14 ספטמבר 2011, 19:51
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.
מכיוון שאני מאמין לך שבאמת היה לך את המידע, אני לא מבין מה כ"כ משמח בזה.
הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.
עריכה:![]()
![]()
המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..
הבנתי.
האמת שהתחושה שלי היתה שדווקא שמעת על שם של גארד שמגיע נניח בתמורה להשאלה של מצ'באן.
לא יודע, אני גם חושב שהעומס בקו הקדמי הוא גדול מדי, אבל קשה לי לראות פתרון שיהיה טוב.
14 ספטמבר 2011, 20:19
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.
מכיוון שאני מאמין לך שבאמת היה לך את המידע, אני לא מבין מה כ"כ משמח בזה.
הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.
עריכה:![]()
![]()
המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..
הבנתי.
האמת שהתחושה שלי היתה שדווקא שמעת על שם של גארד שמגיע נניח בתמורה להשאלה של מצ'באן.
לא יודע, אני גם חושב שהעומס בקו הקדמי הוא גדול מדי, אבל קשה לי לראות פתרון שיהיה טוב.
לא לא שמעתי..אבל זה היה ברור שכל עוד מגיע זר יקר אז אחד צריך ללכת..שזה גם משהו כששומעים שעדיין יש תוכניות להשאלה..
אם אין תוכניות להשאלה אז זה או מישהו ממש זול או שאראס..
למרות שהשאלת גבוהים זה גם עניין של עומק הסגל ולא רק מחיר..
14 ספטמבר 2011, 21:07
יאללה שיתחילו כבר משחקי האימון המשודרים. יהיה נחמד.
14 ספטמבר 2011, 23:53
Holiday_Armadillo כתב:יאללה שיתחילו כבר משחקי האימון המשודרים. יהיה נחמד.
ושלא יהיה לאף אחד ספק..זה יהיה ב-5+לייב..בטוח..
14 ספטמבר 2011, 23:59
עמיר לונ כתב:Holiday_Armadillo כתב:יאללה שיתחילו כבר משחקי האימון המשודרים. יהיה נחמד.
ושלא יהיה לאף אחד ספק..זה יהיה ב-5+לייב..בטוח..
ויהיה קישורים... בטוח...
(לפחות אני אחפש כמה כדי שכולם יוכלו לצפות)
15 ספטמבר 2011, 07:32
15 ספטמבר 2011, 07:35
15 ספטמבר 2011, 07:47
15 ספטמבר 2011, 07:49
cannon כתב:והנה כבר לינק...
http://www.championat.com/basketball/news-927708.html
15 ספטמבר 2011, 11:27
cannon כתב:והנה כבר לינק...
http://www.championat.com/basketball/news-927708.html
15 ספטמבר 2011, 15:28
15 ספטמבר 2011, 15:34
15 ספטמבר 2011, 16:09
cannon כתב:מה שיפה בכתבה הוא שכתוב שאיבנוביץ' לא פוסל את האפשרות לקבל גם את מצ'באן וגם את הנדריקס יחדיו...![]()
![]()
![]()
15 ספטמבר 2011, 16:24
cannon כתב:מה שיפה בכתבה הוא שכתוב שאיבנוביץ' לא פוסל את האפשרות לקבל גם את מצ'באן וגם את הנדריקס יחדיו...![]()
![]()
![]()
15 ספטמבר 2011, 16:26
felix_r כתב:cannon כתב:מה שיפה בכתבה הוא שכתוב שאיבנוביץ' לא פוסל את האפשרות לקבל גם את מצ'באן וגם את הנדריקס יחדיו...![]()
![]()
![]()
זה אולי נשמע מצחיק, אבל אם נחשוב טיפה, זה יכול להיות פתרון טוב למכבי.
במקום להחזיק בסגל שני שחקנים בנוניים, אפשר במשכורת שלהם להביא שחקן אחד, אבל תותח!
15 ספטמבר 2011, 16:29
![]()
![]()
15 ספטמבר 2011, 16:43
yiffy כתב:felix_r כתב:cannon כתב:מה שיפה בכתבה הוא שכתוב שאיבנוביץ' לא פוסל את האפשרות לקבל גם את מצ'באן וגם את הנדריקס יחדיו...![]()
![]()
![]()
זה אולי נשמע מצחיק, אבל אם נחשוב טיפה, זה יכול להיות פתרון טוב למכבי.
במקום להחזיק בסגל שני שחקנים בנוניים, אפשר במשכורת שלהם להביא שחקן אחד, אבל תותח!
אלה שני שחקנים שמכירים את המערכת והשתלבו חברתית טוב. להנדריקס היו כמה משחקים יפים בעונה החולפת ומצ'באן יוכל לפרוח באדריאטית. לא עדיף כבר להשאיר את שניהם (בלי שאראס) וזהו?
15 ספטמבר 2011, 16:44
16 ספטמבר 2011, 21:44
16 ספטמבר 2011, 22:25