פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגה אדריאטית: נובו מסטו נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט5

01 אוקטובר 2011, 11:33

שחף כתב:
החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.

לשחק עם פניני כ-2 לאורך זמן זה לא יילך. אולי באדריאטית, אבל ביורוליג יש למכבי מספיק יריבות עם 2 אתלטי ששם כדור על הרצפה ויותר מהיר מגיא(דרו ניקולאס, רודי פרננדז\סרחיו יול, טרנס קינזי) שלא לדבר על חבר'ה כמו נבארו או לוגאן שגיא פשוט לא יכול לשמור עליהם. הרכב איתו או עם סמית' בעמדה 2 יוצר בעיות גם בהובלת הכדור.

למה שפניני ישחק 2? יש לך את דווין סמית' שיכול לשחק 2. חוץ מזה גם פארמר יכול לשחק בעמדה 2 ויש גם את שייר שאומנם כרגע עדיין לא מחובר אבל יש תקוות לגביו להמשך העונה.

01 אוקטובר 2011, 11:35

שמואל1 כתב:
שחף כתב:
החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.

לשחק עם פניני כ-2 לאורך זמן זה לא יילך. אולי באדריאטית, אבל ביורוליג יש למכבי מספיק יריבות עם 2 אתלטי ששם כדור על הרצפה ויותר מהיר מגיא(דרו ניקולאס, רודי פרננדז\סרחיו יול, טרנס קינזי) שלא לדבר על חבר'ה כמו נבארו או לוגאן שגיא פשוט לא יכול לשמור עליהם. הרכב איתו או עם סמית' בעמדה 2 יוצר בעיות גם בהובלת הכדור.

למה שפניני ישחק 2? יש לך את דווין סמית' שיכול לשחק 2. חוץ מזה גם פארמר יכול לשחק בעמדה 2 ויש גם את שייר שאומנם כרגע עדיין לא מחובר אבל יש תקוות לגביו להמשך העונה.

עזוב.. אנשים פשוט אוהבים לצייר את התמונה לא טוב.. משום מה הם מנסים בכח להראות איכשהו שהסגל לא טוב...
גם את שאייר בכלל לא הייתי מספיד. כמה משחקים הוא שיחק? כמה דקות הוא קיבל שאתם כבר הרגו אותו? 3-4 משחקים? פארגו שנה שעברה היה די בינוני, גם בתחילת העונה ולא רק במשחקי ההכנה, ואת הסוף לא צריך להזכיר.
יש לנו סגל מצוין, ברמה גבוה, שיכול להצליח ולהגיע רחוק. השינוי היחיד שהייתי עושה זה מוותר על 1 הגבוהים ומביא אולי גארד, אבל גם בלי זה יש יופי של סגל.

01 אוקטובר 2011, 11:41

asafb96 כתב:
שמואל1 כתב:
שחף כתב:

עזוב.. אנשים פשוט אוהבים לצייר את התמונה לא טוב.. משום מה הם מנסים בכח להראות איכשהו שהסגל לא טוב...
גם את שאייר בכלל לא הייתי מספיד. כמה משחקים הוא שיחק? כמה דקות הוא קיבל שאתם כבר הרגו אותו? 3-4 משחקים? פארגו שנה שעברה היה די בינוני, גם בתחילת העונה ולא רק במשחקי ההכנה, ואת הסוף לא צריך להזכיר.
יש לנו סגל מצוין, ברמה גבוה, שיכול להצליח ולהגיע רחוק. השינוי היחיד שהייתי עושה זה מוותר על 1 הגבוהים ומביא אולי גארד, אבל גם בלי זה יש יופי של סגל.

מה גם שבכלל לא ראינו את מכבי משחקת במשחקים האלו. המספרים לא אומרים הכל. הגיוני ששייר לא יהיה במיטבו בשלב הזה של העונה. הוא שחקן צעיר, שיחק במכללות ופעם ראשונה טועם כדורסל אירופאי ומקצועני בכלל. יקח זמן עד שהוא יכנס לעניינים. יש לשייר את הכישרון והיכולות להיות שחקן כדורסל טוב ברמת היורוליג. הוא חכם, קלעי טוב, יכול לנהל משחק ולהוביל קבוצה.

01 אוקטובר 2011, 11:41

סמית' שיחק בבנטון עם שחקן בשם אלסנדרו ג'נטילה שמאוד מזכיר את גיא באופי משחקו. התאימו אחד לשני מצויין. כרגע השילוב של שניהם נראה לי כמו האידיאל, אבל נראה מה בלאט מפיק הערב.

01 אוקטובר 2011, 11:50

שמואל, אין ספק שלשייר יש את כישרון אבל שחקנים בגילו בדרך כלל מתגלחים על הזקן של קבוצות צרפתיות\גרמניות\קבוצות ברמה של גלבוע גליל. דור, יש הבדלים די מהותיים בדרישות בין היורוקאפ ליורוליג.

01 אוקטובר 2011, 11:58

שחף כתב:שמואל, אין ספק שלשייר יש את כישרון אבל שחקנים בגילו בדרך כלל מתגלחים על הזקן של קבוצות צרפתיות\גרמניות\קבוצות ברמה של גלבוע גליל. דור, יש הבדלים די מהותיים בדרישות בין היורוקאפ ליורוליג.

זה פשוט לא נכון.
הוא בדיוק בגיל שהנדריקס ופארגו היו שנה שעברה והגיעו למכבי. הוא בן 24, לא ילד בן 17.
ליאור בגיל 21-22 כבר נתן עונה של 11 נקודות יורוליג, ויש עוד עשרות שחקנים שהצליחו מאוד בגילאים האלה, וגם צעירים יותר.
מה גם שכרגע הדרישה ממנו זה לא להנהיג ולהוביל את הקבוצה ככוכב, אלה ליהיות שחקן של 10-20 דקות כל עוד פארמר פה. שפארמר ילך פדרמן דיבר על שכנראה יגיע גארד במקומו. ככה שממש לא הייתי כבר קובר את שאייר מבלי לראות אותו שניה אחת במדים הצהובים, ובטח ובטח שלא את מכבי

01 אוקטובר 2011, 12:01

העניין הוא שליאור שיחק בגלבוע\גליל לפני כן, כנ''ל פארגו. הנדריקס בכלל שיחק בספרד. זה לא אולי לא הרמה של היורוליג אבל זה עדיין כדורסל מקצועני. לא חסרים חבר'ה שכיכבו במכללות ולא יצא מהם כלום. הגישה ש''הכל בסדר אם פארמר ילך נביא שחקן'' דבילית משתי סיבות: גם עכשיו חסר שחקן בעמדה 2, וברגע שפארמר ילך לא יהיה את מי להביא, וגם אם כן יהיה, עד שהוא יתחבר לקבוצה העונה תיגמר(על אחת כמה וכמה בעונה עם יותר טיסות מאימונים).

01 אוקטובר 2011, 12:07

אני איתך, נמאס מהאוהדי כורסאות הפסימים.

01 אוקטובר 2011, 12:58

itai7 כתב:

אני איתך, נמאס מהאוהדי כורסאות הפסימים.

כנ"ל.

עוד לא היה פאקינג משחק אחד של סגנית אלופת היורוליג , וחלק לא מבוטל מהאוהדים כאן מתייחס לקבוצה כאילו היא איזה דק רקק דרג ז' שבא לקבל בראש. נמאס.

01 אוקטובר 2011, 13:03

סתם כתבת ניבוא שמצחיקה אותי כל פעם מחדש..
http://big.one.co.il/cat/articles/ShowA ... ?id=166890

''מכבי אפורה,ירושלים מוכשרת(במקור:''נוצצת'')
כולם חשבו שזאת השנה שירושלים תניף אליפות ומכבי תהיה חסרת ניצוץ לחלוטין..אז חשבו..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 01 אוקטובר 2011, 13:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 אוקטובר 2011, 13:07

Holiday_Armadillo כתב:סתם כתבת ניבוא שמצחיקה אותי כל פעם מחדש..

חחחחחח הזוי..

01 אוקטובר 2011, 13:31

שחף כתב:העניין הוא שליאור שיחק בגלבוע\גליל לפני כן, כנ''ל פארגו. הנדריקס בכלל שיחק בספרד. זה לא אולי לא הרמה של היורוליג אבל זה עדיין כדורסל מקצועני. לא חסרים חבר'ה שכיכבו במכללות ולא יצא מהם כלום. הגישה ש''הכל בסדר אם פארמר ילך נביא שחקן'' דבילית משתי סיבות: גם עכשיו חסר שחקן בעמדה 2, וברגע שפארמר ילך לא יהיה את מי להביא, וגם אם כן יהיה, עד שהוא יתחבר לקבוצה העונה תיגמר(על אחת כמה וכמה בעונה עם יותר טיסות מאימונים).

עוד פעם השטות הזאת עם הגלבוע???
תאמין לי, הרמה במכללות, וגם בדי ליג, גבוה יותר מהרמה בליגת ה"על". בהתחיבות. עלאק כדורסל מקצועני.........
הגישה ה"דבילית", ממש לא "דבילית". היום הקוו האחורי של מכבי כולל את פארמר, פאפאס, שאייר, אוחיון, בורשטיין, וסמית' שיתן דקות כ2. זה קוו אחורי על הנייר הרבה הרבה יותר טוב ממנה שניבאו שנה שעברה על קוו אחורי של פארגו ה"תעלומה" פרקינס ה"אפור" ואידסון "חסר הבטחון והיציבות". ותראה לאן הגענו.
להגיד "עד שהוא יתחבר תיגמר העונה" זה שטות גמורה. לא זכור לי שלאנדרסון ובאטיסטה לקח חצי עונה כדי להסתגל.... זה שטות, פשוט ככה.
עכשיו לפני שאיזה גאון יקום ויגיד "מתי שחקן הגיע למכבי באמצע העונה והצליח????", אני יקדים תרופה למכה ואומר שכשבאים שחקנים כמו די בראון, צ'אלרס גיינס וארון מגי, בטח שהם לא יצליחו. גם שמאצ'בן בא בגיל 20 לקוו קידמי של 4 שחקנים מצוינים הוא יתקשה, אבל זה ממש לא הכלל.
פשוט מטריף אותי הפסימיות הזאת שחוזרת שנה אחר שנה אצל אוהדי מכבי. רבאק, לא ראינו את הקבוצה שניה אחת!!!!! חאלאס. אתם אוהדים את הקבוצה כדי להינות או כדי לקטר???
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 01 אוקטובר 2011, 13:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 אוקטובר 2011, 13:32

כולם חשבו שזאת השנה שירושלים תניף אליפות ומכבי תהיה חסרת ניצוץ לחלוטין..אז חשבו..

כן ירבו כתבות כאלה!
:)

01 אוקטובר 2011, 13:33

זה רק מוכיח שאין סיבה להתחיל להלחץ לפני תחילת העונה ושלא כדאי להאמין לכל כתבות הניבוא.

01 אוקטובר 2011, 14:10

עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא

01 אוקטובר 2011, 14:12

itai7 כתב:עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא

:dance3

01 אוקטובר 2011, 14:12

עוד חצי שעה :frightened :frightened :frightened :frightened

01 אוקטובר 2011, 14:14

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 25&Lang=he
חחחחח איך אני מת על הפניני הזה..
אולי יש הרבה מציקים, אבל אין מציקים כמוך :tongue1

01 אוקטובר 2011, 14:17

LIAV10 כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3041&DocID=107825&Lang=he
חחחחח איך אני מת על הפניני הזה..
אולי יש הרבה מציקים, אבל אין מציקים כמוך :tongue1

לדעתי אפילו אלופת היורוצ'אלנג'
..וואלה פניני? לדעתך? לדעתי גם פרוקום אלופת היורוליג :laugh2
למזלו נובו מסטו באמת האלופים אז המשפט הזה לא לגמרי דבילי..למרות שאני בטוחה שהוא פשוט לא התנסח טוב

01 אוקטובר 2011, 14:30

פרסם תגובה