פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 אוקטובר 2011, 22:49
למישהו יש את האחוזים שלו מחוץ לקשת באליפות חישגאד? (גביע צ'אנס)..
20 אוקטובר 2011, 22:50
אני חושב שהוא דומה לאידסון במובן אחד- שניהם צריכים שהקבוצה תהיה בשטף של המשחק שלה כדי לתת תפוקה טובה. ומכבי ממש לא שטפה היום. לא יודע, לא אוהב את ההשוואות שעלו ברשת לטרה סימונס ועוד כל מיני שחקנים מזעזעים שלבשו צהוב.
20 אוקטובר 2011, 22:59
שחף כתב:אני חושב שהוא דומה לאידסון במובן אחד- שניהם צריכים שהקבוצה תהיה בשטף של המשחק שלה כדי לתת תפוקה טובה. ומכבי ממש לא שטפה היום. לא יודע, לא אוהב את ההשוואות שעלו ברשת לטרה סימונס ועוד כל מיני שחקנים מזעזעים שלבשו צהוב.
מסכים לחלוטין. יש לו הרבה מה לתת וגם במשחק הזה הוא הראה כמה מסירות בתזמון מושלם לסופו. מדובר בשחקן שבמשחק שוטף יכול לתת המון. מספיק שיהיה לידו חודר טוב (מישהו אמר לנגפורד?) שיוכל למשוך את ההגנה ולשחרר אותו לקליעות כדי שהוא יתן תוצרת טובה. אל תשוו אותו לסימונס, הוא עוד לא עשה כל כך הרבה נזק שזה מגיע לו.
20 אוקטובר 2011, 23:05
קודי כתב:שחף כתב:אני חושב שהוא דומה לאידסון במובן אחד- שניהם צריכים שהקבוצה תהיה בשטף של המשחק שלה כדי לתת תפוקה טובה. ומכבי ממש לא שטפה היום. לא יודע, לא אוהב את ההשוואות שעלו ברשת לטרה סימונס ועוד כל מיני שחקנים מזעזעים שלבשו צהוב.
מסכים לחלוטין. יש לו הרבה מה לתת וגם במשחק הזה הוא הראה כמה מסירות בתזמון מושלם לסופו. מדובר בשחקן שבמשחק שוטף יכול לתת המון. מספיק שיהיה לידו חודר טוב (מישהו אמר לנגפורד?) שיוכל למשוך את ההגנה ולשחרר אותו לקליעות כדי שהוא יתן תוצרת טובה. אל תשוו אותו לסימונס, הוא עוד לא עשה כל כך הרבה נזק שזה מגיע לו.
היתה לו מסירה 1 !!! תפסיק לשמוע את שלח המתקשקש. (הוא אמר ששתי המסירות היו של סמית', אבל הראשונה היתה בכלל של פאפאס).
מה גם שפניני מוסר טוב יותר. להזכירך הסל הקל היחיד של סופו במשחק (בדאנק אדיר) היה ממסירה של פניני.
21 אוקטובר 2011, 22:17
דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
ואיפה אסף שהתווכח איתי על כך שסמית' חלש בהגנה?
21 אוקטובר 2011, 22:27
felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
אם הוא ממשיך כך צריך לשחרר אותו ולתת לפניני לשחק במקומו
22 אוקטובר 2011, 12:14
JasonWilliams12 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
אם הוא ממשיך כך צריך לשחרר אותו ולתת לפניני לשחק במקומו
יש עוד מישהו שהיית משחרר? תגיד לי עכשיו ואני אפנה אותם אליך לקבלת הפיצויים.
22 אוקטובר 2011, 20:03
felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
היירסטון התעלל גם באולי' שנה שעברה, ועשה מהם צחוק. זה שחקן שבמשחק הבא יכול לסיים עם מדד שלילי. בסדרה מול אולי', במשחק הראשון הוא עשה מדד 6, בשני 32, בשלישי -1, וברביעי 31. הוא שחקן מוכשר, אבל הוא יום עאסל יום באסל. אסור לקבל את המשחק הזה כמייצג למה שיקרה, כמו שאסור לקבל את זה לגבי פארמר, שאסור היה לקבל את זה שנה שעברה שיקבלנו בראש מקאחה, וכולם הספידו את העונה, שפארגו נראה כמו ליצן וסיים כמו גדול, שסופו לא פגע, וסיים בחמיישית היורוליג. נראה במשחקים הבאים איך הוא יהיה בהגנה, ועל פי זה נשפוט אותו. אני מאמין וחושב שהוא שומר אישי די טוב, אבל יכול ליהיות שלא. איך אומרים, נחכה ונראה..
לגבי גאלינרי, אתה באמת מצפה שסמית' יעצור אותו??? נו באמת.....
22 אוקטובר 2011, 22:26
אני חושב שסמית' חייב לחדור גם לסל אחרת קבוצות ידעו לעצור אותו,הרי ברור לכולנו שאלו לא הממוצעים שלו ושהוא פשוט בכושר קליעה נהדר(ולא שאני מזלזל בו)
אני מניח שליד לאנג' הוא יסתדר מצויין אבל לא תמיד לאנג' יהיה במיטבו
23 אוקטובר 2011, 05:56
סמית' לא הפתיע אותי וגם לא איכזב , מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל .
שחקן שחיי בעיקר מקליע מבחוץ ומחצי מרחק , רגליים איטיות (גם בהגנה לצערי) ואתלט בינוני , מוסר לא רע ולא כופה את עצמו על הקבוצה . לא חידש לי כלום המשחק נגד מילאנו .
לפני החתמתו אמרתי שהוא לא תחליף ברמה של איידסון ושהיו מועמדים יותר טובים בזמנו אז הרבה טענו שבלאט חושב שהוא הכי מתאים ובגלל זה החתימו אותו . לפחות הוא לא שחקן מזיק ואולי אפילו יועיל מידי פעם אבל בהחלט לא נקבל ממנו את מה שאיידסון נתן לקבוצה .
המשחק פתיחה שלו הזכיר לי את העונה הקודמת שלו ביורוליג במדי פנר' , אני מקווה שההמשך לא יהיה זהה....
20 נובמבר 2011, 21:24
השחקן הזה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים. מילא חוסר היכולת ליצור לעצמו מצב קליעה, מילא כושר הקליעה המצחיק, אבל לקבל כזה בי"ס מיובל נעימי? אם אפילו הגנה אישית הוא לא יכול לתת אני פשוט לא מבין מה הוא עושה בקבוצה הזו?
20 נובמבר 2011, 21:26
קקי של שחקן, לא מבין למה הוא מקבל מבלאט קרדיט כל משחק. פניני צריך לעלות בחמישייה ולהחזיר לעצמו את הבטחון. סמית כרגע לא ראוי להתלבש במשחקי הקופליג.
20 נובמבר 2011, 21:28
אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
20 נובמבר 2011, 21:29
roy1000 כתב:השחקן הזה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים. מילא חוסר היכולת ליצור לעצמו מצב קליעה, מילא כושר הקליעה המצחיק, אבל לקבל כזה בי"ס מיובל נעימי? אם אפילו הגנה אישית הוא לא יכול לתת אני פשוט לא מבין מה הוא עושה בקבוצה הזו?
כתבתי כבר בהתחילת העונה שהוא איטי ברגלים ולא יכול לשמור גארדים, אבל שלח בטלויזיה ואסף פה בפורום חופרים כל היום שהוא שומר מצוין...
20 נובמבר 2011, 21:31
MTA2311 כתב:אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
אז לא קונים 4 שחקנים ב 400. קונים 2 ב 800.
מה גם שזו לא היתה הגבלה של תקציב. איך פתאום היה כסף ללאנגפורד? איך יש כסף לכספי?
מי שקונה בזול משלם פעמים.
20 נובמבר 2011, 21:31
MTA2311 כתב:אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
הוא לא נותן כלום. אפס מוחלט. פניני יותר טוב ממנו גם בכושר הנוכחי. לפחות פניני שומר.
20 נובמבר 2011, 21:33
4 נקודות ב- 27 דקות עם 1/5 לשתיים, ו- 0/3 לשלוש. אני שנים כבר לא זוכר זר משמעותי במכבי שעשה מספרים כאלה. אפשר למצוא שחקנים טובים יותר ממנו גם בליגת קופל.
20 נובמבר 2011, 21:34
הגיע הזמן להחזיר את פניני לעניינים, שיכניסו אותו לחמישיה, גם ככה עוד מעט כספי יגיע והוא ינגוס לו בדקות.
20 נובמבר 2011, 21:35
לא רציתם את איידסון ( נחנח, סתם שחקן וכדומה ) קיבלתם אותו. עכשיו צריך לשבת בשקט.
20 נובמבר 2011, 21:36
בקיץ שבו ה-NBA בשביתה אפשר היה למצוא זרים יותר טובים ממנו ומאידסון.