פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: הפועל ירושלים - מכבי ת

07 מאי 2023, 17:59

לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.

07 מאי 2023, 18:00

A.Parker כתב:לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.

אכן. יכלו אולי לארגן את זה קצת יותר טוב, אבל הכוונה הייתה טובה. הכל פה פשוט שכונה קצת. ומעבר לזה, הסיבוב השלישי כאמור מיותר

07 מאי 2023, 18:30

A.Parker כתב:לא הייתי בכל הלופ של הלוזים, אבל דווקא נראה שהמנהלת באה לקראת מכבי שרצתה להימנע ככל הניתן ממשחקי ליגה במהלך הפלייאוף. מה לעשות שיש עומסים ואילוצים. לא תמיד הכל נגד מכבי.

כן, אנחנו צריכים לומר תודה על כך שלא דחפו לנו את המשחק הזה ביום רביעי שבוע שעבר בין המשחק מספר שלוש לארבע נגד מונאקו... הרי היה שם יום אחד חופשי.

07 מאי 2023, 18:48

אמת, בספרד למשל אין דחיית משחקים ריאל וברצלונה שיחקו בליגה במקביל לסדרות שלהם ביורוליג, ריאל שיש לה משחק מכריע השבוע שיחקה היום בליגה הספרדית.

07 מאי 2023, 18:53

מרסר כתב:

אמת, בספרד למשל אין דחיית משחקים ריאל וברצלונה שיחקו בליגה במקביל לסדרות שלהם ביורוליג, ריאל שיש לה משחק מכריע השבוע שיחקה היום בליגה הספרדית.

שם זה פשוט כי אין לאיפה להזיז. יש להם 18 קבוצות ו-34 משחקים בעונה הסדירה (לעומת 27 אצלנו).
דוגמה יותר רלוונטית היא מונאקו (שגם היא משחקת בליגה של 18 קבוצות ו-34 משחקים), ששיחקה בשבוע שעבר בין משחק 3 ל-4. מצד שני, עכשיו אין לה משחק.

07 מאי 2023, 19:00

יש שני עניינים
1. השכונה בניהול הליגה פה
2. עודף משחקי ליגה ביחס במקביל למשחקים בגביעי אירופה השונים
הבעיה השניה היא לא רק בישראל. העומס על השחקנים כבר מתקרב לנבא. לא סתם לריאל מדריד יש סגל מאד רחב. אם היורוליג תגדל עוד כמו שמתוכנן, יהיה צריך לתת לזה פתרון.

07 מאי 2023, 19:03

אם ירחיבו את היורוליג בצורה משמעותית, יצטרכו להתנתק מהליגות המקומויות במתכונת הנוכחית שלהן.

07 מאי 2023, 19:52

אחדשיודע כתב:אם ירחיבו את היורוליג בצורה משמעותית, יצטרכו להתנתק מהליגות המקומויות במתכונת הנוכחית שלהן.

התנתקות כזאת היא על גבול הבלתי-אפשרי מכ"כ הרבה בחינות, לצערי. כמו בכדורגל, גם פה, יש לזה כ"כ הרבה השלכות בעייתיות.

ליגת ווינר: הפועל ירושלים - מכבי ת

07 מאי 2023, 20:11

מילוס כתב:
אחדשיודע כתב:אם ירחיבו את היורוליג בצורה משמעותית, יצטרכו להתנתק מהליגות המקומויות במתכונת הנוכחית שלהן.

התנתקות כזאת היא על גבול הבלתי-אפשרי מכ"כ הרבה בחינות, לצערי. כמו בכדורגל, גם פה, יש לזה כ"כ הרבה השלכות בעייתיות.

לא תהיה ברירה אם יירצו להגדיל את היורוליג משמעותית. וזה שונה מהכדורגל כי בכדורגל עוד אין לך משהו כזה (כלומר, צריך לשנות סדרי עולם). בכדורסל יש, יש את ה-NBA. שואפים למיני NBA באירופה.

יש מספיק רעיונות איך וכיצד. למשל, שקבוצות היורוליג יחברו לליגות המקומיות בשלבים המכריעים של העונה (כמו שקורה בסרביה למשל). אבל כמובן שיהיה יותר קשה להגיע לשם ללא שיתוף פעולה עם פיב״א. ודו ברור שזה לא יקרה מהיום למחר, אלא בצורה הדרגתית.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 07 מאי 2023, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 מאי 2023, 20:19

הוספה של עוד 4 קבוצות (מה שנראה עניין של זמן) יחייב את השינוי. לקבוצות יהיו קרוב ל50 משחקים באירופה. בלי איזשהי התנתקות חלקית מהליגות המקומיות, הקבוצות לא יוכלו לתפקד.

07 מאי 2023, 20:20

העיקר בלי פצועים, הכי חשוב

07 מאי 2023, 21:14

זיו מחריד

07 מאי 2023, 21:16

עדיף לשחק ב 4 שחקנים מאשר יפתח זיו על הפרקט

07 מאי 2023, 21:20

יפתח זיפת מזעזע בשני צידי המגרש. ואני לא ממש מבין למה הולכים לעזרה בחוץ ו שאירים שחקנים חופשיים.

07 מאי 2023, 21:20

אם יש משהו טוב בקליעה הנוראית של מרטין לאחרונה זה שהיא מאלצת אותו להראות שהוא יודע גם לעשות סלי 2 ולהיות אגרסיבי בכניסה לסל
לדעתי הקליעה בסוף תתיישר עם הסטטיסטיקה והוא יחזור לקלוע מעל 30 אחוז

07 מאי 2023, 21:23

מה יהיה עם השלשות

07 מאי 2023, 21:29

מכבי בכושר קליעה רע.
יותר מזה כרגיל ירושלים רואים מכבי פתאום כל מטאטא או פח יורה,בלייזר שהיה תקוע אצלנו ולא פגע בטבעת פתאום קליי תומפסון ,שימו את מנקו בירושלים הוא סטף פתאום .
ככה זה ומכבי צריכה לצפות לזה שפתאום קוריןלנס ובלייזר וכל פח יהיה קלעי אבסולוטי

07 מאי 2023, 21:31

אם כל האהבה שלי לפויתרס והרצון אם הנקינס לוקח לו ריבאונדים ובנוסף הוא לא יכול לקחת את הנקינס לסל אם הגב אז אין לו מה לחפש פה במכבי

07 מאי 2023, 21:33

מכבי משחקת עם הרכבים לא קשורים לכלום. מאד כבדים. סורקין תוקע את ההתקפה. הנה גם זיפת חזר. משחקים להעביר את הזמן. לא חנצח

07 מאי 2023, 21:37

היליארד גם תודה על העונה ומה שאפשר שיוציאו ממנו אם קליעה לשלוש או אל דבר שאפשר אבל אין לו מה לחפש פה שנה הבאה הכדרור כבר לא כדרור ובטח ובטח לא לעבור שחקן,ככה שזהו
פרסם תגובה