01 אוקטובר 2011, 11:33
שחף כתב:החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.
לשחק עם פניני כ-2 לאורך זמן זה לא יילך. אולי באדריאטית, אבל ביורוליג יש למכבי מספיק יריבות עם 2 אתלטי ששם כדור על הרצפה ויותר מהיר מגיא(דרו ניקולאס, רודי פרננדז\סרחיו יול, טרנס קינזי) שלא לדבר על חבר'ה כמו נבארו או לוגאן שגיא פשוט לא יכול לשמור עליהם. הרכב איתו או עם סמית' בעמדה 2 יוצר בעיות גם בהובלת הכדור.
01 אוקטובר 2011, 11:35
שמואל1 כתב:שחף כתב:החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
נכון להיום גם יש לך רכז בכיר ופנטסטי, ככל הנראה לא פחות טוב מג'רמי פארגו ודורון פרקינס, שכולנו כל כך אוהבים ומעריכים.
אני הייתי שמח לראות היום את בלאט מריץ הרכב של פארמר, סמית', פניני, אליהו (או בלו) וסופו. אם סמית' יוכיח את עצמו כ2 בשלבים המוקדמים, זה ייתן זריקת הרגעה גדולה להמשך.
לשחק עם פניני כ-2 לאורך זמן זה לא יילך. אולי באדריאטית, אבל ביורוליג יש למכבי מספיק יריבות עם 2 אתלטי ששם כדור על הרצפה ויותר מהיר מגיא(דרו ניקולאס, רודי פרננדז\סרחיו יול, טרנס קינזי) שלא לדבר על חבר'ה כמו נבארו או לוגאן שגיא פשוט לא יכול לשמור עליהם. הרכב איתו או עם סמית' בעמדה 2 יוצר בעיות גם בהובלת הכדור.
למה שפניני ישחק 2? יש לך את דווין סמית' שיכול לשחק 2. חוץ מזה גם פארמר יכול לשחק בעמדה 2 ויש גם את שייר שאומנם כרגע עדיין לא מחובר אבל יש תקוות לגביו להמשך העונה.
01 אוקטובר 2011, 11:41
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
למה שפניני ישחק 2? יש לך את דווין סמית' שיכול לשחק 2. חוץ מזה גם פארמר יכול לשחק בעמדה 2 ויש גם את שייר שאומנם כרגע עדיין לא מחובר אבל יש תקוות לגביו להמשך העונה.
עזוב.. אנשים פשוט אוהבים לצייר את התמונה לא טוב.. משום מה הם מנסים בכח להראות איכשהו שהסגל לא טוב...
גם את שאייר בכלל לא הייתי מספיד. כמה משחקים הוא שיחק? כמה דקות הוא קיבל שאתם כבר הרגו אותו? 3-4 משחקים? פארגו שנה שעברה היה די בינוני, גם בתחילת העונה ולא רק במשחקי ההכנה, ואת הסוף לא צריך להזכיר.
יש לנו סגל מצוין, ברמה גבוה, שיכול להצליח ולהגיע רחוק. השינוי היחיד שהייתי עושה זה מוותר על 1 הגבוהים ומביא אולי גארד, אבל גם בלי זה יש יופי של סגל.
01 אוקטובר 2011, 11:41
01 אוקטובר 2011, 11:50
01 אוקטובר 2011, 11:58
שחף כתב:שמואל, אין ספק שלשייר יש את כישרון אבל שחקנים בגילו בדרך כלל מתגלחים על הזקן של קבוצות צרפתיות\גרמניות\קבוצות ברמה של גלבוע גליל. דור, יש הבדלים די מהותיים בדרישות בין היורוקאפ ליורוליג.
01 אוקטובר 2011, 12:01
01 אוקטובר 2011, 12:07
החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
01 אוקטובר 2011, 12:58
itai7 כתב:החציל האצטקי כתב:מה הפסימיות, לעזאזל? יש אחלה בחלה של סגל. אולי חסר סקנד גארד, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה.
אני איתך, נמאס מהאוהדי כורסאות הפסימים.
01 אוקטובר 2011, 13:03
01 אוקטובר 2011, 13:07
Holiday_Armadillo כתב:סתם כתבת ניבוא שמצחיקה אותי כל פעם מחדש..
http://big.one.co.il/cat/articles/ShowA ... ?id=166890
01 אוקטובר 2011, 13:31
שחף כתב:העניין הוא שליאור שיחק בגלבוע\גליל לפני כן, כנ''ל פארגו. הנדריקס בכלל שיחק בספרד. זה לא אולי לא הרמה של היורוליג אבל זה עדיין כדורסל מקצועני. לא חסרים חבר'ה שכיכבו במכללות ולא יצא מהם כלום. הגישה ש''הכל בסדר אם פארמר ילך נביא שחקן'' דבילית משתי סיבות: גם עכשיו חסר שחקן בעמדה 2, וברגע שפארמר ילך לא יהיה את מי להביא, וגם אם כן יהיה, עד שהוא יתחבר לקבוצה העונה תיגמר(על אחת כמה וכמה בעונה עם יותר טיסות מאימונים).
01 אוקטובר 2011, 13:32
''מכבי אפורה,ירושלים מוכשרת(במקור:''נוצצת'')
כולם חשבו שזאת השנה שירושלים תניף אליפות ומכבי תהיה חסרת ניצוץ לחלוטין..אז חשבו..
01 אוקטובר 2011, 13:33
''מכבי אפורה,ירושלים מוכשרת(במקור:''נוצצת'')
כולם חשבו שזאת השנה שירושלים תניף אליפות ומכבי תהיה חסרת ניצוץ לחלוטין..אז חשבו..
01 אוקטובר 2011, 14:10
01 אוקטובר 2011, 14:12
itai7 כתב:עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא
01 אוקטובר 2011, 14:12
01 אוקטובר 2011, 14:14
01 אוקטובר 2011, 14:17
LIAV10 כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3041&DocID=107825&Lang=he
חחחחח איך אני מת על הפניני הזה..
אולי יש הרבה מציקים, אבל אין מציקים כמוך
..וואלה פניני? לדעתך? לדעתי גם פרוקום אלופת היורוליגלדעתי אפילו אלופת היורוצ'אלנג'
01 אוקטובר 2011, 14:30