felix_r כתב:BIG sofo כתב:בן שרף פוטנציאל סיבוב ראשון בדראפט.
יצטרך להתחזק עוד פיזית, בשביל להיות גם פוטנציאל בחירת לוטרי.
לפני המשחק הזה הוא היה במקום ה-16 במוק-דראפט. אני מאמין שאחרי היום הוא כבר יהיה בעשיריה
מה, איפה ראית את זה? באיזה מוק דראפט?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:BIG sofo כתב:בן שרף פוטנציאל סיבוב ראשון בדראפט.
לפני המשחק הזה הוא היה במקום ה-16 במוק-דראפט. אני מאמין שאחרי היום הוא כבר יהיה בעשיריה
עידן כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:בן שרף פוטנציאל סיבוב ראשון בדראפט.
~Box & 1~ כתב:בן שרף מפלצת.
פרוספקט מרשים כמעט כמו אבדיה, בהתחשב בזה שהוא נושק ל2 מטר והוא פוינט גארד, עם משחק התקפה הרבה יותר מלוטש ממה שהיה לדני בגילו.
למי שצפה במשחק, איך שרף היה בהשוואה להוגו גונזלס?
אם מסתמכים רק על המשחק הזה, האם שרף היה נראה הפרוספקט המרשים יותר מבין השניים?
כי אם כן, בהתחשב בזה שגונזלוס בכל התחזיתות צפוי להיבחר בלוטרי, גם שרף יכול להתקדם לאיזור החיוג הזה.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:בן שרף פוטנציאל סיבוב ראשון בדראפט.
ככה אמרו השדרים בשידור של המשחק הקודם... אני לא ראיתי אישית
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:בן שרף פוטנציאל סיבוב ראשון בדראפט.
ככה אמרו השדרים בשידור של המשחק הקודם... אני לא ראיתי אישית
נראה לי פייק מוחלט. בכמה אתרים שבדקתי לא רק שהוא לא היה מקום 16, הוא אפילו לא היה ב-60. לא בדראפט של 2025 ולא של 2026.
felix_r כתב:
היום מי שלטעמי בלט יותר אצל ספרד הוא סנט-סופרי (Mario Saint-Supery) עם 29 נקודות (מדד 20), רובן בחצי השני. אבל גם גונזלס היה טוב מאוד ואפילו קלע יותר: 32 נקודות (מדד 24).
עדיין מי שלהט מעל כולם במשחק הזה הוא שרף עם 40 נקודות ומדד 40! לפי השיטה שסופרים את המדד ביורוליג (כולל סחיטת עבירות), הוא עשה מדד 45 !!!
~Box & 1~ כתב:felix_r כתב:
היום מי שלטעמי בלט יותר אצל ספרד הוא סנט-סופרי (Mario Saint-Supery) עם 29 נקודות (מדד 20), רובן בחצי השני. אבל גם גונזלס היה טוב מאוד ואפילו קלע יותר: 32 נקודות (מדד 24).
עדיין מי שלהט מעל כולם במשחק הזה הוא שרף עם 40 נקודות ומדד 40! לפי השיטה שסופרים את המדד ביורוליג (כולל סחיטת עבירות), הוא עשה מדד 45 !!!
תודה. מעניין מאוד. השאלה שלי היא האם בן שרף היה נראה במשחק הזה כפרוספקט היותר מרשים מבין השניים מבחינת פוטנציאל במבט נייטרלי (נגיד ואנחנו לא מכירים את השמות של השניים), או שזו היתה יותר הופעה מהסוג שנראית מדהימה בסטטיסטיקה אבל פחות מרשימה מבחינת פוטנציאל ביחס להופעה של הוגו גונזלס?
כי אם בן שרף נראה יותר מרשים משחקן שמיועד להיות בחירת טופ 10 בדראפט החזק של 2025, צמח לנו כאן פרוספקט ברמת האבדיה.
אגב, מחר הוא הולך להיתקל במאץ' אפ עוד יותר מאתגר, נולאן טראורה נחשב לדעת רבים הפרוספקט האירופאי הכי מבטיח בדראפט החזק הקרוב, כשהוא ממוקם טופ 5 בחלק מהביג בוארדים.
אם בן שרף ייראה מצויין לעומתו גם במשחק הזה, זה כבר יהיה באמת מטורף.
בנוגע למיקומי מוק דראפט שדנתם עליהם כאן, לפי הבנתי פרשני הדראפט יעדכנו אותם אחרי אליפות אירופה הנוכחית.
אז נקבל חותמת אמיתית איפה בן שרף ממוקם ועד כמה ההופעה שלו בטורניר הרשימה את המומחים.
felix_r כתב:
תראה, אני לא באתי לצפות במשחק הזה מנקודת מבט של סקאוט, אלא יותר כאוהד של הנבחרת שלנו, ולכן יש מצב שהתעמקתי פחות בביצועים שעשו הספרדים, ויותר בדברים שעשו השחקנים שלנו
מה שהרשים אותי במיוחד אצל שרף זו השליטה שלו בכדור. בדרך כלל גארדים גבוהים פחות וירטואוזים, ויותר משתמשים בגודל ובפיזיות שלהם על מנת ליצור יתרון מול השומר. לשרף יש יכולת להעיף את השומר בהטעיות, "לשים אותו על סקטים" כמו שאומרים, ועל ידי כך ליצור לעצמו מרחב חופשי לזריקה. זה דברים שעושים כוכבי אן.בי.איי. זה לא סתם ניצול של הגודל שלך (שבנוער אולי יש לך, אבל לא יהיה לך בבוגרים). הינה יש פה וידאו של כול הסלים שהיו במשחק. אתה יכול להתרשם גם מהספרדים וגם מבן שרף.
felix_r כתב:לא רואה אותנו מנצחים היום את צרפת.
היה לנו מאטצ'-אפ טוב נגד ספרד, שלא משחקת יותר מדי פנימה על סנטרים שלה, אלא משחק של גארדים. זהו סוג המשחק שהשחקנים שלנו מכירים מישראל, מליגה לנוער, שם אין סנטרים גבוהים ודומיננטיים והמשחק מבוסס על קליעה וריצה. כאשר נאלצנו לשחק נגד סנטרים ענקים של סרביה או של איטליה, הפסדנו להם, כי אתה לא יכול ללמד גובה.
עדיין, למרות המאטצ'-אפ הנוח יותר נגד ספרד, נתנו את כול טיפת האנרגיה שהייתה לשחקנים על מנת לנצח. השחקנים "אכלו" את הפרקט מהרגע הראשון ועד האחרון וצללו על כול כדור אבוד כאילו היו שחיינים באולימפיאדה.
אז למרות שזמן ההתאוששות בגילאים האלה הוא מהיר יותר מאשר אצל שחקנים בוגרים, אני לא מאמין שנצליח לתת משחק דומה נגד צרפת, מה גם שצרפת הרבה יותר אתלטית, הרבה יותר גבוהה, והרבה יותר קשוחה מספרד.
אדם כתב:ולחשוב ששרף יכל להיות פה ,שחקן בעל פוטנציאל גדול אני בכלל לא מסתכל על כן או לא nba , פשוט שחקן מגוון וכשרוני בטירוף שיכול להיות טוב מאוד באירופה .
במכבי התעסקו שנה שעברה בשטויות וממשיכים אין שום מחשבה קדימה שום אסטרטגיה .
דוברת כן כן גם אחרי פציעה ,מדר כל אלה נכון לא עכשיו כוכבים גדולים אבל חייבים בסיס ישראלי וכל שאר החשבונות של ישראלי עולה הרבה ויש מיסוי זה לא ענינו.
השחקנים הכי טובים צריכים להיות פה וגם זרים ולא אחד על חשבון השני .
felix_r כתב:אולי אני טועה, כי אני לא איזה מאמן שעובד על פיתוח שחקנים, אבל לטעמי אולם היא לא הקבוצה הכי טובה לבן שרף. למה? כי הליגה הגרמנית היא לא ליגה אתלטית מספיק. בגרמניה הוא ילמד אולי לקחת את ההחלטות הנכונות מבחינת ניהול משחק, אבל הוא לא יקבל ניסיון של התמודדות מול מפלצות אתלטיות שיפגוש ב-NBA (אם וכאשר יגיע לשם).
מבחינה הזאת הליגה הצרפתית עם כול השחקנים האפריקאים שמשחקים בה, היא ליגה שהרבה יותר מתאימה להכין את השחקן לדברים שיפגוש ב-NBA. אז בליגה הצרפתית משחקים פחות חכם ופחות קבוצתי מאשר בליגה הגרמנית. אז מה? גם ב-NBA המשחק הוא לא מתוחכם יותר מדי ולא קבוצתי במיוחד, אלא משחק פשוט יותר שמבוסס בעיקר על יכולת אישית.
Cobra כתב:felix_r כתב:אולי אני טועה, כי אני לא איזה מאמן שעובד על פיתוח שחקנים, אבל לטעמי אולם היא לא הקבוצה הכי טובה לבן שרף. למה? כי הליגה הגרמנית היא לא ליגה אתלטית מספיק. בגרמניה הוא ילמד אולי לקחת את ההחלטות הנכונות מבחינת ניהול משחק, אבל הוא לא יקבל ניסיון של התמודדות מול מפלצות אתלטיות שיפגוש ב-NBA (אם וכאשר יגיע לשם).
מבחינה הזאת הליגה הצרפתית עם כול השחקנים האפריקאים שמשחקים בה, היא ליגה שהרבה יותר מתאימה להכין את השחקן לדברים שיפגוש ב-NBA. אז בליגה הצרפתית משחקים פחות חכם ופחות קבוצתי מאשר בליגה הגרמנית. אז מה? גם ב-NBA המשחק הוא לא מתוחכם יותר מדי ולא קבוצתי במיוחד, אלא משחק פשוט יותר שמבוסס בעיקר על יכולת אישית.
אני לא חושב כמוך, מעבר לסגנון משחק בליגה כזאת או אחרת. אולם נחשבת היום אולי למועדון שמפתח שחקנים הכי טוב באירופה, יקבל שם את הבמה גם ביורוקאפ שם כבר יש ״מפלצות צבע״ והם יתנו לו דקות מכובדות ויש מצב שיהיה רכז ראשון (כרגע לא החתימו עוד רכז).
הוא אמור להיכנס לנעליים של נונייז הספרדי שנבחר בדראפט האחרון על ידי סאן אנטוניו.
אגב הם פיתחו בעבר גם את השחקן הצרפתי קילייאן הייז שנבחר טופ 10, בנוסף לדאלוט הצרפתי ששיחק שם השנה ונבחר בסיבוב הראשון.
גם השנה, הצרפתי שבמוקים מדורג גבוה נעה אסיין ישחק שם עם שרף והיום ישחקו מולו בנבחרת צרפת.
לצרפת יש גם את נולאן טראורה הנפלא שמשחק בעמדת הרכז ואמור להיבחר טופ 5 בדראפט הקרוב אם שרף יפציץ כבר מולו יעלה לו את ערך המנייה משמעותי.
עידן כתב:felix_r כתב:לא רואה אותנו מנצחים היום את צרפת.
היה לנו מאטצ'-אפ טוב נגד ספרד, שלא משחקת יותר מדי פנימה על סנטרים שלה, אלא משחק של גארדים. זהו סוג המשחק שהשחקנים שלנו מכירים מישראל, מליגה לנוער, שם אין סנטרים גבוהים ודומיננטיים והמשחק מבוסס על קליעה וריצה. כאשר נאלצנו לשחק נגד סנטרים ענקים של סרביה או של איטליה, הפסדנו להם, כי אתה לא יכול ללמד גובה.
עדיין, למרות המאטצ'-אפ הנוח יותר נגד ספרד, נתנו את כול טיפת האנרגיה שהייתה לשחקנים על מנת לנצח. השחקנים "אכלו" את הפרקט מהרגע הראשון ועד האחרון וצללו על כול כדור אבוד כאילו היו שחיינים באולימפיאדה.
אז למרות שזמן ההתאוששות בגילאים האלה הוא מהיר יותר מאשר אצל שחקנים בוגרים, אני לא מאמין שנצליח לתת משחק דומה נגד צרפת, מה גם שצרפת הרבה יותר אתלטית, הרבה יותר גבוהה, והרבה יותר קשוחה מספרד.
תודה על הניתוח. נשמע שבאמת יהיה לנו קשה מאוד לנצח היום, הלוואי ויצליחו לעשות היסטוריה ונגיע לאליפות העולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], omerk, גל גל ו־14 אורחים