פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי Rapyd ת"א החתימה את אורוש טריפונוביץ'

28 אוקטובר 2025, 15:50

Avi1508 כתב:
מרסר כתב:צפוי לעזוב את מכבי.

https://x.com/givati_tomer/status/19831 ... uF-0w&s=19

קלאסי מכבי לשחרר שחקן במקום להביא חיזוק

עוד נודע ל"ישראל היום" כי מאחורי הקלעים הסיטואציה גרמה בשבועות האחרונים למתח נוסף בין גורמים בהנהלת הקבוצה לצוות מקצועי, כאשר גורמים בהנהלה העבירו ביקורת גלויה על החתמתו של השחקן ואמרו כי במקומו ניתן היה להחתים רכז באותו הסכום

אם מכבי מתכננים להביא רכז ב250 אלף דולר אז כבר עדיף שלא יביאו עוד שחקן בינוני מינוס מינוס שסתם יחרב לנו משחקים

הוא נמצא בהיררכיה מאחורי אושיי בריסט, ווייל ריימן, גור לביא וג'ון דיברתולומיאו שמועדפים על פניו, נכון לשעה זו, בעמדות 3-2

באיזה עולם גור לביא וריימן עדיפים עליו, אפשר לחשוב כאילו סטף קרי ולברון יושבים על העמדה שלו

גור לביא וריימן הם בכלל לא בעמדה של טריפונוביץ'. שניהם פורווארדים 3-4 ואילו טריפונוביץ' הוא גארד גבוה, שיכול לתת דקות גם בעמדה 3 במקרה הצורך

28 אוקטובר 2025, 16:00

האמת, באיזה מקום אני מבין את התלונות של ההנהלה.

הם משלמים כסף על שחקנים שאפילו לא נתנו להם הזדמנות.

מי אשם? קטש? קולדבלה ?
קולדבלה מביא שחקן בלי להתייעץ עם קטש?

28 אוקטובר 2025, 22:23

גל גל כתב:האמת, באיזה מקום אני מבין את התלונות של ההנהלה.

מי אשם? קטש? קולדבלה ?

מי שמנסה לחסוך ביולי שישלם על זה באוקטובר

28 אוקטובר 2025, 22:58

Shay_uzan כתב:
גל גל כתב:האמת, באיזה מקום אני מבין את התלונות של ההנהלה.

מי אשם? קטש? קולדבלה ?

מי שמנסה לחסוך ביולי שישלם על זה באוקטובר

רק שאף אחד לא משלם

29 אוקטובר 2025, 13:29

וארזה נמצאת במשא ומתן עם אורוש.

29 אוקטובר 2025, 20:14

אז הוא לא פצוע..
לא מבין את זה. קטש מתלונן שאין לו בקבוצה ניסיון יורוליג אבל לא מנסה בכלל שחקן צעיר עם ניסיון יורוליג וקליעה טובה, שמוכשר מספיק להיות לפחות בסגל המורחב של נבחרת סרביה.
בנקודה הזו ההנהלה צודקת. על מה הם הוציאו כסף פה בדיוק, אם קטש לא עושה עם זה כלום גם במשחקים שהקבוצה נראית כמו בדיחה?

29 אוקטובר 2025, 21:10

יש מצב שהם לא הסתדרו או משהו כזה. לא נראה לי הגיוני שקטש מחק אותו אחרי שבהתחלה הוא היה מספיק טוב לעלות איתו בחמישייה.

29 אוקטובר 2025, 21:30

toja27 כתב:יש מצב שהם לא הסתדרו או משהו כזה. לא נראה לי הגיוני שקטש מחק אותו אחרי שבהתחלה הוא היה מספיק טוב לעלות איתו בחמישייה.

לא קשור אין לו מה לעשות איתו זה לא אישי , חשבו שדאוטין רכז גילו שלא ויש פקק בעמדה 2/3 ועכשיו רוצים להביא רכז והוא פשוט מיותר.

29 אוקטובר 2025, 21:50

מרסר כתב:
toja27 כתב:יש מצב שהם לא הסתדרו או משהו כזה. לא נראה לי הגיוני שקטש מחק אותו אחרי שבהתחלה הוא היה מספיק טוב לעלות איתו בחמישייה.

לא קשור אין לו מה לעשות איתו זה לא אישי , חשבו שדאוטין רכז גילו שלא ויש פקק בעמדה 2/3 ועכשיו רוצים להביא רכז והוא פשוט מיותר.

אני לא יכול לדעת כמובן, אבל נראה לי קצת מוגזם למחוק שחקן לגמרי, אפילו לא להשאיר פירורי דקות, כשהדעה הראשונית שלו עליו מבחינה מקצועית שהוא נכון לעלות איתו בחמישיה. זה לא כמו במקרה של אומורי ששם כבר מהתחלה לא נתן לו זמן משחק.
אבל שוב אי אפשר לדעת באמת.

29 אוקטובר 2025, 23:16

toja27 כתב:
מרסר כתב:

אני לא יכול לדעת כמובן, אבל נראה לי קצת מוגזם למחוק שחקן לגמרי, אפילו לא להשאיר פירורי דקות, כשהדעה הראשונית שלו עליו מבחינה מקצועית שהוא נכון לעלות איתו בחמישיה. זה לא כמו במקרה של אומורי ששם כבר מהתחלה לא נתן לו זמן משחק.
אבל שוב אי אפשר לדעת באמת.

זו הבעיה שבונים קבוצה מראש בצורה עקומה, בלי רכז בלי סנטר אז יש שחקנים שמשלמים על הטעיות האלה שלא כמובן באשמתם, אני גם חושב שעושים לו עוול אבל לדעתי זה לא בא ממקום אישי, עודד בחר את הרוטציה שלו והוא לא נמצא בתוכנית שלו.

08 נובמבר 2025, 14:20

לפי one בדרך לטורק טלקום

08 נובמבר 2025, 19:05

שוחרר סופית

08 נובמבר 2025, 19:05

איזה הסיפור הזוי.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

08 נובמבר 2025, 19:06

שיהיה לו בהצלחה, חבל שעודד לא נתן לו הזדמנות אמיתית.

08 נובמבר 2025, 19:17

מרסר כתב:שיהיה לו בהצלחה, חבל שעודד לא נתן לו הזדמנות אמיתית.

גם הזדמנות לא אמתית הוא לא נתן לו. לפי מה שעודד אמר באחד הראיונות בערוץ הספורט, עודד אפילו לא ידע באיזו עמדה טריפונוביץ' משחק (אמר שבעמדה שלו יש הרבה ישראלים). ביזיון.

08 נובמבר 2025, 19:21

אין שום הסבר רציונלי לסיפור הזה. הבנאדם מספיק טוב לסגל הרחב של סרביה אבל לא לקבל דקות ואפילו ניסיון בסגל הבינוני מינוס הזה של מכבי?

08 נובמבר 2025, 19:23

מה הזוי? כנראה החתימו אותו על הראש של עודד ועודד החליט שלא מתאים לו.
זה לא ממש הפעם הראשונה שדבר כזה קורה..

08 נובמבר 2025, 19:29

my man כתב:מה הזוי? כנראה החתימו אותו על הראש של עודד ועודד החליט שלא מתאים לו.

יכול להיות שחשבו שדאוטין רכז ואז הביאו אותו להיות מחליף של ווקר ובריסט ואחרי שגילו שדאוטין בשום צורה לא רכז נהיה פקק בעמדה 2/3 והיה צריך להיפטר מאחד מהם ובחרו בטריפונביץ'.

08 נובמבר 2025, 19:32

מרסר כתב:

יכול להיות שחשבו שדאוטין רכז ואז הביאו אותו להיות מחליף של ווקר ובריסט ואחרי שגילו שדאוטין בשום צורה לא רכז נהיה פקק בעמדה 2/3 והיה צריך להיפטר מאחד מהם ובחרו בטריפונביץ'.

הגיוני גם..
הסיפור הוא ההזיה שמכבי מחתימה שחקנים בלי לדעת באמת מה הם יתנו לה...אין שום דבר שעובד טוב במועדון הזה. כלום.

08 נובמבר 2025, 19:34

my man כתב:
מרסר כתב:

הגיוני גם..
הסיפור הוא ההזיה שמכבי מחתימה שחקנים בלי לדעת באמת מה הם יתנו לה...אין שום דבר שעובד טוב במועדון הזה. כלום.

רק ההנהלה אשמה פה, בחרו ג'נרל מנג'ר שלא באמת יודע להרכיב קבוצה, געגועי לניקולה וויציץ'.
פרסם תגובה