המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:או שפשוט יעלו עם הנוער בליגה רק כדי להיות רשומים שם...גם אם הנוער מכבי לא תרד ליגה ( כפשוט בקופליג אין יורדות....כאילו דדאאא )
yarinsaky כתב:roy1000 כתב:yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).
את שחקני הנוער תמצא לבד.
שכחת את בלו. יש משספיק ישראלים. אנשים משום מה מתאמצים לשכוח קבוצה מסויימת שקרעה את אירופה עם 4 זרים וישראלים הרבה פחות טובים מאלו שמוזכרים למעלה.
אתה עובר לחנוש לטיפול.
אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
ברור שהעומס של 3 משחקים בשבוע לא תורם לשלוות הנפש של בלאט. אני באמת מייחל כבר ליום בו הקבוצה תעזוב סוף סוף את הליגה הישראלית המאוסה והכל כך מיותרת.
roy1000 כתב:אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
ברור שהעומס של 3 משחקים בשבוע לא תורם לשלוות הנפש של בלאט. אני באמת מייחל כבר ליום בו הקבוצה תעזוב סוף סוף את הליגה הישראלית המאוסה והכל כך מיותרת.
אני לא ראיתי שום פרובוקציה בראיון. בלאט התפרץ על שאלה סטנדרטית לחלוטין. לא מקצועי ולא מתאים לבלאט. לנסות להפיל את זה על הכתב המסכן זה שטויות. 100% על בלאט.
roy1000 כתב:אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
אני לא ראיתי שום פרובוקציה בראיון. בלאט התפרץ על שאלה סטנדרטית לחלוטין. לא מקצועי ולא מתאים לבלאט. לנסות להפיל את זה על הכתב המסכן זה שטויות. 100% על בלאט.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
זכור לי שכשפיני העמיד את גרינוולד במקומו כולם חגגו שזה סוף סוף קרה..
גלדסטון ממה שאני שמעתי לפחות לא כזה שונה מגרינוולד רק שהוא עובד בערוץ שנשלט ע''י בעלי מכבי והוא חייב לסקר את הקבוצה בצורה חיובית עד כמה שאפשר..הוא עדיין דופק את מכבי לא פעם ולא פעמיים..
לא סתם הוא פירסם שגיא פניני לא יאריך את החוזה ואחרי 5 דקות מכבי פירסמו שהוא חתם לשלוש שנים..זה היה מכוון ונגד גלדסטון כי הוא עשה משהו שעיצבן את מכבי..
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
גלדסטון ממה שאני שמעתי לפחות לא כזה שונה מגרינוולד רק שהוא עובד בערוץ שנשלט ע''י בעלי מכבי והוא חייב לסקר את הקבוצה בצורה חיובית עד כמה שאפשר..הוא עדיין דופק את מכבי לא פעם ולא פעמיים..
לא סתם הוא פירסם שגיא פניני לא יאריך את החוזה ואחרי 5 דקות מכבי פירסמו שהוא חתם לשלוש שנים..זה היה מכוון ונגד גלדסטון כי הוא עשה משהו שעיצבן את מכבי..
מהעיתונאים של ספורט 5- גרוסברד הכי בסדר, נכון?
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
מהעיתונאים של ספורט 5- גרוסברד הכי בסדר, נכון?
הכי בסדר ורד כהן
Holiday_Armadillo כתב:קשה למצוא נורמליים בערוץ הספורט..גם לגרוסברד יש פעמים לפעמים שאני תופסת את הראש ואומרת ''מה? למה הוא כותב על כדורסל?''
הכתבות שלהם על ה-NBA הכי נורמליות..
Frid כתב:Holiday_Armadillo כתב:קשה למצוא נורמליים בערוץ הספורט..גם לגרוסברד יש פעמים לפעמים שאני תופסת את הראש ואומרת ''מה? למה הוא כותב על כדורסל?''
הכתבות שלהם על ה-NBA הכי נורמליות..
את האמת, שאם כבר מזכירים כתבות NBA, דווקא לאתר שמושמץ פה לא פעם, וואלה, יש כתבות NBA נהדרות ומדור NBA מעולה באופן כללי.
yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).
את שחקני הנוער תמצא לבד.
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
את שחקני הנוער תמצא לבד.
אם סגל ישראלי כזה מכבי בהחלט יכולה להתדר אבל את הלפרין יהיה בעיה להחתים כי הוא חתום לשנתיים אצל הרוסים , וגם על לאנדסברג יהיה קצת יותר קשה להתמודד למרות ששם אני מניח שנצליח להסתדר...
בכל מקרה כשהולכים על סגל קצר מבחינת הזרים (4-5) זה אומר שאתה חייב לפגוע בול בכל אחד ואחד מהם . בוא נגיד שסופו זה בינגו , וכך גם הנדריקס , עדיין חסרים לנו שלושה זרים טובים בשביל שנוכל לסמוך על סגל זרים קצר....שימו לב שהשלושה שחסרים הם בדיוק בעמדות של שלושת הבינגואים משנה שעברה (פ"פ , איידסון...) , וכשאתה מפספס באחד או שניים מהם (במיוחד כשזה בעמדות קריטיות) אתה נשאר עם קבוצה של שחקנים משלימים טובים וזהו (כמו שיש לנו כרגע...).
כעקרון לבנות סגל זרים קצר זה תהליך , בעונה הראשונה אתה בונה סגל זרים קצת יותר ארוך בתקווה לפגוע בכמה שיותר , שנה אחרי זה אלו שפגעת איתם אתה מחתים לחוזה ארוך טווח ואת השאר משחרר . אם הגעת ל-5 בינגואים אז עונה אחרי זה אתה כבר יכול לבנות סגל זרים קצר (שזה מה שהיה אמור להיות השנה...) . אבל לצפות שכבר תוך שנה אחת תחתים 5 זרים וכולם יהיהו בינגו , זה סיכון עצום אלא אם יש לך את הסכומים של הגדולות ואז הזרים האלו הם דימאנטידיס , נאברו , סן אמטריו....
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים