המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני חושב שהוא דומה לאידסון במובן אחד- שניהם צריכים שהקבוצה תהיה בשטף של המשחק שלה כדי לתת תפוקה טובה. ומכבי ממש לא שטפה היום. לא יודע, לא אוהב את ההשוואות שעלו ברשת לטרה סימונס ועוד כל מיני שחקנים מזעזעים שלבשו צהוב.
קודי כתב:שחף כתב:אני חושב שהוא דומה לאידסון במובן אחד- שניהם צריכים שהקבוצה תהיה בשטף של המשחק שלה כדי לתת תפוקה טובה. ומכבי ממש לא שטפה היום. לא יודע, לא אוהב את ההשוואות שעלו ברשת לטרה סימונס ועוד כל מיני שחקנים מזעזעים שלבשו צהוב.
מסכים לחלוטין. יש לו הרבה מה לתת וגם במשחק הזה הוא הראה כמה מסירות בתזמון מושלם לסופו. מדובר בשחקן שבמשחק שוטף יכול לתת המון. מספיק שיהיה לידו חודר טוב (מישהו אמר לנגפורד?) שיוכל למשוך את ההגנה ולשחרר אותו לקליעות כדי שהוא יתן תוצרת טובה. אל תשוו אותו לסימונס, הוא עוד לא עשה כל כך הרבה נזק שזה מגיע לו.
felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
ואיפה אסף שהתווכח איתי על כך שסמית' חלש בהגנה?
JasonWilliams12 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
אם הוא ממשיך כך צריך לשחרר אותו ולתת לפניני לשחק במקומו
felix_r כתב:דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהעובדה, ששני השחקנים המצטיינים של מילאנו היו בעמדה 3, שהיא העמדה של סמית': גלינארי (מדד 25) והיירסטון (מדד 33).
roy1000 כתב:השחקן הזה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים. מילא חוסר היכולת ליצור לעצמו מצב קליעה, מילא כושר הקליעה המצחיק, אבל לקבל כזה בי"ס מיובל נעימי? אם אפילו הגנה אישית הוא לא יכול לתת אני פשוט לא מבין מה הוא עושה בקבוצה הזו?
MTA2311 כתב:אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
MTA2311 כתב:אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], גיא, מרסר ו־33 אורחים