פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ז'לגיריס פנתה למכבי תל אביב: רוצה את מילאן מצ'באן

10 אוקטובר 2011, 22:44

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
אני בטוח בכיוון ההפוך. אף אחד לא היה משלם ביי אאוט על הנדריקס.

בכל כלי התקשורת, כולל כלי התקשורת הספרדיים, כתבו שקאחה הציעו פיצוי של 500 אלף דולר. אני בטוח ב100% שמכבי היו מכניסים יותר כסף מהשאלה של הנדריקס. יודע מה? גם אם לא 500 אלף דולר, נגיד וכמו שאתה אומר זה לא נכון, קאחה היו מסכימים לשלם פיצוי גם קטן יותר, של 200 אלף דולר נגיד, וגם זה היה הכנסה גדולה יותר.
יכול מאוד ליהיות שכמו שפליקס כתב, התקשרות בינהם, בגלל שהם אמריקאים, אולי יותר טובה. לא יודע. לי פשוט זה לא מובן.

תשמע, הם לא מטומטמים. פרסומים בתקשורת זה טוב אבל אני לא מאמין, שקבוצה כמו קאחה, תשלם בייאאוט על שחקן כמו הנדריקס, שיש לו חוזה לעוד שנה, ושהם יודעים שמכבי
רוצה להיפתר ממנו (נניח).

לא עקרוני כמובן. אולי דייויד חושב שבעונה הקרובה, יש לו מספיק ספארק וכשרון בקו הקדמי, והוא רוצה לחזק דווקא את אגף הנושכים והשורטים.

לא נראה לי שזה מוביל לאיפשהו, אז נפסיק פה.. ;) אי אפשר לקבוע, כי אנחנו לא יודעים מה באמת היה. אני מעדיף להתייחס למה שפורסם בכל מקום, כולל בספרד. הרי גם לא היה אף סנטר נורמלי השנה בשוק... אבל לא משנה
לגבי השורטים והנושכים, מה שאני מופתע לרעה, זה שהנדריקס ממש לא נרא שורט ונושך. הוא נראה די רך... אני מעדיף את מאצ'בן, שעולה עליו בכל תחום בהתקפה, אבל לא משנה... הנדריקס כנראה ישאר כאן, נצטרך להשלים עם זה.. נראה לאן מאצ'בן יושאל, ומה שהרבה יותר חשוב מסגת הגבוהים הזאת, מה קורא עם השביתה ולנגפורד.. נקווה שהשביתה תימשך עד שפרקינס יחלים/ימצאו רכז נוסף (לא סביר כל כך)/שאייר יפרוץ, ושלנגפורד יגיע.. :insist

נכון מאוד.
לנגפורד, פארמר, שביתה - זה באמת הרבה יותר משמעותי.

10 אוקטובר 2011, 22:47

דווקא היו סנטרים לא רעים בשוק כולל הסנטרים של קאחה עצמה: באראץ' ובאטיסטה :grin
היה גם את בורוסיס, שעבר למילאנו.

צחוק-צחוק, אבל אני לא מבין עד היום איך בדיוק קאחה שיחררה את שני הסנטרים שלה, ובמיוחד את באראץ', שישב על חוזה רב שנתי.

10 אוקטובר 2011, 22:51

felix_r כתב:דווקא היו סנטרים לא רעים בשוק כולל הסנטרים של קאחה: באראץ' ובאטיסטה :grin

צחוק-צחוק, אבל אני לא מבין עד היום איך בדיוק קאחה שיחררה את שני הסנטרים שלה, ובמיוחד את באראץ', שישב על חוזה רב שנתי.

באראץ ובאסטיטה לא היו בשוק. הם היו תחת חוזה, ושולם עליהם ביי-אאוט (גבוה בטירוף). אני מניח שזה לא היה בתכניות שלהם לשחרר אותם, אבל הם קיבלו ממש הצעה שאי אפשר לסרב לה...
בורוסיס אכן היה חופשי, אבל הוא לא שחקן שקבוצה כמו קאחה יכולה להביא. הוא הסנטר אולי הטוב באירופה, בין 3 הטובים לכל הפחות. מקבל יותר ממיליון וחצי יורו, וקאחה לא קבוצה שיכולה להביא אותו. סנטרים זולים יותר, שמתאימים לקבוצות כמו קאחה, לא הסתובבו ממש בשוק. יאבטוקס אולי היחיד אם אני לא טועה, אבל בגילו אני לא יודע כמה הוא יתאים להם. גם על שחקנים כמו ראקוביץ' ובאטיסטה שילמו ביי-אאוט, ככה שאני לא רואה סיבה שעל הנדריקס לא ישלמו, בטח במצב שהיה, ובטח אחרי איך ששיחק מולם

10 אוקטובר 2011, 22:55

asafb96 כתב:
felix_r כתב:דווקא היו סנטרים לא רעים בשוק כולל הסנטרים של קאחה: באראץ' ובאטיסטה :grin

באראץ ובאסטיטה לא היו בשוק. הם היו תחת חוזה, ושולם עליהם ביי-אאוט (גבוה בטירוף). אני מניח שזה לא היה בתכניות שלהם לשחרר אותם, אבל הם קיבלו ממש הצעה שאי אפשר לסרב לה...
בורוסיס אכן היה חופשי, אבל הוא לא שחקן שקבוצה כמו קאחה יכולה להביא. הוא הסנטר אולי הטוב באירופה, בין 3 הטובים לכל הפחות. מקבל יותר ממיליון וחצי יורו, וקאחה לא קבוצה שיכולה להביא אותו. סנטרים זולים יותר, שמתאימים לקבוצות כמו קאחה, לא הסתובבו ממש בשוק. יאבטוקס אולי היחיד אם אני לא טועה, אבל בגילו אני לא יודע כמה הוא יתאים להם. גם על שחקנים כמו ראקוביץ' ובאטיסטה שילמו ביי-אאוט, ככה שאני לא רואה סיבה שעל הנדריקס לא ישלמו, בטח במצב שהיה, ובטח אחרי איך ששיחק מולם

אם קאחה קיבלה ביי-אאוט גבוה, אז היא יכלה לשלם לבורוסיס

10 אוקטובר 2011, 23:00

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

אם קאחה קיבלה ביי-אאוט גבוה, אז היא יכלה לשלם לבורוסיס

אני לא יודע עם עדיין הם היו יכולים לשלם מיליון וחצי יורו.. יש להם הוצאות, בכל זאת.. זה קבוצה שכמו מכבי, לא נכנסת למינוסים, עם תקציב משתנה. לא יודע.. גם עם הבייאאוט, למילאנו נראה שיש תקציב גדול בהרבה מקאחה, ויכלו לשלם לא הרבה. מי שאני חשבתי שיקחו אותו דווקא, זה בארסה, שממשיכה גם השנה עם קונספט של סנטר אחד טוב ו2 בינוניים, במקום ללכת על 1 תותח ו1 טוב... בכסף של פרוביץ' ונדונג, בכיף היו יכולים להביא את בורוסיס, שהיה תורם הרבה הרבה יותר משניהם.
חוץ מזה, בורוסיס ידוע כבחור די בעייתי ועצלן, ואני לא ממש בטוח שהוא התלהב לבוא לשחק אצל הרסר...

11 אוקטובר 2011, 05:54

אני חושב שבלאט הלך על הנדריקס ולא על מילאן כי הוא רוצה דברים ספציפיים מהספסל ופחות טלאנט, כאן אין ספק שמילאן מוכשר יותר.
בלאט הגדיר את ריצ'י כשחקן " האפור האולטימטיבי ". זו מחמאה ו קצת עילבון, אולי, במשפט אחד, אבל די מגדיר את השחקן. הוא רוצה ממנו
הגנה, ריבאונד, כוח, לשים גוף על שחקנים ולא להתלונן על דקות משחק. זה שהוא אמריקאי זה בונוס מבחינת בלאט אבל לא חושב שזה תנאי עיקרי במקרה הזה.
מילאן יום אחד יהיה 4 פותח במכבי לדעתי, כרגע אני לא בטוח שלאסוף דקות משיירים שנותנים אחרים יקדם אותו יותר מדי.

11 אוקטובר 2011, 06:40

ובכל זאת, יש דברים שמילאן מביא בהתקפה שהנדריקס בחיים לא יביא. לעומת זאת, בהגנה שון ג'יימס נותן אימפקט יותר טוב מהנדריקס. לכן דווקא הנדריקס מיותר יותר בסגל לדעתי. כמובן שהאידאל היה לשמור על שניהם, אבל אם אני הייתי חיב לשחרר גבוה לטובת גארד, דווקא על הנדריקס הייתי מוותר. גם הוא מקבל שיירי דקות בדיוק כמו מצ'באן, בעיקר לנוכח נוכחותו הדומיננטית של ג'יימס.

11 אוקטובר 2011, 06:42

השאלת מילאן גם הגיונית משיקולי מס , בשנה השלישית המס על השכר שלו היה הופך להיות כמו על ישראלי עד לסוף החוזה , כך שאם יושאל לשנה והקבוצה היריבה תשלם את שכרו אז שנה הבאה כשיחזור הספירה של ה-3 שנים תחל מחדש וכך מכבי יקבלו אותו שנה הבאה בעלות יותר נמוכה עד סוף החוזה שלו....
אני עד היום טוען שאחת הסיבות שמכבי לא החזירה את פארקר בעונת בלאט עם לואיס אודריך וכו' הייתה בגלל שיקולי מס . נתנו לו לטעום קצת קבוצה אירופאית בינונית (רומא) ואז החזירו אותו לשלוש שנים נוספות....

11 אוקטובר 2011, 06:44

השאלה אם זה טוב למכבי ולמילאן שהוא יקבל שיירי דקות, כי את הכישרון שלו צריך לפתח. הכישרון של של הנדריקס די מוגדר ותחום ובמסגרת הדקות המצומצמות שהוא יקבל ובתקפיד שלו כנראה שזה יספיק.
אולי היה עדיף איזה סנטר של 2.13 עב בשר כזה לתפקיד הזה, אבל זה מה יש ובלאט כנראה מחבב אותו. הוא אומר שהוא עוזר לקבוצה לנצח.
מי אנחנו שנשבור לו את המילה.

צפריר, מה שאתה כותב בהחלט בעל משקל.

חוץ מזה, בכנות, זה נושא ממש שולי כרגע.

11 אוקטובר 2011, 09:45

לצערי במצב הקיים, כל עוד מכבי משחקת בקופליאדה והחוק הרוסי קיים, ההתחמה של מצ'באן הפכה למיותרת.
מצ'באן הכי אפקטיבי בעמדה מס' 4, ובעמדה הזאת נמצאים שניים מתוך שלושת הישראליים המובילים בסגל, שבעצם משאירים לו פירורים.
את אליהו שחתום על חוזה ארוך טווח בוודאי לא ישחררו, ובלו זה שחקן שאף פעם לא תרצה לראות אצל היריבה שלך.

בנוסף, אני לא רואה איך בדיוק הוא יתקדם בז'לגיריס. הקו הקדמי שלהם עמוס, וממילא הם לא ידועים כקבוצה שמפתחת שחקנים.
ב-15 השנים האחרונות כל הכוכבים הליטאיים יצאו מריטאס.
לשלוח אותו לפרטיזן גם לא יהיה חכם. הם עדיין יכולים לאיים על מכבי, וגם מבחינתם הם לא ירצו, כי עד ינואר הוא יצטרך לשבת בצד בליגה האדריאטית.

13 אוקטובר 2011, 15:56

עידכון קטן על מצ'באן
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=244845

בגלל ריבוי הגבוהים בז'לגיריס הוא עצמו מעדיף את פרטיזן..השאלה היא כמה הם יכולים לשלם..

13 אוקטובר 2011, 16:04

את מכבי צריך לעניין איפה הבחור יתפתח יותר ופרטיזן מפתחת גבוהים הרבה יותר טוב בסופו של דבר...

13 אוקטובר 2011, 16:06

שחף כתב:את מכבי צריך לעניין איפה הבחור יתפתח יותר ופרטיזן מפתחת גבוהים הרבה יותר טוב בסופו של דבר...

תהיה פה התנגשות אינטרסים..
מצד אחד מצ'באן שרוצה להגיע למועדון שידוע בפיתוח שחקנים ויכול לתת לו יותר דקות, ומצד שני מכבי שרוצה לשחרר כמה שיותר כסף בשביל להביא גארד איכותי..

לי אישית אין בעיה שמצ'באן יילך לפרטיזן..אבל שאוהדים לא יתבכיינו אחרי זה שמכבי לא הביאו את לאנגפורד בגלל שפרטיזן לא יכולה לשלם את כל המשכורת שלו..
מעניין אותי מה החלוקה באמת..כמה מעדיפים שמצ'באן יילך למקום שיכול לפתח אותו וכמה מעדיפים שהוא יילך לקבוצה שתכניס יותר כסף..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 13 אוקטובר 2011, 16:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 אוקטובר 2011, 16:06

לאנגפורד חתם ד''א?

13 אוקטובר 2011, 16:07

שחף כתב:לאנגפורד חתם ד''א?

אם הוא היה חותם לא היית צריך לשאול :thumbup

13 אוקטובר 2011, 16:08

הבחור הסרבי מיורובאסקט טוען שכן אז הייתי צריך לשאול. אולי מכבי באמת מחכים לצאת החג.

13 אוקטובר 2011, 16:10

שחף כתב:הבחור הסרבי מיורובאסקט טוען שכן אז הייתי צריך לשאול. אולי מכבי באמת מחכים לצאת החג.

אינטרבאסקט לא יורובאסקט..והוא טען שהוא לא סיכם לא חתם..
אם וכאשר הוא יחתום זה יהיה רק אחרי צאת החג..למכבי יש איזשהו מנהג כזה להודיע על דברים אחרי מועדים מסויימים..נגיד כמו שלא היו מוכנים להודיע על מצ'באן עד ששלב הבתים לא נגמר..ואז הודיעו ישר אחרי זה..

13 אוקטובר 2011, 16:12

יכול להיות שהוא סיכם לפני החג ויחתום על החוזה כשהוא יצא?

13 אוקטובר 2011, 16:13

שחף כתב:יכול להיות שהוא סיכם לפני החג ויחתום על החוזה כשהוא יצא?

כמובן שיכול להיות..אבל כמובן שגם צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא לא סיכם

13 אוקטובר 2011, 16:19

אגב אם זה תלוי בהחתמה של לאנגפורד כמובן שעדיף שמאצ'בן ילך לז'לגיריס.
נושא נעול