פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 16 : שאר המשחקים

27 דצמבר 2019, 13:36

MTAbasket כתב:
Jack55 כתב:פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.
בקצב הזה יותר משני ניצחונות יהיו נס עבורם ברצף המשחקים הזה, ואני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים להשיג 2 ניצחונות, אני צופה שהם ימשיכו בתקופה הנוראית גם בחודש הקרוב ויצטרכו להיאבק על מקום בפלייאוף במקום להפוך לקבוצת הצלבה לגיטימית.

אגב בז'לגיריס - ג'ווק לנדייל לא ישחק נגד באיירן, אולאנובס בספק.
תצפו לתבוסה.

לנדייל ואולנובס צפויים לשחק בשבוע הבא?

נגד מכבי כולם חוזרים מסורתית :neutral

27 דצמבר 2019, 14:24

מענין מה הרעש שיש בפורום של מילאנו...מצבה פי 100 גרוע מאיתנו

27 דצמבר 2019, 14:26

Mmm כתב:מענין מה הרעש שיש בפורום של מילאנו...מצבה פי 100 גרוע מאיתנו
לא חושב שיש להם פורום. כולם עברו לרשתות החברתיות. זה מדהים שפורום צהבת ממשיך להיות פעיל ולהיות פורום האוהדים הגדול בארץ ואולי הגדול באירופה גם.

27 דצמבר 2019, 14:57

ומה הולך בפורום של פנר וחימקי ? :laugh1

27 דצמבר 2019, 15:19

שופי שוף כתב:אני היחיד שמרגיש שהיורוליג נחלש העונה באופן די רציני?
אלו לא רק ז'לגיריס ופנר, אלא גם שאר קבוצות הביניים כמו באסקוניה, חימקי, באיירן ואולימפיאקוס שנחלשו בהשוואה לעונה שעברה.
מכבי קבוצה טובה השנה, אבל היא גם די זוכה מההפקר.
זאת הסיבה שחייבים השנה לעשות את האקסטרה מייל הזה העונה וגם לחרוג מהתקציב אם צריך, כי הזדמנות כזו לא תחזור בקרוב.

לא יודע אם בצורה משמעותית, אבל גם לי יש התחושה הזאת. דווקא קבוצות "בטן הטבלה" שציפיתי מהם ליכולת טובה מאכזבות מאוד, וכמובן שגם פנר שהתרסקה טוטאלית וצסק"א שנהייתה פגיעה. זה מתאזן קצת עם "הנמושות" שקצת מפתיעות, למרות שזה אולי בא על רקע חולשתן של שאר הקבוצות.

27 דצמבר 2019, 15:41

הדיבורים בקיץ לא היו על התחזקות, אפילו משמעותית ?
יש לי הרגשה שכל מיני שחקנים שהגיעו מהנ.ב.א לא ענו על הציפיות, חוץ מאשר כל מיני אירופאים שהתבגרו וקצת התאדו.

27 דצמבר 2019, 15:44

אדגר פו כתב:הדיבורים בקיץ לא היו על התחזקות, אפילו משמעותית ?
יש לי הרגשה שכל מיני שחקנים שהגיעו מהנ.ב.א לא ענו על הציפיות, חוץ מאשר כל מיני אירופאים שהתבגרו וקצת התאדו.

כן, חלק משחקני ה-NBA מאכזבים בינתיים. ירבקו לא כזה משמעותי, אייסי בינוני, סטאוסקס לא מרשים...
לא אתפלא אם זה בגלל הבדלי הרמות בהגנה, כך שזה משהו שצריך לקחת בחשבון להבא.

27 דצמבר 2019, 15:47

Mmm כתב:מענין מה הרעש שיש בפורום של מילאנו...מצבה פי 100 גרוע מאיתנו

הם כבר התרגלו

27 דצמבר 2019, 15:47

בעיניי, היורוליג לחלוטין התחזקה. נהנה מהרמה הרבה יותר מאשר בעונה שעברה (ואמרתי את זה גם אחרי 2 המחזורים הראשונים, בהם מכבי הפסידה).

27 דצמבר 2019, 15:52

A.Parker כתב:

כן, חלק משחקני ה-NBA מאכזבים בינתיים. ירבקו לא כזה משמעותי, אייסי בינוני, סטאוסקס לא מרשים...

חוץ מהדברים שציינת, זה גם בגלל שרובם התרגלו ב NBA להיות שחקנים משלימים, ואילו ביורוליג מצפים מהם להיות המובילים של הקבוצה.

מצד שני אתה יכול לקרוא גם לשבד ולארקין שחקני NBA...

27 דצמבר 2019, 15:53

A.Parker כתב:

לא, פשוט צריך לדעת לבחור. בסטאוסקאס למשל לא הייתי נוגע בקיץ בשום מצב.
אייסי בסה"כ היה שחקן משלים ב-NBA, שראה פרקט לדקות קצובות, והגיע לאירופה כשהקריירה שלו בירידה. כרגע הוא עונה לציפיות שלי.
ירבקו שחקן חביב למדי. לא כוכב ולא הגיע על תקן כוכב. אבל כן אחד שיכול לתת יותר בסיטואציות מסוימות.

27 דצמבר 2019, 16:03

אחדשיודע כתב:בעיניי, היורוליג לחלוטין התחזקה. נהנה מהרמה הרבה יותר מאשר בעונה שעברה (ואמרתי את זה גם אחרי 2 המחזורים הראשונים, בהם מכבי הפסידה).

למרות שבעיניי הרמה ירדה השנה, הירוליג נותרה הליגה שבה אני הכי נהנה לצפות ובפער די גדול.
התחרות והמלחמה על כל משחק הם כל כך מהנים כצופה וכל חווית המשחק ביורוליג היא פשוט מעולה.

27 דצמבר 2019, 16:06

אני רואה העונה מלא יורוליג..רמת הכדורסל גבוהה מאד! גם ביחס לשנים קודמות..

27 דצמבר 2019, 16:14

שופי שוף כתב:
אחדשיודע כתב:בעיניי, היורוליג לחלוטין התחזקה. נהנה מהרמה הרבה יותר מאשר בעונה שעברה (ואמרתי את זה גם אחרי 2 המחזורים הראשונים, בהם מכבי הפסידה).

למרות שבעיניי הרמה ירדה השנה, הירוליג נותרה הליגה שבה אני הכי נהנה לצפות ובפער די גדול.
התחרות והמלחמה על כל משחק הם כל כך מהנים כצופה וכל חווית המשחק ביורוליג היא פשוט מעולה.

מה שבאתי להגיד. זה שהרמה כנראה ירדה (לדעתי) לא אומר שהליגה לא מהנה מאוד השנה.

27 דצמבר 2019, 16:15

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:

אייסי בסה"כ היה שחקן משלים ב-NBA, שראה פרקט לדקות קצובות, והגיע לאירופה כשהקריירה שלו בירידה. כרגע הוא עונה לציפיות שלי.
ירבקו שחקן חביב למדי. לא כוכב ולא הגיע על תקן כוכב. אבל כן אחד שיכול לתת יותר בסיטואציות מסוימות.

לא יודע, ציפיתי ליותר מירבקו ואייסי. כספי, שבלבל שלהם לדוגמא והיה בעצמו שחקן משלים, נתן תפוקה מעולה. לא מצפה לאותו דבר אבל כן ליותר ממה שנתנו עד עכשיו.
לא מכיר לעומק את סטאוסקאס, אבל זכור לי שהוא קלעי פסיכי ברמת NBA.

27 דצמבר 2019, 16:25

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:

לא יודע, ציפיתי ליותר מירבקו ואייסי. כספי, שבלבל שלהם לדוגמא והיה בעצמו שחקן משלים, נתן תפוקה מעולה. לא מצפה לאותו דבר אבל כן ליותר ממה שנתנו עד עכשיו.
לא מכיר לעומק את סטאוסקאס, אבל זכור לי שהוא קלעי פסיכי ברמת NBA.

נתחיל מהסוף. סטאוסקאס היה פח ב-NBA.
אייסי וירבקו נתנו קריירות NBA פחות טובות מזו של כספי. ואם לא הפציעות של כספי בשנים האחרונות, זה היה נראה הרבה יותר בבירור. להבדיל מהם, כספי הוכיח שהוא מסוגל לתפקד כשחקן יחסית משמעותי במארג הקבוצתי (אם זה בנבחרת ואם בתקופות שקיבל מקום בחמישייה בסקרמנטו - כשאחרים נפצעו), בעוד השניים האחרים היו נטו שחקנים משלימים. ספציפית אייסי מעולם גם לא היה שחקן התקפי מוכשר, כך שלצפות ממנו לבלוט ולהביא דברים שאין לו - מוגזם.

27 דצמבר 2019, 16:31

A.Parker כתב:
שופי שוף כתב:

מה שבאתי להגיד. זה שהרמה כנראה ירדה (לדעתי) לא אומר שהליגה לא מהנה מאוד השנה.

ולדעתי הליגה מהנה יותר כי הרמה עלתה. אם קבוצה כמו פנרבחצ'ה (שעל הנייר, הסגל שלה לא פחות טוב מאשר בעונה שעברה) מתקשה להשיג ניצחונות, בעיניי זה אומר הרבה.
דווקא מבחינת משחקים צמודים, יש לדעתי פחות כאלו. וזה מתבטא גם במשחקים של מכבי (שעד עכשיו, רובם ככולם, הסתיימו בהפרשים יחסית גבוהים). אבל זה לא אומר כלום על הרמה.

27 דצמבר 2019, 17:04

my man כתב:אני רואה העונה מלא יורוליג..רמת הכדורסל גבוהה מאד! גם ביחס לשנים קודמות..

בדיוק, כנל לגביי.
המקומות של הקבוצות שכביכול הובילו את המפעל פחות רלוונטים, מה שרלוונטי זה שהשנה הרמה באמת מאוד גבוהה ופשוט כיף לראות את המשחקים.

27 דצמבר 2019, 19:03

אני חושבת שההבדל הגדול בין היורוליג השנה לזה של השנים הקודמות הוא שגם הקבוצות שנחשבות "קטנות" על הנייר ומדורגות בחלק האמצע-תחתון של הטבלה, נותנות רמת כדורסל טובה יחסית שמאפשרת להן להפתיע גם את ה"גדולות" בניצחונות יפים ולא צפויים. הכוכב האדום, וילרבאן, הגרמניות, ולנסיה.. תמיד קבוצות מהסוג הזה היוו בשר תותחים ובקושי ניצחו משחקים. השנה הן מדברות חזק מאוד. וילרבאן למשל קבוצת בית מובהקת.. תוסיפו לזה את החולשה הלא צפויה של פנרבחצ'ה ובאסקוניה ותקבלו ליגה שאמנם קצת ירדה ברמה, אבל יחסית לעבר היא מאוזנת ומפתיעה. גם אני השנה נהנית ממנה בצורה יוצאת דופן.

27 דצמבר 2019, 20:04

זניט מארחת את הכוכב האדום ב...אולם של קאזן, בעיות בירוקרטיה באולם של זניט
פרסם תגובה