מה עובר על דייויד בלאט?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה עובר על דייויד בלאט?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 דצמבר 2011, 14:59

אני מסכים עם רוב הדברים שנכתבו כאן.
בלאט נמצא במצב מאוד לא אידאילי מבחינתו, הוא עובד קשה, נמצא במסגרת שדי נכפתה עליו וזה טבעי שבמצב כזה הוא יהיה לחוץ.
באמת שלא צריכים ליצור יותר מדי דרמות.

מצד שני, צריכים להודות שבלאט מאוד מאכזב עד עתה.
בניה לקויה בקיץ, בחירה בשחקנים לא נכונים וניהול משחק לא מבריק בחלק לא קטן ממשחקי היורוליג (בכלל, בלאט לעולם לא הצטיין בניהול משחק).
בלי קשר לההשתתפות בשלוש מסגרות, בלאט יכל להעמיד כאן קבוצה טובה יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 דצמבר 2011, 16:10

yzafrir כתב:או שפשוט יעלו עם הנוער בליגה רק כדי להיות רשומים שם...גם אם הנוער מכבי לא תרד ליגה ( כפשוט בקופליג אין יורדות....כאילו דדאאא )

לא יקרה, וחבל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 דצמבר 2011, 16:35

אחרי שראיתי את הראיון, נראה לי שהוא פשוט בלחץ אדיר וקצת איבד פרופורציות
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי אבי » 06 דצמבר 2011, 17:17

חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
ברור שהעומס של 3 משחקים בשבוע לא תורם לשלוות הנפש של בלאט. אני באמת מייחל כבר ליום בו הקבוצה תעזוב סוף סוף את הליגה הישראלית המאוסה והכל כך מיותרת.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 דצמבר 2011, 18:24

yarinsaky כתב:
roy1000 כתב:
yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?

אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).

את שחקני הנוער תמצא לבד. :D

שכחת את בלו. יש משספיק ישראלים. אנשים משום מה מתאמצים לשכוח קבוצה מסויימת שקרעה את אירופה עם 4 זרים וישראלים הרבה פחות טובים מאלו שמוזכרים למעלה.

אתה עובר לחנוש לטיפול. :)

חחח לרוי אפילו אני כבר לא יכולה לעזור.... :laugh1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 06 דצמבר 2011, 20:34

אני מאוד עצוב על כול זה. אני זוכר ששנה שעברה כל כך שמחנו שאנחנו אחרי תקופות קשות מגיעים להצלחות... עכשיו הכל מבולגן.
אני מאוד מבין את בלאט, וברור שהוא יהיה עצבני, זה ידוע שהוא לא אוהב את ההחלטה על האדריאטית, ואני מאוד מבין את העצבים שלו.
אני חושב שדווקא בלאט מראה גישה טובה בכך שהוא אומר תפרגנו לשחקנים, בעצם הוא אומר זה מה יש ואנחנו נתמודד.
יכול להיות שהתקופה מלחיצה ועמוסה עבורו, אבל אל תחשבו שמשהו קורה בבית או משהו מהדברים האלו, הוא ירגיע את עצמו יהיה בסדר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2011, 20:53

אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
ברור שהעומס של 3 משחקים בשבוע לא תורם לשלוות הנפש של בלאט. אני באמת מייחל כבר ליום בו הקבוצה תעזוב סוף סוף את הליגה הישראלית המאוסה והכל כך מיותרת.

אני לא ראיתי שום פרובוקציה בראיון. בלאט התפרץ על שאלה סטנדרטית לחלוטין. לא מקצועי ולא מתאים לבלאט. לנסות להפיל את זה על הכתב המסכן זה שטויות. 100% על בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 20:54

roy1000 כתב:
אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.

אני לא ראיתי שום פרובוקציה בראיון. בלאט התפרץ על שאלה סטנדרטית לחלוטין. לא מקצועי ולא מתאים לבלאט. לנסות להפיל את זה על הכתב המסכן זה שטויות. 100% על בלאט.

זה לא הראיון, אלא הלך הרוח בזמן האחרון בתקשורת, כולל של אותו "כתב מסכן". זה שהוא התפוצץ באותו ראיון זה לא קשור לראיון עצמו.. הוא יכל להתפוצץ באותה מידה באיזה מסיבת עיתונאים על עוד "כתבים מסכנים"
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 20:56

roy1000 כתב:

זכור לי שכשפיני העמיד את גרינוולד במקומו כולם חגגו שזה סוף סוף קרה..
גלדסטון ממה שאני שמעתי לפחות לא כזה שונה מגרינוולד רק שהוא עובד בערוץ שנשלט ע''י בעלי מכבי והוא חייב לסקר את הקבוצה בצורה חיובית עד כמה שאפשר..הוא עדיין דופק את מכבי לא פעם ולא פעמיים..
לא סתם הוא פירסם שגיא פניני לא יאריך את החוזה ואחרי 5 דקות מכבי פירסמו שהוא חתם לשלוש שנים..זה היה מכוון ונגד גלדסטון כי הוא עשה משהו שעיצבן את מכבי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2011, 20:58

אין מה לבחוש. בלאט הוא בן אדם ומותר לו לא להיות מיסטר פרפקט כל הזמן.

עשה טעות, סבבה, לא מעניין. הכתבים והעיתונאים עושים מליוני טעויות ביום. מכפישים אנשים, הורסים את שמם, מפיצים שקרים וכו',
אבל ברגע שמתגלה הטעות, אז הם מפרסמים התנצלות בעמוד 51 מאחורי מודעות הפורנו.

וזאת העיתונות הרגילה. עיתונות הספורט 10 אלף פעם יותר גרועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 דצמבר 2011, 21:06

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:

גלדסטון ממה שאני שמעתי לפחות לא כזה שונה מגרינוולד רק שהוא עובד בערוץ שנשלט ע''י בעלי מכבי והוא חייב לסקר את הקבוצה בצורה חיובית עד כמה שאפשר..הוא עדיין דופק את מכבי לא פעם ולא פעמיים..
לא סתם הוא פירסם שגיא פניני לא יאריך את החוזה ואחרי 5 דקות מכבי פירסמו שהוא חתם לשלוש שנים..זה היה מכוון ונגד גלדסטון כי הוא עשה משהו שעיצבן את מכבי..

מהעיתונאים של ספורט 5- גרוסברד הכי בסדר, נכון?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 21:07

Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:

הכי בסדר ורד כהן :heat
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 דצמבר 2011, 21:17

Holiday_Armadillo כתב:
Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:

הכי בסדר ורד כהן :heat

חחח ועכשיו ברצינות? מי לדעתך הכי נורמלי מספורט 5?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 21:18

קשה למצוא נורמליים בערוץ הספורט..גם לגרוסברד יש פעמים לפעמים שאני תופסת את הראש ואומרת ''מה? למה הוא כותב על כדורסל?''
הכתבות שלהם על ה-NBA הכי נורמליות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Frid » 06 דצמבר 2011, 23:56

Holiday_Armadillo כתב:קשה למצוא נורמליים בערוץ הספורט..גם לגרוסברד יש פעמים לפעמים שאני תופסת את הראש ואומרת ''מה? למה הוא כותב על כדורסל?''

את האמת, שאם כבר מזכירים כתבות NBA, דווקא לאתר שמושמץ פה לא פעם, וואלה, יש כתבות NBA נהדרות ומדור NBA מעולה באופן כללי.
Frid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 דצמבר 2011, 00:11

Frid כתב:
Holiday_Armadillo כתב:קשה למצוא נורמליים בערוץ הספורט..גם לגרוסברד יש פעמים לפעמים שאני תופסת את הראש ואומרת ''מה? למה הוא כותב על כדורסל?''

את האמת, שאם כבר מזכירים כתבות NBA, דווקא לאתר שמושמץ פה לא פעם, וואלה, יש כתבות NBA נהדרות ומדור NBA מעולה באופן כללי.

אני יותר מעדיפה את כתבות הפוטבול\בייסבול שלהם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 דצמבר 2011, 06:08

אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).

אם סגל ישראלי כזה מכבי בהחלט יכולה להתדר אבל את הלפרין יהיה בעיה להחתים כי הוא חתום לשנתיים אצל הרוסים , וגם על לאנדסברג יהיה קצת יותר קשה להתמודד למרות ששם אני מניח שנצליח להסתדר...
בכל מקרה כשהולכים על סגל קצר מבחינת הזרים (4-5) זה אומר שאתה חייב לפגוע בול בכל אחד ואחד מהם . בוא נגיד שסופו זה בינגו , וכך גם הנדריקס , עדיין חסרים לנו שלושה זרים טובים בשביל שנוכל לסמוך על סגל זרים קצר....שימו לב שהשלושה שחסרים הם בדיוק בעמדות של שלושת הבינגואים משנה שעברה (פ"פ , איידסון...) , וכשאתה מפספס באחד או שניים מהם (במיוחד כשזה בעמדות קריטיות) אתה נשאר עם קבוצה של שחקנים משלימים טובים וזהו (כמו שיש לנו כרגע...).
כעקרון לבנות סגל זרים קצר זה תהליך , בעונה הראשונה אתה בונה סגל זרים קצת יותר ארוך בתקווה לפגוע בכמה שיותר , שנה אחרי זה אלו שפגעת איתם אתה מחתים לחוזה ארוך טווח ואת השאר משחרר . אם הגעת ל-5 בינגואים אז עונה אחרי זה אתה כבר יכול לבנות סגל זרים קצר (שזה מה שהיה אמור להיות השנה...) . אבל לצפות שכבר תוך שנה אחת תחתים 5 זרים וכולם יהיהו בינגו , זה סיכון עצום אלא אם יש לך את הסכומים של הגדולות ואז הזרים האלו הם דימאנטידיס , נאברו , סן אמטריו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 דצמבר 2011, 07:42

yzafrir כתב:

אם סגל ישראלי כזה מכבי בהחלט יכולה להתדר אבל את הלפרין יהיה בעיה להחתים כי הוא חתום לשנתיים אצל הרוסים , וגם על לאנדסברג יהיה קצת יותר קשה להתמודד למרות ששם אני מניח שנצליח להסתדר...
בכל מקרה כשהולכים על סגל קצר מבחינת הזרים (4-5) זה אומר שאתה חייב לפגוע בול בכל אחד ואחד מהם . בוא נגיד שסופו זה בינגו , וכך גם הנדריקס , עדיין חסרים לנו שלושה זרים טובים בשביל שנוכל לסמוך על סגל זרים קצר....שימו לב שהשלושה שחסרים הם בדיוק בעמדות של שלושת הבינגואים משנה שעברה (פ"פ , איידסון...) , וכשאתה מפספס באחד או שניים מהם (במיוחד כשזה בעמדות קריטיות) אתה נשאר עם קבוצה של שחקנים משלימים טובים וזהו (כמו שיש לנו כרגע...).
כעקרון לבנות סגל זרים קצר זה תהליך , בעונה הראשונה אתה בונה סגל זרים קצת יותר ארוך בתקווה לפגוע בכמה שיותר , שנה אחרי זה אלו שפגעת איתם אתה מחתים לחוזה ארוך טווח ואת השאר משחרר . אם הגעת ל-5 בינגואים אז עונה אחרי זה אתה כבר יכול לבנות סגל זרים קצר (שזה מה שהיה אמור להיות השנה...) . אבל לצפות שכבר תוך שנה אחת תחתים 5 זרים וכולם יהיהו בינגו , זה סיכון עצום אלא אם יש לך את הסכומים של הגדולות ואז הזרים האלו הם דימאנטידיס , נאברו , סן אמטריו....

זה לא תהליך. גם אם כן, זה לא עובד ככה במכבי.

מכבי לא מצליחה לשמור על הזרים הטובים שלה ליותר משנה שנתיים. זאת עובדה.

סופו, הנדריקס ומצ'באן יסגרו את שלושת הזרים הגבוהים, עוד רכז יקר ועוד שחקן לעמדות 2-3. זה מה שצריך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 דצמבר 2011, 07:58

יוני זה בדיוק מה שאני טוען , שיש פה בעיה בבנייה ובשימור של שחקנים לטווח ארוך .
כשאתה אומר עוד רכז יקר , על איזה סכום אתה מדבר ?? שחקן כמו מקאלב קיבל בעונה הראשונה שלו בסיינה כמליון יורו נטו לעונה וזה עוד לפני שהוא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה . בסיום החוזה שלו הוא יוכל לקבל אולי כפול מיזה . יותר מיזה , סיינה לקחה הימור כשהביאה אותו מפרטיזן ולכן הצליחה להביא אותו בסכום נמוך (בסטנדרטים של הגדולות) יחסית...סך הכל היא יכלה למצוא את עצמה עם קאמינגס שגם הצליח בפרטיזן...
מכבי היום במצב שהיא לא יכולה להביא אף רכז בכיר מקבוצה גדולה ואפילו לא להמר על רכז בסכומים שסיינה הימרה בזמנו על מקאלב . האופציה היחידה שלנו כמו שאני רואה אותה זה להמשיך להמר על שחקנים בסכומים קטנים של עד 500K בתקווה למצוא את הפארגו \ פרקינס \ מוריס...הבא . אבל להבין שאתה יכול ליפול גם על סימונס\וויליאמס\ קאמינגס....אבל כמו שאמרתי מקודם , אם הצלחת בהימור אז צריך לדעת לשמור עליו ופה הבעיה הגדולה שלנו ולכן במכבי בלי קשר אם פגעת או לא , כל עונה מתחילה בנייה מחדש . אלא אם סופו עד כדי כך פרייאר להרויח במכבי חצי ממה שיכול לקבל בקבוצה אחרת (בלי קשר אם יצליח מקצועית או לא ) כמו שאיידסון עשה , ויחליט להאריך פה את החוזה בעוד כמה שנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 07 דצמבר 2011, 08:31

roy1000 כתב:

לא קרה לך אף פעם שיצאת קצת מהכלים? מה בלאט הוא דמות ממוחשבת? כולה בן אדם שנמצא בסיטואציה קשה מאד , שבקושי רואה את המשפחה שלו , ושכל כי תקשורת בארץ נכנס לו לנשמה, אז יצא לו קצת עצבים , לא קרה שום דבר , הוא לא רובוט.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים