פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 נובמבר 2020, 21:07
מכבי עושים הכל בכאילו
18 נובמבר 2020, 21:08
my man כתב:יש לנו קבוצה רעה
יש לנו בעיה בעמדות 3-4. קלויארו, בלייזר וסנדי לא מהווים איום התקפי במשחקים מול קבוצות ברמה גבוהה יותר מאלבה ברלין.
18 נובמבר 2020, 21:11
קשה לצפייה
18 נובמבר 2020, 21:11
BIG sofo כתב:על הנייר, למכבי תל אביב יש סגל שחקנים טוב יותר ולכן אני מעריך שאת המשחק הזה, מכבי תנצח.
צחקתי כל כך חזק שיצאה לי נחירה חזקה ומאז כואב לי הגרון. תודה על זה
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
18 נובמבר 2020, 21:12
ריאל מדריד לוקחת את המשחק בהליכה, פשוט לא כוחות.
18 נובמבר 2020, 21:13
ווילבקין מזעזע
משחק מאוד מבובל
18 נובמבר 2020, 21:13
מעניין מה שלמה שרף היה אומר על האנטר במסיכה הזאת
18 נובמבר 2020, 21:19
מכבי קבוצת ההגנה הכי חלשה ביורוליג
18 נובמבר 2020, 21:19
הכל מרגיש חסר טעם. מכבי נראית ללא מוטיבציה. האנטר נראה דייר בית אבות. סקוטי נראה ללא אנרגיות. אין לזה צורה. נרגיש שזו עונה שאפשר לסגור עכשיו..
18 נובמבר 2020, 21:21
מכבי לא באו לשחק וסקוטי חושך מוחלט
18 נובמבר 2020, 21:21
Bluesman כתב:הכל מרגיש חסר טעם. מכבי נראית ללא מוטיבציה. האנטר נראה דייר בית אבות. סקוטי נראה ללא אנרגיות. אין לזה צורה. נרגיש שזו עונה שאפשר לסגור עכשיו..
מילה במילה
18 נובמבר 2020, 21:23
משחק התקפה לא טוב של מכבי, לא רואה את ריאל משחזרת את הרבע הראשון עם האחוזים המטורפים לשלוש שתכלס נתנו לה את הפור, אם מכבי תעלה את ההתקפה ותייצב מעט יותר את ההגנה היא יכולה לצמצם ולהביא למשחק צמוד.
אגב, רק אותי רסקין משגע? מה לו ולכדורסל? אני מבין שהבן אדם מנחה טלוויזיה כישרוני, אבל לא נראה שהוא מבין כדורסל והוא בכלל לא בכיוון בקשר למה שקורה במשחקים, אומר דברים רק בשביל להוציא משהו מהפה, גם אם אין שום קשר למה שקורה במגרש.
נערך לאחרונה על ידי
divarx בתאריך 18 נובמבר 2020, 21:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
18 נובמבר 2020, 21:25
לא יודע אם דיברו על זה בשידור, אבל גארובה בן ה18 שמשחק בריאל צפוי להיבחר בשנה הבאה בטופ 10, בדראפט שנחשב חזק מאוד.
מחזיקים ממנו בארה"ב, אני אישית פחות. שחקן הגנה נהדר אבל מוגבל מאוד התקפית.
מרשים לראות איך קבוצה עם יומרות כמו ריאל משלבת שני צעירים כמו אלוסן וגארובה ברוטציה.
מכבי במחצית מזעזעת.
18 נובמבר 2020, 21:29
כל שבוע מחדש אני ארשום את זה. כל שבוע מקווה שזה ישתנה אבל הדעה רק מתחזקת. הבעיה הכי גדולה העונה של מכבי זה אותלו האנטר. לא בנדר, לא זיזיץ, לא אייסי, לא ג'ונס, לא בלייזר, אותלו האנטר. דווקא בגלל שהוא הרגיל אותנו ליכולת אדירה ולהיותו אחד מהסנטרים הכי טובים במפעל בעונה שעברה.
פשוט מאכזב השנה וזה ניכר בשני צדי המגרש. מכבי חייבת סנטר נוסף בדחיפות, אפילו יותר חשוב מפאוור פווארד.
18 נובמבר 2020, 21:34
Weems13 כתב:כל שבוע מחדש אני ארשום את זה. כל שבוע מקווה שזה ישתנה אבל הדעה רק מתחזקת. הבעיה הכי גדולה העונה של מכבי זה אותלו האנטר. לא בנדר, לא זיזיץ, לא אייסי, לא ג'ונס, לא בלייזר, אותלו האנטר. דווקא בגלל שהוא הרגיל אותנו ליכולת אדירה ולהיותו אחד מהסנטרים הכי טובים במפעל בעונה שעברה.
פשוט מאכזב השנה וזה ניכר בשני צדי המגרש. מכבי חייבת סנטר נוסף בדחיפות, אפילו יותר חשוב מפאוור פווארד.
צריך 4-5. ואפשר לשחק עם בנדר כסנטר.פשוט לא ברור מה קרה לו. נזק טהור כמעט כל משחק. מצד שני כל העונה הזו מבאסת. לא מרגיש שיש טעם להשקיע בה.
18 נובמבר 2020, 21:34
Bluesman כתב:הכל מרגיש חסר טעם. מכבי נראית ללא מוטיבציה. האנטר נראה דייר בית אבות. סקוטי נראה ללא אנרגיות. אין לזה צורה. נרגיש שזו עונה שאפשר לסגור עכשיו..
מדויק.
בכלל, מכבי לא התכוננה לעונה הזאת ברצינות וזה ניכר מאז תחילת העונה.
לא בטוח שלמכבי יהיה חשק להשקיע כסף אקסטרה בעונת הקורונה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי
אדגר פו בתאריך 18 נובמבר 2020, 21:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
18 נובמבר 2020, 21:35
למכבי יש קבוצה טובה אם חוסר בכמה דברים ומאמן טוב.
יש אבל וצריך להגיד אותו שספרופולוס לא מצליח להשפיע על השחקנים.
זו הגנה מבזה והזויה ריאל זקנה ומבוגרת והם עושים צחוק ולמכבי אין שום מחשבה ותיכנון בלעצור שחקן אחד את קמפאצו והפיק שלו.
מכבי במקום לפרק להרביץ משחק כמו פח.
בהתקפה מגיעים למצבים טובים ואין מקצוענות,לעומת מדריד שיודעת לסים ושמה כדור בסל ומכבי מגיעה למצבים וקלויארו לא מסוגל לקלוע ובריאנט מחטיא ודורבי ופעם כן ופעם לא ובצד השני שמים כל דבר ברמה גבוהה וככה משחקים.
מכבי משחקת בלי טיפת שכל בהגנה ודק מפרק אותנו ותרגילים חוזרים על עצמם ומכבי חסרת שום תגובה.
ספרופולוס נראה חסר אמונה וחסר אונים.
18 נובמבר 2020, 21:36
נפתח לו הצאקרות
18 נובמבר 2020, 21:36
מרגיש כמו משחק של קדם עונה. חלק מזה היציעים ריקים, החלק האחר מכבי.
18 נובמבר 2020, 21:37
מה יהיה עם הסנטרים?