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
06 דצמבר 2019, 15:06
למען ההגינות בערוץ הספורט זה לא קורהmy man כתב:Shay_uzan כתב:איך אני שונא שפרשנים לוקחים את תפקיד של הכתב ורושמים כותרת מטעה.Jack55 כתב:בעקבות הפציעות של דיברתולומיאו ו-וולטרס: מכבי ת"א מחפשת רכז
"עיתונות הספורט" בישראל..בעע..
06 דצמבר 2019, 15:09
Shay_uzan כתב:איך אני שונא שפרשנים לוקחים את תפקיד של הכתב ורושמים כותרת מטעה.Jack55 כתב:בעקבות הפציעות של דיברתולומיאו ו-וולטרס: מכבי ת"א מחפשת רכז
06 דצמבר 2019, 15:09
06 דצמבר 2019, 15:10
אם אני לא טןעה הוא 2 ולא 1RonB כתב:אדריאן בנקס...........
06 דצמבר 2019, 15:12
Shay_uzan כתב:אבדיה עושה הגנה מטורפת בזמן האחרון, בהתקפה הוא לא מקבל את הכדור מספיק.Holiday_Armadillo כתב:אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
פוטנציאל פוטנציאל אבל ילד, לא יותר מזה, לא ברמה ליורוליג
אני האחרון שרוצה שאבדיה ירכז כי הוא לא רכז ולא צריך להיות רכז, אבל יש חודש וחצי שחייבים למצוא פיתרון, זה נראה הפיתרון הטוב ביותר
Shay_uzan כתב:אבדיה לא קיבל שום הזדמנות עד כה מיאניס, הוא משלם על טעויות של אחרים וזה לא נראה שזה ישתנהJack55 כתב:כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
יאניס ייתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו ולנסות לתרום משהו לקבוצה, זה לא שיש לו יותר מדי רעיונות אחרים...
06 דצמבר 2019, 15:14
RonB כתב:אדריאן בנקס...........
06 דצמבר 2019, 15:15
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אבדיה עושה הגנה מטורפת בזמן האחרון, בהתקפה הוא לא מקבל את הכדור מספיק.Holiday_Armadillo כתב:אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
אני האחרון שרוצה שאבדיה ירכז כי הוא לא רכז ולא צריך להיות רכז, אבל יש חודש וחצי שחייבים למצוא פיתרון, זה נראה הפיתרון הטוב ביותר
מה????Shay_uzan כתב:אבדיה לא קיבל שום הזדמנות עד כה מיאניס, הוא משלם על טעויות של אחרים וזה לא נראה שזה ישתנהJack55 כתב:כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
יאניס ייתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו ולנסות לתרום משהו לקבוצה, זה לא שיש לו יותר מדי רעיונות אחרים...
מה???
אם אנשים עדיין חושבים שהוא שומר טוב ושהוא לא מקבל מספיק הזדמנויות, אני כבר לא יודע למה לצפות.
ציפיתי כבר למחשבות הפוכות לאור המצב.
06 דצמבר 2019, 15:15
06 דצמבר 2019, 15:23
06 דצמבר 2019, 15:34
felix_r כתב:אני אחדד פה נקודה מסוימת, שלא כולם מודעים לה:
על פי החוקים של היורוליג במתכונת החדשה, בין המחזור ה-14 למחזור ה-16 (כולל) ביורוליג מותרת העברה של שחקן מקבוצת יורוליג אחת לקבוצת יורוליג אחרת.
בשביל מה זה טוב? פשוט אני מנסה להיות יצירתי, ולחשוב מחוץ לקופסא. אולי מכבי יכולה לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום תמורת לורנזו בראון ?
06 דצמבר 2019, 15:53
cifkcv כתב:felix_r כתב:אני אחדד פה נקודה מסוימת, שלא כולם מודעים לה:
על פי החוקים של היורוליג במתכונת החדשה, בין המחזור ה-14 למחזור ה-16 (כולל) ביורוליג מותרת העברה של שחקן מקבוצת יורוליג אחת לקבוצת יורוליג אחרת.
בשביל מה זה טוב? פשוט אני מנסה להיות יצירתי, ולחשוב מחוץ לקופסא. אולי מכבי יכולה לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום תמורת לורנזו בראון ?
הוא פשוט תפור על הקבוצה הזאת האמת. אבל לא רואה את זה קורה מכל כך הרבה סיבות כמובן.
06 דצמבר 2019, 16:22
felix_r כתב:אני אחדד פה נקודה מסוימת, שלא כולם מודעים לה:
06 דצמבר 2019, 16:25
Shay_uzan כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אבדיה עושה הגנה מטורפת בזמן האחרון, בהתקפה הוא לא מקבל את הכדור מספיק.Holiday_Armadillo כתב:אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
מה????Shay_uzan כתב:אבדיה לא קיבל שום הזדמנות עד כה מיאניס, הוא משלם על טעויות של אחרים וזה לא נראה שזה ישתנהJack55 כתב:כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
מה???
אם אנשים עדיין חושבים שהוא שומר טוב ושהוא לא מקבל מספיק הזדמנויות, אני כבר לא יודע למה לצפות.
ציפיתי כבר למחשבות הפוכות לאור המצב.
מה מה, עשה אחלה משחקי הגנה בחודש האחרון, עקבתי אחריו בכל ההגנות שהוא היה בהם, עשה עבודה טובה ולפעמים עצר התקפות לבדו. מה מה???
וכן הוא לא מקבל הזדמנות אם ב20 הפרש הוא מסופסל
06 דצמבר 2019, 16:25
06 דצמבר 2019, 16:34
typical sfaliaropoulos team. starting the season like they are in f4 week (even in friendly matches) and around christmas his teams look like a hospital
06 דצמבר 2019, 16:38
06 דצמבר 2019, 16:38