המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:דווקא מהיליארד אני לא חושש, זה שחקן שהיה מאוד יציב בכל העונות שלו ביורוליג, מקווה שלא יאכזב אותי
מרטין טיפה מטריד אבל שוב זה מאוד אבל מאוד מוקדם בכלל להתחיל לחשוב על זה
הטורניר בסופש יהיה מעניין
גל גל כתב:Jack55 כתב:דווקא מהיליארד אני לא חושש, זה שחקן שהיה מאוד יציב בכל העונות שלו ביורוליג, מקווה שלא יאכזב אותי
כן, גם בדרך כלל שפוגשים קבוצות כאלה מעלים את הרמה טיפה.
כשבראון יצטרף נראה איך ככל מתחבר, נשחק בסגל מלא רק במחזור הראשון ביורוליג
עידן כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:דווקא מהיליארד אני לא חושש, זה שחקן שהיה מאוד יציב בכל העונות שלו ביורוליג, מקווה שלא יאכזב אותי
יש את גביע ווינר לפני היורוליג, טפו טפו מכבי צפויים להיות בסגל מלא במשחקים האלו.
עידן כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:דווקא מהיליארד אני לא חושש, זה שחקן שהיה מאוד יציב בכל העונות שלו ביורוליג, מקווה שלא יאכזב אותי
יש את גביע ווינר לפני היורוליג, טפו טפו מכבי צפויים להיות בסגל מלא במשחקים האלו.
הבעיה שלו תהיה בהגנה.felix_r כתב:אני אוהב את השתלבותו של מנקו. D&3 סולידי. הוא אולי לא הנפלד בהגנה ולא ג'מצ'י משלוש, אבל את שני הדברים הוא עושה בצורה טובה.
מה שאני אוהב אצלו, זו העובדה שהוא לא מתחיל להתלבט לאחר שכבר קיבל את הכדור בפינה או בחצי פינה. מקבל - מעיף תוך חצי שניה ללא היסוס. [אחד הדברים שאני הכי שונא אצל השחקנים, זה כאשר הם נעמדים על קו השלוש מבלי שיש להם את הביטחון לקחת את הזריקה. אם אתה לא בטוח בזריקה שלך, למה לעזאזל אתה נעמד על קו השלוש וגורם לחברים שלך למסור לך את הכדור, שאתה בכלל לא תיקח את הזריקה, וסתם תתקע את ההתקפה?] אז למנקו אין את זה. אין לו את ההיסוסים האלה. וזה מצוין. גם כי האחוזים שלו בקליעה לשלוש הם בהחלט טובים, ואנחנו רוצים שיזרוק מהפינות, וגם בגלל שהוא לא יתקע את ההתקפה עם ההתלבטויות מיותרות.
felix_r כתב:אני אוהב את השתלבותו של מנקו. D&3 סולידי. הוא אולי לא הנפלד בהגנה ולא ג'מצ'י משלוש, אבל את שני הדברים הוא עושה בצורה טובה.
מילוס כתב:felix_r כתב:אני אוהב את השתלבותו של מנקו. D&3 סולידי. הוא אולי לא הנפלד בהגנה ולא ג'מצ'י משלוש, אבל את שני הדברים הוא עושה בצורה טובה.
מזכיר שנאמרו פה דברים דומים בתקופות ההכנה גם על בלייזר, וגם על זיו (אחרי המשחקים בגביע ווינר אאל"ט).
בסופושלדבר, תקופות ההכנה היו הפיק של שניהם בימיהם במכבי, תבחר מה להסיק מזה (ויש הרבה מה להסיק), אבל השורה התחתונה היא ששלושתם לא רלבנטיים אפילו ברמת נבחרת ישראל הכושלת..
חוץ מזה, מאחל למנקו שיתגלה כגרסה מכווצת של שרון ששון, יותר מזה לא יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים