המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.
A.Parker כתב:לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.
מרסר כתב:A.Parker כתב:לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.
אמת, בספרד למשל אין דחיית משחקים ריאל וברצלונה שיחקו בליגה במקביל לסדרות שלהם ביורוליג, ריאל שיש לה משחק מכריע השבוע שיחקה היום בליגה הספרדית.
אחדשיודע כתב:אם ירחיבו את היורוליג בצורה משמעותית, יצטרכו להתנתק מהליגות המקומויות במתכונת הנוכחית שלהן.
מילוס כתב:אחדשיודע כתב:אם ירחיבו את היורוליג בצורה משמעותית, יצטרכו להתנתק מהליגות המקומויות במתכונת הנוכחית שלהן.
התנתקות כזאת היא על גבול הבלתי-אפשרי מכ"כ הרבה בחינות, לצערי. כמו בכדורגל, גם פה, יש לזה כ"כ הרבה השלכות בעייתיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־32 אורחים