02 ספטמבר 2022, 15:45
02 ספטמבר 2022, 15:46
02 ספטמבר 2022, 15:46
02 ספטמבר 2022, 15:47
לא זה אומר שהוא עושה הגנה ומרווח ומנהל טוב את ההתקפה. מאז שהוא עלה ישראל מובילה ב13, הוא עלה ב18-31 ומאז פינלנד קלעו 9 נקודות בלבד. והנבחרת משחקת טובA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם הוא שני לפניני, זה אומר שפניני צריך לפתוח החמישיה ולקבל המון דקות, לא?
המדד הזה לא משכנע אותי בדרך כלל.
בכל מקרה, דני השתפר בדקות האחרונות, זה לא אומר שהיה רע לפני.
02 ספטמבר 2022, 15:48
Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
02 ספטמבר 2022, 15:48
02 ספטמבר 2022, 15:50
אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
לא הייתה לו הזדמנות עד עכשיו בקריירה להוביל, ועכשיו יש לו. נבחן את ההתקדמות שלו במהלך הטורניר.
02 ספטמבר 2022, 15:50
Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
לא הייתה לו הזדמנות עד עכשיו בקריירה להוביל, ועכשיו יש לו. נבחן את ההתקדמות שלו במהלך הטורניר.
הבעיה זה שימוש בו.
הוא לא צריך להוביל כדור. הוא לא צריך לרדוף אחרי גמדים
02 ספטמבר 2022, 15:53
אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
02 ספטמבר 2022, 15:54
אחדשיודע כתב:Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
הבעיה זה שימוש בו.
זה בסדר שיוביל כדור ויתנסה גם בזה. זה עניין של מינונים. הוא לא יתפתח אם ייתקע רק על מה שהוא עושה בוושינגטון.
02 ספטמבר 2022, 15:55
Rampel כתב:הפינים פראיירים. במקום לרוץ מול השיטה העלובה של גודס, אז אלוהי הכדורסל גורמים ללוי לדמם מהיד ונכנס פניני ומשנה את המומנטום. פשוט אירוע אקראי.
ושלף ורסקין מבלבלים ת'שכל על חילוף גדול של גודס..
02 ספטמבר 2022, 15:55
Shay_uzan כתב:לא זה אומר שהוא עושה הגנה ומרווח ומנהל טוב את ההתקפה. מאז שהוא עלה ישראל מובילה ב13, הוא עלה ב18-31 ומאז פינלנד קלעו 9 נקודות בלבד. והנבחרת משחקת טובA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
02 ספטמבר 2022, 15:56
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
אתה קצת טועה - אני לא חושב (באופן כללי) שאבדיה רע ולדעתי הוא הכי מוכשר בנבחרת בפער. אפשר לבקר אותו כשהוא טועה או עושה שטויות. חלק מההודעות שלי נכתבות כרוניקה לאנשים שהפסיקו לאהוד כדורסל ועברו לאהוד רק את אבדיה. כשכותבים שטויות שמגנות עליו גם כשזו אשמתו, אני אגיב בהחלט. לסיכום - מה שבעיקר מעצבן אותי הוא לא דני עצמו, אלא ההגנה האינסופית של אנשים מסויימים כלפיו. זה מגוחך וכבר מעצבן.
עידן כתב:Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
אם זה מה שצריך כדי שהוא ייראה כמו שחקן נבא - אני מוכן להמשיך. בסופו של יום אני גם בעדו וגם בעד הנבחרת, תאמין לי.
Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
הבעיה זה שימוש בו.
זה בסדר שיוביל כדור ויתנסה גם בזה. זה עניין של מינונים. הוא לא יתפתח אם ייתקע רק על מה שהוא עושה בוושינגטון.
הוא לא צריך להתפתח בנבחרת.
פה צריך תוצאות. יש לו קליעה מ3.
יש לו אתלטיות. פוסט אפ.
לנצל את מה שיש עכשיו
02 ספטמבר 2022, 15:58
Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:Runner30 כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה לא משחק ברמה המצופה ממנו (לא קרוב גם), אבל לדבר על ילד בן 21 כאילו מדובר במוצר המוגמר... די עם הבולשיט. תפסיקו לנסות להוכיח כל הזמן שמה שטענתם לפני שנתיים נכון. זה מעיק.
הבעיה זה שימוש בו.
הוא לא צריך להתפתח בנבחרת.
פה צריך תוצאות. יש לו קליעה מ3.
יש לו אתלטיות. פוסט אפ.
לנצל את מה שיש עכשיו
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:לא זה אומר שהוא עושה הגנה ומרווח ומנהל טוב את ההתקפה. מאז שהוא עלה ישראל מובילה ב13, הוא עלה ב18-31 ומאז פינלנד קלעו 9 נקודות בלבד. והנבחרת משחקת טובA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
מסכים, מאז שהוא חזר הוא שיפר את ההגנה וגם תופקד בארבע. הוא כן עשה עדיין כמה שטויות (באופן כללי עדיף שיכריח פחות שלשות, שאחת מהן נכנסה בנס), אבל בהחלט חזר יותר חד. לדעתי הוא לגמרי יכול להמשיך ככה ולהוביל את הנבחרת. ועדיין, זה לא סותר בכלום את הרבע הראשון הרע שלו, כפי שגם האוזמן אמר.
02 ספטמבר 2022, 16:01
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:לא זה אומר שהוא עושה הגנה ומרווח ומנהל טוב את ההתקפה. מאז שהוא עלה ישראל מובילה ב13, הוא עלה ב18-31 ומאז פינלנד קלעו 9 נקודות בלבד. והנבחרת משחקת טובA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:דני שני בפלוס מינוס רק לפניני, אחד משלוש השחקנים היחידים עם פלוס מניוס חיובי. תמשיכו לדבר
מסכים, מאז שהוא חזר הוא שיפר את ההגנה וגם תופקד בארבע. הוא כן עשה עדיין כמה שטויות (באופן כללי עדיף שיכריח פחות שלשות, שאחת מהן נכנסה בנס), אבל בהחלט חזר יותר חד. לדעתי הוא לגמרי יכול להמשיך ככה ולהוביל את הנבחרת. ועדיין, זה לא סותר בכלום את הרבע הראשון הרע שלו, כפי שגם האוזמן אמר.
02 ספטמבר 2022, 16:02