asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:אני בטוח בכיוון ההפוך. אף אחד לא היה משלם ביי אאוט על הנדריקס.
בכל כלי התקשורת, כולל כלי התקשורת הספרדיים, כתבו שקאחה הציעו פיצוי של 500 אלף דולר. אני בטוח ב100% שמכבי היו מכניסים יותר כסף מהשאלה של הנדריקס. יודע מה? גם אם לא 500 אלף דולר, נגיד וכמו שאתה אומר זה לא נכון, קאחה היו מסכימים לשלם פיצוי גם קטן יותר, של 200 אלף דולר נגיד, וגם זה היה הכנסה גדולה יותר.
יכול מאוד ליהיות שכמו שפליקס כתב, התקשרות בינהם, בגלל שהם אמריקאים, אולי יותר טובה. לא יודע. לי פשוט זה לא מובן.
תשמע, הם לא מטומטמים. פרסומים בתקשורת זה טוב אבל אני לא מאמין, שקבוצה כמו קאחה, תשלם בייאאוט על שחקן כמו הנדריקס, שיש לו חוזה לעוד שנה, ושהם יודעים שמכבי
רוצה להיפתר ממנו (נניח).
לא עקרוני כמובן. אולי דייויד חושב שבעונה הקרובה, יש לו מספיק ספארק וכשרון בקו הקדמי, והוא רוצה לחזק דווקא את אגף הנושכים והשורטים.
לא נראה לי שזה מוביל לאיפשהו, אז נפסיק פה..אי אפשר לקבוע, כי אנחנו לא יודעים מה באמת היה. אני מעדיף להתייחס למה שפורסם בכל מקום, כולל בספרד. הרי גם לא היה אף סנטר נורמלי השנה בשוק... אבל לא משנה
לגבי השורטים והנושכים, מה שאני מופתע לרעה, זה שהנדריקס ממש לא נרא שורט ונושך. הוא נראה די רך... אני מעדיף את מאצ'בן, שעולה עליו בכל תחום בהתקפה, אבל לא משנה... הנדריקס כנראה ישאר כאן, נצטרך להשלים עם זה.. נראה לאן מאצ'בן יושאל, ומה שהרבה יותר חשוב מסגת הגבוהים הזאת, מה קורא עם השביתה ולנגפורד.. נקווה שהשביתה תימשך עד שפרקינס יחלים/ימצאו רכז נוסף (לא סביר כל כך)/שאייר יפרוץ, ושלנגפורד יגיע..
נכון מאוד.
לנגפורד, פארמר, שביתה - זה באמת הרבה יותר משמעותי.