Mta_atic כתב:קודי כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:ושרף אמר את כל הדברים האלו בתור המאמן שלו לשעבר ?
אם יש משהו שצביקה לא מבין בו זה בשוק השחקנים , כל מה שהוא אמר על לאנגפורד מתבסס על דברים שהוא קורא בכל מיני פורומים ולא מהכרות עם השחקן .
אם הפציעה של לאנגפורד כלכך קלה אז איך זה שגם אחרי שהעונה נגמרה הוא עדיין לא חזר ממנה ? שצביקה ישמור את השטויות שלו לעצמו....
גאנר שלא מוסר לא מסיים עונה עם 2.5 אס' למשחק יחד עם כמות נקודות כזאת...
הדבר היחיד הנכון שהוא אמר עליו זה שהוא 2 שמתקרב יותר ל-3 מאשר ל-1......
צפריר, כתבת דברים מופרכים.
לא צריך להיות המאמן שלו לשעבר בשביל לחוות דעה כמו שצביקה חווה.
הבנאדם אימן בליגה הרוסית, וטען בעצמו שעשה סקאוטינג מקיף (ולא "קרא בכל מיני פורומים") על השחקן במסגרת מספר משחקים שהיו להם מול חימקי.
אפשר לא להסכים איתו, אבל לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר,
במיוחד לאור הנטייה של מכבי להיכבל עם חוזים גדולים לשחקנים שמתבררים כלא רלוונטיים לשיטה ולמערכת.
להזכיר לך מה אמר ארז אדלשטיין בתחילת העונה שעברה על החתמת סופו במכבי? ארז הוא איש מקצוע מצויין ואפילו אימן בעצמו את סופו ועדיין הוא נפל באבחנה שלו ובגדול. אני מניח שבחימקי לא החליטו סתם כך לקראת סוף עונה שעברה להחתים שחקן "בעייתי" כמו לנגפורד שכבר שיחק בקבוצה שנתיים על חוזה עתק ל-4 עונות.
ארז אדלשטיין טעה, ולא רק הוא אלא גם בעלי מקצוע רבים שכבר אמרו הספד על הקריירה שלו סופו.
מה שקרה במכבי היה נפלא לשני הצדדים.
זה לא משנה את העובדה שהחתמת סופו הייתה סוג של הימור (גם מכבי ידעו את זה), וזה עוד יותר לא משנה את העובדה שארז אדלשטיין הוא עדיין בעל מקצוע ולא איזה טירון שמקבל רשמים על שחקנים דרך האינטרנט.
יכול להיות שלאנגפורד יצליח פה ביג טיים,
מה שאמרתי לעיל' זה שאני לא הייתה מזלזל במה שצביקה שרף אומר.
אם לנגפורד הוא באמת הד קייס מהסוג שהוא מתאר, זה הדבר האחרון שמכבי צריכה בסגל (יחד עם בור של מינימום מיליון דולר/יורו עבור השחקן).
מצד שני, אותו שרף וגם עפר שלח אתמול בשידור, ואחריהם פיני גרשון והבוקר גם ארז מיכאלי בוואלה ובעצם כל איש מקצוע אחר שניתח את מכבי (כולל גם את בלאט וגודס), אמר בצורה ברורה שמכבי לוקחת הימור מטורף עם פרמאר, לא רק בשל העובדה שהוא יעזוב באמצע העונה (או בתחילתה) אלא גם מכיוון שהוא משחק בעמדת מפתח והקבוצה מפתחת בו בתלות לא בריאה, בטח לגבי שחקן שיעזוב אותה בקרוב. כל אלה שהזכרתי וגם אחרים טענו שמכבי חייבת להחתים גארד יוצר ומהר. אבל אתה צודק - עדיף שנחכה עד שאלי דריקס ודני פדרמן יחוו את דעתם המקצועית...