07 ינואר 2012, 18:28
07 ינואר 2012, 18:30
שחף כתב:אין סיבה לעייף אותו מול קבוצות סלובניות אומללות. מה שכן מדאיג אותי במאלט זה שהוא לא חודר לסל והולך אוטומאטית על הג'אמפ מבחוץ.
07 ינואר 2012, 18:31
שחף כתב:אין סיבה לעייף אותו מול קבוצות סלובניות אומללות. מה שכן מדאיג אותי במאלט זה שהוא לא חודר לסל והולך אוטומאטית על הג'אמפ מבחוץ.
07 ינואר 2012, 18:35
07 ינואר 2012, 18:35
07 ינואר 2012, 18:36
MTA2311 כתב:התיאום בין פאפאלוקאס והנדריקס זה משהו נדיר
07 ינואר 2012, 18:38
07 ינואר 2012, 18:39
Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..
07 ינואר 2012, 18:41
07 ינואר 2012, 18:41
07 ינואר 2012, 18:42
07 ינואר 2012, 18:43
07 ינואר 2012, 18:46
חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
אבל נראה שבלאט ממש לא סומך על יכולות הריכוז שלו והוא תמיד משחק לצדו של אוחיון/פאפאס, כך שהוא לא ממש פותר את בעיית הרכז שהיתה לנו.
השאלה היא איך תהיה הרוטציה כשלאנגפורד יחזור?
הרי אם מאלט ישחק רוב הזמן עם עוד רכז לצידו אז או שלאנגפורד יוסת לעמדה 3 ואז סמית' ופניני יקבלו פחות דקות, או שלאנגפורד ישחק פחות.
07 ינואר 2012, 18:49
itai7 כתב:הקבוצה ניצחה כרמל תפסיקי לבכות , זה לא תחרות קליעות כאן מי קולע הכי הרבה, מכבי משחקת קבוצתי ולא על סטטיסטקות.
07 ינואר 2012, 19:04
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
אבל נראה שבלאט ממש לא סומך על יכולות הריכוז שלו והוא תמיד משחק לצדו של אוחיון/פאפאס, כך שהוא לא ממש פותר את בעיית הרכז שהיתה לנו.
הרי אם מאלט ישחק רוב הזמן עם עוד רכז לצידו אז או שלאנגפורד יוסת לעמדה 3 ואז סמית' ופניני יקבלו פחות דקות, או שלאנגפורד ישחק פחות.
לאנגפורד ומאלט יכולים לשחק יחד, לצד פניני/סמית', לא חושב שתיהיה בעיה בריכוז המשחק
07 ינואר 2012, 19:07
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
לאנגפורד ומאלט יכולים לשחק יחד, לצד פניני/סמית', לא חושב שתיהיה בעיה בריכוז המשחק
יכול להיות, אני רק אומרת שעד כה נראה שבלאט מעדיף לצוות אותו עם עוד רכז (ואם להודות על האמת, לא התרשמתי מיכולות ניהול המשחק שלו כך שאני מבינה את בלאט).
אני רק תוהה מה זה יעשה לרוטציה אם בלאט יתמיד עם זה גם בהמשך.
07 ינואר 2012, 19:09
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
יכול להיות, אני רק אומרת שעד כה נראה שבלאט מעדיף לצוות אותו עם עוד רכז (ואם להודות על האמת, לא התרשמתי מיכולות ניהול המשחק שלו כך שאני מבינה את בלאט).
אני רק תוהה מה זה יעשה לרוטציה אם בלאט יתמיד עם זה גם בהמשך.
07 ינואר 2012, 19:16
07 ינואר 2012, 19:17
Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..
07 ינואר 2012, 19:57
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
את צודקת. רוב השחקנים גילו כושר לא טוב במיוחד: סופו, אוחיון והנדריקס.
מאלט היה בסדר, במיוחד במחצית השניה, בה הוא הראה גם הגנה טובה מאוד (כנראה אצלו זה שאלה של רצון ולא של כשרון).
אבל לפי מה שאני רואה, מבין הזוג לאנגפורד + מאלט, דווקא ללאנגפורד יש סיכוי טוב יותר להפוך לרכז תחת הדרכה צמודה של בלאט.