24 אפריל 2011, 19:31
24 אפריל 2011, 20:06
Euro_Basket כתב:אבל למה שתי קבוצות שונות? למכבי אין סיכוי להתמודד עם 4 זרים ביורוליג?
24 אפריל 2011, 20:09
Euro_Basket כתב:אבל למה שתי קבוצות שונות? למכבי אין סיכוי להתמודד עם 4 זרים ביורוליג?
25 אפריל 2011, 03:08
25 אפריל 2011, 08:02
25 אפריל 2011, 22:14
חנו'ש כתב:דווקא רעיון לא רע,
להישאר בליגה ולהצטרף לליגה האדריאטית או ה-VTB, כאשר בליגת קןפל משחקים עם הנוער מלבד מספר מצומצם של משחקים שיציב את מכבי לפחות במקום השמיני (בעיקר מול הפועל י-ם ות"א), ואז בסדרות ובפיינל פור לעלות עם הסגל החזק ולקחת את הגביע של קופל.
תחשבו לאיזה לעג זה ישים את השיטה המטופשת של קופל שמכבי תיקח "אליפות" אחרי שרוב העונה היא משחקת עם הנוער בזמן שיתר הקבוצות מתאמצות להשיג את מירב הנצחונות שהם יכולות.
נראה את קופל ממשיך עם השיטה שלו אחרי זה.
בנוסף הסגל הרגיל של מכבי ישמור על כושר וריכוז בליגה הנוספת בה ישחקו....
25 אפריל 2011, 22:24
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:דווקא רעיון לא רע,
להישאר בליגה ולהצטרף לליגה האדריאטית או ה-VTB, כאשר בליגת קןפל משחקים עם הנוער מלבד מספר מצומצם של משחקים שיציב את מכבי לפחות במקום השמיני (בעיקר מול הפועל י-ם ות"א), ואז בסדרות ובפיינל פור לעלות עם הסגל החזק ולקחת את הגביע של קופל.
תחשבו לאיזה לעג זה ישים את השיטה המטופשת של קופל שמכבי תיקח "אליפות" אחרי שרוב העונה היא משחקת עם הנוער בזמן שיתר הקבוצות מתאמצות להשיג את מירב הנצחונות שהם יכולות.
אני גם חושב שזה רעיון נפלא שיקנה תעודת עניות לקופל ולליגה שלו.
עם זאת, צריכים לזכור שקופל לא ינוח על זרי הדפנה ואם באמת יווצר כזה מצב, הוא עשוי לחוקק חוקים או להמציא כל מיני המצאות שיחייבו את מכבי להופיע בהרכב מלא או משהו בסגנון.
צריכים לקרוא את המסר שמכבי משדרת. מכבי מעוניינת לפרוש מהליגה ולא לשחק בשלושה מפעלים; שמענו את זה גם מבלאט ואני גם די בטוח שכל ההנהלה והצוות המקצועי לא מעוניינים לשחק שוב בשלוש מסגרות.
25 אפריל 2011, 22:25
25 אפריל 2011, 22:47
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:דווקא רעיון לא רע,
אני גם חושב שזה רעיון נפלא שיקנה תעודת עניות לקופל ולליגה שלו.
עם זאת, צריכים לזכור שקופל לא ינוח על זרי הדפנה ואם באמת יווצר כזה מצב, הוא עשוי לחוקק חוקים או להמציא כל מיני המצאות שיחייבו את מכבי להופיע בהרכב מלא או משהו בסגנון.
צריכים לקרוא את המסר שמכבי משדרת. מכבי מעוניינת לפרוש מהליגה ולא לשחק בשלושה מפעלים; שמענו את זה גם מבלאט ואני גם די בטוח שכל ההנהלה והצוות המקצועי לא מעוניינים לשחק שוב בשלוש מסגרות.
למכבי אין מספיק מקום ברוסטר בשביל לשחק עם שחקני נוער.
אני מסכים איתך. אם מכבי תירשם לשלוש מסגרות, אז היא תשחק בכולן בהרכב המלא. אולי בליגה היא תתאמץ פחות או משהו כזה, או שתשחק בהרכבים אחרים, אבל אז הרי, ישר אחרי ההפסד הראשון, כל הפורום
יבער, וכולנו נבקש ממכבי להתייחס ברצינות לכל משחק ולשמור על ערך המכביזם...
אני חושב שפדרמן ינסה למצות את כל המהלכים שעומדים לרשותו ולהפעיל את כל הלחצים שהוא יכול, לפני ההחלטה לפרוש מהליגה.
אבל בסופו של דבר צריך לזכור, שמכבי כאן נמצאת בעמדה של כוח. היא כמו עובד מבוקש שיכול ללכת ולבדוק הצעות מכמה מקומות ולבסוף להחליט איפה הוא רוצה לעבוד.
26 אפריל 2011, 08:45
26 אפריל 2011, 09:38
מה מכבי כתב:השחצנות של חלק מהאנשים פה היא לא לעניין. מכבי עם נוער מחוזק ב2 זרים לא תסיים מקום שמיני היא תסיים מקום אחרון.
מכבי ת"א זה מועדון מכובד מהגדולים באירופה והוא לא יכול לתת לשם שלו להתבזות ולהעלות הרכבים מצחיקים לליגה שישימו ללעג את מכבי ת"א לא פחות מאשר את הליגה. בנוסף לזה שבמנהלת עדיין לא יושבים סתומים ואם מן הסתם יחוקקו חוקים שלא יאפשרו למכבי בשלב מאוחר יותר לשנות את הסגל. אסור לנו בשום פנים ואופן להכניס את עצמנו לפינות שבסופו של דבר רק יביישו אותנו (גם אם את הליגה באותו הזמן).
אם לפרוש אז לפרוש לחלוטין, אם להישאר אז להישאר ולהיות מכבי ת"א הדורסנית שאף אחד לא מנצח.
תראו לאיזה רמה התדרדרתם שמוכנים לעשות צחוק ממועדון הפאר מכבי ת"א. זה שקופל אידיוט לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות.
26 אפריל 2011, 10:19
26 אפריל 2011, 12:14
26 אפריל 2011, 12:52
26 אפריל 2011, 14:33
יוסי22 כתב:מה מכבי כתב:השחצנות של חלק מהאנשים פה היא לא לעניין. מכבי עם נוער מחוזק ב2 זרים לא תסיים מקום שמיני היא תסיים מקום אחרון.
מכבי ת"א זה מועדון מכובד מהגדולים באירופה והוא לא יכול לתת לשם שלו להתבזות ולהעלות הרכבים מצחיקים לליגה שישימו ללעג את מכבי ת"א לא פחות מאשר את הליגה. בנוסף לזה שבמנהלת עדיין לא יושבים סתומים ואם מן הסתם יחוקקו חוקים שלא יאפשרו למכבי בשלב מאוחר יותר לשנות את הסגל. אסור לנו בשום פנים ואופן להכניס את עצמנו לפינות שבסופו של דבר רק יביישו אותנו (גם אם את הליגה באותו הזמן).
אם לפרוש אז לפרוש לחלוטין, אם להישאר אז להישאר ולהיות מכבי ת"א הדורסנית שאף אחד לא מנצח.
תראו לאיזה רמה התדרדרתם שמוכנים לעשות צחוק ממועדון הפאר מכבי ת"א. זה שקופל אידיוט לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות.
אם מכבי תעלה עם הרכב שני/שלישי הפורום לא יבער כי כולם יבינו שזה בדיחה פרטית על חשבונו של קופל.
לא יפגע פה לא מכביזם ולא בטיח , בסך הכול זה יהפוך את שיטת הקופליה לעוד יותר עלובה ופתטית ממה שהיא כעת.
26 אפריל 2011, 14:35
חנו'ש כתב:יוני,
אולי אני טועה, אבל לא ידוע לי כיום על חוק שמגביל את מספר השחקנים שלקבוצה מותר לרשום במהלך העונה, רק את מספר הזרים (8 סה"כ).
כלומר מכבי יכולה לרשום בטופס המשחק פעם אחת 10 שחקני נוער + שארפ ובורשטיין נניח ובמשחק אחר את 12 השחקנים הרגילים שהיא רושמת ביורוליג.
כל עוד מכבי מודיעה על כוונתה לפני העונה, לא יהיה לאף אחד בעיה אם זה שהנוער מפסיד, זה לא יכניס אף אחד לסחרור.
מה שכן, מכבי תצטרך במצב כזה לארגן מחדש את המנויים כך שהמנוי המשולב יכלול את היורוליג והאדריאטית, ובנוסף יהיה אפשרות לרכוש בנפרד מנוי לליגה במחיר סמלי אם מישהו ירצה בכך...
26 אפריל 2011, 14:58
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני,
אולי אני טועה, אבל לא ידוע לי כיום על חוק שמגביל את מספר השחקנים שלקבוצה מותר לרשום במהלך העונה, רק את מספר הזרים (8 סה"כ).
כלומר מכבי יכולה לרשום בטופס המשחק פעם אחת 10 שחקני נוער + שארפ ובורשטיין נניח ובמשחק אחר את 12 השחקנים הרגילים שהיא רושמת ביורוליג.
כל עוד מכבי מודיעה על כוונתה לפני העונה, לא יהיה לאף אחד בעיה אם זה שהנוער מפסיד, זה לא יכניס אף אחד לסחרור.
מה שכן, מכבי תצטרך במצב כזה לארגן מחדש את המנויים כך שהמנוי המשולב יכלול את היורוליג והאדריאטית, ובנוסף יהיה אפשרות לרכוש בנפרד מנוי לליגה במחיר סמלי אם מישהו ירצה בכך...
אבל ברור לך שברגע שמכבי תעשה טריק כזה, אז קופל יכניס את החוק הזה במיידית לתקנון.
לגבי הפסקה השניה שלך - אני לא כ"כ מסכים. מכבי לא תודיע דבר כזה בפומבי כי זה נגד רוח המכביזם (וברור לכולם שלשמעון זה ערך עליון).
חוץ מזה אפשר לסמוך על העיתונות שתעשה מטעמים מהסיפור הזה, ומכבי תצא מזה רע.
26 אפריל 2011, 16:02
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני,
אבל ברור לך שברגע שמכבי תעשה טריק כזה, אז קופל יכניס את החוק הזה במיידית לתקנון.
לגבי הפסקה השניה שלך - אני לא כ"כ מסכים. מכבי לא תודיע דבר כזה בפומבי כי זה נגד רוח המכביזם (וברור לכולם שלשמעון זה ערך עליון).
חוץ מזה אפשר לסמוך על העיתונות שתעשה מטעמים מהסיפור הזה, ומכבי תצא מזה רע.
כבר הסכמנו שמה שמכבי לא תעשה מכבי תצא מזה רע.
גם אם מכבי תפרוש מהליגה העיתונות תעשה מזה מטעמים, אז מה יש לעשות? לא נעשה כלום מחשש שהעיתונות תעשה מזה מטעמים? שמכבי תשב בשקט ותאכל את הפיינל פור הזה?
בנוסף, בגלל זה ציינתי שמכבי תודיע מבעוד מועד על העניין, ואם קופל יעשה צרות ויכניס חוקים חדשים אז לא תהיה ברירה אלא לפרוש מהליגה.
אני פשוט מנסה לחשוב על דרכים שימנעו ממכבי לפרוש מהליגה, כי גם אני לא הכי מעוניינת בזה.
26 אפריל 2011, 16:13
26 אפריל 2011, 17:19
חנו'ש כתב:באמת שאין לי מושג מה יקרה.
אבל יש לי שאלה נוספת? הדיבורים עם הליגה האדריאטית נשמעים לכיוון חוזה של 3 שנים.
לא בטוח שגם האדריאטית רוצים להיות סתם איזה קלף מיקוח של מכבי לאיזה שנה בשביל שאח"כ מכבי תזרוק אותם אחרי שנה אם קופל יתקפל.