פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

11 דצמבר 2011, 11:44

אכן, באמת הנפלד שיחק כרכז וזה עבד לא רע בהתחלה אבל אחר כך הרבה פחות.

אני זוכר את אדלר מתלונן באותה עונה ששחטו אותו בלי סכין. עד היום לא הבנתי איך זה ניתן לביצוע מעשית.

11 דצמבר 2011, 11:59

זה הדירוג שלי של הפוינט גארדים הטובים כרגע ביורוליג:

דרג א: 1. מקאלב 2. דיאמנטידיס 3. הוורטאס
דרג ב: 4. שבד 5. קלאתאס 6. תיאודוסיץ'
דרג ג: 7. יול 8. מאלט 9. פריג'יוני 10. קוק

אני חושב שמאלט בחירה טובה מאוד כרגע (הולדן לעניים)... שנה הבאה הייתי עושה מאמץ להביא את מקאלב שהוא לטעמי הפוינט גארד הטוב ביותר באירופה.

11 דצמבר 2011, 12:13

מקאלב ודיא אכן הכי טובים, אבל לא בטוח שבסדר שלך. אגב, אני לא יודע אם מקאלב מסיים חוזה העונה, אבל גם אם כן, מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה פה? שנה הבאה הוא שחקן בתג מחיר של דיאמנטידיס ונבארו. למכבי הייתה הזדמנות פז להחתים אותו לפני סיינה, ההזדמנות הזו כבר לא תשוב.

11 דצמבר 2011, 12:51

yarinsaky כתב:מכבי צריכה רכז מוביל, לא נראה לי שסתם שחקן שטוב מכלום הוא פיתרון טוב.

מתי בפעם האחרונה מכבי הייתה בלי רכז מוביל באמצע דצמבר ? שנות ה 90 ?

אני חושב שזה קרה בתקופה של וונטיגט קאמניגס, שהיה אפילו יותר גרוע מיוגב אוחיון.
בכל מקרה, בראון היה נוראי בסופוט, אבל דוקא במקומות אחרים בהם שיחק הראה יוכלת טובה. גם בNBA הוא היה לא רע כ"כ בדקות ששיחק.
ממש לא שם שהיה אמור להופיע בראש רשימת הקניות, אבל הוא נראה די טוב ביחס לאלטנרטיבות ובטח שיותר טוב ממה שיש עכשיו.

אני הייתי מעדיף שמכבי תחפש רכז או קומבו-גארד איכותי שיבוא לכאן במטרה להשאר לתקופה ארוכה (וכנראה שג'יקוב פאלן הוא המועמד המועדף), אבל אם לא ניתן להביא שחקן כזה, צריכים להתפשר על משהו שרק יבוא לכאן לחצי עונה ויעזור למכבי בקופוליג ובאדריאטית.

11 דצמבר 2011, 12:58

מקלאב בחיים לא יגיע לכאן,הוא העלה את המחיר שלו לרמת טופ יורוליג

לגבי פולן יש לי הרגשה שהוא לא יבוא עכשיו,נראה לי שהסיבה שהוא עלה כמועמד היא בגלל שבלאט התרשם ממנו וראה שיש לו פוטנציאל עתידי להפוך לכוכב ולכן עלתה האפשרות להחתים אותו כבר עכשיו אבל נראה שבלאט מעדיף שחקן שיתרום לו מיידית והוא יקח את הסיכון וינסה להחתים אותו רק בקיץ(זה רק מה שאני חושב)

11 דצמבר 2011, 13:48

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:מכבי צריכה רכז מוביל, לא נראה לי שסתם שחקן שטוב מכלום הוא פיתרון טוב.

מתי בפעם האחרונה מכבי הייתה בלי רכז מוביל באמצע דצמבר ? שנות ה 90 ?

אני חושב שזה קרה בתקופה של וונטיגט קאמניגס, שהיה אפילו יותר גרוע מיוגב אוחיון.
בכל מקרה, בראון היה נוראי בסופוט, אבל דוקא במקומות אחרים בהם שיחק הראה יוכלת טובה. גם בNBA הוא היה לא רע כ"כ בדקות ששיחק.
ממש לא שם שהיה אמור להופיע בראש רשימת הקניות, אבל הוא נראה די טוב ביחס לאלטנרטיבות ובטח שיותר טוב ממה שיש עכשיו.

אני הייתי מעדיף שמכבי תחפש רכז או קומבו-גארד איכותי שיבוא לכאן במטרה להשאר לתקופה ארוכה (וכנראה שג'יקוב פאלן הוא המועמד המועדף), אבל אם לא ניתן להביא שחקן כזה, צריכים להתפשר על משהו שרק יבוא לכאן לחצי עונה ויעזור למכבי בקופוליג ובאדריאטית.

קאמינגס היה הרבה יותר גרוע מאוחיון.
אבל צריך לזכור שלידו היה אז את ביינום, שהוא בטח יותר טוב מכל מה שיש היום בקו האחורי פרט ללאנגפורד.

11 דצמבר 2011, 13:51

ביינום והלפרין שנתן את עונת חייו במכבי . לביינום היה סיום עונה מצויין ביורוליג, לא צריך לשכוח את זה. בסידרה מול ברצלונה הוא הוביל את מכבי כמו שפארגו הוביל את מכבי מל קאחה, פחות או יותר.

11 דצמבר 2011, 13:57

yarinsaky כתב:ביינום והלפרין שנתן את עונת חייו במכבי . לביינום היה סיום עונה מצויין ביורוליג, לא צריך לשכוח את זה. בסידרה מול ברצלונה הוא הוביל את מכבי כמו שפארגו הוביל את מכבי מל קאחה, פחות או יותר.

זה פחות או יותר אומר שהפשלה היא פחות באוחיון אלא יותר בשחקנים שלצדו.
זה מה שאני טוען כאן הרבה זמן. אם מכבי בכל זאת נקלעה למצב בו היא נאלצת לתת דקות לרכז צעיר וחסר נסיון, אז לפחות שיהיה לו איזה גיבוי ראוי. אבל זה לא קרה.

11 דצמבר 2011, 14:00

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:ביינום והלפרין שנתן את עונת חייו במכבי . לביינום היה סיום עונה מצויין ביורוליג, לא צריך לשכוח את זה. בסידרה מול ברצלונה הוא הוביל את מכבי כמו שפארגו הוביל את מכבי מל קאחה, פחות או יותר.

זה מה שאני טוען כאן הרבה זמן. אם מכבי בכל זאת נקלעה למצב בו היא נאלצת לתת דקות לרכז צעיר וחסר נסיון, אז לפחות שיהיה לו איזה גיבוי ראוי. אבל זה לא קרה.

ברור שהפאשלה היא לא באוחיון - הוא הגיע הנה בשביל להיות שחקן 10-12 בסגל וככזה הוא בסדר גמור. העובדה שהוא הפך לשחקן חמישיה היא הבעיה אבל זו בטח לא אשמתו.

11 דצמבר 2011, 14:05

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ברור שהפאשלה היא לא באוחיון - הוא הגיע הנה בשביל להיות שחקן 10-12 בסגל וככזה הוא בסדר גמור. העובדה שהוא הפך לשחקן חמישיה היא הבעיה אבל זו בטח לא אשמתו.

זה בדיוק מה שאני אומר כאן כבר הרבה זמן ומשום מה, מעדיפים להפיל את התיק על בלאט ועל כך שהוא מייבש את פאפאלוקאס האהוב ואת שאייר בעל הפוטנציאל.
האמת היא, שמכבי נפלה חזק מאוד עם המחליפים העונה, לפחות בכל הקשור לקו האחורי.
פעם היו למכבי שחקנים שיכלו לעלות מן הספסל ולשנות משחק, היום יש שחקנים שהם כמעט בגדר עציצים והם עוד יקרים יותר מאילו שהיו כאן בעבר.

11 דצמבר 2011, 14:43

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

זה בדיוק מה שאני אומר כאן כבר הרבה זמן ומשום מה, מעדיפים להפיל את התיק על בלאט ועל כך שהוא מייבש את פאפאלוקאס האהוב ואת שאייר בעל הפוטנציאל.
פעם היו למכבי שחקנים שיכלו לעלות מן הספסל ולשנות משחק, היום יש שחקנים שהם כמעט בגדר עציצים והם עוד יקרים יותר מאילו שהיו כאן בעבר.

אני חושב שבלאט היה עושה יותר בשכל אם מחלק את ה-40 דקות של הרכז הראשון, בין שלושתם. אולי לא בכל המסגרות, אבל לפחות באדריאטית.
מה שקורה בפועל הוא שבלאט שוחק את אוחיון, ומחדד את החולשות שלו ליריבות. אוחיון מתעייף, ואז גם הדברים הטובים שלו, כבר לא כאלה טובים
(הרי לסיים לייאפים הוא יודע).
ובינתיים מצטבר מרמור אצל פאפאלוקאס ושייר, כשבפועל מי שמשחק במקום לא יותר טוב מהם.

11 דצמבר 2011, 14:47

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אני חושב שבלאט היה עושה יותר בשכל אם מחלק את ה-40 דקות של הרכז הראשון, בין שלושתם. אולי לא בכל המסגרות, אבל לפחות באדריאטית.
מה שקורה בפועל הוא שבלאט שוחק את אוחיון, ומחדד את החולשות שלו ליריבות. אוחיון מתעייף, ואז גם הדברים הטובים שלו, כבר לא כאלה טובים
(הרי לסיים לייאפים הוא יודע).
ובינתיים מצטבר מרמור אצל פאפאלוקאס ושייר, כשבפועל מי שמשחק במקום לא יותר טוב מהם.

זה נכון, אבל אני לא חושב שזה ישנה הרבה.
אז פאפאלוקאס יקבל 15 דקות? שאייר יתן 9 דקות? בסופו של דבר, אנחנו נראה ממכבי את אותה רמה.
השחקנים האילו היו צריכים לתת הרבה יותר, בטח שיותר מאוחיון.

11 דצמבר 2011, 14:49

נכון, זה לא ישנה הרבה, אבל בכל זאת זה יעשה כמה דברים טובים - יוציא את פאפאס ושייר קצת מהבעסה,
יימנע מאוחיון שחיקה וירידה ברמה, ייתן לדייויד את האופציה למצוא את הרכז הטוב יותר באותו ערב וללכת איתו וכו'.

אם נניח היית צריך לעשות את החלוקה הזאת עם פארמר, אז הייתי אומר, שזה לא שווה את הסיכון, אבל כאן אין סיכון, כי פאפאס
ושייר לא פחות טובים מאוחיון.
מקסימום, לא תרוויח כלום.

11 דצמבר 2011, 15:37

OFF TOPIC

התרשמתי מאד מסימון הזה ששיחק מולנו , שמאליים שקולעים מבחוץ עושים לי את זהנ עוד מהזמנים של כריס מאלין.
לא הייתי מתנגד לראות אותו פה אצלנו , שחקן לא רע בכלל.

11 דצמבר 2011, 18:05

ankram כתב:OFF TOPIC

התרשמתי מאד מסימון הזה ששיחק מולנו , שמאליים שקולעים מבחוץ עושים לי את זהנ עוד מהזמנים של כריס מאלין.

אני זוכר את מרקו פופוביץ' חוגג עלינו באדריאטית, מה נהיה ממנו אחר כך כולנו יודעים....

11 דצמבר 2011, 18:10

שחף כתב:

אני זוכר את מרקו פופוביץ' חוגג עלינו באדריאטית, מה נהיה ממנו אחר כך כולנו יודעים....

סימון שחקן נהדר, באמת מובים עם הרבה קלאס, אבל עדיין יהיה לו קשה לשחק 3 ביורוליג והוא גם לא בדיוק 4, לא יודע איך יצליח ברמות הגבוהות.

11 דצמבר 2011, 18:24

Assaf M כתב:
שחף כתב:

סימון שחקן נהדר, באמת מובים עם הרבה קלאס, אבל עדיין יהיה לו קשה לשחק 3 ביורוליג והוא גם לא בדיוק 4, לא יודע איך יצליח ברמות הגבוהות.

אני חושבת שאני מדברת בשם כולם כשאני שואלת..WHAT?!

11 דצמבר 2011, 20:55

בלאט בראיון היום ברדיו אומר ש"השוק קשה ולכן אין לנו כרגע מועמד לחיזוק"... כמה מפתיע.

11 דצמבר 2011, 20:58

Assaf M כתב:
שחף כתב:

סימון נראה נפלא עד עכשיו ביורוליג, ונותן הצגות מול קבוצות כמו צסק"א ופנא. 3-4? סימון הוא בכלל 2-3, ומסתדר מצוין

11 דצמבר 2011, 21:00

קודי כתב:בלאט בראיון היום ברדיו אומר ש"השוק קשה ולכן אין לנו כרגע מועמד לחיזוק"... כמה מפתיע.

לא הייתי מקשיב כ"כ למה שבלאט מדבר בתקשורת לאחרונה.
הוא לא ממש בקטע הזה בזמן האחרון.
נושא נעול