יורוליג מחזור 2: מכבי ת''א נגד פריז, שישי, 22:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 2: מכבי ת''א נגד פריז, שישי, 22:30

הודעהעל ידי עידן » 04 אוקטובר 2025, 00:59

ankram כתב:
מרסר כתב:שבוע הבא נקבל 30 בדרבי.
לא נעים להגיד את זה אבל הלוואי ונקבל 50 ככל שנתרסק חזק יותר כך התיקון יגיע מהר יותר.
ואם זה למות , אז לפחות לא להיות הביץ׳ של אירופה

Sent from my iPhone using Tapatalk

איזה תיקון אתה מצפה שיגיע? המקום של מכבי מובטח ביורוליג בשנים הקרובות ואני לא רואה מצב בו ההנהלה ממהרת להכניס יד עמוק לכיס ולהוציא עוד כמה מיליונים לחיזוק.
עידן

הודעהעל ידי קובי » 04 אוקטובר 2025, 01:22

סגל רקוב מהיסוד.
נראה לא בר תיקון…. אם בהרבה עונות מהעבר היינו אומרים ״אם רק היו מביאים רכז טוב, או מחזקים באיזה קלעי״ וכו׳ וכו׳, כאן נראה שיש חוסר כמעט בכל עמדה, עם אפסייד נמוך ברוב המקרים.
צריך כאן רמונט כללי. מינימום של 3 שחקנים בקליבר רציני להנחית מהירח עם כסף שאף אחד לא מוכן להשקיע.

העונה רק החלה. מטריד ביותר, בטח לאור הסגל האדום שנבנה מנגד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 אוקטובר 2025, 01:28

לא חשבתי שאי פעם אומר את זה וסחטיין לפדרמן על ההישג. אבל אחרי כל השנים וכל מה שמכבי עשתה בשבילי בעבר, אני לא חושב שאני מסוגל יותר לראות את מכבי יותר.
מזל טוב לפדרמן על הריסת במועדון, השגת במטרה שלך. אני לראשונה מ2012 לא הולך לצפות במשחק של מכבי. מאז לא פספסתי משחק אבל המועדון של אז הוא לא הזה של היום ואין לי סיבה להמשיך לראות אמפריה קורסת בזמן שהאחראי לא אכפת לו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי refael » 04 אוקטובר 2025, 08:22

שימו לב לסדר המשחקים הבא עבור מכבי:
הפועל ת״א
ברצלונה
אולימפיאקוס
ריאל מדריד
פאו

מישהו חושב שמכבי תנצח משחק? 0-7
תמונה
refael

הודעהעל ידי עידן » 04 אוקטובר 2025, 08:27

refael כתב:שימו לב לסדר המשחקים הבא עבור מכבי:
הפועל ת״א
ברצלונה
אולימפיאקוס
ריאל מדריד
פאו

ביכולת הנוכחית, אני מתקשה לראות את מכבי מנצחת משחק יורוליג כלשהו.

אחרי 2 מחזורים מכבי התמקמה במקום 19, וזה כנראה פלוס-מינוס המקום שבו נהיה גם בתום עונת היורוליג הזו למרבה הצער.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 04 אוקטובר 2025, 10:05

עידן כתב:
refael כתב:שימו לב לסדר המשחקים הבא עבור מכבי:
הפועל ת״א
ברצלונה
אולימפיאקוס
ריאל מדריד
פאו

ביכולת הנוכחית, אני מתקשה לראות את מכבי מנצחת משחק יורוליג כלשהו.

אחרי 2 מחזורים מכבי התמקמה במקום 19, וזה כנראה פלוס-מינוס המקום שבו נהיה גם בתום עונת היורוליג הזו למרבה הצער.

לא רואה את מכבי לוקחת משחק אחד בסגל הזה צריך פה שינויים עמוקים צריך להחליף איזה 3 שחקנים צריך 2 גארדים וגבוה אבל שחקנים ברמה לא להחליף נגרים בנגרים וזה גם אין בנמצא כיום וגם מי ישחרר כסף בשביל לעשות את כול השינויים האלה, זו הבעיה שאתה מתקמצן בקיץ ובונה קבוצה גם עקומה (כי ראינו קבוצות ברמה התקציבית של מכבי משחקים בצורה טובה) אז אתה נדפק במהלך העונה.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 04 אוקטובר 2025, 11:32

לכל מי שמקווה לקבל 50 הדרבי כי זה "יעיר את ההנהלה" חי בסרט. אמרו אותו דבר בדיוק על הפועל ביורוליג שזה יהפוך כמו הקרב בין היווניות והנה התוצאה. הם לא מתכוונים לשנות כלום, רק לשנות גישת שיווק כדי לעבוד על האוהדים עוד פעם אחת. הכל אחיזת עיניים.

שאדון דני פדרמן יסתכל על טבלת היורוליג ויסביר בבקשה את האמירה שלו "עוד 5 מיליון יורו לא מבטיחים הצלחה". בן *ונה שחצן שלא עשה כלום בחיים שלו כדי לקבל לידיו מועדון כמו מכבי.

עכשיו אני רואה כותרת "מכבי שוקלת חיזוק". שוקלת? רציניים? כל קבוצה נורמלית מנחיתה שבוע הבא שני זרים, אצל מכבי נקבל סאגה בלתי נגמרת של 3 שבועות - חודש וחצי ובסוף יוחתם תואם דג׳וליוס כי "השוק קשה".
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 04 אוקטובר 2025, 11:43

omerk כתב:לכל מי שמקווה לקבל 50 הדרבי כי זה "יעיר את ההנהלה" חי בסרט. אמרו אותו דבר בדיוק על הפועל ביורוליג שזה יהפוך כמו הקרב בין היווניות והנה התוצאה. הם לא מתכוונים לשנות כלום, רק לשנות גישת שיווק כדי לעבוד על האוהדים עוד פעם אחת. הכל אחיזת עיניים.

שאדון דני פדרמן יסתכל על טבלת היורוליג ויסביר בבקשה את האמירה שלו "עוד 5 מיליון יורו לא מבטיחים הצלחה". בן *ונה שחצן שלא עשה כלום בחיים שלו כדי לקבל לידיו מועדון כמו מכבי.

עכשיו אני רואה כותרת "מכבי שוקלת חיזוק". שוקלת? רציניים? כל קבוצה נורמלית מנחיתה שבוע הבא שני זרים, אצל מכבי נקבל סאגה בלתי נגמרת של 3 שבועות - חודש וחצי ובסוף יוחתם תואם דג׳וליוס כי "השוק קשה".

זה כמו שאמרו שטוב למכבי הכניסה של ינאי וההפעלה של הפועל ליורוליג זה יצור תחרות, אז הנה קיבלתם את התשובה לא עזר ולא יעזור מכבי צריכה החלפת בעלות היום הכסף מדבר אנחנו לא בשנת 2010 בפורמט הישן של היורוליג שהיינו יכולים עם 6 מיליון דולר תקציב שחקנים להגיע לפיינל פור.
מרסר

הודעהעל ידי ankram » 04 אוקטובר 2025, 11:49

איך בשנה אחת הפועל תל אביב הפכה להיות מכבי , ומכבי להפועל?
לפדרמן רקאנטי , והגייט הפתרונים.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 04 אוקטובר 2025, 11:50

מכבי צריכה החלפת בעלות לא היום, אלא לפני 5 שנים לפחות. הדג מסריח מהראש, עד שהראש לא יילך הקבוצה הזאת תישאר חולה. בלי קשר לכך, גם את קולדבלה וקטש הייתי מעיף בהזדמנות הראשונה.
er79

הודעהעל ידי גיא » 04 אוקטובר 2025, 12:10

omerk כתב:לכל מי שמקווה לקבל 50 הדרבי כי זה "יעיר את ההנהלה" חי בסרט. אמרו אותו דבר בדיוק על הפועל ביורוליג שזה יהפוך כמו הקרב בין היווניות והנה התוצאה. הם לא מתכוונים לשנות כלום, רק לשנות גישת שיווק כדי לעבוד על האוהדים עוד פעם אחת. הכל אחיזת עיניים.

זה בדיוק מה שחשבתי עליו הבוקר - האמירה הזאת: 5 מליון יורו + סקאוטינג נורמאלי זה בדיוק מה שצריך.
גיא

הודעהעל ידי שועל » 04 אוקטובר 2025, 16:15

האמת שאני מעדיף את דה ג׳וליוס על קלארק
לפחות מישהו שאי אפשר להתעלם מהקליעה שלו (אולי אפילו לחשוש ממנה)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 04 אוקטובר 2025, 16:17

ankram כתב:איך בשנה אחת הפועל תל אביב הפכה להיות מכבי , ומכבי להפועל?
לפדרמן רקאנטי , והגייט הפתרונים.

בשנה אחת?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוקטובר 2025, 18:57

משחק הגנה חלש מאוד של מכבי. כמעט כל התקפה של פריז מסתיימת בסל, וזה לא שפריז היא איזו קבוצת התקפה מתוחכמת, פשוט מכבי לא הצליחו לקרוא נכון את המהלכים או שנופלים בהגנת אחד על אחד.
ג'יימי קלארק רכז די מפוזר.יש לו הבלחות פה ושם אבל הוא לא מצדיק את כמות הדקות שהוא מקבל. בלאט משחק רק בצד אחד של המגרש. ליף וסנטוס איטיים וכבדים. למרות שבמשחק הזה כמעט כולם נראו כאילו הם תמיד איזה צעד אחד מאחורה.
למה טריפונוביץ' לא שיחק?
מכבי צריכים לדעת את מי הם מחתימים. לא יכול להיות שמשלמים על ווקר מעל 2 מיליון דולר והוא עובר מן סדרת חינוך כשאת הדקות שלו לוקח קלארק. אם זה שחקן שיש איתו בעיות של אגו על המגרש ,מכבי הייתה צריכה לדעת את זה לפני שמשלמים סכום כזה, בדיוק כדי לא להגיע למצב כזה. אם טריפונוביץ'(וגם אם הייתה לו איזו חבלה, מתחילת העונה הוא מקבל מעט דק') ואומרי לא לטעם המאמן ,הם לא צריכים להיות מוחתמים.
דאוטין דווקא נראה סקורר טוב, ג' ליג או לא ג' ליג, הבן אדם יודע לשחק וזה מה שחשוב.
מסכים עם התיאור שמכבי נראת כמו אסופת שחקנים ולא קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Gevaudan » 04 אוקטובר 2025, 19:08

ספציפית לגבי ווקר - לדעתי הוא מיעט בדקות בגלל הפציעה שהוא סחב מהמשחק הקודם.
לא חושב שקלארק מעליו בהיררכיה.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 04 אוקטובר 2025, 19:14

Gevaudan כתב:ספציפית לגבי ווקר - לדעתי הוא מיעט בדקות בגלל הפציעה שהוא סחב מהמשחק הקודם.

נכון הוא לא כשיר ב 100 אחוז אבל הוא נראה יותר מחובר לשחקנים, מוסר לא מעט חודר לסל סוחט עבירות צריך לידו עוד איזה גארד ברמה גבוהה וסנטר .
מרסר

הודעהעל ידי my man » 04 אוקטובר 2025, 19:32

עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.

לא מתחשק לי לראות את קבוצת הג'י ליג המעליבה הזו, וכל כך עצוב לי על כך.

זה מעבר להכי עלובה
זה סגל של יריקה בפרצוף של כל האוהדים.
אני באמת לא רואה את עצמי יושב לראות דקה מכבי השנה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוקטובר 2025, 19:39

Gevaudan כתב:ספציפית לגבי ווקר - לדעתי הוא מיעט בדקות בגלל הפציעה שהוא סחב מהמשחק הקודם.

במשחק שעבר גם מיעט לשחק וממה שיודע לא קשור לפציעה. בשלב הזה קשה לדעת האם זו פציעה או חוסר שביעות של קטש מהמשחק שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 04 אוקטובר 2025, 19:51

לא יודע כמה אנחנו מוכנים לאירוע הזה שיהיה בדרבי ביום רביעי כשינאי ייכנס לחדר ההלבשה במחצית ויאמר להם איף איטס טן מייק איט טוונטי איף איטס טוונטי מייק איט ת'ירטי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 04 אוקטובר 2025, 20:12

מרסר כתב:

נכון הוא לא כשיר ב 100 אחוז אבל הוא נראה יותר מחובר לשחקנים, מוסר לא מעט חודר לסל סוחט עבירות צריך לידו עוד איזה גארד ברמה גבוהה וסנטר .

מה שמבאס אותי בו עד כה בעיקר זה שהוא סקורר כל כך מוכשר, ובערך הגארד היחיד בסגל שיודע לעבור שחקן בכדרור, ובכל זאת מתעקש לזרוק זריקות רעות עם יד על הפרצוף פעם אחר פעם. הוא מתעקש להיות תחנה אחרונה במקום לשחק כדורסל בסיסי ויעיל של ציפוף הוצאה או סיום בחדירה, או לחכות לחסימה ואז לזרום, אבל העיקר לתת לשטף הקבוצתי לזרום. נראה שהוא מקובע בינתיים על מהלך מראש, היריבות קולטות די מהר ולרוב זה יוצא לא יעיל בעליל.

גם הוא וגם דאוטין לא קלעי 3 טהורים, אבל כן ראינו שברגע שמסדרים להם זריקה פנויה הם קולעים באחוזים גבוהים ובצורה יפה וחלקה. בכללי יש פה קלעי שלשות טובים בקבוצה פשוט צריך לייצר תרגילים בשבילם כי אף אחד שם כמעט לא שחקן שמייצר לעצמו זריקה משלוש עם שמירה. כרגע נראה שהמשחק של מכבי זה גארד כלשהו לוקח כדור, מבזבז את הזמן ולא באמת יודע מה לעשות. זה כמובן קשור גם לזה שאין שום סנטר עם נוכחות בצבע שמעסיק את ההגנה ולדעתי זה דבר ראשון לפני רכז אפילו.

קטש לא יכול לעשות לכוכב שלו סדרות חינוך, הוא צריך לעבוד ביחד איתו ולנצל את היתרונות שלו. צריך לקחת את ווקר לשיחה, להגיד לו שזו הקבוצה שלו מעכשיו ועליו האחריות לאיך שתראה, בדגש על המילה "קבוצה". לא ווקר לבד מול 5. אם הקבוצה תהיה טובה, גם הוא יהיה טוב וחייו יהיו קלים יותר וכך גם ההצלחה תרשם הרבה על שמו. אם הקבוצה גרועה והוא מספק ממוצע 15-20 נק' למשחק, אף אחד לא יראה אותו בתור סופרסטאר ביורוליג אלא סתם עוד סקורר לקבוצות קטנות ולא מנצחות.
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־29 אורחים