01 מרץ 2022, 22:29
01 מרץ 2022, 22:35
מילוס כתב:הכל נכון, אבל סנקציות כלכליות לחוד וחרמות שונות לחוד. האמריקאים יכולים להשפיע על העולם ולתת לנו לנשום כלכלית, חרמות ספורטיביות, זה לא מעניין אף אחד שם וישראל היא מטרה קלה. אנחנו מול אירופה בזה, ודעת הקהל מוסתת בילט-אין, כשאחרי תקדימי רוסיה יהיה קל להרבה אנטישמים לעשות חיבורים בינם לבינינו ולדחוף למהלכים דומים.
01 מרץ 2022, 23:02
felix_r כתב:מילוס כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הייתם מעדיפים את
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס
סתם בשביל העניין
איטודיס התרגל לתקציב ענק. אני לא בטוח אם הוא מסוגל עכשיו לעבוד עם תקציב בינוני.
פראסוביץ' הפתיע העונה. אבל השאלה היא האם זה מקרי?
אני הייתי הולך על פאסקוואל
מאלה רק פסקוואל.
מתי איטודיס הוכיח את עצמו כמאמן שלא עם תקציבים של אוליגרכים? כאיש המגבות של אוברדוביץ'? לא אומר שהוא רע, כן אומר שמעולם לא הוכיח שהוא שווה את שכר העתק שכנראה ידרוש.
פראסוביץ' לא מתאים לכדורסל פה ולא למערכת פה, חודש לתוך עונה איתו חדר ההלבשה של מכבי יראה כמו בי"ח שדה במריופול. גם רפואית וגם תקשורתית.
ועדיף לפנות לפסקוואל כבר היום, כי טרינקיירי חתום בבאיירן ואין סיכוי שיבוא.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/8750113מכבי תל אביב תנסה להביא - עכשיו או בקיץ - את צ'אבי פסקוואל אם יחליט לעזוב את זניט סנט פטרסבורג בעקבות המצב.
אם המאמן הספרדי יישאר בקבוצה הרוסית, אנדראה טרינקיירי המועמד המוביל לתפקיד. הפרטים ב-
@IsraelHayomHeb
01 מרץ 2022, 23:18
01 מרץ 2022, 23:21
02 מרץ 2022, 00:13
הלוואיאחדשיודע כתב:felix_r כתב:מילוס כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הייתם מעדיפים את
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס
סתם בשביל העניין
מאלה רק פסקוואל.
מתי איטודיס הוכיח את עצמו כמאמן שלא עם תקציבים של אוליגרכים? כאיש המגבות של אוברדוביץ'? לא אומר שהוא רע, כן אומר שמעולם לא הוכיח שהוא שווה את שכר העתק שכנראה ידרוש.
פראסוביץ' לא מתאים לכדורסל פה ולא למערכת פה, חודש לתוך עונה איתו חדר ההלבשה של מכבי יראה כמו בי"ח שדה במריופול. גם רפואית וגם תקשורתית.
לא יודע אם זה ספין נוסף או לא (יכול רק לשער), אבל בישראל היום זרמו על זהhttps://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/8750113מכבי תל אביב תנסה להביא - עכשיו או בקיץ - את צ'אבי פסקוואל אם יחליט לעזוב את זניט סנט פטרסבורג בעקבות המצב.
אם המאמן הספרדי יישאר בקבוצה הרוסית, אנדראה טרינקיירי המועמד המוביל לתפקיד. הפרטים ב-
@IsraelHayomHeb
02 מרץ 2022, 00:41
02 מרץ 2022, 00:45
02 מרץ 2022, 00:59
זה יותר שמתבקש, גם אם אין באמת כוונה להביא אותושמואל1 כתב:הלוואיאחדשיודע כתב:felix_r כתב:מילוס כתב:felix_r כתב:
מאלה רק פסקוואל.
לא יודע אם זה ספין נוסף או לא (יכול רק לשער), אבל בישראל היום זרמו על זהhttps://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/8750113מכבי תל אביב תנסה להביא - עכשיו או בקיץ - את צ'אבי פסקוואל אם יחליט לעזוב את זניט סנט פטרסבורג בעקבות המצב.
@IsraelHayomHeb
02 מרץ 2022, 02:53
02 מרץ 2022, 12:05
גל גל כתב:תכלס לא משנה לי פסקוואל או טרנקיירי שניהם מצויינים
02 מרץ 2022, 13:01
02 מרץ 2022, 17:38
מילוס כתב:אנחנו מזכירים שוב ושוב את טרינקיירי, אבל חוץ מלהיות בערך המועמד היחיד, הוא בכלל לא רלבנטי..
א. הוא תחת חוזה.
ב. הוא לא כריס ג'ונס.. הביי-אאוט שלו יהיה גבוה וככה גם השכר. מכבי כ"כ עשירה שיכולה להפוך את המאמן שלה לאיש השני הכי יקר בקבוצה?
ג. מה יש לו לחפש פה? מכבי היא שנמוך מקצועי עבורו, מועדון מבולגן ולא הישגי.
ד. אם אתם בנעליו, אתם רצים לזרועות הפדרמנים, או נותנים עוד עונה שקטה וטובה בבאיירן - ולוקחים חוזה מיליונים בצסק"א או פנר?
ועוד לא נגעתי בזה שהכדורסל שלו הוא כ"כ לא מכבי.. אבל כמובן שזה ענייין מאוד שולי כשהקבוצה נמצאת בכזאת תחתית.
02 מרץ 2022, 18:38
02 מרץ 2022, 18:52
02 מרץ 2022, 19:05
אדם כתב:פליקס גם להחתים שחקנים,כמו לודנברג ופאנגוס
02 מרץ 2022, 20:44
03 מרץ 2022, 00:41
חלון העברות נסגר לפני שבועאדם כתב:פליקס גם להחתים שחקנים,כמו לודנברג ופאנגוס
03 מרץ 2022, 02:10
03 מרץ 2022, 08:23