פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אדריאטית: מכבי נגד נובו מסטו - שבת, 19:00, ספורט 5

07 ינואר 2012, 18:28

אין סיבה לעייף אותו מול קבוצות סלובניות אומללות. מה שכן מדאיג אותי במאלט זה שהוא לא חודר לסל והולך אוטומאטית על הג'אמפ מבחוץ.

07 ינואר 2012, 18:30

שחף כתב:אין סיבה לעייף אותו מול קבוצות סלובניות אומללות. מה שכן מדאיג אותי במאלט זה שהוא לא חודר לסל והולך אוטומאטית על הג'אמפ מבחוץ.

למה מדאיג?
זה משהו שידעו שהוא לא עושה כשהביאו אותו.

07 ינואר 2012, 18:31

שחף כתב:אין סיבה לעייף אותו מול קבוצות סלובניות אומללות. מה שכן מדאיג אותי במאלט זה שהוא לא חודר לסל והולך אוטומאטית על הג'אמפ מבחוץ.

זה הסגנון שלו. גם נבארו לא חודר לעיתים קרובות. על עניין החדירות אמון לאנגפורד, שעושה את זה בצורה מושלמת

07 ינואר 2012, 18:35

התיאום בין פאפאלוקאס והנדריקס זה משהו נדיר

07 ינואר 2012, 18:35

פאפאלוקס שחקן כל כך יותר טוב מאוחיון. עצוב שהוא עדיין לפניו ברוטציה
נקווה שבטופ 16 זה סוף סוף ישתנה, ואוחיון יהפוך לרול פלייר של 5-10 דקות, לא יותר. מאלט, לאנגפורד, פאפאס, שלושתם טובים ממנו, וצריכים ליהיות הגארדים המובילים
מאלט נראה מצוין, ומוכיח שלא צריך לקחת הרבה זמן לשחקן להשתלב בקבוצה, כל עוד הוא בא בכושר משחק

07 ינואר 2012, 18:36

MTA2311 כתב:התיאום בין פאפאלוקאס והנדריקס זה משהו נדיר

לדעתי השיפור הגדול של הנדריקס העונה, זה גם בגלל האנרגיות והמלחמה שלו, אבל בעיקר פאפאס. הוא הפך אותו לשחקן שבקביעות קולע מספר לא קטן של נקודות, ונותן לו המון כדורים מצוינים לסלים קלים
גם את ג'יימס הוא מפעיל יוצא מהכלל

07 ינואר 2012, 18:38

חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..

07 ינואר 2012, 18:39

Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..

לטעמי זה אפילו מעודד. חלוקת נקודות רחבה זה תמיד טוב
וזה גם בלי לאנגפורד ובלו..

07 ינואר 2012, 18:41

הקבוצה ניצחה כרמל תפסיקי לבכות , זה לא תחרות קליעות כאן מי קולע הכי הרבה, מכבי משחקת קבוצתי ולא על סטטיסטקות.
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 07 ינואר 2012, 18:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 ינואר 2012, 18:41

פאפאלוקאס זה תאווה לעיניים..

07 ינואר 2012, 18:42

מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
אבל נראה שבלאט ממש לא סומך על יכולות הריכוז שלו והוא תמיד משחק לצדו של אוחיון/פאפאס, כך שהוא לא ממש פותר את בעיית הרכז שהיתה לנו.
השאלה היא איך תהיה הרוטציה כשלאנגפורד יחזור?
הרי אם מאלט ישחק רוב הזמן עם עוד רכז לצידו אז או שלאנגפורד יוסת לעמדה 3 ואז סמית' ופניני יקבלו פחות דקות, או שלאנגפורד ישחק פחות.

07 ינואר 2012, 18:43

כרמל אמרה שזה מעצבן שרק שניים קלעו בדאבל פיגרס, כלומר שמכבי בכלל לא קלעה הרבה..
מה הקשר "מכבי משחקת קבוצתי"?

07 ינואר 2012, 18:46

חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.
אבל נראה שבלאט ממש לא סומך על יכולות הריכוז שלו והוא תמיד משחק לצדו של אוחיון/פאפאס, כך שהוא לא ממש פותר את בעיית הרכז שהיתה לנו.
הרי אם מאלט ישחק רוב הזמן עם עוד רכז לצידו אז או שלאנגפורד יוסת לעמדה 3 ואז סמית' ופניני יקבלו פחות דקות, או שלאנגפורד ישחק פחות.

לאנגפורד ומאלט יכולים לשחק יחד, לצד פניני/סמית', לא חושב שתיהיה בעיה בריכוז המשחק
אגב, משהו שבלאט הזכיר ודי חשבתי עליו, מאלט בהחלט שחקן הגנה ושומר אישי טוב, אפילו מצוין. אגרסיבי, מזיז טוב את הרגליים, גם חוטף טוב. אני מאוד אוהב אותו. מכבי צריכה גם גארד כזה, שיכול לעלות ולקלוע זריקות אחרי פיקאנדרול, לקלוע זריקות אוטמטיות, ולמשוך הגנות כדי לבודד את הצבע, ולגרום להגנות להיפתח, ולא שחקנים כמו אוחיון שקולע שלשה פעם בשבוע
אחלה שחקן. הוא צריך לזרוק, לזרוק לא מעט, אבל לא להתפרע. שחקן כזה, בסגל הזה, צריך לקחת את ה8-14 זריקות בקביעות כל ערב.

07 ינואר 2012, 18:49

itai7 כתב:הקבוצה ניצחה כרמל תפסיקי לבכות , זה לא תחרות קליעות כאן מי קולע הכי הרבה, מכבי משחקת קבוצתי ולא על סטטיסטקות.

דבר ראשון אל תגיד לי מה לעשות
דבר שני קח שיעור בהבנת הנקרא ואז תגיב על דברים שאני רושמת..
רשמתי שרק סמית' ומאלט קלעו בדאבל פיגרס AKA סקור נמוך שאני שונאת..אמרתי שזה מעצבן,זכותי..

07 ינואר 2012, 19:04

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:מאלט היה טוב היום והתחיל להראות את יכולות הקליעה הטובות שידענו שיש לו.

לאנגפורד ומאלט יכולים לשחק יחד, לצד פניני/סמית', לא חושב שתיהיה בעיה בריכוז המשחק

יכול להיות, אני רק אומרת שעד כה נראה שבלאט מעדיף לצוות אותו עם עוד רכז (ואם להודות על האמת, לא התרשמתי מיכולות ניהול המשחק שלו כך שאני מבינה את בלאט).

אני רק תוהה מה זה יעשה לרוטציה אם בלאט יתמיד עם זה גם בהמשך.

07 ינואר 2012, 19:07

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

יכול להיות, אני רק אומרת שעד כה נראה שבלאט מעדיף לצוות אותו עם עוד רכז (ואם להודות על האמת, לא התרשמתי מיכולות ניהול המשחק שלו כך שאני מבינה את בלאט).

תראי, זה כנראה היה בגלל שלאנגפורד לא שיחק, אז באופן טבעי אוחיון ופאפאס שיחקו יותר, ומאלט היה לצידם
אני חושב ומאמין שהחמישיה של מכבי צריכה ליהיות מאלט-לאנגפורד-סמית'-ליאור-סופו. אני לא חושב שתיהיה בעיה, גם בגלל שרוב הכדורים בהחתחלה הולכים לסופו, יש תרגילים מתוכננים, ולא צריך איזה רכז טהור, לפחות לא בפתיחה, שמנהל את המשחק, ומקבל את ההחלטות. אני גם חושב שלאנגפורד מראה עד עכשיו יכולת ריכוז וניהול משחק ברמה גבוה, בטח הרבה יותר ממה שציפו ממנו
פאפאס ואוחיון יעלו מהספסל, ושניהם רכזים טהורים נטו, ככה שאני לא חושב שמכבי תיהיה בבעיה
הרוטציה לטעמי צריכה ליהיות לאנגפורד-מאלט-פאפאס-אוחיון, אבל יש לי תחושה רעה שבלאט יעדיף את אוחיון על פאפאס, למרות שבמשחקים האחרונים פאפאס מקבל יותר קרדיט, ומחזיר בגדול.

07 ינואר 2012, 19:09

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

למרות שהוא לא מנהל משחק טוב, הקו האחורי עדיין יהיה מורכב ממנו מלנגפורד ומסמית, כשמבמקרה הצורך לנגפורד ירכז.. זה לא אופטימלי, אבל זה מה יש

07 ינואר 2012, 19:16

הדבר המרכזי שצריך לקחת מהמשחק הזה להמשך, במיוחד ביורוליג ובאדריאטית:
פאפאלוקס, מאלט, שאייר- כולם טובים יותר מאוחיון וראויים ליותר דקות משחק ממנו.

07 ינואר 2012, 19:17

את צודקת. רוב השחקנים גילו כושר לא טוב במיוחד: סופו, אוחיון והנדריקס.

מאלט היה בסדר, במיוחד במחצית השניה, בה הוא הראה גם הגנה טובה מאוד (כנראה אצלו זה שאלה של רצון ולא של כשרון).
אבל לפי מה שאני רואה, מבין הזוג לאנגפורד + מאלט, דווקא ללאנגפורד יש סיכוי טוב יותר להפוך לרכז תחת הדרכה צמודה של בלאט.

07 ינואר 2012, 19:57

felix_r כתב:

את צודקת. רוב השחקנים גילו כושר לא טוב במיוחד: סופו, אוחיון והנדריקס.

מאלט היה בסדר, במיוחד במחצית השניה, בה הוא הראה גם הגנה טובה מאוד (כנראה אצלו זה שאלה של רצון ולא של כשרון).
אבל לפי מה שאני רואה, מבין הזוג לאנגפורד + מאלט, דווקא ללאנגפורד יש סיכוי טוב יותר להפוך לרכז תחת הדרכה צמודה של בלאט.

בלאט אמר שההגנה הטובה שלו זה תוצאה ישירה של פחות דקות מאשר בשרלרואה..שזה בהחלט הגיוני..
פרסם תגובה