אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 06:29

Mta_atic כתב:
קודי כתב:
Mta_atic כתב:
yzafrir כתב:ושרף אמר את כל הדברים האלו בתור המאמן שלו לשעבר ?
אם יש משהו שצביקה לא מבין בו זה בשוק השחקנים , כל מה שהוא אמר על לאנגפורד מתבסס על דברים שהוא קורא בכל מיני פורומים ולא מהכרות עם השחקן .
אם הפציעה של לאנגפורד כלכך קלה אז איך זה שגם אחרי שהעונה נגמרה הוא עדיין לא חזר ממנה ? שצביקה ישמור את השטויות שלו לעצמו....
גאנר שלא מוסר לא מסיים עונה עם 2.5 אס' למשחק יחד עם כמות נקודות כזאת...
הדבר היחיד הנכון שהוא אמר עליו זה שהוא 2 שמתקרב יותר ל-3 מאשר ל-1......

צפריר, כתבת דברים מופרכים.

לא צריך להיות המאמן שלו לשעבר בשביל לחוות דעה כמו שצביקה חווה.
הבנאדם אימן בליגה הרוסית, וטען בעצמו שעשה סקאוטינג מקיף (ולא "קרא בכל מיני פורומים") על השחקן במסגרת מספר משחקים שהיו להם מול חימקי.

אפשר לא להסכים איתו, אבל לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר,
במיוחד לאור הנטייה של מכבי להיכבל עם חוזים גדולים לשחקנים שמתבררים כלא רלוונטיים לשיטה ולמערכת.

להזכיר לך מה אמר ארז אדלשטיין בתחילת העונה שעברה על החתמת סופו במכבי? ארז הוא איש מקצוע מצויין ואפילו אימן בעצמו את סופו ועדיין הוא נפל באבחנה שלו ובגדול. אני מניח שבחימקי לא החליטו סתם כך לקראת סוף עונה שעברה להחתים שחקן "בעייתי" כמו לנגפורד שכבר שיחק בקבוצה שנתיים על חוזה עתק ל-4 עונות.

ארז אדלשטיין טעה, ולא רק הוא אלא גם בעלי מקצוע רבים שכבר אמרו הספד על הקריירה שלו סופו.
מה שקרה במכבי היה נפלא לשני הצדדים.
זה לא משנה את העובדה שהחתמת סופו הייתה סוג של הימור (גם מכבי ידעו את זה), וזה עוד יותר לא משנה את העובדה שארז אדלשטיין הוא עדיין בעל מקצוע ולא איזה טירון שמקבל רשמים על שחקנים דרך האינטרנט.

יכול להיות שלאנגפורד יצליח פה ביג טיים,
מה שאמרתי לעיל' זה שאני לא הייתה מזלזל במה שצביקה שרף אומר.
אם לנגפורד הוא באמת הד קייס מהסוג שהוא מתאר, זה הדבר האחרון שמכבי צריכה בסגל (יחד עם בור של מינימום מיליון דולר/יורו עבור השחקן).

מצד שני, אותו שרף וגם עפר שלח אתמול בשידור, ואחריהם פיני גרשון והבוקר גם ארז מיכאלי בוואלה ובעצם כל איש מקצוע אחר שניתח את מכבי (כולל גם את בלאט וגודס), אמר בצורה ברורה שמכבי לוקחת הימור מטורף עם פרמאר, לא רק בשל העובדה שהוא יעזוב באמצע העונה (או בתחילתה) אלא גם מכיוון שהוא משחק בעמדת מפתח והקבוצה מפתחת בו בתלות לא בריאה, בטח לגבי שחקן שיעזוב אותה בקרוב. כל אלה שהזכרתי וגם אחרים טענו שמכבי חייבת להחתים גארד יוצר ומהר. אבל אתה צודק - עדיף שנחכה עד שאלי דריקס ודני פדרמן יחוו את דעתם המקצועית...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2011, 06:42

עזוב, קודי, הם סתם בכיינים. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2011, 07:21

בואו ואספר לכם משהו על לאנגפורד.

כאשר סקאריולו אימן את חימקי, אז לא היתה שום בעיה עם לאנגפורד, עובדה שהאריכו לו את החוזה המאוד יקר שלו. סקאריולו הוא אולי לא המאמן הגדול באירופה, אבל הוא כן יודע לעבוד עם כוכבים גדולים (לא סתם הוא מאמן את נבחרת ספרד).

לעומת זאת, כאשר סקריולו עזב את חימקי, במקומו בא קורטינייטיס הליטאי. קורטינייטיס היה בזמנו שחקן ענק, אבל כמאמן אין לו נסיון גדול. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם כוכבים גדולים. מה גם, שכאשר אימן בליטא, שם כל אחד מכיר את שמו, השחקנים הצעירים ראו בו אייקון, והקשיבו לכל מילה שלו. לעומת זאת בחימקי יש כוכבים, שצריך לדעת איך לטפל בהם. השם קורטינייטיס לא ממש אומר משהו לשחקן אמריקאי כמו לאנגפורד. קורטינייטיס הוא גם מאמן מאוד קשוח, והוא לא יכל לסבול בקבוצה שחקן, שלא כל כך מקשיב לו.

לכן הוחלט בקבוצה לשחרר את לאנגפורד. היום, בדיעבד, לאחר שהועפו ממוקדמות היורוליג על ידי קבוצה צ'כית קטנה, אולי חימקי היו צריכים לשחרר את קורטינייטיס ולא את לאנגפורד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוקטובר 2011, 07:30

בסוף עם לאנגפורד נרוויח פעמיים , פעם אחת מיזה שחימקי הודחה ופעם שנייה בזכות זה שהוא ישחק במכבי בהצלחה....

בכל מקרה , אני מסכים עם זה שהוא לא בדיוק בעמדה שאנחנו מחפשים אבל הוא כן סוג השחקן שאנחנו מחפשים . שחקן שיכול ליצור לעצמו נק' במצבים שהמשחק הקבוצתי תקוע ושחקן שיכול להשתלב במשחק הקבוצתי כשהכל זורם . וכמו שפליקס אמר , לא יכול להיות ששנתיים סבלו בחימקי את האופי ה"בעייתי" שלו והחליטו לסבול עוד שלוש שנים ואז פתאום התחרטו ...קורה שמאמן לא מסתדר עם שחקן כמו שלא הסתדרו בזמנו עם לאמפה ושחררו אותו . אבל זה לא מעיד על אופי בעייתי של השחקן ובטח שלא אחרי שנתיים בקבוצה...

אני חושב ששחקן כמו לאנגפורד כשיש לך הזדמנות להביא אותו , אתה לא מפספס גם אם הוא לא בדיוק מה שצריך כרגע , ועושה התאמות אחרות על מנט שהמהלך יצליח כמו החתמת פרקינס שישלים את החסר בעמדת הרכז כשפארמר יעזוב (אם יעזוב)...מקסימום שנה הבאה מתחזקים בעמדה 1 אבל לפחות עמדה 2 תיהיה סגורה לכמה שנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 02 אוקטובר 2011, 07:39

יש שמועות על לאנגפורד לקבוצה אחרת ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 08:41

קובי כתב:יש שמועות על לאנגפורד לקבוצה אחרת ?

אני מהמר על קאחה לבוראל או סיינה, שתיהן קבוצות שיודעת לחתוך עניינים וכשהן רוצות מישהו הן מביאות אותו בלי להתקשקש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2011, 09:20

קודי כתב:

אני מהמר על קאחה לבוראל או סיינה, שתיהן קבוצות שיודעת לחתוך עניינים וכשהן רוצות מישהו הן מביאות אותו בלי להתקשקש.

אחלה , בוא נסגור על זה שהם יהיו מומחים בלהחתים שחקנים , ואנחנו בליקוט תארים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 09:24

ankram כתב:
קודי כתב:

איזה כיף - עוד סיסמאות...
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2011, 09:27

קודי כתב:
ankram כתב:
קודי כתב:

לא סיסמאות, אלא עובדות.

בוא ניתן את הקרדיט להנהלה, שתדע לא פחות טוב מאתנו ומהפרשנים השונים, מה טוב עבור הקבוצה.

אני מסכים שהמצב הוא לא אידיאלי, בוודאי אם השביתה בNBA קרובה לסיום (וזה עוד לא לגמרי ברור). ישנו חור וצריך למלא אותו.
השאלה היא איך מכבי תבחר לפעול ומתי. זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2011, 09:30

זו באמת השאלה - איך ומתי. על זה נסוב הכול. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2011, 09:31

קודי כתב:
ankram כתב:
קודי כתב:

סיסמאות ,עובדות , מה זה משנה?
העיקר ששתי הקבוצות שציינת יחד עם ההנהלות המופלאות והנהדרות שלהם , עם 0 תארים ביורוליג , אני לא יודע אם יש להם תארים אירופאים בכלל , ואילו מכבי העלובה עם ההנהלה הנוראית שלה , מתחילה עוד עשור של תארים אחרי עשור מדהים קודם.

כמה נצחונות יש לקבוצה המדהימה והמופלאה של סיינה שמצליחה לחתוך עניינים ככה בקלילות מפתיעה, עלינו?

אבל עזוב , סליחה שקטעתי את חוט מחשבת היללנות המופלאה, ימשיך כבודו , ממה אתה לא מרוצה הפעם?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 10:09

אני לא בוכה על כלום, זה הם שבוכים:
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1486933
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1864996
http://www.one.co.il/cat/articles/Perso ... 57&cid=255
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 37&lang=HE
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/267/654.html
http://www.haaretz.co.il/sport/1.1180556
http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... 1531521468

עפר שלח (ממעריב של היום):
לא סגור
לדייויד בלאט יש יותר מדי קלעים ופחות מדי שחקנים יוצרים, יותר מדי שחקני פנים ופחות מדי דקות לתת להם \ ועל רקע הדיונים לסיום ההשבתה, הדבר הוודאי היחיד בינתיים הוא חוסר הוודאות
עפר שלח

צילומים: אתר מכבי ת"א, דני מרון
הדבר החשוב ביותר שדייויד בלאט
רוצה לדעת, בעודו חוצה את סלובניה, קורה בכלל בניו-יורק: האם תהיה עונת ?NBA השאלה הזו מצטיירת כשיקול מכריע בתכניות של מכבי ת"א, עוד יותר אחרי המשחק הראשון באדריאטית. הנצחון הקליל לכשעצמו אתמול רק המחיש כמה הסגל של מכבי עדיין לא סגור; המצב הופך סבוך בהרבה בגלל אי הידיעה אם ג'ורדן פארמר נשאר, או שבעתידות שלו כתובה טיסה חזרה לארה"ב בזמן הקרוב.
בעונה שעברה נהנתה מכבי משלושה שחקנים יוצרים בחמישייה - פרקינס, פארגו ואידסון - וסבלה ממחסור בקלעים בקו האחורי. כרגע המצב הפוך: סמית' פותח את העונה עם יד מצוינת )אם כי בעונת היורוליג היחידה שלו עד כה התקשה לקלוע שלשות במסגרת הבכירה ,) פארמר הוא קלע יציב ושאייר, שכרגע לא מוצא דקות, נותן לפחות ביטוח מהספסל. מצד שני, בהיעדרו של פפאלוקאס אתמול שיחקה מכבי רק עם הרכב אחד שבו היו שני שחקנים שיכולים לשבור הגנה וליצור מצב, פארמר ואוחיון. הראשון עלול, כאמור, להיפרד בקרוב, השני טוב לאדריאטית ולליגה אבל לא יספיק ליורוליג.
אידסון, פארגו ונכון לעכשיו גם פרקינס אינם. אם פארמר אכן הולך, טוב למכבי לדעת את זה כבר עכשיו ולהשיג רכז ברמה גבוהה. אם פארמר ומאמנו יידעו שהוא נשאר, אולי הוא יהפוך סופית להיות בעל הבית, ולא יהיה פאסיבי שלושה רבעים כמו אתמול. לא יכול להיות שהשחקן הכי מוכשר במכבי יזרוק אותו מספר פעמים כמו אוחיון. מצד שני עמדת ההנהלה, לפיה אם רוצים להביא עוד שחקן אזי גבוה אחד צריך ללכת, נובעת אולי משיקולים כספיים, אבל נראית כרגע גם נכונה מקצועית. לא משנה כמה משחקים יש למכבי: אין לה דקות לששה שחקנים בעמדות 4 ו,5- מה גם שגארד נוסף יבלע את הדקות שמשאיר סמית בעמדה מס' ,3 וידחוק את פניני עוד יותר. בהנחה שבליגה סופו או ג'יימס ינוחו ועמדה מס' 4 תאויש כולה בישראלים, יישארו דקות רק בשביל הנדריקס או מצ'באן, לא בשביל שניהם.
הבעייה הקשה ביותר באדריאטית היא חוסר העניין. נובו מסטו היתה מתמקמת בחצי העליון של הטבלה בישראל, והאווירה באולם היתה בהחלט נחמדה. אבל למשחק באדריאטית יש חשיבות רק אם מכבי מפסידה; נצחון לא רק מתקבל בטבעיות אלא גם מעורר אותה התרגשות של ניצחון במשחק אימון. העניין במהלך המשחק הוא ב"מה כל זה אומר לגבי משחק היורוליג הקרוב," ולא במה שמתרחש על הפרקט. כך היה אתמול, במשחק שממילא היה המשך של ההכנה לעונה, וכך יהיה מחר בלאשקו, מול קבוצה שיש לה רק זר אחד ושלושה שחקנים בלבד מעל גיל .23 בהתרגשות של השבוע הראשון זה נראה פחות משמעותי; אבל תשאלו את השחקנים בעוד חודש-חודשיים, בסופי השבוע הארוכים של העונה המתארכת, כמה זה חשוב אז.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוקטובר 2011, 10:28

קודי, עם כל הכבוד, הפרשנים בשקל האלה מעניינים לי, ואני מאמין שגם לחלק לא קטן פה, את הביצים. (סליחה על השפה..).
הפרשנות בישראל מחרידה. כל שנה אותם פרשנים שאוהדים תמימים מאמינים להם כותבים בתחילת השנה מבול של שטויות, ובסוף השנה קורא הפוך.
עופר שלח, רון קופמן, אלי סהר, ערן סלע, וכולי וכולי...
העובדות בשטח הם שהקבוצות "שלא מתמזמזות וישר חותכות עניינים", לא עשו כלום, בזמן שאנחנו, הקמצנים, הבטלנים והטיפשים, עשינו דברים מדיהימים באירופה. כמו שכתבו פה לפני.
אז לא יחתום לנגפורד, אז? זה יהרוג אותנו? נעוף בשלב הראשון? אז פארמר ילך, אז? אין תחליפים? לא יגיע שחקן? אין שחקנים טובים בסגל?
עם כל הקשקושים האלה בתחילת העונה, אנחנו נסתדר יופי, לא פחות מהקבוצות הרציניות עם ההנהלות החכמות.
קצת אופטימיות... קצת אמונה.... תנו צ'אנס לשחקנים.... עוד לא סגרו בכלל את הסגל כנראה, אבל חלק פה כבר סגרו את העונה....
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 02 אוקטובר 2011, 10:32

קאחה לבוראל. הם סימנו אותו עוד כשהיה בבולוניה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 10:41

asafb96 כתב:קודי, עם כל הכבוד, הפרשנים בשקל האלה מעניינים לי, ואני מאמין שגם לחלק לא קטן פה, את הביצים. (סליחה על השפה..).
הפרשנות בישראל מחרידה. כל שנה אותם פרשנים שאוהדים תמימים מאמינים להם כותבים בתחילת השנה מבול של שטויות, ובסוף השנה קורא הפוך.
העובדות בשטח הם שהקבוצות "שלא מתמזמזות וישר חותכות עניינים", לא עשו כלום, בזמן שאנחנו, הקמצנים, הבטלנים והטיפשים, עשינו דברים מדיהימים באירופה. כמו שכתבו פה לפני.
אז לא יחתום לנגפורד, אז? זה יהרוג אותנו? נעוף בשלב הראשון? אז פארמר ילך, אז? אין תחליפים? לא יגיע שחקן? אין שחקנים טובים בסגל?
עם כל הקשקושים האלה בתחילת העונה, אנחנו נסתדר יופי, לא פחות מהקבוצות הרציניות עם ההנהלות החכמות.
קצת אופטימיות... קצת אמונה.... תנו צ'אנס לשחקנים.... עוד לא סגרו בכלל את הסגל כנראה, אבל חלק פה כבר סגרו את העונה....

אז מבחינתך גם פיני גרשון וצביקשה שרף הם פרשנים בשקל? מבחינתך גם הדברים המאוד ברורים שבלאט וגודס אמרו לא חשובים?
לי יש רק בעיה אחת - שהשחקן אולי הכי חשוב היום בקבוצה יעזוב באמצע העונה מבלי שיש לו מחליף. אם היה כבר היום בסגל שחקן שיכול לחפות עליו זה עוד בסדר, אבל רק כשהוא יעזוב אז יתחילו מו"מ עם שחקנים, כשברור שאז לא יהיה היצע שחקנים בשפע (יהיו לא מעט כאלה שינסו את מזלם במחנות ה-NBA ויתפנו רק חודש אח"כ) ולאחר שכבר יגיע שחקן יקח משהו כמו חודש להכניס אותו לכושר (מדובר על שחקנים שלא שיחקו מאז סיום העונה שעברה) ועוד לא מעט זמן לשלב אותו בקבוצה. לא נשמע ממש טוב.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוקטובר 2011, 10:49

קודי כתב:
asafb96 כתב:קודי, עם כל הכבוד, הפרשנים בשקל האלה מעניינים לי, ואני מאמין שגם לחלק לא קטן פה, את הביצים. (סליחה על השפה..).

אז מבחינתך גם פיני גרשון וצביקשה שרף הם פרשנים בשקל? מבחינתך גם הדברים המאוד ברורים שבלאט וגודס אמרו לא חשובים?
לי יש רק בעיה אחת - שהשחקן אולי הכי חשוב היום בקבוצה יעזוב באמצע העונה. אם היה כבר היום בסגל שחקן שיכול לחפות עליו זה עוד בסדר, אבל רק כשהוא יעזוב אז יתחילו מו"מ עם שחקנים, כשברור שאז לא יהיה היצע שחקנים בשפע (יהיו לא מעט כאלה שינסו את מזלם במחנות ה-NBA ויתפנו רק חודש אח"כ) ולאחר שכבר יגיע שחקן יקח משהו כמו חודש להכניס אותו לכושר (מדובר על שחקנים שלא שיחקו מאז סיום העונה שעברה) ועוד לא מעט זמן לשלב אותו בקבוצה. לא נשמע ממש טוב.

הם לדוגמא לא פרשנים בשקל, אבל הם מדברים לפעמים הרבה הרבה הרבה שטויות. בכלל לא תמיד אובייקטיבים בדיעה שלהם, והרבה פעמים המצב בפועל רחוק שנות אור ממה שהם חזו. ממש לא הייתי לוקח את מה שהם אומרים כברור ונכון.
מה שבלאט וגודס אמרו זה שצריך עוד גארד בסגל, מישהו פה אמר שלא???
לגבי הNBA, המצב ממש לא כמו שאתה מתאר אותו. קודם כל, לא יודע אם בכלל יהיו מחנות. הליגה כבר באיחור, ויכול ליהיות שיתחילו מהר את המשחקים, ויבנו מהר את הסגלים. בNFL לדוגמא, תוך איזה יום-יומיים חתמו בקבוצות שם פשוט עשרות שחקנים, ממש במהירות מטורפת. נראה לך באמת שיש להם זמן להתחיל מחנות, לבחון ולנפות???
חוץ מזה, לא כל השחקנים החופשיים ילכו לNBA. מי שלא יקבל הצעת חוזה, יחפש אופציה באירופה. אל תשכח גם את פרקינס, וגם את זה שלמכבי כרגע יש את מנהל המשחק הטוב באירופה בקוו האחורי, ועוד שחקן צעיר ומוכשר שלאט לאט יכול להתחבר ולתת תפוקה יפה מאוד (אבל רוב הפורום כבר פסל אותו בגלל משחק אחד מסכן... נו שוין), ועוד רכז ישראלי שיכול לתת כמה דקות כגיבוי עם הגנה טובה וחוכמת משחק, עד שהגארד יבוא או ש"יתחבר לקבוצה"..
אף אחד לא אומר שזה מצב אידיאלי, ושזה מצב טוב ובריא לקבוצה. אבל הבכיינות פה, והקיטורים פה זה דבר הזוי. המצב לא שחור כמו שאתם אומרים פה, ולמכבי ממש ממש לא יהיה את הקוו האחורי "הגרוע באירופה" כמו שמישהו אמר כאן. קצת אופטימיות, וקצת צ'אנס... מה לא למדתם כלום מהעבר??
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2011, 10:59

השאלה מה זה העבר. העבר הקרוב או הרחוק ? כי ברחוק היו כמה שנים קשות מאוד.

אני לא עד כדי כך פסימי, אבל מכבי צריכה לפעול די מהר בעניין הגארד. אם יגיע אחד ברמה, כל ההתיחסות לעונה הקרובה אצלי תשתנה.
מה שנכון הוא שאפשר תמיד לטעות בתחזיות, בטח בכל מה שקשור למכבי שהיא קבוצה שלפעמים עושה דברים הרבה מעבר לסך המקצועי - כשרוני של שחקניה.
השאלה אם באמת כדאי לקחת את הסיכון העצום הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוקטובר 2011, 11:04

yarinsaky כתב:השאלה מה זה העבר. העבר הקרוב או הרחוק ? כי ברחוק היו כמה שנים קשות מאוד.

אני לא עד כדי כך פסימי, אבל מכבי צריכה לפעול די מהר בעניין הגארד. אם יגיע אחד ברמה, כל ההתיחסות לעונה הקרובה אצלי תשתנה.
מה שנכון הוא שאפשר תמיד לטעות בתחזיות, בטח בכל מה שקשור למכבי שהיא קבוצה שלפעמים עושה דברים הרבה מעבר לסך המקצועי - כשרוני של שחקניה.
השאלה אם באמת כדאי לקחת את הסיכון העצום הזה.

הכוונה בעבר, זה בנבואות זעם כאלה, ובפסימיות כזאת.
אני גם חושב שמכבי צריכה לפעול כמה שיותר מהר, אבל הנקודה שלי שגם בלי פארמר, המצב לא עד כדי כך עגום כמו שמצויר כאן. עם גארד שיגיע, במוקדם או במאוחר, עם פאפאס, שאייר, אוחיון, בורשטיין וסמית', אנחנו לא עד כדי כך גרועים. מה גם שבעמדות 3-5 יש לנו שחקנים אדירים, שיתנו יותר את הטון.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 02 אוקטובר 2011, 11:48

החציל האצטקי כתב:משהו חסר לי בשורה התחתונה...

בתמונה הזאת לא חסר כלום:

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי offry » 02 אוקטובר 2011, 12:00

Chen כתב:
החציל האצטקי כתב:משהו חסר לי בשורה התחתונה...

בתמונה הזאת לא חסר כלום:

תמונה

בתמונה הזו יש עומס בעמדה 5(1)
offry

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים