06 דצמבר 2011, 13:52
asafb96 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
אואה.... זה סגור או שכנראה..?
חבל מאוד. איתו יהיה קשה למכבי להתרכז אך ורק בקראול, כי רודי זה שחקן שדורש תשומת לב ממהגנה.
06 דצמבר 2011, 13:54
קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
06 דצמבר 2011, 13:58
roy1000 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
האמת שזה לא משנה הרבה. הסגל של ריאל עולה על מכבי ככה או ככה ובמדריד, ריאל היא פייבורטית ברורה עם או בלי רודי. מכבי תצטרך להתעלות בשביל לנצח ולקוות שריאל יהיו טפשים מספיק בשביל לא להביא דאבל טים על סופו.
06 דצמבר 2011, 14:00
roy1000 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
האמת שזה לא משנה הרבה. הסגל של ריאל עולה על מכבי ככה או ככה ובמדריד, ריאל היא פייבורטית ברורה עם או בלי רודי. מכבי תצטרך להתעלות בשביל לנצח ולקוות שריאל יהיו טפשים מספיק בשביל לא להביא דאבל טים על סופו.
06 דצמבר 2011, 14:05
asafb96 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
אני חושב שיש הבדל ממש לא קטן בין ריאל עם רודי או בלי רודי. הוא השחקן הטוב ביותר שלהם, אז מן הסתם, הסיכויים של מכבי גדולים הרבה יותר בלעדיו
האמת שבאמת קשה לראות את מכבי מנצחת שם אם הוא ישחק, אבל לדעתי פחות משמעותי הקרב על המקום הראשון. אם בשאר הבתים יש את פנא מהמקום ה2, את סיינה מהמקום ה2, ובבית הראשון כל הקבוצות בערך באותה רמה, זה נראה פחות משמעותי
יותר משמעותי לא להסבך עם אפס בקרב על המקום ה3 בשבוע הבא
06 דצמבר 2011, 14:21
קודי כתב:asafb96 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
אני חושב שיש הבדל ממש לא קטן בין ריאל עם רודי או בלי רודי. הוא השחקן הטוב ביותר שלהם, אז מן הסתם, הסיכויים של מכבי גדולים הרבה יותר בלעדיו
האמת שבאמת קשה לראות את מכבי מנצחת שם אם הוא ישחק, אבל לדעתי פחות משמעותי הקרב על המקום הראשון. אם בשאר הבתים יש את פנא מהמקום ה2, את סיינה מהמקום ה2, ובבית הראשון כל הקבוצות בערך באותה רמה, זה נראה פחות משמעותי
קודם כל, לצערנו המקום הראשון מאוד משמעותי. אתה לא יכול להשוות את צסק"א וברצלונה, שתי קבוצות על באירופה, לפאו וסיינה. אני מסכים שהקרב האמיתי שלנו יהיה בשבוע הבא עם אפס, מאחר שמקום שלישי יכול להיות מאוד מאוד בעייתי ובכל מקרה קשה לי לראות אותנו מנצחים במדריד, עם או בלי רודי. אני בהחלט מסכים שיש הבדל משמעותי אם רודי ישחק, מאחר שבלעדיו הם קבוצה הרבה פחות חזקה ומוגבלת.
06 דצמבר 2011, 14:26
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
קודם כל, לצערנו המקום הראשון מאוד משמעותי. אתה לא יכול להשוות את צסק"א וברצלונה, שתי קבוצות על באירופה, לפאו וסיינה. אני מסכים שהקרב האמיתי שלנו יהיה בשבוע הבא עם אפס, מאחר שמקום שלישי יכול להיות מאוד מאוד בעייתי ובכל מקרה קשה לי לראות אותנו מנצחים במדריד, עם או בלי רודי. אני בהחלט מסכים שיש הבדל משמעותי אם רודי ישחק, מאחר שבלעדיו הם קבוצה הרבה פחות חזקה ומוגבלת.
לא יודע, צסק"א בלי קירי ממש לא נראת קבוצה בלתי עבירה, וגם בארסה לטעמי זה לא קבוצה של פעם ב-. אין הבדל משמעותי מדי בין 4 הקבוצות האלה לטעמי, אולי חוץ מסיינה שקצת פחות טובה מה3, אבל פנא לא נופלת מצסק"א בלי קירי (עם קירי הם הובילו עליהם כל המשחק, והפסדיו די בםוקס בהארכה), ובארסה, שהיא קבוצה מצוינת, אך גם הם לא מעל הגדולות של אירופה לדעתי
06 דצמבר 2011, 14:35
ממש לא מסכים. תזכור גם שסיינה משחקת בחודשים הקרובים בלי קאוקינאס ולברינוביץ, שניים מארבעת העוגנים של הקבוצה הזו (יחד עם מקאלב ואנדרסן). פאו השנה חלשה בהרבה מבשנה שעברה (בלי ניקולאס ופוצ'יס) והיא הובילה כל המשחק נגד צסק"א אבל שכחת לציין שהוא היה באתונה. לברצלונה יש את הסגל של העונה שעברה בתוספת הוארטס במקום רוביו העציץ ובנוסף גם את פיט מייקל (שהיה פצוע כל העונה שעברה) וצ'אק אידסון וקירי עוד לא הולך לשום מקום (יש לו אופציה לעזוב את מוסקבה בחודש הקרוב) כשגם בלעדיו צסק"א חזקה מאוד.
07 דצמבר 2011, 08:59
07 דצמבר 2011, 09:59
where is the love? כתב:מה קורה עם רודי ופוציוס , האם הם ישחקו מחר?
07 דצמבר 2011, 10:51
07 דצמבר 2011, 10:59
yarinsaky כתב:where is the love? כתב:מה קורה עם רודי ופוציוס , האם הם ישחקו מחר?
בינתיים נראה שהוא ישחק, אלא אם כן ההסכם יחתם רשמית בנ.ב.א ביממה הקרובה :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11749.html
בינתיים סופו לא התאמן עם מכבי אתמול בגלל הפציעה בברך.
07 דצמבר 2011, 11:02
07 דצמבר 2011, 11:05
יוסי22 כתב:ואם תוך כדי המשחק יאשרו את זה (11 שעון ישראל זה עוד אמצע המשחק) .... הוא יצא תוך כדי משחק?
קצת שכונה כל הדבר הזה ואני לא בטוח כמה הוא יתרום במצב כזה , לדעתי שבוע שעבר פארמר היה על הפנים בעיקר בגלל העזיבה שלו ברקע שהוציאה אותו לגמרי מפוקוס.
07 דצמבר 2011, 11:07
07 דצמבר 2011, 11:09
07 דצמבר 2011, 11:24
er79 כתב:וואלה, לא ידעתי את זה. אז עכשיו זה די ברור שרודי משחק מחר. מצד שני, סופו כנראה לא. אני הייתי מוותר על הטיסה למדריד, סיכויים לנצח שם אין.
07 דצמבר 2011, 11:33
07 דצמבר 2011, 11:36
07 דצמבר 2011, 11:53
yzafrir כתב:אנקראם , במשחק ההוא היה צריך לקרות הרבה יותר מיזה שגוסטאס יחטיא את שתי הזריקות האלו....
ברור שלא צריך לוותר על אף משחק ואני בטוח שזה נאמר בציניות , אבל האמת שהסיכוי שלנו לנצח שם הוא מאוד מאוד נמוך ואפילו יהיה קשה לשמור על פער הנקודות שהשגנו בבית...