המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Blazergun כתב:מכבי עייפים ובאחת מהאולמות הקשים באירופה - אני באמת לא מבין למה אנשים ציפו חחחח
אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:מכבי עייפים ובאחת מהאולמות הקשים באירופה - אני באמת לא מבין למה אנשים ציפו חחחח
עייפים? פאקינג רבע ראשון. זה התירוץ הכי גרוע שאפשר להשתמש בו. הכנה פשוט נוראית של יאניס למשחק הזה.

Blazergun כתב:אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:מכבי עייפים ובאחת מהאולמות הקשים באירופה - אני באמת לא מבין למה אנשים ציפו חחחח
עייפים? פאקינג רבע ראשון. זה התירוץ הכי גרוע שאפשר להשתמש בו. הכנה פשוט נוראית של יאניס למשחק הזה.
מהמשחק הקודם חביבי - היה לפני 48 שעות.
ווילבקין למשל כמה משחקים כבר שיחק 30 פלוס דקות ושחקנים לא קולעים ממטר - מה יאניס יכול לעשות פה?
Itaycohen7 כתב:אפשר לעשות החלפה עם אולימפיאקוס
ווילבקין מול דורסי ?
אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:מכבי עייפים ובאחת מהאולמות הקשים באירופה - אני באמת לא מבין למה אנשים ציפו חחחח
מהמשחק הקודם חביבי - היה לפני 48 שעות.
ווילבקין למשל כמה משחקים כבר שיחק 30 פלוס דקות ושחקנים לא קולעים ממטר - מה יאניס יכול לעשות פה?
ומה בדיוק אולימפיאקוס עשו לפני 48 שעות? גם הם שיחקו. עייפות היא לא תירוץ לשום דבר ברבע הראשון. הכנה זוועתית.
יוסי22 כתב:Itaycohen7 כתב:אפשר לעשות החלפה עם אולימפיאקוס
ווילבקין מול דורסי ?
כל אלו ששחטו את דורסי לא חשוב כמה טוב הוא היה עוד יציעו את זה ברצינות ..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, מרסר ו־28 אורחים