פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 32: מכבי תל אביב - ריאל מדריד 24.3 21:00

25 מרץ 2022, 00:49

ואם הרוסיות לא היו מודחות מהיורוליג, הם היו מפסידים גם את שני האחרונים. ההדחה של הרוסיות החזירה את הקהל לעניינים, שראה את הפלייאוף שוב בתור אפשרות ריאלית.

אין תמונה שקרית גדולה יותר מהמצב שאנו נמצאים בו כעת. האוהדים מעודדים התנהלות כושלת בשביל "הצלחה" רגעית.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 מרץ 2022, 00:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

25 מרץ 2022, 00:49

תמיד אומרים שמכבי של הליגה והיורוליג אלו 2 קבוצות שונות... אז גם מכבי בבית ובחוץ אלו 2 קבוצות שונות

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

25 מרץ 2022, 00:50

שמואל1 כתב:היכולת של אבי אבן השבוע ממחישה עוד יותר כמה יאניס היה רע.
אם אבי אבן, שהוא בכלל לא מאמן, הצליח להביא את הקבוצה לשני ניצחונות ענק על אריות היבשת - זה אומר הרבה על התפקוד של קודמו בתפקיד.
כנראה שכחתם את המשחק החוץ מול ריאל, לא בטוח שמכבי היום הייתה יותר טובה מהמשחק הקודם.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

25 מרץ 2022, 01:06

אם אבי אבן, שהוא בכלל לא מאמן, הצליח להביא את הקבוצה לשני ניצחונות ענק על אריות היבשת - זה אומר הרבה על התפקוד של קודמו בתפקיד.

לא ממחיש כלום ולא אומר כלום. גם יאניס ניצח בבית קבוצות גדולות, וגם נצחונות מרשימים יותר. גם העונה.

נראה איך מכבי תיראה בחוץ.

25 מרץ 2022, 01:10

שמעתי שאתה כבר מתכונן לנס מילאנו מס' 3 בהצלבה :)

25 מרץ 2022, 01:12

לא להאמין שאבי אבן מצליח לאתגר מאמנים בכירים. המשחק היום הוכיח כמה יאניס היה רע עם קיבעון מוחלט ושום יצירתיות.

משחק גדול של קינן, מת עליו.

בכל מקרה הניצחונות האלה נוראיים, אבל מה זה משנה - הקהל שכח כבר הכל.

25 מרץ 2022, 01:13

אחדשיודע כתב:ואם הרוסיות לא היו מודחות מהיורוליג, הם היו מפסידים גם את שני האחרונים. ההדחה של הרוסיות החזירה את הקהל לעניינים, שראה את הפלייאוף שוב בתור אפשרות ריאלית.

אין תמונה שקרית גדולה יותר מהמצב שאנו נמצאים בו כעת. האוהדים מעודדים התנהלות כושלת בשביל "הצלחה" רגעית.

זוכר את הויכוח שלנו על הקהל?
מודה שזה התעלה אפילו על הציפיות שלי. אוהדים סתומים עם אפס זיכרון שמובלים ע"י חפרן אינטרסנט עם מערכת הגברה.

25 מרץ 2022, 01:16

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:ואם הרוסיות לא היו מודחות מהיורוליג, הם היו מפסידים גם את שני האחרונים. ההדחה של הרוסיות החזירה את הקהל לעניינים, שראה את הפלייאוף שוב בתור אפשרות ריאלית.

מודה שזה התעלה אפילו על הציפיות שלי. אוהדים סתומים עם אפס זיכרון שמובלים ע"י חפרן אינטרסנט עם מערכת הגברה.

זוכר, אבל מאז כאמור דברים השתנו. המצב כביכול השתפר עם ההדחה של הרוסיות. על זה שיש לרוב אוהדים זיכרון קצר לא היה ויכוח.

25 מרץ 2022, 02:11

1 - סוף סוף אוואנס לוקח על עצמו יותר בהתקפה. הגיע הזמן.
2 - וויליאמס עדיין מאכזב מבחינתי. גם במשחקים היותר טובים שלו, הוא לא מספיק אגרסיבי התקפית. עם הסגנון של מכבי שכל כך בנוי על היכולת האישית של השחקנים הציפייה היא שייצר יותר. חוץ מזה, כמעט תמיד גם כשנראה שהוא נכנס לקצב בתחילת משחק, הוא כמעט נעלם בחצי השני.
3 - ריינולדס יכול לשגע פילים. מצד אחד עושה שטויות של ילד, בשני צידי המגרש, מצד שני - האגרסיביות בהתקפה, יכולת המסירה הבאמת נהדרת שמבליחה פעם בכמה זמן, והיכולת לשים ג'אמפרים מחמישה-שישה מטר. ועדיין, זה לא מספיק.
4 - ריאל לא רציניים, לא משתמשים בכלים שלהם כמו שצריך. תכלס יכלו לקחת את המשחק הזה אם לא היו כל כך אנמיים.
5 - מה עם סורקין???? למה הוא לא משחק בכלל?
6 - מכבי צריכים לגייס מאמן קליעה. דחוף.
7 - כל הכבוד לאבי אבן. בלי ציניות. יש קבוצה, גם אם עוד יש חוליים שלא חלפו. וכמה מאמנים ראיתם לאחרונה באירופה שעוברים לסמול בול ומכריעים ככה משחק? ועוד מול טבארס.

25 מרץ 2022, 02:28

A.Parker כתב:

הם גם בלמו כל ניסיון מחאה נגד הבעלים ואפילו נגד וויצ'יץ' (לא שזה קשה. מבין האוהדים שמגיעים להיכל, בודדים משכילים להבין מה הבעיה האמיתית). אנחנו מיעוט שלא נשמע ואחרי השבוע הזה קשה לי להאמין שישמעו אותנו עד המשבר הבא.

הנצחונות האחרונים אכן רעים לעתיד. רשמתי את זה אחרי מילאנו ואני רושם את זה גם פה. ועדיין, אני כל כך שונא את ריאל, עם כמה שזה יוצר נזק לעתיד, קשה לי שלא לשמוח. גם אם זה רק להיום.. גג לסופ"ש :)

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

25 מרץ 2022, 03:12

Rampel כתב:
A.Parker כתב:

הם גם בלמו כל ניסיון מחאה נגד הבעלים ואפילו נגד וויצ'יץ' (לא שזה קשה. מבין האוהדים שמגיעים להיכל, בודדים משכילים להבין מה הבעיה האמיתית). אנחנו מיעוט שלא נשמע ואחרי השבוע הזה קשה לי להאמין שישמעו אותנו עד המשבר הבא.

הנצחונות האחרונים אכן רעים לעתיד. רשמתי את זה אחרי מילאנו ואני רושם את זה גם פה. ועדיין, אני כל כך שונא את ריאל, עם כמה שזה יוצר נזק לעתיד, קשה לי שלא לשמוח. גם אם זה רק להיום.. גג לסופ"ש :)

ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.
יש עוד משהו שהם עשו כדי לבלום מחאות?

האמת? כבר לא יודע כמה זה משנה אם מכבי תעפיל או לא. היו פה כשלונות צורמים יותר ועדיין הכל נשאר על כנו.

25 מרץ 2022, 08:36

מכבי כנראה תעפיל לפלייאוף, אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי. במקרה שלא, סביר להניח שכן שנשמע קול מחאה בסוף העונה, אבל זה לא יהיה מספיק חזק. אם הרוסיות היו ממשיכות, עונת היורוליג של מכבי הייתה נגמרת מזמן (למעשה היא נגמרה וקמה לתחייה) - ואז אני מעריך שכן הייתה קמה מחאה כלשהי ביציעים ככל שהייתה מתקדמת העונה. אבל זה כבר לא יקרה.

A.Parker כתב:ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.

ראית את מסיבת העיתונאים של רקאנטי?

25 מרץ 2022, 08:49

Rampel כתב:

לא חושב שתמצא אוהד שלא שמח. אבל זו שמחה מהולה בהבנה שמכבי תמשיך בבינוניות שמתווים הבעלים הנוכחיים (אגב החגיגות המוגזמות בסיום). לפעמים עדיף לקבל את המכה כדי לצאת חדשה, ע"י בנייה של יסודות חזקים יותר. פה אני מניח שכמעט כולם מבינים את זה.

25 מרץ 2022, 12:03

JarJarBinx כתב:1 - סוף סוף אוואנס לוקח על עצמו יותר בהתקפה. הגיע הזמן.
2 - וויליאמס עדיין מאכזב מבחינתי. גם במשחקים היותר טובים שלו, הוא לא מספיק אגרסיבי התקפית. עם הסגנון של מכבי שכל כך בנוי על היכולת האישית של השחקנים הציפייה היא שייצר יותר. חוץ מזה, כמעט תמיד גם כשנראה שהוא נכנס לקצב בתחילת משחק, הוא כמעט נעלם בחצי השני.
3 - ריינולדס יכול לשגע פילים. מצד אחד עושה שטויות של ילד, בשני צידי המגרש, מצד שני - האגרסיביות בהתקפה, יכולת המסירה הבאמת נהדרת שמבליחה פעם בכמה זמן, והיכולת לשים ג'אמפרים מחמישה-שישה מטר. ועדיין, זה לא מספיק.
4 - ריאל לא רציניים, לא משתמשים בכלים שלהם כמו שצריך. תכלס יכלו לקחת את המשחק הזה אם לא היו כל כך אנמיים.
5 - מה עם סורקין???? למה הוא לא משחק בכלל?
6 - מכבי צריכים לגייס מאמן קליעה. דחוף.
7 - כל הכבוד לאבי אבן. בלי ציניות. יש קבוצה, גם אם עוד יש חוליים שלא חלפו. וכמה מאמנים ראיתם לאחרונה באירופה שעוברים לסמול בול ומכריעים ככה משחק? ועוד מול טבארס.

1. את אוונס צריך להחתים ל6 שנים ולבנות עליו את עמדת הרכז בקבוצה כשבלאט/מדר מחליפים. כדי שהמהלך יהיה יעיל, וולבקין צריך להימכר בבייאאוט היסטרי לכל המרבה במחיר. מתעב את צורת המשחק של הפנומן המדהים הזה.
2. וויליאס פלופ ולא צריך להישאר כאן.
3. צודק, כנראה שבמינכן הבינו לגבי ריינולדס את מה שאבן הסקאוטר הנפלא מבין רק כעת. אולי בעצם עדיין לא הבין. בהנעלה, כל מה שקשור ב"הבנה" מסווג כמד"ב.
4. וזו אשמתו של לאסו בלבד ולא משנה כמה האוזמן ירים לו.
5. לא ברור בכלל. היה לו משחק מצוין מול גליל? קיבל ביטחון? למה לא למנף ולמשחק יורוליג ולתת לו כמה דקות כדי לראות אם יצליח? עשה את זה מול מילאנו עם זיו והלך לו טוב, ניסה אתמול עם זיו, ראה את החושך וויתר, אבל לפחות ניסה איתו. היה צריך לתת גם לסורקין לנסות להריח פרקט.
6. מכבי צריכים לגייס מאמן, נקודה.
7. אבי אבן, בזעיר אנפין, הוא האברהם גרנט של הכדורגל. עירית ענבי צריכה לעשות עליו דוקו.

25 מרץ 2022, 14:06

A.Parker כתב:
Rampel כתב:
A.Parker כתב:

ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.
[b]יש עוד משהו שהם עשו כדי לבלום מחאות?[/b ]

האמת? כבר לא יודע כמה זה משנה אם מכבי תעפיל או לא. היו פה כשלונות צורמים יותר ועדיין הכל נשאר על כנו.

אני יודע שהיו אוהדים שמשתייכים לארגון האוהדים שרצו להיות חלק פעיל ומשמעותי ממחאת בעלים ולטענתם נבלמו על ידי מנהיגי הארגון. בין אם זה נכון ובין אם לא, הפחד מחבורת ערסים שנמצאת בכיס של הבעלים ונהינת מהטבות מצידם זאת הזיה מטורפת. אשכרה קהל שבוי שאכפת לו שמלטפים אותו ונותנים לו מיקרופון וכרטיסים מוזלים על חשבון דרישת ניהול תקין והצלחת המועדון.

25 מרץ 2022, 14:13

אחדשיודע כתב:מכבי כנראה תעפיל לפלייאוף, אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי. במקרה שלא, סביר להניח שכן שנשמע קול מחאה בסוף העונה, אבל זה לא יהיה מספיק חזק. אם הרוסיות היו ממשיכות, עונת היורוליג של מכבי הייתה נגמרת מזמן (למעשה היא נגמרה וקמה לתחייה) - ואז אני מעריך שכן הייתה קמה מחאה כלשהי ביציעים ככל שהייתה מתקדמת העונה. אבל זה כבר לא יקרה.

A.Parker כתב:ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.

אחדש - אני נמצא שם. רוב הקהל מטומטם. אנשים מקללים שחקנים ושרים עם הגייט ומצטרפים לקריאות כאלו וכאלו המון. אתה מנסה לצעוק נגד ההנהלה בהזדמנות או רגע של שקט יחסי, דממה. במקרה הטוב מסתכלים עליך כאילו אתה מטורף, במקרה הפחות טוב מתחיל ויכוח שממחיש כמה מנותקים האוהדים.

יש לנו קהל מייאש ואם זה לא יגיע ממנו, אני לא יודע מאיפה זה יגיע. אם מובילי הגייט לא יתעשתו על עצמם ויפקחו את העיניים, לא יקרה כלום לצערי. הקהל בהיכל הולך אחריו על עיוור (גם כשהוא שורק בוז לשופט על פאול של 100%).

25 מרץ 2022, 14:51

נו כן, זה מה שאני אומר. זה לא יגיע כל עוד יש סיכוי ממשי למשהו. ויש יותר מסיכוי לפלייאוף כרגע.
אם העונה הייתה גמורה, היה סיכוי לקריאות/שריקות/קללות נגד מי מהבעלים.

25 מרץ 2022, 15:34

אחדשיודע כתב:מכבי כנראה תעפיל לפלייאוף, אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי. במקרה שלא, סביר להניח שכן שנשמע קול מחאה בסוף העונה, אבל זה לא יהיה מספיק חזק. אם הרוסיות היו ממשיכות, עונת היורוליג של מכבי הייתה נגמרת מזמן (למעשה היא נגמרה וקמה לתחייה) - ואז אני מעריך שכן הייתה קמה מחאה כלשהי ביציעים ככל שהייתה מתקדמת העונה. אבל זה כבר לא יקרה.

לא היה בה שום הבטחה לשיפור או משהו שאמור להרגיע אוהדים (אם אוהדים כבר מספיק סתומים או לא זה כבר משהו אחר).

25 מרץ 2022, 15:35

אחדשיודע כתב:נו כן, זה מה שאני אומר. זה לא יגיע כל עוד יש סיכוי ממשי למשהו. ויש יותר מסיכוי לפלייאוף כרגע.
אם העונה הייתה גמורה, היה סיכוי לקריאות/שריקות/קללות נגד מי מהבעלים.

גם אז לא היה יותר מקצת רעש ובוז, שהיה נשכח בקיץ אחרי החתמה "נוצצת" (ולרוב טיפשית) אחת.

25 מרץ 2022, 15:36

היו הבטחות. אחת לדוגמה:
״זאת אומרת שאם נחשוב שצריך להגדיל את התקציב בעוד כך וכך מיליונים אנחנו נשים את היד בכיס ונשלם. במידה ומה שיש לא יספיק אז אולי נחשוב על דברים אחרים. כרגע זה לא על הפרק ואנחנו חושבים שאנחנו יכולים לממן את הצרכים שלנו ואני חושב שיחסית די בהצלחה”.

את רוב אוהדי ההיכל זה מספק. ״אם נצטרך, נפתח את הכיס, אבל כרגע לא צריך״.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 מרץ 2022, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
פרסם תגובה