פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

04 ינואר 2021, 15:19

~Box & 1~ כתב:
שמואל1 כתב:אני לא יודע אם זה בגלל שמשחק ההתקפה שלו לא מלוטש. במכבי הוא היה תוקף את הסל כל הזמן וקולע סלים קשים.
במגרש הפתוח הוא היה בלתי עציר, וב- NBA הוא מאוד מהוסס ומפחד ממגע.
אני גם מרגיש שדני הרבה פחות אתלטי וזריז מאשר היה במכבי. אולי זה קשור לשינויים הגופניים ומסת השריר שהוא העלה.

משחק ההתקפה שלו מאוד לא מלוטש. גם במכבי הסיומת שלו מתחת לסל היתה מאוד צפויה. כניסה לטבעת בכוח ולאיי אפ פשוט ביד ימין. רק שבאן בי איי הקצב והאתלטיות הרבה יותר גדולים ואתה צריך לדעת לייצר נקודות ביצירתיות ובגיוון אלא אם כן יש לך יתרון פיזי גדול, ולדני אין יתרון פיזי גדול כמו שהיה לו במכבי. כאן מגיע השלב של לסגל לעצמך סט כלים התקפי שיהפוך אותך לשחקן שהרבה יותר קשה לצפות את המהלכים שלו ופה לדני יש המוווון עבודה.

מצחיק להגיד את זה אבל כדי להיות שחקן שלם מה שחסר לדני זה את הארסנל ההתקפי של ים מדר.

אין לים את הסייז ואת חכמת המשחק של דני, אבל יש לו תכונות התקפיות שהם בול מה שחסר לדני. שינויי כיוון, שינויי מהירות על שטח קטן. stop and go, יכולת לסיים מתחת לסל באקרובטיות וגמישות, ביטחון מוחלט ביכולת לייצר מתוך כדרור. נכון שים נמוך ב15 סנטימטר, אבל דני גארד בנשמה שלו. רק שהוא ביזבז את השנתיים האחרונות עם אפס התקדמות בסיגול כלים התקפיים של גארד וחיזק במקום זה תכונות שיקנו לו דקות במכבי (שלשות פנויות, הגנה). וזו התוצאה כרגע.

לא חושב שהוא פחות אתלט ממה שהיה במכבי. הוא פשוט מוקף כרגע בשחקנים הכי אתלטים בעולם ולכן נבלע במובן הזה כרגע. דווקא כשהוא אגרסיבי האתלטיות והמהירות שלו בולטים לטובה אפילו ברמת אן בי איי.

הוא לא מלוטש בשום אספקט של המשחק כרגע בטח לא ברמת NBA

04 ינואר 2021, 15:25

~Box & 1~ כתב:
שמואל1 כתב:אני לא יודע אם זה בגלל שמשחק ההתקפה שלו לא מלוטש. במכבי הוא היה תוקף את הסל כל הזמן וקולע סלים קשים.
במגרש הפתוח הוא היה בלתי עציר, וב- NBA הוא מאוד מהוסס ומפחד ממגע.
אני גם מרגיש שדני הרבה פחות אתלטי וזריז מאשר היה במכבי. אולי זה קשור לשינויים הגופניים ומסת השריר שהוא העלה.

משחק ההתקפה שלו מאוד לא מלוטש. גם במכבי הסיומת שלו מתחת לסל היתה מאוד צפויה. כניסה לטבעת בכוח ולאיי אפ פשוט ביד ימין. רק שבאן בי איי הקצב והאתלטיות הרבה יותר גדולים ואתה צריך לדעת לייצר נקודות ביצירתיות ובגיוון אלא אם כן יש לך יתרון פיזי גדול, ולדני אין יתרון פיזי גדול כמו שהיה לו במכבי. כאן מגיע השלב של לסגל לעצמך סט כלים התקפי שיהפוך אותך לשחקן שהרבה יותר קשה לצפות את המהלכים שלו ופה לדני יש המוווון עבודה.

מצחיק להגיד את זה אבל כדי להיות שחקן שלם מה שחסר לדני זה את הארסנל ההתקפי של ים מדר.

אין לים את הסייז ואת חכמת המשחק של דני, אבל יש לו תכונות התקפיות שהם בול מה שחסר לדני. שינויי כיוון, שינויי מהירות על שטח קטן. stop and go, יכולת לסיים מתחת לסל באקרובטיות וגמישות, ביטחון מוחלט ביכולת לייצר מתוך כדרור. נכון שים נמוך ב15 סנטימטר, אבל דני גארד בנשמה שלו. רק שהוא ביזבז את השנתיים האחרונות עם אפס התקדמות בסיגול כלים התקפיים של גארד וחיזק במקום זה תכונות שיקנו לו דקות במכבי (שלשות פנויות, הגנה). וזו התוצאה כרגע.

לא חושב שהוא פחות אתלט ממה שהיה במכבי. הוא פשוט מוקף כרגע בשחקנים הכי אתלטים בעולם ולכן נבלע במובן הזה כרגע. דווקא כשהוא אגרסיבי האתלטיות והמהירות שלו בולטים לטובה אפילו ברמת אן בי איי.
אני לא חושב שלדני יהיה בעתיד ארסנל כזה.
הוא פשוט לא נבנה לשחק בסגנון הזה (אם זו הייתה טעות או לא, ימים יגידו).
הוא כן אבל יכול לקחת את החוזקות שלו level אחד קדימה ולהיות שחקן NBA מצויין.

04 ינואר 2021, 15:26

תמונה

תמונה

תמונה

04 ינואר 2021, 16:00

שמואל1 כתב:אני לא חושב שלדני יהיה בעתיד ארסנל כזה.
הוא פשוט לא נבנה לשחק בסגנון הזה (אם זו הייתה טעות או לא, ימים יגידו).
הוא כן אבל יכול לקחת את החוזקות שלו level אחד קדימה ולהיות שחקן NBA מצויין.

בטח שזו טעות שהוא בזבז שנתיים בלי ללטש את האלמנטים האלה, יש פוינט פורוורד אמיתי באן בי איי שאין לו ארסנל התקפי כזה? לא חושב.
אבל הוא רק בן 20 ועד עכשיו התאמן לסגנון משחק אחרי לגמרי. הוא נכנס עכשיו ל3 שנים קריטיות שיקבעו לאיזה סוג של שחקן הוא מתעצב.
3&d שמדי פעם עוזר עם מסירות וכניסות אגרסיביות לסל, או פוינט פורוורד אמיתי שעושה הכל מהכל. מנהל התקפות במגרש פתוח ובמשחק עומד, תוקף ריבאונדים באגרסיביות, מייצר לעצמו ולאחרים מכדרור בצורה יציבה ונותן הגנה ממוצעת (לא חושב שהוא אתלט מספיק בשביל להיות שחקן עילית בשני צידי המגרש ולכן צד אחד יבוא על חשבון השני).

היה מאוד מסקרן אותי לשמוע דווקא עכשיו את הסוכן שלו ומה תוכנית העבודה שהם מכינים לדני. איזה מאמנים הולכים לקחת אותו פרוייקט, ועל איזה אלמנטים הם הולכים לשים דגש חזק בשנים הקרובות.

בוא נראה אם יקום אתר ספורט אחד נורמלי שירים את הכפפה ויעשה ראיון מקיף כזה, במקום כל הכתבות המתורגמות שלהם שלא מחדשות דבר.

04 ינואר 2021, 20:38

Rampel כתב:

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

עידן כתב:

זה ענק :laugh1

ידעתי שגם הפכנו את ווסטברוק והאצ'ימורה לעוכרי ישראל הגדולים ביותר, אבל לא ידעתי לאיזו רמה זה הגיע: https://www.facebook.com/KadursalShefel ... 3843200706

כן, זה גדול. אנשים, ובכלל זה תקשורת הספורט, באמת חושבים שהוא איזה אל עם השתפכויות אינסופיות.
ראיתי גם את הקטע על האצ'ימורה. גם מצחיק, אבל בזה יש עוד איזשהו צדק.

04 ינואר 2021, 21:56

איך אוהדי הוויזארדס רואים את הסיטואציה שלו מהצד שלהם

https://twitter.com/DistrictMamba/statu ... 8510791682

04 ינואר 2021, 23:43

~Box & 1~ כתב:איך אוהדי הוויזארדס רואים את הסיטואציה שלו מהצד שלהם

די נו, זה מביך. זה לא איך "אוהדי הוויזארדס רואים את זה", מדובר בכמה אוהדים בודדים, זה לא אומר שזה מייצג. מספיק כבר עם הכיוון הזה של "כל העולם נגד דני", שבעקבותיו אנחנו רואים את העריכות האלו בויקיפדיה של ראסל ווסטברוק ורוי האצ'ימורה והפוסטים המצחיקים בפייסבוק כבר נראים פחות מצחיקים.

לגבי ההוא שפרסם את הפוסט באינסטגרם - כל יום הוא עושה על שחקן אחר. לפני כמה ימים הוא עשה פוסט ש"סטף קרי שחקן שלא יכול לסחוב קבוצה" שקיבל 30 אלף לייקים. נו, מה אני אגיד.

05 ינואר 2021, 01:52

עידן כתב:
~Box & 1~ כתב:איך אוהדי הוויזארדס רואים את הסיטואציה שלו מהצד שלהם

די נו, זה מביך. זה לא איך "אוהדי הוויזארדס רואים את זה", מדובר בכמה אוהדים בודדים, זה לא אומר שזה מייצג. מספיק כבר עם הכיוון הזה של "כל העולם נגד דני", שבעקבותיו אנחנו רואים את העריכות האלו בויקיפדיה של ראסל ווסטברוק ורוי האצ'ימורה והפוסטים המצחיקים בפייסבוק כבר נראים פחות מצחיקים.

לגבי ההוא שפרסם את הפוסט באינסטגרם - כל יום הוא עושה על שחקן אחר. לפני כמה ימים הוא עשה פוסט ש"סטף קרי שחקן שלא יכול לסחוב קבוצה" שקיבל 30 אלף לייקים. נו, מה אני אגיד.

לא אמרתי שהדיון מייצג. סתם הצגתי דיון נחמד שנתקלתי בו. לא חייב להגיב בכוח.

06 ינואר 2021, 10:32

מה רוקיז אחרים עשו הלילה:

פטריק וויליאמס (בחירה 4 בדראפט) - 14 נק', 2-2 מהשלוש, 5-8 מהשדה, 3 ריב', מדד פלוס מינוס 4-. כמה שקשה לי להודות בזה, וויליאמס נראה טוב. תוקף הרבה פעמים את הסל באגרסיביות ועושה דברים ללא מאמץ, אתלט מרשים עם יכולת לרחף, מייצר לעצמו מחצי מרחק בצורה בטוחה ומכדרר בצורה שעוברת את מבחן העין. מדהים איזו קפיצה הוא עשה ביכולת תוך קיץ אחד של אימונים.

דווין ואסל (בחירה 12 בדראפט) - 12 נק', 3-4 מהשלוש, 4-5 מהשדה, מדד פלוס מינוס 19+ (הכי גבוה בשתי הקבוצות) בניצחון של הספרס על הקליפרס. לא צפיתי במשחק אבל נראה שהיה לו חלק לגיטימי בניצחון.

אנתוני אדוארדס (בחירה 1 בדראפט) - 15 נק', 1-7 מהשלוש, 6-19 מהשדה, 3 ריב', מדד פלוס מינוס 9-. כישרון סקורינג ענק, מגיע לטבעת בקלות, יודע לשנות כיוון באיזורים צפופים בצבע, אתלט על, אבל הוא הדוגמא לשחקן עם ביטחון גבוה הרבה יותר ממה שהקליעה שלו שווה. נראה למה הוא יתפתח בהמשך.

07 ינואר 2021, 00:08

ערוץ הספורט: "ברייקינג: מאות מוחים פשטו על הקפיטול במחאה על היחס המחפיר שדני אבדיה מקבל מווסטברוק וביל"

07 ינואר 2021, 01:10

~Box & 1~ כתב:מה רוקיז אחרים עשו הלילה:

פטריק וויליאמס (בחירה 4 בדראפט) - 14 נק', 2-2 מהשלוש, 5-8 מהשדה, 3 ריב', מדד פלוס מינוס 4-. כמה שקשה לי להודות בזה, וויליאמס נראה טוב. תוקף הרבה פעמים את הסל באגרסיביות ועושה דברים ללא מאמץ, אתלט מרשים עם יכולת לרחף, מייצר לעצמו מחצי מרחק בצורה בטוחה ומכדרר בצורה שעוברת את מבחן העין. מדהים איזו קפיצה הוא עשה ביכולת תוך קיץ אחד של אימונים.

דווין ואסל (בחירה 12 בדראפט) - 12 נק', 3-4 מהשלוש, 4-5 מהשדה, מדד פלוס מינוס 19+ (הכי גבוה בשתי הקבוצות) בניצחון של הספרס על הקליפרס. לא צפיתי במשחק אבל נראה שהיה לו חלק לגיטימי בניצחון.

אנתוני אדוארדס (בחירה 1 בדראפט) - 15 נק', 1-7 מהשלוש, 6-19 מהשדה, 3 ריב', מדד פלוס מינוס 9-. כישרון סקורינג ענק, מגיע לטבעת בקלות, יודע לשנות כיוון באיזורים צפופים בצבע, אתלט על, אבל הוא הדוגמא לשחקן עם ביטחון גבוה הרבה יותר ממה שהקליעה שלו שווה. נראה למה הוא יתפתח בהמשך.

לעומתם קיליאן הייז נפצע ויעדר 6-9 שבועות

07 ינואר 2021, 01:48

איך בא לי טוב משחק היום..

חבר'ה - דיונים במהלך המשחק! חובה! שי, אני מסתכל עליך!

07 ינואר 2021, 02:21

~Box & 1~ כתב:מה רוקיז אחרים עשו הלילה:

אם הייתי צריך להמר על רוקי אחד שיגיע רחוק מהמחזור הזה אז זה יהיה פרישיוס אצ'ובה שנבחר על ידי מיאמי במקום 20. אתלט על.

07 ינואר 2021, 02:32

my man כתב:איך בא לי טוב משחק היום..

אין לך עבודה מחר?

07 ינואר 2021, 02:34

felix_r כתב:

אין לך עבודה מחר?

יש יש אבל אני כותב תעודות הלילה וזה יקח לי(אני משער) עד המשחק..
אז מתאים לי בסיום הכתיבה לשבת ולראות כדורסל..

07 ינואר 2021, 02:50

my man כתב:
felix_r כתב:

אין לך עבודה מחר?

קצת מאוחר מדי בשבילי. אסתכל שעה אחת (עד 3). אם לא יהיה שם איזה משחק מדהים של אבדיה, אפרוש לישון :)

07 ינואר 2021, 03:05

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:

אין לך עבודה מחר?

קצת מאוחר מדי בשבילי. אסתכל שעה אחת (עד 3). אם לא יהיה שם איזה משחק מדהים של אבדיה, אפרוש לישון :)

הוא הולך להפציץ היום. אחרי החושך במשחק הקודם..הוא חייב!

07 ינואר 2021, 03:09

מכל הדיונים שהיו לגבי דני..הדבר הראשון שאני חושב שהוא צריך לסגל זה יורוסטפ..יש לו לגמרי את היכולת לעבוד על זה לדעתי וזה יכול לעזור לו ממש להגיע לסל.

07 ינואר 2021, 03:10

אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצוי

07 ינואר 2021, 03:11

Shay_uzan כתב:

אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצוי

:heart
נושא נעול